Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iskrenost na forumu

Iskrenost na forumu

Se strinjam.
Če ima možnost biti na netu ali ima takšno službo, jo pač naj ima.

Nisem skenslal tebe, ampak tvoj komentar. 🙂
Če bi Marko bil žaljiv, bi prav tako bile iste sankcije.

Name ne vplivajo planeti, ampak ste ženske same krive, ker s svojim lastnim “gravitacijskim poljem” učinkujete name tudi na daljavo. 😀 Vsaka mi prinaša svoj vpliv svojega glavnega planeta, ne vem, katere ste bolj saturnovske in plutonske, ta menda rada zafrkavata? :)) Mogoče imaš ti tudi kak tak planet opoziciji ali konjukciji z mojo nebesno konstalacijo, ? 😀 Ti samo poglej svojo Venero, če pravilno eliptično vijuga okrog mojega retrogradnega Marsa – ne preblizu (planeta trčita) in ne predaleč (odnese te iz tirnice v vesolje). :))))

Mišonka, pripravi 2 cigla, macolo, “štemajzen” in eno podolgovato lato iz bukovine, na kateri boš lahko sedela, ko ti bom prinesel čudo iz svoje zbirke, ki ji pravimo KNJIGA, da boš lahko gori v miru brala, ker obogatitev besednega zaklada nekaterih, bo Robija odvezal brisanja… :)))[/quote]

Moja venera je v znamenju raka. Mogoče veš, kaj to pomeni? 🙂 Nežna, materinska oseba, ki razume sogovornika.[/quote]

No, no, vidiš, ti me razumeš,a ne? :))))))
Lahko malo omehčala moje nepredvidljive marsovsko-saturnovsko-neptunsko-plutonske energije. 😀
Ali pa ne samo omehčala. mogoče bi pa znala tudi kaj otrditi? 😀 hehe

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Moja venera je v znamenju raka. Mogoče veš, kaj to pomeni? 🙂 Nežna, materinska oseba, ki razume sogovornika.[/quote]

No, no, vidiš, ti me razumeš,a ne? :))))))
Lahko malo omehčala moje nepredvidljive marsovsko-saturnovsko-neptunsko-plutonske energije. 😀
Ali pa ne samo omehčala. mogoče bi pa znala tudi kaj otrditi? 😀 hehe[/quote]

Saj sem ti že napisala, da si zamudil priložnost….kdo ve, mogoče nekoč…:)))) Če si mlajši od mojega sedanjega, bi se morda lahko še kaj zmenila. 🙂

Tebe nič več ne more otrditi..razen če probaš z omenjeno macolo mahniti gor,da vsaj malce oteče…:))haha jooj

Oglas za delovno mesto : forumaš

Iščemo osebo, ki bi visela na forumu. Pogoj : Biti dosegljiv 24 / 7, znati uporabljati miško in tipkovnico, ter obvladanje citiranja. Postavka : 3 eur / h + stimulacija ( več citatov, večji zaslužek ).

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Presneti smrkovc že cel dan se smejim ob tvojih bedarijah,čeprav mi Marko ne gre nič na živce:) Ama čisto vse obrneš na smešno:)))

Ej Nm-3w, tej Kokr španjeli so pa eni čudni psi, hehe. Ne gre ti preveč dresura pri tem modelu. Ma vedno pravim, da so Nemški ovčarji zakon. Kakorkoli, si videl hudiča pasjega kako laja, pazi, da te ne ugrizne…..

Za božjo voljo, kako vam nekaterim uspe gojiti zamero do nekoga drugega tako dolgo?
Zame bo to najbrž večna uganka.
Poveš mu, če ti kaj ni všeč, ni ga pa treba do konca življenja sovražiti.
Ne vem no…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Margot, je potrebno znati tudi vzdrževati tisto, kar ti je drago oziroma te zabava. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Margot, je potrebno znati tudi vzdrževati tisto, kar ti je drago oziroma te zabava. :))[/quote]

Pa dajte še mene naučiti kako nekoga sovražiti, če je to tako zabavno.
Meni je ves čas do zabave. :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Margot, je potrebno znati tudi vzdrževati tisto, kar ti je drago oziroma te zabava. :))[/quote]

Meni je ves čas do zabave. :))[/quote]

Mogoče pa je enim to zabava in ne sovraštvo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Dvomim, da sovraštvo koga zabava. Je prej le ujetnik, kot pa svoboden.

Robi, mislil sem, da mene zabava, v tem primeru. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

sram te je lahko samo zaradi same sebe .. ne pa zaradi drugih ljudi — drugi tvojega občutja do sebe ne generiramo
[sup]he he he … da se ne odrešiš tega sveta: sem povsem “pravilno in legalno” nafukan in skoten[/sup].
emmm … če te prav ocenjujem, ti licenca za kotenje še ni potekla … torej pazi na zarečeni kruh ☺[/quote]

Sebe se ne sramujem, se v svoji koži odlično počutim. Ljudje, ki radi žalijo (brez vzroka) imajo hude probleme s tem, da sami sebe ne marajo in so zato taki primitivci kakor npr ti nm-3w.

