Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kateri športi

Kateri športi

Jaz sem pa opazila, da s slušalkami tečejo pogosto tisti, ki tečejo po mestu, v okolici mesta, na stadionu. V naravi pa opazim res redko koga, da bi imel slušalke gor. Jaz pa nikoli ne tečem po takih cestah. Vedno tečem v naravi. Doma sem ne samo blizu, ampak prav v naravi, zato me še toliko bolj vleče v naravo.
Beton, asfalt… to je za službo. Po in pred službo pa uživanje na svežem zraku ob prijetnih zvokih. Vem pa, da eni žal nimajo izbire, da jim ne preostane drugega kot tek po mestu oz. v njegovi bližnji okolici. Zato vem, da smo srečkoti tisti, ki lahko uživamo na svežem zraku.
Pravzaprav občudujem tiste, ki tečejo na stadionu, v mestu, po asfaltu. Sem živela en čas v mestu pa mi je bilo to resnično neprijetno: vsepovsod hrup, smrad, izpušni plini. Sem se morala selit nazaj.

A potem si ti (za avtom) naletel na tistega, ki ga je nekdo do smrti zbil, ko je s slušalkami v ušesih med tekom prečkal cesto? ….. :/[/quote]
Tam kjer jaz tečem ne vozijo avtomobili. Boš razumel, ali boš še naprej neumen ?

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sadni, privošči si tako rekreacijo, da bo po njej sproščen tudi tvoj um in psiha. Preveč si agresiven. Smisel rekreacije naj bi bil, da sprosti telo in tudi duha.

Po asfaltu sploh ni dobro tečt, si kolena sf*kaš po nepotrebnem.

Ne tečem po asfaltu, ampak po travnikih, gozdu. Razen, če tečem po službi za vlakom,a mapk to ne štejem med rekreacijo.

Si jo vsak dan. Pa nisem agresiven, niti malo, samo direkten, pa iskren. Big difference part II

Saj če stanuješ v Ljubljani in tečeš na Rožnik je zame to narava in ne tek po asfaltu. Sicer je fluktuacija ljudi večja, ampak vseeno je to gozdna pot. Vedno tečem v naravi, da pridem do tja je seveda nekaj asfalta, ker nimam gozda pred vrati. Ampak če malo pomislim, ne spomnim se, da bi koga videla, ki ne bi poslušal muske. Opažam ravno kontra kot ti…razen sprehajalcev, imajo praktično vsi slušalke v ušesih. Muska je edino, kar slišim, ker se je težko fokusirat na ptičje žgoljenje in podobno:). Ko tečeš slišiš kvečjemu utrip svojega srca, zadihanost:)). Če se ustaviš je pa druga stvar:).

Biti iskren in direkten je eno, biti sovražen in nesramen pa drugo.
Morda vpliv teka z mp3 v enem ušesu.. res moraš hecno zgledat 🙂
Najbrž se ti smejejo še otroci… mami lej tega.. še slušalk si ne zna namontirat

Divji vepri so nevarni ženskam, sploh če vas zavohajo, ko ste prešvicane. 🙂
To jih baje zelo “napali”. Če niste v formi in zašvicate….

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

POtem ste pa samo LJ taki tiči, pri nas tega ni. Videt koga s slušalkami v naravi je izredna redkost. Seveda je pa to vedno nekdo, ki pride iz mesta. Domačin sigurno ne.
Meni osebno je to moteče, ne bi mogla teči, če bi mi nekaj razbijalo v ušesih. Ampak kakor komu.
Eni imamo radi naravno glasbo, drugi umetno :). Važno je, da se rekreairamo.
Ko grem skozi mesto pa tudi vidim ja, da imajo eni slušalke gor, ampak res samo v mestu.

In, ravnokar si samega sebe osmešil. Če bi bolj pozorno bral moje komentarje bi potem tudi vedel, da jaz ne tečem tam kjer se furajo avtomobili pa motoristi. Zdaj se pa vprašaj zakaj bi jaz laufal z eno slušalko v ušesu. Včasih je bolje bit tih veš, izpadeš pametnejši 😉

Vsakomur svoje in amen

Ah pri nas smo še kultivirani, ker so slušalke diskretno majhne (beri neosveščenost pred nevarnostjo takšnih slušalk). Pojdi malo ven, v tujino…te bo kap, kako velike slušalke nosi folk, celo na kolesu:).

