Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kateri športi

Kateri športi

Mi tudi dvomimo od tvoji zrelosti 🙂

Greš z mano na Pavličevo sedlo? Na Janče? Ali vsaj na Pance, če si še začetnik ?

Poskusi kdaj bit eno uro na sobnem kolesuv prostoru, ki ti žal drugega kot bele stene ne nudi.
Boš vztrajal ali šla?
Jaz vztrajam.
Možgane imam pa vedno zato, da mislim. Tudi med treningom se da razmišljat o marsičem.[/quote]

Ne maram preveč rekreiranja noter in to celo na kolesu, raje grem ven kolesarit, laufat, ker to kar imam v glavi je že zdavnaj milijnokrat prežvečeno, zunaj pa lahko preusmerim pozornost na naravo, druge ljudi, je bolj pestro/zanimivo od mojih enih in istih razmišljanj.

Nisi odgovorila na moje vprašanje ;)[/quote]

Sobno kolo je za zimo in deževne dni.
Sem človek, ki je gor zrasel v neposrednem stiku z naravo, ne sredi betonske džungle. Stik z naravo ostaja v mojem življenju stalno prisoten. Ne glede na vadbo na sobnem kolesu. 🙂

Odgovor: Nisem psiho, če to misliš

Provokativna vprašanja včasih tudi ignoriram.

a veš da je ura sexa ekvivalentna tvojemu gonjenju kolesa? Daj se raje goni kako drugače :)[/quote]

Dragi “en Tip”, če ne veš, za uro seksa moraš imet orng kondicijo. Sploh če si moški.
Vidim, da ti je to tuje in seks s tabo že ne more bit kaj prida. Ženske imajo rade vzdržljive tipe, ne pa takšne, da omagajo že po peth minutah lai pa bog ne daj kolapsirajo zaradi premalo kardio vadbe.[/quote]
Če bi se bal ene ure, potem je ne bi omenjal. Sicer pa prepuščam odgovor in zaključek tvoji nezmotljivi sposobnosti ocenjevanja ljudi 🙂

Dragi “en Tip”, če ne veš, za uro seksa moraš imet orng kondicijo. Sploh če si moški.
Vidim, da ti je to tuje in seks s tabo že ne more bit kaj prida. Ženske imajo rade vzdržljive tipe, ne pa takšne, da omagajo že po peth minutah lai pa bog ne daj kolapsirajo zaradi premalo kardio vadbe.[/quote]
Če bi se bal ene ure, potem je ne bi omenjal. Sicer pa prepuščam odgovor in zaključek tvoji nezmotljivi sposobnosti ocenjevanja ljudi :)[/quote]

Tukaj gre bolj za tvojo sposobnost ocenjevanja ljudi in predpostavko, da človek, ki goni kolo, ne seksa.

Ne maram preveč rekreiranja noter in to celo na kolesu, raje grem ven kolesarit, laufat, ker to kar imam v glavi je že zdavnaj milijnokrat prežvečeno, zunaj pa lahko preusmerim pozornost na naravo, druge ljudi, je bolj pestro/zanimivo od mojih enih in istih razmišljanj.

Nisi odgovorila na moje vprašanje ;)[/quote]

Sem človek, ki je gor zrasel v neposrednem stiku z naravo, ne sredi betonske džungle. Stik z naravo ostaja v mojem življenju stalno prisoten. Ne glede na vadbo na sobnem kolesu. 🙂

[/quote]

Nič ne mislim, le sprašujem (moje vprašanje sploh ni bilo provokativno). Če si ali niso psiho bomo še pa videli/prebrali :)))

[/quote]

Nič ne mislim, le sprašujem (moje vprašanje sploh ni bilo provokativno). Če si ali niso psiho bomo še pa videli/prebrali :)))[/quote]

Jaz sem že dolgo tukaj. Vem s kom imam opravka. 🙂

Če bi se bal ene ure, potem je ne bi omenjal. Sicer pa prepuščam odgovor in zaključek tvoji nezmotljivi sposobnosti ocenjevanja ljudi :)[/quote]

Tukaj gre bolj za tvojo sposobnost ocenjevanja ljudi in predpostavko, da človek, ki goni kolo, ne seksa.[/quote]
🙂 napačno razumevanje. SPET
Namignit sem ti hotel, da bi mogoče uro buljenja v belo steno med gonjenjem kolesa morda raje zamenjala s čim drugim. Bolj prijetnim opravilom. Posledično, ti ne bi bilo se potrebno izmikat provokativnim vprašanjem na to temo. In posledično bi morda pravilneje razumevala komentarje 🙂
Pa mislim da bo bolje da nadaljuješ z buljenjem v belo steno… lahko daš tud kakšen bel jopič z doooolgimi rokavi nase 🙂

Tukaj gre bolj za tvojo sposobnost ocenjevanja ljudi in predpostavko, da človek, ki goni kolo, ne seksa.[/quote]
Namignit sem ti hotel, da bi mogoče uro buljenja v belo steno med gonjenjem kolesa morda raje zamenjala s čim drugim. Bolj prijetnim opravilom. Posledično, ti ne bi bilo se potrebno izmikat provokativnim vprašanjem na to temo. In posledično bi morda pravilneje razumevala komentarje 🙂
Pa mislim da bo bolje da nadaljuješ z buljenjem v belo steno… lahko daš tud kakšen bel jopič z doooolgimi rokavi nase :)[/quote]

