Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kateri športi

Kateri športi

Kaj naj rečem, ta forum je več kot trivialen zate, vse nas poznaš v nulo :))
Zdaj mi je dokončno razumljivo, zakaj prihaja pri tebi do pojavov “bele stene” :)[/quote]

Ne dvomim da je Bikini tale tvoj stavek predvidevala že včeraj,[/quote]

Jaz ji pa verjamem – ženska vsekakor obvlada, ima kristalno kroglo, ki se je v glavi vrti kadar ona goni pecikel, nimamo kam uiti pred to resnico :)))

Teb se je pa poslabšal….[/quote]

Zanimivo bo, če Bikini moji domnevi ne bo ugovarjala…hihihi….kaj boš pa potem?? :-)[/quote]

Nikoli, ampak res nikoli, nisem za mnenje o tem ali bi bil kakšen tip ustrezen zame ali ne, spraševala ženske. Tudi, če je kakšna sama čutila potrebo, da ga poda, se za to nisem zmenila niti o tem javno razpravljala. Zaenkrat mi lastna presoja dobro služi.
Da ti bo lažje: na nobenega forumaša ne gledam tako,da bi si ob tem postavljala vprašanje “ali sva za skupaj”. S forumaši se ne dobivam. Niti s kakšnimi drugimi internetnimi žigoli.

Zanimivo bo, če Bikini moji domnevi ne bo ugovarjala…hihihi….kaj boš pa potem?? :-)[/quote]

Nikoli, ampak res nikoli, nisem za mnenje o tem ali bi bil kakšen tip ustrezen zame ali ne, spraševala ženske. Tudi, če je kakšna sama čutila potrebo, da ga poda, se za to nisem zmenila niti o tem javno razpravljala. Zaenkrat mi lastna presoja dobro služi.
Da ti bo lažje: na nobenega forumaša ne gledam tako,da bi si ob tem postavljala vprašanje “ali sva za skupaj”. S forumaši se ne dobivam. Niti s kakšnimi drugimi internetnimi žigoli.[/quote]

Ne biti tako resna no, saj samo čvekamo, se hecamo, res ni nobene potrebe, da moje pisanje jemlješ resno, niti pod razno ni merodajno 🙂

Ne dvomim da je Bikini tale tvoj stavek predvidevala že včeraj,[/quote]

Jaz ji pa verjamem – ženska vsekakor obvlada, ima kristalno kroglo, ki se je v glavi vrti kadar ona goni pecikel, nimamo kam uiti pred to resnico :)))[/quote]

Hehe, kako je enim hudo v lajfu. Živijo od prvociranja. 🙂

Jaz ji pa verjamem – ženska vsekakor obvlada, ima kristalno kroglo, ki se je v glavi vrti kadar ona goni pecikel, nimamo kam uiti pred to resnico :)))[/quote]

Hehe, kako je enim hudo v lajfu. Živijo od prvociranja. :)[/quote]

ej tole tukaj moraš jemat za zabavo. Če se boš tako resno odzivala ti lahko srce odpove, kljub tvojemu rednemu kardio treningu.
In še nekaj… forumaše preziraš a sama si postala forumašica… Mi lahko pojasniš ta paradoks al je to še ena “bela stena”

Provokacija? Sama si navedla, da ko kolesariš gledaš v belo steno in da ti to ni problem, ker so ti možgani v pogonu, no jaz sem malo tvojo pripoved priredila po svoje.

Od kje si potegnila zaključek,da mi je v življenju hudo? Predvsem sproščam sarkazem, ker ga v real life-u raje ne, ljudje so ful občutljivi, opažam pa da na forumih ni nič bolje.

Si to tudi predvidevala, da me je minilo do komunikacije s tabo? :))) Ti je bilo tega treba?

Provokacija? Sama si navedla, da ko kolesariš gledaš v belo steno in da ti to ni problem, ker so ti možgani v pogonu, no jaz sem malo tvojo pripoved priredila po svoje.

