Kateri športi
Dobr vic … eni smo namreč več kot ne “dol” in “ven” iz tega foruma , ampak verjetno zunaj … narava , šport …
Hvalit se, da si edini športnik in toliko časa na forumu pa nekaj ne štima … a si shizofrenik . En del tvoje osebnosti tipka, drug del pa leta naokrog …?[/quote]
Veš kaj ti jst samo rečem. Pomeri se z mano v teku na 5km, pa bova vidla kdo bo imel boljši čas. Potem boš pa na javnem moral napisat kok sm te obrukal. V nasprotnem primeru, če me prehitiš, ti dam pa 100 eur direkt na roko. Deal ?
Mene razmerje ni omejevalo. Itak je imel tako službo, da ga med tednom ni bilo nič doma. 🙂 Po drugi strani je bil sam bilder in mi je še svetoval kakšne vaje delat. 🙂
MOčno omejil me je otrok. In kar je najhuje nisem se navajena malo močnejše (pač poporodne kg), prej sem lahko jedla karkoli, kadarkoli in se ni nič poznalo. Zdaj se. Sicer nisem pretirano, samo pač na prejšnjo postavo pa se kar pozna. In potem spet toliko več truda vložit, da pridem na stare tire. Pa še varstvo je velik problem. Sploh zdj je eno čudno obdobje, k je otrok prileplen name in ne morm nikamor zvečer. KOmej čakam da malo zraste, da zadiham in potem nazaj na te vadbe. Meni so skupinske fajn, ker je ena taka energija tam, da nekako ne moreš preveč počitvat oz. jamrat vmes. Družba je fajn. 🙂
Drugače pa tudi kolo je fajn. Jaz kamorkoli grem tu v naših koncih je najprej hrib. 🙂 Tako da noge kar fino trpijo 🙂
Govoriš o tenisu ali o iskanju partnerja v tenisu? JAz nisem opisoval, kako poteka tenis. Verjemi, da dobro vem, kako poteka. Teoretizirat o športu pa si prišla ti, ne jaz, samo potem si se začela razburjat, kako nihče ne želi debatirat s tabo. Zdaj pa ti spet ni prav. 😉
Meni je pa super, ko moški pomerijo svoje moči. Tako v športu. Je to bolj redko zadnje čase.
Večina se raje bojujejo s tipkovnico preko forumov ali pa tekmujejo kdo je hitrejši z avtom/motorjem namesto v teku/plavanju/skokih…
Par dni nazaj smo bile ženske čisto nore, ko so moški tekmovali v vlečenju štrika. Veliko več pik so dobili ti kot oni, ki se postavljajo kako hitro peljejo z avtom.
Katalenca, mene pa tista divja glasba pri teh vodenih vadbah moti. Pozimi zato raje kar tečem ali kaj takega. Poskusila sem tudi spinning pa mi je motil trušč (meni je bil trušč, ostalim glasba). Sem očitno izrazit individualist.
Ja to je odvisno od človeka. Jaz pa brez muske težko karkoli delam. Ravno tist trušč 🙂 me potegne, da pozabim, da me boljo mišice. 🙂 Tudi pri teku imam najraje slušalke in musko. Samo se mi je pa vedno prislinil moj zravn, potem pa on celo pot govori, na koncu sem imela pa jezik do tal, suhe usta in nič od teka. 🙂 Pa ga nikakor ne morm prepričat da bi me samo spustil tečt. Mene pa npr. tenis ne potegne. Preveč monotono. NO res pa je, da ga skoraj nikoli še nisem igrala – mogoče 3krat do sedaj.
Evo – odpisal sem … prepotenten si, kregat se pa s tabo res ne mislim in z nikomer drugim tudi ne, tako da ti ne mislim na nobeno dodatno provokacijo odgovarjat – sploh ne na tu uveljavljen način …[/quote]
Na kratko povedano, stisnu si pi*ko :>
Evo – odpisal sem … prepotenten si, kregat se pa s tabo res ne mislim in z nikomer drugim tudi ne, tako da ti ne mislim na nobeno dodatno provokacijo odgovarjat – sploh ne na tu uveljavljen način …[/quote]
WYWH je pametna glavca in ne rabi imeti mišic, da bi impresioniral žensko. To velja tudi za tekaške sposobnosti. 😉
Čakaj malo. Če je tenis monoton, kako je šele potem sam tek? :)) Pri tenisu poleg tega, da tečeš, loviš že žogico in jo usmerjaš k nasprotniku, najbolje tja, kjer ga ni. Pri tenisu ne rabim nobene glasbe, najraje poslušam nasprtonika, kako preklinja. 🙂 Kaj je zdaj bolj monotono? :))
Meni je pa ravno sam tek monoton. Rabim nek rekvizit, neko dodatno otežitev svojega dela. Sicer pa, vsak uživa v svojem.