Kot da mi je mar za tvojo legalnost obstoja, po tvojih besedah je jasno, da si izrodek mešane vrste (predvidevam,da te je napravil orangutan), raje se v ogledalo poglej in pri sebi razčisti, čemu se verbalno spravljaš na ljudi, ki pridejo na te strani kvečjemu čvekat. Ti se pa kar vtikuješ v vsak post, odpiraš primitivne teme, žališ vse kar je lepše, boljše in mlajše od tebe. Smrad od starega deda, spucaj se dol s tega čveka oz se zgoni nazaj tja od kje so te nagnali. Upam si trditi, da tu si tu množično nezaželen, odkar si se pojavil opažam, da marsikdo manj na te strani piše – NI smisla, da te drugi beremo…skratka VOZI!

Tipi, ki že smrdijo po zemlji naj raje primejo molitvenik v roke, ne pa tu vztrajno iščejo vse tisto, kar so v življenju zamudili :P[/quote]

in vse to na nekaj potenc tebe še čaka … še dobro, da znaš že sedaj kaj opredeliti

lekakšna živalska sila v meni te tako privlači, da si ne zmoreš pomagati in ignorirati kar natipkam

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Da ti ne bo dolgčas, še vdno lahko poskrbim… :))))

Če se “dama” obnaša kot pivski dedci v prvi vaški gostilni, predvsem s podobnim besednim zakladom, potem tudi kilo modrih tabletk ne pomaga, razen če je tudi sam moški “lata”. 😉

Meni je ves čas do zabave. :))[/quote]

Te mož ne zna zabavati? Potem pa umisliti kakšnega damskega kužega, da se malo poigraš z njim, ga počohas za ušesi, pogladiš po glavi, primeš za repek, vržeš kost, da se požene za njo …. :)))

Ja ja…kar cmeri se zdej od užaljenosti..zame si še vedno “bedaček”

šit … a tako visoko ga ceniš ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Cenim ga toliko,kolikor se ceni sam:))

no…morda sem danes samo predobrega srca..:)

kar se da najbolj iskrena objavica danes (celo uradno potrjena na ARSO) : danes je lep dan[/url]

Šele dober teden sem prisoten na tem forumu, se pa zelo zabavam ko vidim kaj se vse svaljka tu naokoli. Par fantičev in deklin je zelo zabavnih in pravo veselje je spremljati njihove komentarje. Potem je tu nekaj samooklicanih plemenskih žrebcev, ki v lahnem kasu hrzajo po forumu, kljub sumljivemu pedigreju na vse ostale gledajo kot na uboga nepodkovana kljuseta. Opazil sem, da se je tu razcvetel tudi šopek v reali rahlo odcvetelih narcisk, ki obupno hrepenijo po pozornosti, najde pa se tudi kak poseben primerek bodeče neže ali kakteje, ki nervozno bevskne v vse kar spredaj nosi privesek.
Vsekakor ste mi vsi polepšali marsikatero urico, še tako naprej! Poet ma vas rad!

You have seen nothing yet! 😉

Kako lepo poetično. In to danes ob polni luni. :))) Me veseli, da smo ti polepšali marsikatero urico, samo ne vem, zakaj se ti zdi, da kdo tu išče pozornost. Saj smo praviloma vsi anonimneži. Le malo se jih tu gor pozna tudi v reali. Edino za Robija mislim, da išče pozornost, on nam je vsem vseskozi za petami. :)))))))

Šele dober teden sem prisoten na tem forumu, se pa zelo zabavam ko vidim kaj se vse svaljka tu naokoli. Par fantičev in deklin je zelo zabavnih in pravo veselje je spremljati njihove komentarje. Potem je tu nekaj samooklicanih plemenskih žrebcev, ki v lahnem kasu hrzajo po forumu, kljub sumljivemu pedigreju na vse ostale gledajo kot na uboga nepodkovana kljuseta. Opazil sem, da se je tu razcvetel tudi šopek v reali rahlo odcvetelih narcisk, ki obupno hrepenijo po pozornosti, najde pa se tudi kak poseben primerek bodeče neže ali kakteje, ki nervozno bevskne v vse kar spredaj nosi privesek.
Vsekakor ste mi vsi polepšali marsikatero urico, še tako naprej! Poet ma vas rad![/quote]

Mi pa tebe ne.:) Ta tvoj pokroviteljski ton ni prav nič simpatičen.

[/quote]

Pokroviteljski ali ne, zabaven je. Morda še kaj več kot samo to. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close