Od kje si potegnila zaključek,da mi je v življenju hudo? Predvsem sproščam sarkazem, ker ga v real life-u raje ne, ljudje so ful občutljivi, opažam pa da na forumih ni nič bolje.

Si to tudi predvidevala, da me je minilo do komunikacije s tabo? :))) Ti je bilo tega treba?[/quote]

Ne bi vedela. Kristalna krogla je padla na tla in se razletela na tisoč koščkov.

ej tole tukaj moraš jemat za zabavo. Če se boš tako resno odzivala ti lahko srce odpove, kljub tvojemu rednemu kardio treningu.
In še nekaj… forumaše preziraš a sama si postala forumašica… Mi lahko pojasniš ta paradoks al je to še ena “bela stena”[/quote]

Ne preziram forumaše. Od kje ti to? Sem pred leti sodeloval tudi pri ustvarjanju kakšnega foruma in bilo bi res paradoksalno, če bi prezirala forumaše.
Ne iščem pa “zmenkov” tukaj oziroma kot sem napisala, se s forumaši ne dobivam. Razlogi za to so drugje, ne v tem, da bi jih prezirala.
Normalno pa, da si ne moremo biti vsi enako simpatični. Ne v resničnem življenju ne na forumu. Ampak to ni prezir.

Calypso in enTip te nekaj masirata, Bikini? 🙂
Menda imaš od kolesarjenja preveč napete mišice in se bojita, da te krč ne zgrabi v nogo? 😀
Za to tvoj poskrbi, a ne, da razrahlja mečice, tako da ne rabita biti v skrbeh? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Moj- Mio spray 🙂

Mi tudi dvomimo od tvoji zrelosti 🙂

Greš z mano na Pavličevo sedlo? Na Janče? Ali vsaj na Pance, če si še začetnik ?[/quote]

A se zmenimo za Pavliča in štartamo v Celju?[/quote]
Ajde pejmo, jaz se pridružim v Ljubnem, ker se mi do Celja res ne da (sem preveč lenoba). 😛

Od kje si potegnila zaključek,da mi je v življenju hudo? Predvsem sproščam sarkazem, ker ga v real life-u raje ne, ljudje so ful občutljivi, opažam pa da na forumih ni nič bolje. [/quote]
Malo si je priredila po svoje, podobno kot si si ti maloprej. Zdaj ti pa ni več zabavno, ko gre na tvoj račun? :))

Od kje si potegnila zaključek,da mi je v življenju hudo? Predvsem sproščam sarkazem, ker ga v real life-u raje ne, ljudje so ful občutljivi, opažam pa da na forumih ni nič bolje. [/quote]
Malo si je priredila po svoje, podobno kot si si ti maloprej. Zdaj ti pa ni več zabavno, ko gre na tvoj račun? :))[/quote]

Seveda je zabavno, v obe smeri 🙂 samo kaj, ko je Bikinka kristalno kroglo uničila 😉 verjetno je preveč pohodila pedala :))

Malo si je priredila po svoje, podobno kot si si ti maloprej. Zdaj ti pa ni več zabavno, ko gre na tvoj račun? :))[/quote]

Seveda je zabavno, v obe smeri 🙂 samo kaj, ko je Bikinka kristalno kroglo uničila 😉 verjetno je preveč pohodila pedala :))[/quote]

Se zgodi.
Ampak imam že novo nagledano na ebayu.
Potem vas pa vse začaram. Te kugle so uporabne tudi za uroke.

http://www.ebay.co.uk/itm/200938691049

Se zgodi.
Ampak imam že novo nagledano na ebayu.
Potem vas pa vse začaram. Te kugle so uporabne tudi za uroke.

http://www.ebay.co.uk/itm/200938691049%5B/quote%5D

Potem pa prosim, da me začaraš v bolj akraktivno, romantično, prijazno, toplo, ne tečno, inteligentno,… v oh in sploh super nadpovprečno bejbo 🙂 lahko me kar uporabiš za poskusno kandidatko, da oceniš koliko uroki zares delujejo :-))))

Ti bom dala za en en teden vse moje atribute, sebi pa tvoje. Potem me pa prenašaj!