Saj ne rabiš imet obe slušalki v ušesu. Kir butl si ti…[/quote]

Ah pri nas smo še kultivirani, ker so slušalke diskretno majhne (beri neosveščenost pred nevarnostjo takšnih slušalk). Pojdi malo ven, v tujino…te bo kap, kako velike slušalke nosi folk, celo na kolesu:).[/quote]
No zdaj si me pa res našla 🙂
A da tujina obstaja? wauuuu jaz pa mislil da je Slovenija in nič več, samo voda okrog in okrog 🙂

Videl jaz marsikaj, jaz pač tega ne bi, hvala. Če pa komu paše pa naj. Prav?

Saj ne rabiš imet obe slušalki v ušesu. Kir butl si ti…[/quote][/quote]
Ja na kolesu kmetavz. Btw, tudi tečeš lahko tako, drugo slušalko daš pod majco, a ti moram še narisat ? Mislim, kaj si ti res tako zelo neumen ?

Hahahahaha, jst krepavam od smeha tle prisežem, kje ste tega najdl no lol

Kaj pa kaj recimo plavanje?
A imate pri plavanju tudi slušalke v ušesih :-)?

Aha, pa v gore, greste tudi s slušalkami v ušesih?

Z bivšim fantom sva dosti veslala. To je bil tudi super šport. Na brzicah.

Sadni, kaj moraš res vsako temo posvinjati s svojimi nesramni izpadi? Ti nisi direkten, ampak nesramen pa brez zamere.
Pa, ko boš šel na kosilo, malico, večerjo, se spomni, da ti je kmetavz pridelal tisto, kar ješ.

Takšen pač je, naj uživa. Če je zaradi tega srečen, sem tud jaz. Danes sem mu pač jaz malo kontriral, ker ni bilo ostale ekipe… 🙂

Do neumnih ljudi se vedno splača bit nesramen, ker si to tudi zaslužijo.

Človek, ki besedo kmet, kmetavz, kmetica… uporablja kot žaljivko, zmerljivko, je vse prej kot pameten. Pameten človek pa ni nesramen do neumenih ljudi. Nima potrebe biti, ker je pameten.

Ah pri nas smo še kultivirani, ker so slušalke diskretno majhne (beri neosveščenost pred nevarnostjo takšnih slušalk). Pojdi malo ven, v tujino…te bo kap, kako velike slušalke nosi folk, celo na kolesu:).[/quote]
No zdaj si me pa res našla 🙂
A da tujina obstaja? wauuuu jaz pa mislil da je Slovenija in nič več, samo voda okrog in okrog 🙂

Videl jaz marsikaj, jaz pač tega ne bi, hvala. Če pa komu paše pa naj. Prav?[/quote]

Itak, vsak po svoje:).

Saj nisem nikoli napisal, da sem pameten. Pa ti tudi nisi, če misliš da si. Bodiva realna zdaj, pameten človek ne bi hodil na ta forum in jaz se tega še kako dobro zavedam. Prišel bo dan, ko bom izgnil dol, enkrat in za vselej !

Kaj je pa razlog, da se rekrearirate?
Hujšanje, tekmovanje, kondicija, užitek…?

Jaz preprosto zato, ker uživam. Pa tudi rezultati potem še bolj vzpodbudijo. Če greš z lahkoto potem na kako goro, v kak hrib, če z lahkoto tečeš, plavaš… imaš potem še bolj motivacijo.
Kaka odbojka pa zaradi družbe. Samo žal prerekdo. Recimo na kakem pikniku. Bi pa rade volje to večkrat počela samo kandidatov ni.

V čem je zdaj problem? Ne paše vsem enako, zato je vse cool. V bazenih imaš povsod musko, na morju ne, jo pa lahko poslušaš na plaži. V gore se nikoli ne odpravim sama, je prijetneje kakšno reči medtem, ko hodiš. Na brzicah imaš čelado:)).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close