Iskrenost na forumu
Name ne vplivajo planeti, ampak ste ženske same krive, ker s svojim lastnim “gravitacijskim poljem” učinkujete name tudi na daljavo. 😀 Vsaka mi prinaša svoj vpliv svojega glavnega planeta, ne vem, katere ste bolj saturnovske in plutonske, ta menda rada zafrkavata? :)) Mogoče imaš ti tudi kak tak planet opoziciji ali konjukciji z mojo nebesno konstalacijo, ? 😀 Ti samo poglej svojo Venero, če pravilno eliptično vijuga okrog mojega retrogradnega Marsa – ne preblizu (planeta trčita) in ne predaleč (odnese te iz tirnice v vesolje). :))))
Mišonka, pripravi 2 cigla, macolo, “štemajzen” in eno podolgovato lato iz bukovine, na kateri boš lahko sedela, ko ti bom prinesel čudo iz svoje zbirke, ki ji pravimo KNJIGA, da boš lahko gori v miru brala, ker obogatitev besednega zaklada nekaterih, bo Robija odvezal brisanja… :)))[/quote]
Moja venera je v znamenju raka. Mogoče veš, kaj to pomeni? 🙂 Nežna, materinska oseba, ki razume sogovornika.[/quote]
No, no, vidiš, ti me razumeš,a ne? :))))))
Lahko malo omehčala moje nepredvidljive marsovsko-saturnovsko-neptunsko-plutonske energije. 😀
Ali pa ne samo omehčala. mogoče bi pa znala tudi kaj otrditi? 😀 hehe
Moja venera je v znamenju raka. Mogoče veš, kaj to pomeni? 🙂 Nežna, materinska oseba, ki razume sogovornika.[/quote]
No, no, vidiš, ti me razumeš,a ne? :))))))
Lahko malo omehčala moje nepredvidljive marsovsko-saturnovsko-neptunsko-plutonske energije. 😀
Ali pa ne samo omehčala. mogoče bi pa znala tudi kaj otrditi? 😀 hehe[/quote]
Saj sem ti že napisala, da si zamudil priložnost….kdo ve, mogoče nekoč…:)))) Če si mlajši od mojega sedanjega, bi se morda lahko še kaj zmenila. 🙂
Oglas za delovno mesto : forumaš
Iščemo osebo, ki bi visela na forumu. Pogoj : Biti dosegljiv 24 / 7, znati uporabljati miško in tipkovnico, ter obvladanje citiranja. Postavka : 3 eur / h + stimulacija ( več citatov, večji zaslužek ).
Margot, je potrebno znati tudi vzdrževati tisto, kar ti je drago oziroma te zabava. :))
Margot, je potrebno znati tudi vzdrževati tisto, kar ti je drago oziroma te zabava. :))[/quote]
Pa dajte še mene naučiti kako nekoga sovražiti, če je to tako zabavno.
Meni je ves čas do zabave. :))[/quote]
Mogoče pa je enim to zabava in ne sovraštvo 🙂
sram te je lahko samo zaradi same sebe .. ne pa zaradi drugih ljudi — drugi tvojega občutja do sebe ne generiramo
[sup]he he he … da se ne odrešiš tega sveta: sem povsem “pravilno in legalno” nafukan in skoten[/sup].
emmm … če te prav ocenjujem, ti licenca za kotenje še ni potekla … torej pazi na zarečeni kruh ☺[/quote]
Sebe se ne sramujem, se v svoji koži odlično počutim. Ljudje, ki radi žalijo (brez vzroka) imajo hude probleme s tem, da sami sebe ne marajo in so zato taki primitivci kakor npr ti nm-3w.
Kot da mi je mar za tvojo legalnost obstoja, po tvojih besedah je jasno, da si izrodek mešane vrste (predvidevam,da te je napravil orangutan), raje se v ogledalo poglej in pri sebi razčisti, čemu se verbalno spravljaš na ljudi, ki pridejo na te strani kvečjemu čvekat. Ti se pa kar vtikuješ v vsak post, odpiraš primitivne teme, žališ vse kar je lepše, boljše in mlajše od tebe. Smrad od starega deda, spucaj se dol s tega čveka oz se zgoni nazaj tja od kje so te nagnali. Upam si trditi, da tu si tu množično nezaželen, odkar si se pojavil opažam, da marsikdo manj na te strani piše – NI smisla, da te drugi beremo…skratka VOZI!
Tipi, ki že smrdijo po zemlji naj raje primejo molitvenik v roke, ne pa tu vztrajno iščejo vse tisto, kar so v življenju zamudili :P[/quote]
in vse to na nekaj potenc tebe še čaka … še dobro, da znaš že sedaj kaj opredeliti
lekakšna živalska sila v meni te tako privlači, da si ne zmoreš pomagati in ignorirati kar natipkam
Margot, je potrebno znati tudi vzdrževati tisto, kar ti je drago oziroma te zabava. :))[/quote]
Pa dajte še mene naučiti kako nekoga sovražiti, če je to tako zabavno.
Meni je ves čas do zabave. :))[/quote]
Te mož ne zna zabavati? Potem pa umisliti kakšnega damskega kužega, da se malo poigraš z njim, ga počohas za ušesi, pogladiš po glavi, primeš za repek, vržeš kost, da se požene za njo …. :)))
Šele dober teden sem prisoten na tem forumu, se pa zelo zabavam ko vidim kaj se vse svaljka tu naokoli. Par fantičev in deklin je zelo zabavnih in pravo veselje je spremljati njihove komentarje. Potem je tu nekaj samooklicanih plemenskih žrebcev, ki v lahnem kasu hrzajo po forumu, kljub sumljivemu pedigreju na vse ostale gledajo kot na uboga nepodkovana kljuseta. Opazil sem, da se je tu razcvetel tudi šopek v reali rahlo odcvetelih narcisk, ki obupno hrepenijo po pozornosti, najde pa se tudi kak poseben primerek bodeče neže ali kakteje, ki nervozno bevskne v vse kar spredaj nosi privesek.
Vsekakor ste mi vsi polepšali marsikatero urico, še tako naprej! Poet ma vas rad!
Kako lepo poetično. In to danes ob polni luni. :))) Me veseli, da smo ti polepšali marsikatero urico, samo ne vem, zakaj se ti zdi, da kdo tu išče pozornost. Saj smo praviloma vsi anonimneži. Le malo se jih tu gor pozna tudi v reali. Edino za Robija mislim, da išče pozornost, on nam je vsem vseskozi za petami. :)))))))
Šele dober teden sem prisoten na tem forumu, se pa zelo zabavam ko vidim kaj se vse svaljka tu naokoli. Par fantičev in deklin je zelo zabavnih in pravo veselje je spremljati njihove komentarje. Potem je tu nekaj samooklicanih plemenskih žrebcev, ki v lahnem kasu hrzajo po forumu, kljub sumljivemu pedigreju na vse ostale gledajo kot na uboga nepodkovana kljuseta. Opazil sem, da se je tu razcvetel tudi šopek v reali rahlo odcvetelih narcisk, ki obupno hrepenijo po pozornosti, najde pa se tudi kak poseben primerek bodeče neže ali kakteje, ki nervozno bevskne v vse kar spredaj nosi privesek.
Vsekakor ste mi vsi polepšali marsikatero urico, še tako naprej! Poet ma vas rad![/quote]
Mi pa tebe ne.:) Ta tvoj pokroviteljski ton ni prav nič simpatičen.
Forum je zaprt za komentiranje.