Iskrenost na forumu
Ja, ane? Pravniki smo jim krivi, ker se oni ločujejo, ker se prepirajo zaradi meje, ker vozijo prehitro in vinjeni ipd. :))
Spider, videz vara. Princev ni in jih tudi nikoli ni bilo. Ker si moški, se verjetno strinjaš, da je danes težko dobiti res v redu žensko? Vidiš, ne bom ti očitala, da iščeš princeso.
Ja, ane? Pravniki smo jim krivi, ker se oni ločujejo, ker se prepirajo zaradi meje, ker vozijo prehitro in vinjeni ipd. :))
Spider, videz vara. Princev ni in jih tudi nikoli ni bilo. Ker si moški, se verjetno strinjaš, da je danes težko dobiti res v redu žensko? Vidiš, ne bom ti očitala, da iščeš princeso.[/quote]
Zakaj je težko dobiti v redu moškega ali žensko? To je pogosto tolažba, da nimamo moškega/ženske, ker smo mi “preveč v redu” in nas preostali svet ne razume. 🙂 Svet ni črno-bel, tudi ljudje na njem ne.
Spet si vzela kot kritiko. Si pa lepo napisala. No jaz sem do pravnikov pač zadržana. jih nekaj poznam v rl in sklepam seveda po njih. In iz lastne nesposobnosti, da jaz ne bi bila primerna za ta poklic.[/quote]
Ti sigurno ne bi bila za pravniški poklic. Gre za poklic, kjer je treba znati z ljudmi. Prilagoditi se moraš znati sogovorniku. Če je ta na visoki ravni, tudi ti tako komuniciraš. Če gre za preprostega človeka, pa na ta način. Vedno pa je treba biti takten. V poslu je tako, privatno se lahko sprostiš. Ti si vzvišena, previsoko nad tlemi. Precenjuješ lastne sposobnosti in podcenjuješ druge ljudi. Sposobnost, iznajdljivost in brihtnost se kaže najprej v dokončanem študiju in uspehu v poslu, ki ga opravljaš. Dokler do tega ne prideš, ne moreš ocenjevati drugih. To je dobronameren nasvet.[/quote]Antilopa, hvala za nasvet, torej nisem več dobra punca ali kako? No jaz približno vem, kam spadam, vsak dan srečam koga, ki ga čisto po pravici lahko gledam gor in koga, ki pač zna, ve, zmore manj od mene, ker pač je bog delil talente naključno. Tudi posebnosti temperamenta 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ja, ane? Pravniki smo jim krivi, ker se oni ločujejo, ker se prepirajo zaradi meje, ker vozijo prehitro in vinjeni ipd. :))
Spider, videz vara. Princev ni in jih tudi nikoli ni bilo. Ker si moški, se verjetno strinjaš, da je danes težko dobiti res v redu žensko? Vidiš, ne bom ti očitala, da iščeš princeso.[/quote]
Zakaj je težko dobiti v redu moškega ali žensko? To je pogosto tolažba, da nimamo moškega/ženske, ker smo mi “preveč v redu” in nas preostali svet ne razume. 🙂 Svet ni črno-bel, tudi ljudje na njem ne.[/quote]
Matjažko, ti si me čisto razorožil s tem avatarjem. Sploh te ne morem več napasti in potrditi Katenjkino ugotovitev o moji koleričnosti. :)) Evo, ti si v redu, ampak včasih preveč muhast, če smo ravno iskreni. :))
Preveč se je razvil naš racionalni ego, ki je naše telesne potrebe preglasil s svojim racionalnim glasom, da se bolj splača biti samski. :)[/quote]
Kakor komu paše. Se pravi, da je treba poslušati iracionalni glas s primesmi romantičnega idealizma? 🙂
Ljudje smo socialna bitja, čustvena in seksualna – torej le redko lahko shajamo brez ljudi, povsem pa nikoli.
Zakaj se pol razglašaš za samsko?[/quote]
Saj sem bila do nedavnega. Gre za nekoga, ki ga poznam že precej let. Do sedaj sva bila le prijatelja.[/quote]
Zakaj imamo rezervno kolo v avtu? Jah, nikoli ne vemo, kdaj nam prav pride. :)))
Ne vem, ampak če je moški veliko let prijatelj ženski, je bil prijatelj z razlogom.
