Iskrenost na forumu
Zanimivo to, kar si napisal. Namreč ravno to opažam pri tebi. Kako se razburiš in iskriš, da kar vse leti od tebe, ko ti nekdo razblini tvojo realnost.[/quote]
Ampak marko moja realnsot je tukaj in jo živim vsak dan z svojimi prepričanji in nihče mi jih nikdar ni razblinil…
razburim se zato ker pišete včasih takšne da se samo melanholik ne razburi zraven če to prebere, ker vedno iščete neko skrivno stvar v vsakem postu zakaj je nehče taki in si ne date dopovedat da eni živimo drugače realnost itak podpira teze Spiderja in mene in Sadnega itd…. vaša navidezna realnost pa potrjuje samo vaše navidezne sklepe… zakonov je vedno manj, monogamih zvez je vedno manj, fuk frendov je vedno več…
ti boš seveda zanikal in iskal nek globlji razlog zakaj je temu tako, jaz pa ti bom povedal da je to zato ker tak ljudem paše… tistim ki pa se prepričujejo da jim tak paše pa so si itak sami krivi in jih nihče ne more rešit.
Če praviš, da večina tem postane kahla za žalitve, potem bi bila odveč še ena takšna Ne pa ta, ki govori o iskrenosti, pa čeprav pravijo tisti, ki žalijo, da so povsem iskreni v svojih žaljivkah.
Tako, da žaljivke res nimajo nič skupnega z iskrenostjo, ampak bolj z moralnimi vrednotami.[/quote]
Robi…, ti imaš moč brisanja. 🙂 🙂
Ostalega sploh ne bom komentiral. Saj bi rad, ampak mi manjka “know-how”, da bi lahko konstruktivno prispeval v tako globokih debatah.
Če se razburiš, je to zato, ker je upiranje še vedno del tebe, ker imaš občutek, da te ljudje želijo spremenit. Jaz verjamem, da tebi paše, da živiš tako kot živiš.
Pa lahko zanikaš, da si ne bi želel ob sebi ženske, ki bi te privlačila in sprejemala, takšnega, kot si in prav tako ti njo? 😉
Če se razburiš, je to zato, ker je upiranje še vedno del tebe, ker imaš občutek, da te ljudje želijo spremenit. Jaz verjamem, da tebi paše, da živiš tako kot živiš.
Pa lahko zanikaš, da si ne bi želel ob sebi ženske, ki bi te privlačila in sprejemala, takšnega, kot si in prav tako ti njo? ;)[/quote]
ni res…, jaz se razburim tudi ko vidim da Američani drkajo z bombami po svetu in se vtikujejo v zadeve kjer nimajo kaj za iskati, pa nima to zveze z upiranjem in delom mene.
Itak da bi si tako žensko želel, ampak ne morem pa vedet če se je nebi po 1 ali 2 letih vseeno naveličal ker bi si zaželel druge mucice 😉
jaz lahko vedno trdim kaj si želim v tem trenutku, in v tem trenutku si želim dobrega seksa, kakšne pijače, gledanja dobrih nogometnih tekem, mirnega spanca, rekreacije in odkritega smeha s prijatelji še iz osnovne šole…. ter čimveč sočnih in toplih dni da bom vse to lahko uresničil!
Ja, ker na vso debato gledam kot ti. 🙂 Z nasmehom. 🙂
Res. In jo zadnje čase veliko in vsakodnevno uporabljam. 🙂
Veš. stvar je v tem, da nisi edini, ki bi lahko kaj kontruktivnega prispeval.
Če bi bilo več konstruktivnega, bi se zvišala kvaliteta debate in bi lahko še bolj pogosto brisal offtopic komentarje.
Tako pa obstaja par padalcev, ki pridejo tu pa tam malo pojamrat, ker je polna luna ali pa imajo PMS..Prispevajo pa nič konstruktivnega, ampak v samo debato prinesejo še več tistega, česar ne marajo.
Si pač olajšajo dušo..Saj tudi za to je dober forum. 🙂
Torej imaš občutek, da nekdo meče bombe na tebe, če govorimo o razburjanju, ki se dogaja na forumu? :)) Pa jih res kdo meče?
