Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo so tradicionalisti in kdo liberalni ljudje?

Kdo so tradicionalisti in kdo liberalni ljudje?

v bistvu sem poskušala razložit, da je bil izraz “medvedja usluga” uporabljen popolnoma napačno… ah, sej nima smisla. :)))))) ne vem, kako vsi ti ljudje pridejo skoz osnovno šolo…[/quote]
Pa čez fax. Pa do prve zaposlitve. Pa do boljše babe od tebe.

pol pa prvi mesec nosi pulover mož, drugi mesec žena, vse naslednje pa tamali otrok :))))))[/quote]

Ne kvarimo teme, ampak je res treba biti previden pri krčenju bombaža, volne ipd. :)[/quote]
Volne ne nosimo.
Ostale stvari pa bolj skrči sušilec, kot pa pranje pri 60.
Pri nižji temp. pa se zadeve sploh ne operejo.

Sem pozabil na podrobnost, da pere pralni stroj. :)[/quote]

Dobro, to itak. Saj veš kaj sem mislila, a ne.

samo lasuljo za ženo, ker si je od groze populila vse lase in je zdej plešasta.

itak je tvoja desna roka boljša od mene. dvigne več kvihtov, pa še ugovarja ne zraven.

a ti niso povedali, da se boš lahko s faksom hvalil šele po zagovoru diplome 😉

s tapravim praškom iz müllerja se čist komot opere tudi orenk prešvican flis, ki si ga nosiš en teden skupaj na trekkingu in se ga ne sme prat na več kot 40 🙂

Sem pozabil na podrobnost, da pere pralni stroj. :)[/quote]

Dobro, to itak. Saj veš kaj sem mislila, a ne.[/quote]
Gre se za občutek odgovornosti in ne toliko liberalizacije.

Ja, ampak moj point je bil, da odvisno s kom si v zvezi. Z vsako ti tega ne bo uspelo dosečt, pa imaš lahko še ne vem kok znanja, izkušenj za sabo. Kompatibilnost je tu ključna. Eni ostanejo skp, sicer redki primeri, tud iz srednje šole, pa še +20 let furajo zvezo z isto bejbo. Za take pa ne moreš trdit da so bili ne vem kok zreli, izkušeni, pri 15ih, 16ih letih.[/quote]
Izkušnje pomeni tudi, da znaš tudi pametno izbrati.[/quote]
Ti sploh nič nisi izbiral. 10 let si vrgel skozi okno, dokler se te ni ena usmilila. Nisi izbiral, ker ni blo izbire. Izbire pa ni blo, ker nisi bil dovolj aktiven.

s tapravim praškom iz müllerja se čist komot opere tudi orenk prešvican flis, ki si ga nosiš en teden skupaj na trekkingu in se ga ne sme prat na več kot 40 :)[/quote]
Če je prešvican, še to ni umazan. Umazano je, ko ti otrok skače zunaj po blatu in po tem umazanem snegu. 🙂
Pri 40-tih stopinjah tega ne spraviš dol.

itak je tvoja desna roka boljša od mene. dvigne več kvihtov, pa še ugovarja ne zraven.

a ti niso povedali, da se boš lahko s faksom hvalil šele po zagovoru diplome ;)[/quote]
Sej drugač vemo -> Lepolaska = Goldfish

🙂

Si prav blesava že s tem skrivanjem.

Dobro, to itak. Saj veš kaj sem mislila, a ne.[/quote]
Gre se za občutek odgovornosti in ne toliko liberalizacije.[/quote]

Kakšen občutek odgovornosti? Ker tvoja ne uspe sortirati umazanega perila in ga zmetati v stroj? Kuhaš tudi za celo, razširjeno družino?

ja, samo da je po trekingu in plezalnih turah umazan še od trave, zemlje in drevesne smole :))) če ga pereš z navadnim praškom (in po možnosti še z mehčalcem) se pa mimogrede poškoduje in ne diha tko kot je treba, da o vetrovkah z membranami ne govorimo.

a ti niso povedali, da se boš lahko s faksom hvalil šele po zagovoru diplome ;)[/quote]
Sej drugač vemo -> Lepolaska = Goldfish

:)[/quote]

Me povsod vidiš…kaj naj rečem, problem imaš. Stokrat sem že napisala, da pišem le kot registrirana. Vem, da bi ti tut, pa ne moreš hahaha.

Dajte se držat teme, pustite zdaj pranje gat. :))

Komplicirate, kot da vse poti življenja ne vodijo k istemu cilju..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

motiš se, naj admin pove, ki vidi IP (če si upa, in ga ni strah, da ga boste obtožili seksualnih avantur z mano) :)))))))))))))

sicer pa – ne moreš se hvalit z dolgim, če ga enostavno nimaš.

brezveze no, meni je čist kul, če dedc včasih opere, zlika in skuha 🙂 poudarek je na včasih

Izkušnje pomeni tudi, da znaš tudi pametno izbrati.[/quote]
Ti sploh nič nisi izbiral. 10 let si vrgel skozi okno, dokler se te ni ena usmilila. Nisi izbiral, ker ni blo izbire. Izbire pa ni blo, ker nisi bil dovolj aktiven.[/quote]
No no, ne bit zdaj ljubosumen. To je ženska lastnost. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kateremu to za moške forumaše, metanju na roko?

Ja, “čisto slučajno” me tud Lepolaska zajebava z diplomo, nam pametuje o oblekah, mehčalcih, pa napada, žali vsakogar, ki se ne strinja z njo itd. Samo slog pisanja si spremenila, pod Lepolaska pišeš malo po kmečko, pod GF pa že kao cela dama, lol.

Ko te vržejo v grob, si truplo ali prah….ne glede na to, kaj si bil…Ko boste pogledali tej resnici v oči, boste začeli ceniti življenje zaradi življenja samega, ne pa se obremenjevali z nekimi družbeno vsiljenimi definicijami…

kateremu to za moške forumaše, metanju na roko?[/quote]

Ne, ti tečnoba feministična zajedljiva.

K pokopališču.

Ti je jasno?

saj pravim, naj pove tisti, ki vidi IP 🙂
sicer te pa ne zaj.ebavam z diplomo, ampak če je nimaš, je nimaš, pa če se še tako hvališ, da jo že “skoraj imaš”. in če rešeš, da si prišel čez faks, pomeni, da si (že) diplomiral.

no, pa diplomiraj že enkrat, da se boš lahko enkrat zares imel s čim hvalit, kako si boljši od… ne vem, ostalih pač. cel forum te že čaka :)))))))

:))))
Zakaj si potem vsak dan mečeš toliko bremena drugih nase? Zakaj enostavno ne živiš, če je to edini smisel?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close