@enTip

hahahahahaha….you made my day – danes že drugič :)))

Pa mislim da bo bolje da nadaljuješ z buljenjem v belo steno… lahko daš tud kakšen bel jopič z doooolgimi rokavi nase :)[/quote]

@enTip

hahahahahaha….you made my day – danes že drugič :)))[/quote]

Če te še enkrat osrečim, daš za drink ? 🙂
Nič ni lepšega kot srečna ženska…

Nič ne mislim, le sprašujem (moje vprašanje sploh ni bilo provokativno). Če si ali niso psiho bomo še pa videli/prebrali :)))[/quote]

Jaz sem že dolgo tukaj. Vem s kom imam opravka. :)[/quote]

Ne se tako omejevati oz če dejansko res izhajaš iz tega kar veš, poznaš? Zakaj si potem sploh tu? Zaradi samodokazovanja o svojem prav? Kakšna dolgočasna ambicija ://

Saj razumem, ampak meni ura seksa ni ista kot ura kolesarjenja. tisti, ki počne oboje, bo že vedel zakaj.
Poleg tega nisem vedno eno uro na kolesu. Običajno delam kardio po 20, 25 minut. Če ne utegnem prej in če je recimo že pozno, kakšne 3 zjutraj, pa včasih tudi samo 15 minut. Daljše buljenje v steno res ni za vsak dan. 🙂
Me pa čudi kako ste se vsi spotaknili ob to belo steno. Bom postavila še ogledalo gor. Da boste lažje prišli še do kakšnih narcisoidnih teorij.

Drink je možen :))

z ostalim se pa 100% strinjam….

@Bikini

Ni me zmotila “bela stena”, pač pa podatek, da ves čas razmišljaš – se znaš sploh popolnoma sprostiti?

Saj razumem, ampak meni ura seksa ni ista kot ura kolesarjenja. tisti, ki počne oboje, bo že vedel zakaj.
Poleg tega nisem vedno eno uro na kolesu. Običajno delam kardio po 20, 25 minut. Če ne utegnem prej in če je recimo že pozno, kakšne 3 zjutraj, pa včasih tudi samo 15 minut. Daljše buljenje v steno res ni za vsak dan. 🙂
Me pa čudi kako ste se vsi spotaknili ob to belo steno. Bom postavila še ogledalo gor. Da boste lažje prišli še do kakšnih narcisoidnih teorij.[/quote]
Test si prošla, srce vidim da ti prenese obremenitve.. tak da tisto z ogledalom.. ni slaba ideja. Jaz jih imam kar nekaj v spalnici 🙂 fullll sem narcis

@enTip

@Bikini

Koliko berem, razumem, dojemam – vidva sta prav za skupaj 😉

z ostalim se pa 100% strinjam….[/quote]

Mah tema pojenja, služba gre h koncu.. težko mi bo ratal še v tretje 🙂

Teb se je pa poslabšal….

z ostalim se pa 100% strinjam….[/quote]

Mah tema pojenja, služba gre h koncu.. težko mi bo ratal še v tretje :)[/quote]

“Jutri je nov dan”…malo sem si sposodila besede od…[sub]mislim, da vsi veste od koga[/sub] 🙂

Jaz sem že dolgo tukaj. Vem s kom imam opravka. :)[/quote]

Ne se tako omejevati oz če dejansko res izhajaš iz tega kar veš, poznaš? Zakaj si potem sploh tu? Zaradi samodokazovanja o svojem prav? Kakšna dolgočasna ambicija ://[/quote]

Moje ambicije res niso vezane na ta forum. Zato se do sedaj tudi nisem registrirala.
Vsekakor so pa nekatere reakcije na moje pisanje pod registriranim nickom, pričakovane. In priznam, da je kar zabavno.

Mi tudi dvomimo od tvoji zrelosti 🙂

Greš z mano na Pavličevo sedlo? Na Janče? Ali vsaj na Pance, če si še začetnik ?[/quote]

A se zmenimo za Pavliča in štartamo v Celju?

Teb se je pa poslabšal….[/quote]

Zanimivo bo, če Bikini moji domnevi ne bo ugovarjala…hihihi….kaj boš pa potem?? 🙂

Mah tema pojenja, služba gre h koncu.. težko mi bo ratal še v tretje :)[/quote]

“Jutri je nov dan”…malo sem si sposodila besede od…[sub]mislim, da vsi veste od koga[/sub] :)[/quote]
…in jaz sanjam tale drink… 🙂

Teb se je pa poslabšal….[/quote]

Zanimivo bo, če Bikini moji domnevi ne bo ugovarjala…hihihi….kaj boš pa potem?? :-)[/quote]

edino možno stvar… obe vaju peljem na drink. Tokrat častim jaz 🙂

Kaj naj rečem, ta forum je več kot trivialen zate, vse nas poznaš v nulo :))
Zdaj mi je dokončno razumljivo, zakaj prihaja pri tebi do pojavov “bele stene” 🙂

Kaj naj rečem, ta forum je več kot trivialen zate, vse nas poznaš v nulo :))
Zdaj mi je dokončno razumljivo, zakaj prihaja pri tebi do pojavov “bele stene” :)[/quote]

Ne dvomim da je Bikini tale tvoj stavek predvidevala že včeraj,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close