Torej imaš občutek, da nekdo meče bombe na tebe, če govorimo o razburjanju, ki se dogaja na forumu? :)) Pa jih res kdo meče?[/quote]
haha jaz sem ti hotel dopovedat da se razburim pa nimam nobenega osebnega razloga zato ampak se mi to pač ne zdi prav…. ne razblinjajo pa mi tiste bombe Američanov (ali vstavi poljubno stvar ki bi me razburila) mojega upora.
Lepo si obrno ves point 🙂
A jaz sem obrnil? No, potem pa bom raje direkten, zakaj se torej razburjaš na forumu? 🙂
Torej imaš občutek, da nekdo meče bombe na tebe, če govorimo o razburjanju, ki se dogaja na forumu? :)) Pa jih res kdo meče?[/quote]
haha jaz sem ti hotel dopovedat da se razburim pa nimam nobenega osebnega razloga zato ampak se mi to pač ne zdi prav…. ne razblinjajo pa mi tiste bombe Američanov (ali vstavi poljubno stvar ki bi me razburila) mojega upora.
Lepo si obrno ves point :)[/quote]
Ne razumem…a ni to osebni razlog, če se ti nekaj zdi ali pa ne zdi prav ?
Torej imaš občutek, da nekdo meče bombe na tebe, če govorimo o razburjanju, ki se dogaja na forumu? :)) Pa jih res kdo meče?[/quote]haha jaz sem ti hotel dopovedat da se razburim pa nimam nobenega osebnega razloga zato ampak se mi to pač ne zdi prav…. ne razblinjajo pa mi tiste bombe Američanov (ali vstavi poljubno stvar ki bi me razburila) mojega upora.
Lepo si obrno ves point :)[/quote]Poin je, le da ga je narobe obrnil. 😉
Bombe te razburjajo, ker v sebi veš, da to no prav, ker si v sebi ponotranjil neko matrico kaj je prav in kaj narobe. Če bi bilo obratno bi se bomb veselil tako kot se jih veselijo (pre)mnogi ameri…. 🙁 Če matrice ne bi imel bi ti bilo vseeno in tega še opazil ne bi.
Tako da ima to veze s tabo in upiranjem tebe! 😉
Ravno tako, ko se “razburjaš” nad pisanjem na forumu, princip je isti: ponotranjil si nek red, ki je del tebe in vse kar se na sklada s tem tvojim redom te spravi v “razburjanje”, nekaj bolj, nekaj manj in potem kaj odpišeš oz ne odpišeš.
Pa to nisi samo ti tak, vsi mi delujemo po tem načinu 😉
Lepo si obrno ves point :)[/quote]
Ne razumem…a ni to osebni razlog, če se ti nekaj zdi ali pa ne zdi prav ?[/quote]
Lahko, da je osebni razlog. Mogoče pa se Matkic razburja zato, ker se tudi drugi, torej samo zato, ker je “kul”, da je pripadnik neke skupine. To je edina razlaga, ki mi pride na pamet. Človek se namreč brez razloga nikoli ne razbruja. Za vsej je nekje razlog, če ga ne vidimo, še ne pomeni, da ga ni.
Marko poglej…
Napisal si
jaz sem ti napisal da se razburjam tudi ko gledam kak Američani drkajo druge države pa zato nimam niti NAJMANJŠEGA OBČUTKA da me hočejo spremenit…
Ti pa si obrnil tole
Torej kaj si spet sanjal… tako kot si napisal matkič ko sploh nisi citiral mene ker jaz tistega nisem napisal ti si bil pač slep?
Ti sploh ne prebereš kaj jaz napišem, sicer pa to niti ni presenetljivo glede na miljardo tem kjer se pojavljaš pač začenjaš izpuščat besede, stavke, zamenjaš nicke itd.
če nehče napiše v smislu da se razburja na forumu, to še ne pomeni da se zato živcira v življenju zraven PCja in ima pulza 140! niti to ne pomeni da se upira ampak ma mogoče samo dovolj enih in istih piscev ki pišejo iste nebuloze že 7 let, medtem ko se zunaj odvija življenje po besedah tistega ki ga ta isti pisci nebuloz že konstantno ”drkajo” v glavo in iščejo neke globoke vzroke itd.
