Kateri športi
To si se zatipkala a ne? :)[/quote]
Nič hudega, mene takšne stvari na forumih sploh ne motijo. Bolj me zmotijo tisti, ki opozarjajo na tovrstne napake. 🙂
Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn’t mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe. ceehiro.
Nič hudega, mene takšne stvari na forumih sploh ne motijo. Bolj me zmotijo tisti, ki opozarjajo na tovrstne napake. 🙂
Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn’t mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe. ceehiro.[/quote]
O, Bikini – potem sva si pa vendarle nekoliko podobne 🙂
Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn’t mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe. ceehiro.[/quote]
O, Bikini – potem sva si pa vendarle nekoliko podobne :)[/quote]
Mogoče celo bolj kot si ti sploh misliš. 🙂
Nič hudega, mene takšne stvari na forumih sploh ne motijo. Bolj me zmotijo tisti, ki opozarjajo na tovrstne napake. :)[/quote]
Smo si različni, vsakogar kaj zmoti, mu pade v oči. :))
Zjutraj ob sedmih plavam, da se zbudim.
Ko sedim včasih stiskam ritko – to pa nič ne pomaga.
Rada bi da nič ne delam na tem, pa da stoji proti gor ;))).
Včasih telovadim v gozdu ko noben ne vidi – zgodaj zjutraj, ker mi paše mrzel zrak.
Včasih telovadim poleg morja, pa folk bulji. Neham, čakam da grejo vstran, pol nadaljujem.
Grem peš po polžje par km, to pa je tut vse. Baje je fajn za tisto želatino, ki se trese;).
Skupinsko bi mi bilo fajn preverit košarko, če nisem že preveč lesena.
Za individualno vadbo niti nisem zrela, ker se ne znam motivirat, zato rabim vodeno vadbo, te so pa večinoma skupinske.
Ker imam probleme s koleni, imam sedaj najraj spinning. Sem trenirala tudi plavanje, vendar sem imela probleme skakat v mrzlo vodo, pa še časovno dlje časa vzame, ker se moraš sušit.
Opažam, da se samski več ukvarjajo s športom, ali pa ko postanejo samski…Jaz sem se v času veze zredila, tak da se moram hočeš-nočeš ukvarjat s športom. Sicer ne vem, če je veza kriva, bolj so drugi dejavniki.
ahhhhhhhhhhh ☺
letos malo zamujam s pripravami … ampak jih bo pa ene par tahitrih ☺☺☺☺☺
po z malo sreče na ovinku kakšnemo direkt proti havbi in potem par cm mimo pleha ☺ — pogled na ksihte v avtu je orgazmičen
ahhhhhhhhhhh ☺
po z malo sreče na ovinku kakšnemo direkt proti havbi in potem par cm mimo pleha ☺ — pogled na ksihte v avtu je orgazmičen[/quote]
Sem imel že 82km/uro…ampak sem se enkrat streznil, ko sem zapeljal v ovinku na pesek in se lahko samo angelu varuhu zahvalim, da mi takrat avto ni prišel naproti….ali pa krave! Enkrat sem pičil iz Rogle dol in se kar naenkrat v ovinku pojavijo krave, ki so nič hudega sluteč prežvekovale svojo travo in me prav telečje gledale kaj hudiča mi ni jasno, ko sem z izbuljenimi očmi bremzal kot poblaznel….
ahhhhhhhhhhh ☺
po z malo sreče na ovinku kakšnemo direkt proti havbi in potem par cm mimo pleha ☺ — pogled na ksihte v avtu je orgazmičen[/quote]
Sem imel že 82km/uro…ampak sem se enkrat streznil, ko sem zapeljal v ovinku na pesek in se lahko samo angelu varuhu zahvalim, da mi takrat avto ni prišel naproti….ali pa krave! Enkrat sem pičil iz Rogle dol in se kar naenkrat v ovinku pojavijo krave, ki so nič hudega sluteč prežvekovale svojo travo in me prav telečje gledale kaj hudiča mi ni jasno, ko sem z izbuljenimi očmi bremzal kot poblaznel….[/quote]
zavidanja vredno ☺
huh – adrenalinsko … doza vsaj za 14 dni ☺☺
Forum je zaprt za komentiranje.