Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kateri športi

Kateri športi

Kateri športi, rekreacija so vam najljubši?
Imate radi skupinsko vadbo ali raje na svojo roko?
Raje skupinske ali individualne športe?
Če ste samski več športate ali manj kot takrat, ko ste bili v razmerju oz. boste?
V razmerju: ste se odpovedali precej športanju ali ne?

Na roko samo če res ne gre drugače. 🙂
Najraje pa imam odbojko na mivki …
Športam enako ali sem v vezi ali ne…

Na tem forumu, z izjemo mene, ni nobenga športnika gor.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Misliš, Sadni? Jaz pa mislim, da zdajle poleti je kar nekaj rekreacijskih navdušencev.
UPam, da bomo malce podebatirali o rekreaciji, športanju.

Najraje imam ležanje na plaži z mivko v riti. :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

A je to kak šport? 😉
Ali ti potem “telovadiš” s tisto mivko tam…… 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sadni, se mi zdi, da imaš prav.

Se pravi, da tud ti ne športaš in si nam nastavil past? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda športam. Zato sem pa odprla temo, da bi debatirali o rekreaciji in športu. Samo očitno ima Sadni prav.

Mogoče bi morala vprašat zakaj ne športate oz. zakaj športate?

Mogoče pa preprosto ni kaj za debatirat. Entip ti je odgovoril, pa se debata nekako ni nadaljevala iz tvoje smeri. Si jo pa nadaljevala, ko se je oglasil Sadni. Očitno tudi tebi ni kaj preveč za debatirat o rekreaciji, ampak o nečem drugem, recimo o tem, kako se nihče ne rekreira? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Za zabavo in veselje 😉
Stranski učinki tega pa dobro vplivajo na zdravje in počutje 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Športamo, ker nas to sprošča, ker se ob tem dobro počutimo. Vsaj jaz.

Kdo ve kakšno “rekreacijo” je imela v mislih 🙂

:))
Kakšna samopašnost:)). Najbrž tudi ni lepšega od tebe, a ne?:) Poznam jst takšne kot si ti, vse ravno kontra:). Mimogrede…pisanje na forum ni enako športnemu udejstvovanju:).

Ah brezveze. Kup postov pa le en je napisal, da igra odbojko na mivki. Ostalo pa kar neki.

A veš zakaj, ker je tvoj post podoben že stotim predhodnim v zadnje pol leta. Že stokrat prežvečena tema.
Meni so najbolj všeč plavanje, kolesarjenje, badminton. Za skupinsko vadbo se moraš zmenit, kar je včasih že mali čudež:). Rekreacijo prilagajam tudi letnemu času.

Ostalo je kr neki in od tega kr neki ti ja najbolj športen Sadni, ki je samo napisal, da je on športnik drugi pa ne….. :/

Težko se je pogovarjat o nekih športih in jih spravit na nek skupni imenovalec, ker so si zadeve precej različne. Poznam nekoga, ki se ukvarja s kolesarstvom. Ima vso možno opremo kar jo imajo za ta šport, vse je “znamka”. Potem se obleče, obuje nabaše žepe polne nekih “energetskih čokoladic” in se pelje tako daleč, da ga lahko od doma ves čas opazujejo (ene3-5km), vmes poje vse tiste čokoladice in se vrne na dobri stari kavč, kjer od napora obnemore….
Z njim se lahko ure in dneve pogovarjaš o kolesarstvu, pozna vse kolesarje in njihove dosežke, opremo….bla,bla,bla
Žal že pokojna pa je neka starejša ženica, ki je pri svojih 70+ vsako (zgodnje!) jutro in večer hodila na goro molst krave po strmi poti kakih 7-8km v navadnih čevljih, če je bilo mokro v gumi škornjih, z ruzakom na ramah, v katerem je imela posodo za mleko, kako skorjo kruha, košček špeha, čebulo in ščepec soli. In kolikor vem zase ni nikoli rekla, da je športnica…. 😉

Prežvečena tema? O tem pa še nisem zasledila teme.

Recimo mene vleče od skupinskih odbojka, ampak čisto rekreativno, brez tekem, čisto za užitek. Pa nimam pojma kje najti družbo. Najdem klube, kjer to tudi rekreativci hodijo na tekme, do tega pa mi ni.

Potem recimo badminton/tenis – kje najti soigralce, če med znanci nihče tega ne igra?

Posledično se raje držim kolesarjenja, plavanja, teka, kjer nisi odvisen od drugih.
VOdenske skupisnke vaddbe kot so pilates, zumba, joga, aeorobika so mi pa na smrt dolgočasne.

Zgleda, kot da delaš anketo in si ssedaj razočarana, ker nimaš dovolj kandidatov za pravi vzorec. Za debato je pa dovolj tudi eden, samo nisi je speljala.

Če pa iščeš sogiralce, pa ti predlagam, da greš tja, kjer igrajo tvoj priljubljen šport in se skušaš pridružit, poiskat soigralca. Pri tenisu se mi zdi to še najlažje, ker je tak “svoboden” šport, na prostem in je lušno parnterje menjat, da se naučiš igrat proti različnim nasprotnikom. Lahko greš k igrišču in opazuješ, kdo bi lahko bil primeren zate, po tekmi pa pristopiš k njemu, njej in poveš svoje želje.
Preko spleta je težko najt soigralca, ker si zelo omejen, tako krajevno, kot športno-disciplinsko.

Dobr vic … eni smo namreč več kot ne “dol” in “ven” iz tega foruma , ampak verjetno zunaj … narava , šport …
Hvalit se, da si edini športnik in toliko časa na forumu pa nekaj ne štima … a si shizofrenik . En del tvoje osebnosti tipka, drug del pa leta naokrog …?

Marko, tebi se pa vidi, da si teoretik. V praksi tenis poteka čisto drugače.

Prej sem hodila redno vsak dan – včasih dve ali tri vadbe zapored na bodypump (delo z utežmi – počepi, izpadni, za roke…), pa tečt, pa odbojka, smučanje…. NI da ni..
Po otroku pa ne gre več. Sem tekla, pa sem imela tak problem z varstvom – tudi zvečer ko je zaspal, da ni šlo. Tako da trenutno delam sobno (skupninske vadbe preko računalnika), ko pa malo zraste pa sigurno spet nazaj.
Priznam pa da sem se po porodu polenila in je kar težko spet nazaj na stare tirnice. K sreči moram skoz neki migat tako da je vsaj kolo zdj redno. 🙂 Sobnega pa sem čez zimo od same uporabe polomila (no res je bil rabljen). 🙂

Katalenca, ti si pa pridna. Jaz pa priznam, da je moje sobno kolo bolj obešalnik kot kaj drugega. Tudi pozimi. Poleti pa pridno nabiram km na pravem biciklu. Nekako mi ne sedejo notranji športi.
Je pa ponavadi tako, da samska dosti več športam, v razmerju pa dosti manj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close