Da ta razlog naenkrat pade, je verjetno še kak drugi (nezavedni) motiv, npr. “ogrožujoča” leta?, kot vznik nenadne ljubezni, ki je vse ta leta ni bilo.
Saj sem bila do nedavnega. Gre za nekoga, ki ga poznam že precej let. Do sedaj sva bila le prijatelja.[/quote]
Zakaj imamo rezervno kolo v avtu? Jah, nikoli ne vemo, kdaj nam prav pride. :)))
Ne vem, ampak če je moški veliko let prijatelj ženski, je bil prijatelj z razlogom.
Da ta razlog naenkrat pade, je verjetno še kak drugi (nezavedni) motiv, npr. “ogrožujoča” leta?, kot vznik nenadne ljubezni, ki je vse ta leta ni bilo.[/quote]
Matjažko, pa ja ti ni žal? :)) Sta pa vidva zelo podobna. Tudi on je tako navihan. :)) On je mene vedno privlačil. Tip pač dobro izgleda.
Antilopa, če bi mi na tem forumu kdo rekel, da naj mu pokažem žensko, ki je popolno nasprotje mene, bi s prstom zagotovo pokazala nate. Bolj različni kot sva si, si ne bi mogli biti. Pa kljub temu, če bi se ti kadarkoli pripetilo, da bi ti na mojem koncu crknil avto se lahko zaneseš na to, da bi vstala, pa čeprav sredi noči in ti prišla pomagati (če ti takole bolj slikovito ponazorim). In zato sploh ni potrebno da te prej vidim. Pa ne samo tebi, še marsikateri takšen bi se tukaj našel (mislim, da mi jih ni treba posebej omenjati).
Če lahko iz tega potegneš kakšen zaključek o meni, ga daj. Sicer sem ti pa že nekoč napisala: vse kar te zanima me konkretno vprašaj in jaz ti bom iskreno odgovorila.
Te pa kot ženska-žensko samo eno stvar zelo lepo prosim. Zalepi onima dvema zgoraj vsakemu po dve šamarčini.
Antilopa, če bi mi na tem forumu kdo rekel, da naj mu pokažem žensko, ki je popolno nasprotje mene, bi s prstom zagotovo pokazala nate. Bolj različni kot sva si, si ne bi mogli biti. Pa kljub temu, če bi se ti kadarkoli pripetilo, da bi ti na mojem koncu crknil avto se lahko zaneseš na to, da bi vstala, pa čeprav sredi noči in ti prišla pomagati (če ti takole bolj slikovito ponazorim). In zato sploh ni potrebno da te prej vidim. Pa ne samo tebi, še marsikateri takšen bi se tukaj našel (mislim, da mi jih ni treba posebej omenjati).
Če lahko iz tega potegneš kakšen zaključek o meni, ga daj. Sicer sem ti pa že nekoč napisala: vse kar te zanima me konkretno vprašaj in jaz ti bom iskreno odgovorila.
Te pa kot ženska-žensko samo eno stvar zelo lepo prosim. Zalepi onima dvema zgoraj vsakemu po dve šamarčini.[/quote]
O.K., Margot, mogoče te bom kdaj vprašala za nasvet. Ti razturaš. :)) Pa tudi več življenjskih izkušenj imaš.
Te pa kot ženska-žensko samo eno stvar zelo lepo prosim. Zalepi onima dvema zgoraj vsakemu po dve šamarčini.[/quote]
Kje to, a na Koroškem pri vas? Če mi avto ckrne, priletiš ti takoj s svojo ekipo Korošic? Verjamem, saj ste dobri ljudje tam… :)))
Da ta razlog naenkrat pade, je verjetno še kak drugi (nezavedni) motiv, npr. “ogrožujoča” leta?, kot vznik nenadne ljubezni, ki je vse ta leta ni bilo.[/quote]
Matjažko, pa ja ti ni žal? :))[/quote]
Katenjka me je vzpodbudila, da sem to napisal. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.