Ti bom dala za en en teden vse moje atribute, sebi pa tvoje. Potem me pa prenašaj![/quote]

Kaj pa, če mi bodo tvoji atributi bolj všeč od moji lastnih in jih ne bom več želela vrniti :)) ?

Ti bom dala za en en teden vse moje atribute, sebi pa tvoje. Potem me pa prenašaj![/quote]

Kaj pa, če mi bodo tvoji atributi bolj všeč od moji lastnih in jih ne bom več želela vrniti :)) ?[/quote]

Če se to zgodi, ti bom po enem tednu izdala vse skrivnosti kako dosežeš takšne atribute.
Kar začni pleskat stene na belo.

Kaj pa, če mi bodo tvoji atributi bolj všeč od moji lastnih in jih ne bom več želela vrniti :)) ?[/quote]

Če se to zgodi, ti bom po enem tednu izdala vse skrivnosti kako dosežeš takšne atribute.
Kar začni pleskat stene na belo.[/quote]

V stavku sem uporabila pogojnik “če”, kar ne pomeni nujno, da mi bodo; tako bi lahko kje prebarvala stene zaman 🙂

Kar začni pleskat stene na belo.[/quote]

V stavku sem uporabila pogojnik “če”, kar ne pomeni nujno, da mi bodo; tako bi lahko kje prebarvala stene zaman :)[/quote]

Moraš pleskat, ko je lepo vreme. Kaj veš kdaj bo potem spet priložnost. Sveže prepleskanih sten ni nikoli preveč. Itak pa bi bila to samo predpriprava na garaško delo.

Garaško? Upam, da ne misliš resno,…le čemu se trpinčiti, garati?

Zelo resno. Saj veš kako gre tisti angleški rek “no pain, no gain”.
Jaz kar dosti delam. Na različnih področjih. A si mislila, da te bo moj urok popeljal na kakšno plažo s seksi ritko v mikro bikinkah? 🙂

Jaz kar dosti delam. Na različnih področjih. A si mislila, da te bo moj urok popeljal na kakšno plažo s seksi ritko v mikro bikinkah? :)[/quote]

Koliko vem bi naj urok bil nekaj, kar se zgodi ne da bi se “žrtev” pri tem kakorkoli angažirala…bolj slaba čarovnica si mi ti to :)))

Ja poznam rek, poznam pa tudi tega: “Find a place inside where there’s joy, and the joy will burn out the pain.” 🙂

Jaz kar dosti delam. Na različnih področjih. A si mislila, da te bo moj urok popeljal na kakšno plažo s seksi ritko v mikro bikinkah? :)[/quote]

Koliko vem bi naj urok bil nekaj, kar se zgodi ne da bi se “žrtev” pri tem kakorkoli angažirala…bolj slaba čarovnica si mi ti to :)))

Ja poznam rek, poznam pa tudi tega: “Find a place inside where there’s joy, and the joy will burn out the pain.” :-)[/quote]

Ja z moji atributi se boš morala angažirat. Vsak dan znova. En teden.
Saj uživancija tudi pride na vrsto. Ampak ne na “tvoj teden”.

Ja poznam rek, poznam pa tudi tega: “Find a place inside where there’s joy, and the joy will burn out the pain.” :-)[/quote]

Ja z moji atributi se boš morala angažirat. Vsak dan znova. En teden.
Saj uživancija tudi pride na vrsto. Ampak ne na “tvoj teden”.[/quote]

Predvidevam, da se mi po enem tednu ne bo nič poznalo in čemu početi nekaj v čemer se ne uživa?
Makes no sense at all 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close