Statistika se postavlja na stran vseh tistih ki govorimo da so monogame zveze neumnost in v NASPROTJU z naravo predvsem moškega, fukfehtarji in copatarji ter moški nesposobni osvajanja pa bodo načeloma trdili drugače… no zraven lahko dam še homoseksualce in opranoglavce(to ste najbrž vsi vi tukaj)….
kateri izmed teh si ti Marko?
Matkič, bila je provokacija, ampak je nisi razumel. A ne vidiš “:)” poleg. Upoštevaj malo, ni tam kar tako (brez razloga) in ne vsega tako resno vzet. Ne pozabi pa, da je v vsakem hecu lahko nekaj resnice. 😉
In zakaj se Matkič razburja nad tem, kar drugi počnejo? Če maš dovolj enih in isti piscev, pa pojdi na drug forum. Kaj misliš, da bomo mi šli stran, zato, ker je tebi dovolj? A ni to malo razvajeno s tvoje strani? Nekaj ti ni prav in bi rad, da drugi to popravijo. Sam popravi! :))
Nisem nobenden izmed tistih naštetih nisem, ker nisi vseh naštel. Kateri pa si ti, se najdeš? 🙂
In zakaj se Matkič razburja nad tem, kar drugi počnejo? Če maš dovolj enih in isti piscev, pa pojdi na drug forum. Kaj misliš, da bomo mi šli stran, zato, ker je tebi dovolj? A ni to malo razvajeno s tvoje strani? Nekaj ti ni prav in bi rad, da drugi to popravijo. Sam popravi! :))
Nisem nobenden izmed tistih naštetih nisem, ker nisi vseh naštel. Kateri pa si ti, se najdeš? :)[/quote]
Ne rabite it vstran… samo lagat ne več in pokažite dejanske primere iz real lajfa…. ne pa vaše teorije s katerimi pumpate nasedle punce in jim dajete potuho zakaj smo moški kao otroci….
Jaz ne morem bit nobeden izmed teh ker ne pašem v vaš sistem niti ne trdim tega kar trdite vi…
Razvajeno mišlenje je to da misliš da pravi moški se mora podrejat ženski…. ampak problem je ker imaš moški nick misliš pa kot ženska… to pa je žalostno 🙂
Neumesno, a vendar- melanholik se razburi, le da tega ne pokaže navzven. V sebi mu nikakor ni vseeno, prej nasprotno. Najbrž si ciljal na flegmatike. Ti se res težko razburijo- tako navznoter kot navzven.. :)[/quote]
Če tega ne pokažeš se ne razburiš za druge ljudi…. razen če ti defacto veš da se vsak melanholic tudi istočasno notri razburi 🙂
flegmatiki so tudi taki, ampak ja melanholik je čisto prava beseda…. hvala za poduk ampak obvladam vse 4 🙂
Ja, ker na vso debato gledam kot ti. 🙂 Z nasmehom. 🙂
Res. In jo zadnje čase veliko in vsakodnevno uporabljam. 🙂
Veš. stvar je v tem, da nisi edini, ki bi lahko kaj kontruktivnega prispeval.
Če bi bilo več konstruktivnega, bi se zvišala kvaliteta debate in bi lahko še bolj pogosto brisal offtopic komentarje.
Tako pa obstaja par padalcev, ki pridejo tu pa tam malo pojamrat, ker je polna luna ali pa imajo PMS..Prispevajo pa nič konstruktivnega, ampak v samo debato prinesejo še več tistega, česar ne marajo.
Si pač olajšajo dušo..Saj tudi za to je dober forum. :)[/quote]
🙂 🙂 🙂
Ti pač gledaš iz svoje perspektive, kjer vsako prilagajanje doživljaš kot podrejanje. Se nezavedno upiraš in v tem iščeš dobre razloge, pa čeprav te takšno obnašanje in občutek podrejanja ne zadovoljuje.
Misliš, da si pravi moški, če si jezen na vse ?
Ta pravi moški zna zadovoljiti žensko in s tem sebe. Je zadovoljen s svojim življenjem. Luzer je tisti, ki vsepovsod stresa svojo jezo in gnev ter krivi cel svet, ker je sam nesrečen.
Forum je zaprt za komentiranje.