Kateri športi
Ja to pa drži, smo pred časom že nekaj brali o tem.
Menda si plavala kar v majčki potem odšla v hrib, ribiči so pa igrali rokomet in zrli za tabo…… 😀 😀
Hec![/quote]
Resnica pa je bila takšna: Plavala v majčki, potem smo skupaj z ribiči igrali rokomet, nakar smo skupaj odšli na hrib, kjer smo ž****i do jutra:)))))
He, he, dobra :).
Ja, meni je tudi moteče imeti nekaj na glavo nabito. Obožujem rekreacijo v naravi. Umeten trušč me moti.
Zato mi recimo spinning nikakor ni odgovarjal, ker me je kar glava bolela od trušča.
No saj po pravici povedano, da mi domači spiinng tudi ne gre, moram gledat kak pameten film, da zdržim. V naravi pa ni problema. Tam pa km kar tečejo sami od sebe.
Meni rekreacija tudi pomeni sprostitev, umirjenost, napolnitev baterije, psihološko sprostitev. Jo ni boljše glasbe kot je narava.
Neverjetna primerjava;)
Zame niti pod razno ne pride v poštev, da bi se šla rekreirat brez mp3 predvajalnika, pa nima veze ali grem laufat ali kolesarit ali delam vaje na moči….glasba mi daje tisti ta pravi “tempo”, me celo spodbudi :)[/quote]
Potem imate punce bonuse pri modrih organih, da vam ne težijo na kolesu. 😉
Neverjetna primerjava;)
Zame niti pod razno ne pride v poštev, da bi se šla rekreirat brez mp3 predvajalnika, pa nima veze ali grem laufat ali kolesarit ali delam vaje na moči….glasba mi daje tisti ta pravi “tempo”, me celo spodbudi :)[/quote]
Točn tko. Nevem, očitno se pogovarjamo s 60 letniki / letnicami. Kot, da oni poznajo te naprave, ponavadi si še TV ne znajo prižgat sami…
Neverjetna primerjava;)
Super na kolesu .. mp3.. zraven pa daj še kakšne plašnice… tako bo večja možnost, da te podere kakšen avto ali drug kolesar. Saj bo oni kriv….
Neverjetna primerjava;)
Super na kolesu .. mp3.. zraven pa daj še kakšne plašnice… tako bo večja možnost, da te podere kakšen avto ali drug kolesar. Saj bo oni kriv….[/quote]
V življenju je treba brezglavo tvegat, če se bom s takimi pomisleki ukvarjala, da me lahko kdo podre ipd je da bolje da se doma pred na kavč vržem pred tv pred goro sladkarij…to je vsekakro boljša izbira, kajne?
Super na kolesu .. mp3.. zraven pa daj še kakšne plašnice… tako bo večja možnost, da te podere kakšen avto ali drug kolesar. Saj bo oni kriv….[/quote]
V življenju je treba brezglavo tvegat, če se bom s takimi pomisleki ukvarjala, da me lahko kdo podre ipd je da bolje da se doma pred na kavč vržem pred tv pred goro sladkarij…to je vsekakro boljša izbira, kajne?[/quote]
zdaj si zašla iz enega extrema v drugega… govorim da raje počnem, tisto kar počnem, s celim telesom.
Izbira ali rekreacija ali gora sladkarij .. jaz te izbire nisem ponujal.
V življenju je treba brezglavo tvegat, če se bom s takimi pomisleki ukvarjala, da me lahko kdo podre ipd je da bolje da se doma pred na kavč vržem pred tv pred goro sladkarij…to je vsekakro boljša izbira, kajne?[/quote]
zdaj si zašla iz enega extrema v drugega… govorim da raje počnem, tisto kar počnem, s celim telesom.
Izbira ali rekreacija ali gora sladkarij .. jaz te izbire nisem ponujal.[/quote]
Ok, vsak naj naredi po svoje, ni nekega recepta, ki bi vsakemu odgovarjal.
Seveda sem zaznala ekstrem – ekstrem se je vtikati v mojo izbiro ;))
Forum je zaprt za komentiranje.