Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iskrenost na forumu

Iskrenost na forumu

Pokroviteljski ali ne, zabaven je. Morda še kaj več kot samo to. :)[/quote][/quote]

Recimo, da je tisti stavek o nepodkovanih kljusetih res zabaven….vse ostalo pa ni. Ta poet nima pravega smisla za humor, veš. Res ne.:)

[/quote]

Poet tam v eni temi razlaga, da je bil v 80-ih letih DJ, kar pomeni, da ni več tako rosno mlad. Zraven pa napiše, da na forumu sodelujejo v reali rahlo odcvetele narciske. Tudi starejši moški mladim ženskam niso zanimivi, razen če so bogati. :)))))) Mal sem žleht, a ne?

Tisto zgoraj sem napisala jaz in ne gupi, nekaj je narobe s citiranjem.

Poet tam v eni temi razlaga, da je bil v 80-ih letih DJ, kar pomeni, da ni več tako rosno mlad. Zraven pa napiše, da na forumu sodelujejo v reali rahlo odcvetele narciske. Tudi starejši moški mladim ženskam niso zanimivi, razen če so bogati. :)))))) Mal sem žleht, a ne?[/quote][/quote]

Nisi. Še imaš fore do žlehnobe.

glej kje je konec citata ( .[ / quote] .. ne pa, da si vsa zagnana kaj boš napisala

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Poet tam v eni temi razlaga, da je bil v 80-ih letih DJ, kar pomeni, da ni več tako rosno mlad. Zraven pa napiše, da na forumu sodelujejo v reali rahlo odcvetele narciske. Tudi starejši moški mladim ženskam niso zanimivi, razen če so bogati. :)))))) Mal sem žleht, a ne?[/quote][/quote]

He he, res nisem več rosno mlad, še manj bogat, lep nisem..sem pa antipatičen. Pa kar dobro ohranjen, redno servisiran, nekaramboliran, prva barva, garancija potekla…

Kako lepo poetično. In to danes ob polni luni. :))) Me veseli, da smo ti polepšali marsikatero urico, samo ne vem, zakaj se ti zdi, da kdo tu išče pozornost. Saj smo praviloma vsi anonimneži. Le malo se jih tu gor pozna tudi v reali. Edino za Robija mislim, da išče pozornost, on nam je vsem vseskozi za petami. :)))))))[/quote]
Poet ima res idealen nick.

Jaz sem bolj za petami kakšnim nepridipravom, ki iščejo pozornost s preveč “iskrenimi” komentarji.:)

Za Poeta in njegovo družbo….:)

Kaj je zdaj to? Nisi ne lep in ne bogat? To me je prav pretreslo! A nisi prebral, kaj piše v drobnem tisku za sprejem na MON za moške člane???? Piše:
Na MON se sprejemajo izključno alfa samci prve kategorije; pogojno, izjemoma se, če prvih ni dovolj za dostojen čvek, sprejmejo tudi alfa samci druge kategorije.
In v oklepaju: Ta ukrep se izvaja za zaščito vedno dobrodošlih milih predstavnic nežnega spola proti slami na MON.u.:))))))))

P.S. Naj vam bo: lepo jutro vsem kosmatim bitjem na MON-u (aja, zdaj niste več kosmati – še ena fraza, ki izumira…) 🙂

Se globoko opravičujem, slaboumen kot sem, sem prezrl droben tisk. Sem pa vsaj kosmat, če me moja mati nebi 14 dni prezgodaj rodila bi bil medved…a to šteje za sprejem med alfa samce vsaj 2B kategorije?

koliko enega tipkanja za dve enostavni lastnosti:
– da je on “možgani z jajci”
– tudi, če ni “zgodan” – samo, da je ploden

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Se globoko opravičujem, slaboumen kot sem, sem prezrl droben tisk. Sem pa vsaj kosmat, če me moja mati nebi 14 dni prezgodaj rodila bi bil medved…a to šteje za sprejem med alfa samce vsaj 2B kategorije?[/quote]

Bi rekla, gospod, da imate res srečo. Kosmatost je odlika. V tej poplavi vsega pobritega ste si z dlakami zagotovili vaš vstop na MON.:)
Prosrčen pozdrav.

Se globoko opravičujem, slaboumen kot sem, sem prezrl droben tisk. Sem pa vsaj kosmat, če me moja mati nebi 14 dni prezgodaj rodila bi bil medved…a to šteje za sprejem med alfa samce vsaj 2B kategorije?[/quote]

Bi rekla, gospod, da imate res srečo. Kosmatost je odlika. V tej poplavi vsega pobritega ste si z dlakami zagotovili vaš vstop na MON.:)
Prosrčen pozdrav.[/quote]

Gupi, poet ima tudi moj glas. :))

Prosrčen pozdrav.[/quote]Še podkve mu nabijemo na kopita in lahko brezskrbno pase vedno sočno travo na mon pašniku…. :))

Gupi, poet ima tudi moj glas. :))[/quote]

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Še podkve mu nabijemo na kopita in lahko brezskrbno pase vedno sočno travo na mon pašniku…. :))

Gupi, poet ima tudi moj glas. :))[/quote][/quote]

Lepo. Za vse je dovolj….:)

Še podkve mu nabijemo na kopita in lahko brezskrbno pase vedno sočno travo na mon pašniku…. :))
[/quote]Lepo. Za vse je dovolj….:)[/quote]…. sočne trave? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Prosrčen pozdrav.[/quote]

ganjen sem, drage moje, ve ste manjkajoča barva v moji mavrici živjenja…

ganjen sem, drage moje, ve ste manjkajoča barva v moji mavrici živjenja…[/quote]

Nam je tudi lepo pri duši…..za nekaj smo pa le dobre.:)

A ni to nekaj najlepšega, če si lahko dobra za moškega ? 🙂

Mene pa zanima ali si lahko tukaj izberemo več opcij zase al’ samo eno?
Nočem izpasti preveč sebična…

Drugače pa zelo lepo napisano, samo se mi zdi, da je tole ….ma vas rad! bilo rezervirano za marincapikasi in pa za onega drugega…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Drugače pa zelo lepo napisano, samo se mi zdi, da je tole ….ma vas rad! bilo rezervirano za marincapikasi in pa za onega drugega…[/quote]

Margot, kako misliš bi izgledal ŽM čvek, če bi ženske za dva tedna mrknile in bi lahko sodelovali samo moški?

Drugače pa zelo lepo napisano, samo se mi zdi, da je tole ….ma vas rad! bilo rezervirano za marincapikasi in pa za onega drugega…[/quote]

izberi kar ti paše, al pa tudi nič…jest imam vse rad…sploh predstavnice iz Venere…ima taaaaakoooo široookoooo srce….

izberi kar ti paše, al pa tudi nič…jest imam vse rad…sploh predstavnice iz Venere…imam taaaaakoooo široookoooo srce….

če preneseš – ti dam še jaz tisto polovico fračaric, ki jih nimam tako rad, da bi jih dregal

če preneseš – ti dam še jaz tisto polovico fračaric, ki jih nimam tako rad, da bi jih dregal[/quote]

izvoli, veliko prenesem, sicer sem trenutno precej sit, ampak meni lahko še vedno prelistam…

če preneseš – ti dam še jaz tisto polovico fračaric, ki jih nimam tako rad, da bi jih dregal[/quote]
Se ti zdi, da si kdaj katero imel? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close