Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo so tradicionalisti in kdo liberalni ljudje?

Kdo so tradicionalisti in kdo liberalni ljudje?

tradicionalisti seksajo z osebami drugega spola
liberalci pa tudi z ne-osebami

wolf- ti si liberalc, se grem stavt…. in s katerimi živalmi ali predmeti pa si že sexu? 😀

Ne vem ali sem tradicionalistka ali liberalka.
Glede na to, da sem samska in brez otrok, bi rekli, da sem liberalka. Tradicionalni znanci z družinami in s partnerji, ki jih varajo, so čisto zgroženi, ker sem samska.
Ampak ne želim biti samska, potem sem tradicionalka v liberalni koži ali kako?

Ne razumem…Hočeš povedati, da se človek ničesar ni sposoben naučiti ali česa pri sebi spremeniti ?[/quote]

Zdaj pa jaz tebe ne razumem. Seveda se. Ampak zaradi ljudi, ki jih imaš rad in ki imajo tebe radi.[/quote]

Največja napaka je, da se spreminjaš zaradi drugih, ne glede na čustva do njih. Lahko kmalu prideš v situacijo, ko (si) te spremembe očitaš.

Ne. 🙂
Jaz nimam samokritičnih misli.[/quote]
Robi, ti si kot naši politiki.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zato pa je problem sama miselnost in splošna primitivnost.
Za inteligentne ljudi, postavljene meje okrog poštenosti in morale, niso nobena prisila, ampak nekaj, kar vsem koristi. Ker se družba ali večina tega zaveda.

Dokler družba izpolnjuje tvoja pričakovanja in je vse v mejah tvoje tolerance, se sploh ne zavedaš svojih pričakovanj.
Če bi recimo se družba odločila, da več ne bo poskrbela za elektriko, ogrevanje, vodo, mir…Potem se ti nimaš kaj pritoževati, če nimaš do družbe nobenih pričakovanj. 🙂
Če te nekdo napade in ti kličeš policijo, bo te policaj najprej vprašal, zakaj ga kličeš in kaj sploh pričakuješ od njega, če nimaš nobenih pričakovanj do družbe.

To pa ne. Sem še hujši. Bi imeli diktaturo in bi uvedel smrtno kazen za vso lopovsko in tajkunsko bando. Vse bi po hitrem postopku dal obesit. 🙂

Vsi tvoji znanci varajo, zato je res bolje biti samski. Spet zavist, a? 🙂
VSI – je absolutistično, to je značilnost konzervativnosti in radikalizma. Ker res drži, da vsi pari niso zvesti, kakor tudi drži dejstvo, da nekateri so. Si pa tisto, kar misliš, ne dosežeš ali udejanjiš.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

No vidiš. In potem še misliš, da bi ti morali ljudje slediti.

Torej nesojeni diktator , ki sam zase priznava da nima samokritike. Za take je čist prav, da jim nihče ne sledi.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

VSI – je absolutistično, to je značilnost konzervativnosti in radikalizma. Ker res drži, da vsi pari niso zvesti, kakor tudi drži dejstvo, da nekateri so. Si pa tisto, kar misliš, ne dosežeš ali udejanjiš.[/quote]

Zelo malo je takih, ki ne bi varali, če bi se jim ponudila dobra priložnost in bi bili 100 % prepričani, da nihče ne bo izvedel.

VSI – je absolutistično, to je značilnost konzervativnosti in radikalizma. Ker res drži, da vsi pari niso zvesti, kakor tudi drži dejstvo, da nekateri so. Si pa tisto, kar misliš, ne dosežeš ali udejanjiš.[/quote]

Zelo malo je takih, ki ne bi varali, če bi se jim ponudila dobra priložnost in bi bili 100 % prepričani, da nihče ne bo izvedel.[/quote]
To je sicer res. K temu tudi pripomore ženska, ki jo moški ima doma. Bolj je z žensko zadovoljen in jo ceni ter ima rad, manj je možnosti, da jo bo prevaral.

Debelčica ima tako visoke standarde glede varanje na NIHČE ne pride skozi… 😉
Že če pogledaš vstran si prevarant, menda 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zelo malo je takih, ki ne bi varali, če bi se jim ponudila dobra priložnost in bi bili 100 % prepričani, da nihče ne bo izvedel.[/quote]Ti tudi? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ta starnuklja ima glede določenih stvari čist prav. res je zagrenjena, ampak človekova pravica je biti zagrenjen. Pravzaprav mi gredo najbolj na živce zlagano evseli ljudje.

Vi, ki se postavljate nad njo, niste nič bolj srečni od nje, prepričujete pa jo zato, ker ne piha v vaš rog in ker vam ruši sanje o idili, ki jo zasledujete, a ne morete doseči.

Zelo malo je takih, ki ne bi varali, če bi se jim ponudila dobra priložnost in bi bili 100 % prepričani, da nihče ne bo izvedel.[/quote]Ti tudi? :)[/quote]

Ne, jaz bi odšla. Če nekoga ne ljubiš več, ga je treba vsaj spoštovati.

Ti si prava ženska, ki je vredna tega naziva.
Škoda, da ni takšnih več, bi bil ta svet lepši. 🙂

In spet in spet. Kaj pa je morala? Splošna morala je zajeta v zakonih. Če nekdo krši zakone, se s tem ukvarjajo policija, tožilstvo, sodišče.

In spet in spet. Kaj pa je morala? Splošna morala je zajeta v zakonih. Če nekdo krši zakone, se s tem ukvarjajo policija, tožilstvo, sodišče.[/quote]
Kaj pa ima policija z moralo ?
Preberi si post od Antilope, eden pred tem tvojim, pa ti bo jasno, kaj je to morala in moralno razmišljanje.

Ponavljam: splošna morala je zajeta v zakonih, predvsem kazenskih. ne kradi, ne ubijaj itd.

Dalje pa je vse raztegljivo.

Ponavljam: splošna morala je zajeta v zakonih, predvsem kazenskih. ne kradi, ne ubijaj itd.

Dalje pa je vse raztegljivo.[/quote]

Daj povej, zakaj je dvojna zakonska zveza kazniva?

Dalje pa je vse raztegljivo.[/quote]
Vem, da je raztegljivo in kaj hočeš s tem povedati ?
Da je vse dobro in prav, ker je raztegljivo ?

Hočem povedati, da so merila glede morale različna. Že ene 10-krat s epogovarjava o tem. Za koga je npr. nemoralno že, če nekdo živi z žensko, s katero ni cerkveno poročen.

Ker velja za nemoralno najbrž ne. Če bi to veljalo, bi bilo tudi varanje kaznivo dejanje.

Po moje je kazniva zaradi tega, ker bi bili problemi gelde dedovanja ali pa zapleti pri ločitvi.

Ja, meni je edini logični razlog: težave pri dedovanju. Po drugi strani pa se vprašaš, zakaj zaradi težav v zapuščinskem postopku nekaj kaznovati s kaznijo do enega leta zapora. :))

Nak, foušarija sosedov.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

In spet in spet. Kaj pa je morala? Splošna morala je zajeta v zakonih. Če nekdo krši zakone, se s tem ukvarjajo policija, tožilstvo, sodišče.[/quote]

Morala in zakoni….. to sta dva različna pojma, sploh pri nas.

Morala je bila vedno nad zakoni, komur so zakoni morala, ta je amoralen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close