Kateri športi
Saj nisem nikoli napisal, da sem pameten. Pa ti tudi nisi, če misliš da si. Bodiva realna zdaj, pameten človek ne bi hodil na ta forum in jaz se tega še kako dobro zavedam. Prišel bo dan, ko bom izgnil dol, enkrat in za vselej ![/quote]
Lepo, da priznaš kako je s tvojo pametjo. Nesramno obnašanje, žaljenje je obratnosorazmerno s pametjo.
Je še kdo opazil ali je samo pri mojih kolegicah tako, da ženske po 40tem letu več dajo nase in svojo kondicijo kot prej?
Opazujem naše 40+ letnice (jaz sem že tudi blizu) in moram reči, da so bolj vitalne kot 30 letnice. Kot, da bi tista 4ka nekaj rekla, da zdaj pa je treba začeti migat, zdaj pa športat na polno. Vse hodijo ne kako vadbo, rekreacijo. Se naredi en klik v glavi, da je treba začeti delat zase?
Sadni, nesramni tipi me niso nikoli privlačili. Tako obnašanje ponavadi pomeni psihične težave, ki se izražajo v agresivnosti, nesramnosti, žaljenju.
Delam z otroci in tisti, ki so najbolj žleht, najbolj agresivni do drugih, najbolj težavni, ponavadi izhajajo iz problematičnih družin. Na ta način prikrivajo svoje težave oz. pritegnejo pozornost nase. Odvisno za kaj gre.
Pravzaprav je to eno in isto. Direkten in iskren je lahko tudi največji primitivec, ki ga “grdo” pogledaš in te zaradi tega direktno poči na gobec, potem pa ti morda še iskreno pove, da njega nimaš kaj tako gledat.
Nekaj drugega pa je biti iskren, direkten in zraven tega še takten, prijazen, sprejemljiv, neagresiven.
http://med.over.net/forum5/read.php?124,8843440,8844235,quote=1#REPLY
buh… kakšne možače 😀
http://med.over.net/forum5/read.php?124,8843440,8844235,quote=1#REPLY
buh… kakšne možače :D[/quote]
Ups.. napača
http://www.youtube.com/watch?v=Ml-rxMwcaf0
Po naravi sem individualistka, zato lahko brez težav eno uro sama tečem v naravi. No, ja, v družbi dobre glasbe. 🙂 Podobno je pri kolesarjenju na prostem ali pa v zaprtem prostoru na sobnem kolesu. Lahko gledam v belo steno in gonim kolo eno uro. Meni v glavi vedno kaj dogaja.
Aerobika mi je tudi ok, ker je v resnici bolj usmerjena na individuum kot na skupino. Od kakšnih zares skupinskih športov mi je najljubši tenis, ker je omejen na dva, kar je še najbližje 1. No v bistvu tenis ni skupinski šport, saj se proti nasprotniku boriš sam. Od ta pravih skupinskih športov pa moram reči, da z dobro družbo še najbolj uživam na odbojki.
Pri smučanju imam najraje čaj. Pri plavanju sončenje.
In ja, tudi uteži dvigujem. Ampak tega niti ne štejem k športu, bolj k pripravam na šport. 🙂
Pa zmoreš ločiti dogodke, dogajanja od tistih, ki so pravzaprav izven nje? Lahko postane resen problem, kadar si nekdo nekaj namisli.[/quote]
Poskusi kdaj bit eno uro na sobnem kolesuv prostoru, ki ti žal drugega kot bele stene ne nudi.
Boš vztrajal ali šla?
Jaz vztrajam.
Možgane imam pa vedno zato, da mislim. Tudi med treningom se da razmišljat o marsičem.
Pa zmoreš ločiti dogodke, dogajanja od tistih, ki so pravzaprav izven nje? Lahko postane resen problem, kadar si nekdo nekaj namisli.[/quote]
Poskusi kdaj bit eno uro na sobnem kolesuv prostoru, ki ti žal drugega kot bele stene ne nudi.
Boš vztrajal ali šla?
Jaz vztrajam.
Možgane imam pa vedno zato, da mislim. Tudi med treningom se da razmišljat o marsičem.[/quote]
a veš da je ura sexa ekvivalentna tvojemu gonjenju kolesa? Daj se raje goni kako drugače 🙂
Boš vztrajal ali šla?
Jaz vztrajam.
Možgane imam pa vedno zato, da mislim. Tudi med treningom se da razmišljat o marsičem.[/quote]
a veš da je ura sexa ekvivalentna tvojemu gonjenju kolesa? Daj se raje goni kako drugače :)[/quote]
Dragi “en Tip”, če ne veš, za uro seksa moraš imet orng kondicijo. Sploh če si moški.
Vidim, da ti je to tuje in seks s tabo že ne more bit kaj prida. Ženske imajo rade vzdržljive tipe, ne pa takšne, da omagajo že po peth minutah lai pa bog ne daj kolapsirajo zaradi premalo kardio vadbe.
Boš vztrajal ali šla?
Jaz vztrajam.
Ne maram preveč rekreiranja noter in to celo na kolesu, raje grem ven kolesarit, laufat, ker to kar imam v glavi je že zdavnaj milijnokrat prežvečeno, zunaj pa lahko preusmerim pozornost na naravo, druge ljudi, je bolj pestro/zanimivo od mojih enih in istih razmišljanj.
Nisi odgovorila na moje vprašanje 😉
Forum je zaprt za komentiranje.