Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kateri športi

Kateri športi

Tečt s slušalkami je kot listanje IKEA kataloga med sexom..

Ja to pa drži, smo pred časom že nekaj brali o tem.
Menda si plavala kar v majčki potem odšla v hrib, ribiči so pa igrali rokomet in zrli za tabo…… 😀 😀

Hec![/quote]

Resnica pa je bila takšna: Plavala v majčki, potem smo skupaj z ribiči igrali rokomet, nakar smo skupaj odšli na hrib, kjer smo ž****i do jutra:)))))

Ti si sranje. Muska med tekom je zakon, brez se mi sploh ne bi dalo it tečt. Nekateri laufate zato, da poslušate ptičke zraven, spet drugi laufamo zato, da potrošimo odvečno energijo, zraven pa še rekorde podiramo.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

uffff mokra majčka… zakon

Ah dej no:))). Govorimo o muski, ki je že apriori nekaj lepega, sproščujočega, nežnega:)).

Odlična fora – ampak vroče upam, da te primerjave ne podajaš iz lastnih izkušenj …

Ja…. On_ tudi te mokre majčke ne more pozabit :)))))

Ti si sranje. Muska med tekom je zakon, brez se mi sploh ne bi dalo it tečt. Nekateri laufate zato, da poslušate ptičke zraven, spet drugi laufamo zato, da potrošimo odvečno energijo, zraven pa še rekorde podiramo.[/quote]
Izvoli. podiraj rekorde, kdo ti brani 🙂
Če potem lažje drkaš… sem vesel zate

He, he, dobra :).
Ja, meni je tudi moteče imeti nekaj na glavo nabito. Obožujem rekreacijo v naravi. Umeten trušč me moti.
Zato mi recimo spinning nikakor ni odgovarjal, ker me je kar glava bolela od trušča.
No saj po pravici povedano, da mi domači spiinng tudi ne gre, moram gledat kak pameten film, da zdržim. V naravi pa ni problema. Tam pa km kar tečejo sami od sebe.

Meni rekreacija tudi pomeni sprostitev, umirjenost, napolnitev baterije, psihološko sprostitev. Jo ni boljše glasbe kot je narava.

Odlična fora – ampak vroče upam, da te primerjave ne podajaš iz lastnih izkušenj …[/quote]

Ne, kar počnem, rad počnem zbrano in kvalitetno in s čimveč čutili naravnanimi na TISTO početje

Neverjetna primerjava;)

Zame niti pod razno ne pride v poštev, da bi se šla rekreirat brez mp3 predvajalnika, pa nima veze ali grem laufat ali kolesarit ali delam vaje na moči….glasba mi daje tisti ta pravi “tempo”, me celo spodbudi 🙂

Ja…. On_ tudi te mokre majčke ne more pozabit :)))))[/quote]

Zanj ne vem, če pa ti rečeš, bo pa že držalo

Ne spomnim se kdaj sem nazadnje naletel na koga, da bi tekel brez slušalk. Ziher ne zberete za mp3, potem se pa bunite na forumu.

Neverjetna primerjava;)

Zame niti pod razno ne pride v poštev, da bi se šla rekreirat brez mp3 predvajalnika, pa nima veze ali grem laufat ali kolesarit ali delam vaje na moči….glasba mi daje tisti ta pravi “tempo”, me celo spodbudi :)[/quote]
Potem imate punce bonuse pri modrih organih, da vam ne težijo na kolesu. 😉

🙂 prav smiliš se mi, ampak res. 🙂

Neverjetna primerjava;)

Zame niti pod razno ne pride v poštev, da bi se šla rekreirat brez mp3 predvajalnika, pa nima veze ali grem laufat ali kolesarit ali delam vaje na moči….glasba mi daje tisti ta pravi “tempo”, me celo spodbudi :)[/quote]
Točn tko. Nevem, očitno se pogovarjamo s 60 letniki / letnicami. Kot, da oni poznajo te naprave, ponavadi si še TV ne znajo prižgat sami…

Neverjetna primerjava;)

Super na kolesu .. mp3.. zraven pa daj še kakšne plašnice… tako bo večja možnost, da te podere kakšen avto ali drug kolesar. Saj bo oni kriv….

Saj ne rabiš imet obe slušalki v ušesu. Kir butl si ti…

Saj ne rabiš imet obe slušalki v ušesu. Kir butl si ti…[/quote]
Mogoče imaš prav.. vse zate da boš mirno spal

Sadni, ni je lepše glasbe kot je petje ptičkov, šumenje vetra, šelestenje listja, žuborenje potoka. Ne pa umetna glasba. Umetno glasbo poslušam v službi, doma, ko sem med štirimi stenami. V naravi pa mi na kraj pameti ne pride.
Seveda pa tudi varno ni, če ne veš kaj se v okolici dogaja.

Neverjetna primerjava;)

Super na kolesu .. mp3.. zraven pa daj še kakšne plašnice… tako bo večja možnost, da te podere kakšen avto ali drug kolesar. Saj bo oni kriv….[/quote]

V življenju je treba brezglavo tvegat, če se bom s takimi pomisleki ukvarjala, da me lahko kdo podre ipd je da bolje da se doma pred na kavč vržem pred tv pred goro sladkarij…to je vsekakro boljša izbira, kajne?

Super na kolesu .. mp3.. zraven pa daj še kakšne plašnice… tako bo večja možnost, da te podere kakšen avto ali drug kolesar. Saj bo oni kriv….[/quote]

V življenju je treba brezglavo tvegat, če se bom s takimi pomisleki ukvarjala, da me lahko kdo podre ipd je da bolje da se doma pred na kavč vržem pred tv pred goro sladkarij…to je vsekakro boljša izbira, kajne?[/quote]
zdaj si zašla iz enega extrema v drugega… govorim da raje počnem, tisto kar počnem, s celim telesom.
Izbira ali rekreacija ali gora sladkarij .. jaz te izbire nisem ponujal.

Nekateri skorajda živimo v naravi in nam malo spremembe v vsebini zvokov precej ustreza, zato so slušalke med športanjem zakon 🙂

Bodimo realni, človek ima včasih napete oči, napeta ušesa pa ravno tako ne ve kaj se v okolici dogaja;)

A potem si ti (za avtom) naletel na tistega, ki ga je nekdo do smrti zbil, ko je s slušalkami v ušesih med tekom prečkal cesto? ….. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

V življenju je treba brezglavo tvegat, če se bom s takimi pomisleki ukvarjala, da me lahko kdo podre ipd je da bolje da se doma pred na kavč vržem pred tv pred goro sladkarij…to je vsekakro boljša izbira, kajne?[/quote]
zdaj si zašla iz enega extrema v drugega… govorim da raje počnem, tisto kar počnem, s celim telesom.
Izbira ali rekreacija ali gora sladkarij .. jaz te izbire nisem ponujal.[/quote]

Ok, vsak naj naredi po svoje, ni nekega recepta, ki bi vsakemu odgovarjal.

Seveda sem zaznala ekstrem – ekstrem se je vtikati v mojo izbiro ;))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close