Nimam se za športnico, saj ničesar ne treniram ali se namerno lotim gibanja. Gibanje je preprosto del mene. Ogromno prehodim, nikoli mi ni problem kam iti peš. Obožujem hribolazenje, plavanje in ples. Skupinske vadbe in zaprti prostori niso zame, ne maram časovnega omejevanja in prilagajanja, skupinski športi pridejo v poštev le spontano, na kakem pikniku.
Kar pa je pri meni redno neglede na letni čas, je ura na dan, preživeta v gozdu.
Čakaj malo. Če je tenis monoton, kako je šele potem sam tek? :)) Pri tenisu poleg tega, da tečeš, loviš že žogico in jo usmerjaš k nasprotniku, najbolje tja, kjer ga ni. Pri tenisu ne rabim nobene glasbe, najraje poslušam nasprtonika, kako preklinja. 🙂 Kaj je zdaj bolj monotono? :))
Meni je pa ravno sam tek monoton. Rabim nek rekvizit, neko dodatno otežitev svojega dela. Sicer pa, vsak uživa v svojem.[/quote]
Sej pravim. Do sedaj sem ga zelo malokrat igrala pa še takrat mi je bil mim. 🙂 Očitno mi je ostalo. Pa tudi soigralca nimam. 🙂
Notta, saj sem imela v mislih rekreacijo, ne resni šport :).
Matjazko, se ti zdi, da sem tako neumna, da bi iskala družbo na MONu in se ne bi registrirala? Še najbolj neumen teleban ve, da če bo želel tule najti družbo, da se mora registrirat. V čem je fora te ronke?
Katalenca, meni je pa ravno trušč moteč. Recimo tek v družbi ptičjega petja mi je pa zakon.
Meni je pa ravno sam tek monoton. Rabim nek rekvizit, neko dodatno otežitev svojega dela. Sicer pa, vsak uživa v svojem.[/quote]
Tek ni monoton. Poslušaš ptičje petje, opazuješ gore, skačeš čez korenine, potočke, tu in tam skočiš v kako blato, se zapleteš v robidovje, potem pot gre gor, dol, enkrat kamenje, drugič trava. Pestro. Meni dosti bolj kot tenis. Saj ne rečem, da tenis ni ok, ni pa tako pester kot tek.
WYWH je pametna glavca in ne rabi imeti mišic, da bi impresioniral žensko. To velja tudi za tekaške sposobnosti. ;)[/quote]
On je bolj zabita glavca bi jst reku. Sam je začel provocirat, misli si, da me bo osmešil prek foruma, samo kaj, ko to meni ne pomeni nič. Jaz ga lahko v živo osmešim, sem ga lepo povabil na challenge, tek na 5km, da se pomiriva in se je raje odmaknil. Tako da, vse kar je napisal o meni zgoraj v resnici velja za njega.
Mimogrede, da impresioniraš žensko ne potrebuješ mišic, jst tečem, pa hodim na fitness zaradi sebe. Big difference.
Se strinjam, da ni marsikomu. Samo meni je. Vsemu temu naštetemu zgoraj od nabiranja robid in poslušanj ptičev jaz namenim pešačenje oziroma poležavanje, tečem pa pri tenisu. :))
Tek skozi gozd je res super, samo če se ne bojiš srnic in bog ne daj, da naletiš na divje svinje:). Do sedaj sem naletela le na “nežne” živali, ampak s slušalkami v ušesih zna bit kar šok:). Kolega je pripovedoval o divjih svinjah, ki so si ga vzele za tarčo. Tekel je skozi cel gozd, da se jih je rešil.
Forum je zaprt za komentiranje.