Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo so tradicionalisti in kdo liberalni ljudje?

Kdo so tradicionalisti in kdo liberalni ljudje?

hmmm…. kaj pa tisti, ki hočejo, da jih potresejo po morju?

Za mene pa so največji carji dolgotrajno samski ljudje obeh spolov, vsi ostali ste bolj kot ne sami približkarji, ki se tu kregate, čiji pas je manje šugav…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

A ti si se že vrnil od tam al kako to veš? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa menda ja si ne domišljaš, da delim bremena vas tu gor? ker pač tu visim, isto kot ti?

aha, pa smo te dobili na laži.

tvoj življenjski cilj JE metanje na roko.

saj pravim, naj pove tisti, ki vidi IP :)[/quote]
Ko ima človek paranojo, ga nič ne prepriča. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Si ti neumen, misliš, da boš večno živel?

Zeh, provokatorka, tudi če je, to ni tvoja stvar…Kaj tebe muči moje spolno življenje, tam imaš svojega 50-letnega starunkla…Ali te je pač zapustil in me zato spet nekaj v glavo je…?

to je kazen, če se hvališ, da sicer nisi diplomiral, ampak si vseeno street smart :))))

Pa menda ja si ne domišljaš, da delim bremena vas tu gor? ker pač tu visim, isto kot ti?[/quote]

Nalagaš si bremena tradicionalistov. Ves napor usmerjaš v prepričevanje, da obstaja le ena resnica, ki je hkrati tudi tvoja. Preveč se obremenjuješ res.

Si ti neumen, misliš, da boš večno živel?[/quote]
Kako pa veš, da ne boš?

za tole pa res ni treba, da me dedc pusti :))))) sicer je pa moj pri svojih letih car – gotov seksa več in boljše kot ti :)))))

Kaj pa ti, babše tečno, s čim vse se pa ti obremenjuješ?

Kaj pa življenje po smrti? 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kaj pa ti, babše tečno, s čim vse se pa ti obremenjuješ?[/quote]

Trenutno s tem, kdaj se mi bo posušil lak za nohte:))).

In pametnjakovič…zate sem Goldfish!

Seveda, za stare dripce je predvsem znano, da so vzdržljivi, sploh z viagro.

Seksajta kolk vama paše, seksajtaaaaa, kaj to meni pripoveduješ, kakor da rabiš moje…občudovanje?

veš kdo se meni največ hvali, kolk seksajo? Stari pijanci v lokalnem bifeju, kamor grem na kokakolo. Baje skoz seksajo take, kot si ti, čeprav so skoz pijani in jih nikoli z babo ne vidiš…

Tolk tud ti seksaš, srce, manj kot nič, oba to veva, zato s etu hvalisaš, zato mene žališ, zato druge provociraš…ker si žal samo od boga pozabljena revica..

to se vse vdove strinjajo, da se je njihovo življenje šele začelo po smrti (moževi)
:)))))

spider, kolk mora bit pa tebi hudo, da hodiš v bife poslušat pijace, kako seksajo??? :)))

mislim, resno… celo metanje na roko je boljše od tega :)))) ali si že fasal sindrom karpalnega kanala pa ne moreš več?

Ne utrujaj svoje glave s stvarmi, ki jih ne razumeš. Žal si samo ljubica nekega tipa, ki je malo mlajši od mojega fotra. To je tvoj domet, ajt čao.

Zdaj ne vem, če bom ravno zadela point ampak … a ni definiranje mej v razmerju zgolj stvar dveh, ki se ju to tiče?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Jaz osebno si ga rajši zdrkam, kot da natepavam tako žensko. Lepolaska, zgleduj se po “filozofki”, to je prava ženska. Zabavna, ne provocira, ne žali. Ni da ni. Tu ti nobena diploma ne pomaga, noben denar na svetu, si pač zanić baba.

ni čudno da te niso znali vzgojit, če so bli pa premladi za starševstvo :)))

sorry, sadni, jaz nimam idolov 🙂 mi čisto ustreza trenutno stanje

se mi vsaj ni treba hvalit z dosežki, ki jih nimam, da bi izpadla super carica. 🙂

Tudi ti bi se lahko, zgledoval namreč. Ali to pride z diplomo, samo od sebe? 🙂

Po ženskah se copatarji zgledujete, ker mislite, da je to edini način, kako priti do seksa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close