Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Grde ženske

Grde ženske

Hja, ti imaš poslanstvo, moraš priti:). Saj bo tvoja s tabo:).[/quote]
Me bo že branila pred drugimi dominantnimi ženskami. 🙂

Hja, ti imaš poslanstvo, moraš priti:). Saj bo tvoja s tabo:).[/quote]
Me bo že branila pred drugimi dominantnimi ženskami. :)[/quote]

Bo ona nasrkala, a ne:))). Ja, daj svojo partnerko v ogenj:). Pa kakšen dec si nooooo:).

Me bo že branila pred drugimi dominantnimi ženskami. :)[/quote]

Bo ona nasrkala, a ne:))). Ja, daj svojo partnerko v ogenj:). Pa kakšen dec si nooooo:).[/quote]
Ti ne veš kako to moškemu paše, če se dve ženski stepeta za njega. 🙂
Naj dokažeta svojo odločnost. Zakaj bi jim branil. 🙂

Bo ona nasrkala, a ne:))). Ja, daj svojo partnerko v ogenj:). Pa kakšen dec si nooooo:).[/quote]
Naj dokažeta svojo odločnost. Zakaj bi jim branil. :)[/quote]

Še blato naj se kje najde, a ne:))). Ah…bz:).

Pravi nek pregovor, da žensko komot ujameš, ne moreš jo pa z lažjo nahranit.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Še blato naj se kje najde, a ne:))). Ah…bz:).[/quote]
Slučajno debato jemlješ resno ? 🙂

Še blato naj se kje najde, a ne:))). Ah…bz:).[/quote]
Slučajno debato jemlješ resno ? :)[/quote]

Fuuuul ja:)))). A sm jst kdaj resna?:)) Ja, tistih 6 ur, ko spim:).

Kaj pa vem, če si. Nisem še spal zraven tebe, da bi vedel, če si res resna. 🙂
Zlate ribice še med spanjem odpirajo usta. 🙂

Zlate ribice še med spanjem odpirajo usta. :)[/quote]

Ojoj…en nasvet…ni ti treba z vsako spati, da bi vedel:)).

Ooo, Dater is Back! 🙂
No, ne vem kak je pri tebi ampak mene osebno še noben ni pogrizo… Lajali pa so kar precej 😀
Mogoče imam pa z napačno pasmo opravka :D[/quote]

Pridi bom zrihtal policijskega psa ki grize na UKAZ….

da te bo en pogrizo….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Auč, prav zelo dobro poznam enega, ki je ravno tako razmišljal… najbrž še sedaj. Ma sem mu povedala, da je ženskam všeč, če moški sam bije svoj boj pa mu je tako sedla misel, da bi se dve ženski borili zanj, da me je preslišal… Sedaj se nobena ne tepe, meni to pač na kraj pameti ne pade, da bi se, najbrž se pa on prav fajn počuti pod vplivom svoje dominantne mamice. Robi pa si prepričan, da bi se tvoji dalo borit se zate, če bi opazla, da se sam zase sploh ne? Ja, off topic, ampak nisem mogla, da ne bi..

Auč, prav zelo dobro poznam enega, ki je ravno tako razmišljal… najbrž še sedaj. Ma sem mu povedala, da je ženskam všeč, če moški sam bije svoj boj pa mu je tako sedla misel, da bi se dve ženski borili zanj, da me je preslišal… Sedaj se nobena ne tepe, meni to pač na kraj pameti ne pade, da bi se, najbrž se pa on prav fajn počuti pod vplivom svoje dominantne mamice. Robi pa si prepričan, da bi se tvoji dalo borit se zate, če bi opazla, da se sam zase sploh ne? Ja, off topic, ampak nisem mogla, da ne bi..[/quote]

Podpis!

Sploh je pa tale naš Robi spregledal, da se jaz ne bi tepla ZANJ, ampak bi kvečjemu tepla NJEGA 😉

Ojoj…en nasvet…ni ti treba z vsako spati, da bi vedel:)).[/quote]

Za realno sliko je po vseh matematično statističnih pravilih potrebno iz populacije odvzeti tak vzorec, ki je dovolj reprezentančen. Zdaj, le je od cca. 7 miljard ljudi, ki trenutno tlačijo ta planet pribl. polovica žensk, je koren iz n … koliko?

Za realno sliko je po vseh matematično statističnih pravilih potrebno iz populacije odvzeti tak vzorec, ki je dovolj reprezentančen. Zdaj, le je od cca. 7 miljard ljudi, ki trenutno tlačijo ta planet pribl. polovica žensk, je koren iz n … koliko?[/quote]
Morda bi bilo bolje potegnit koren iz GF 🙂

Auč, prav zelo dobro poznam enega, ki je ravno tako razmišljal… najbrž še sedaj. Ma sem mu povedala, da je ženskam všeč, če moški sam bije svoj boj pa mu je tako sedla misel, da bi se dve ženski borili zanj, da me je preslišal… Sedaj se nobena ne tepe, meni to pač na kraj pameti ne pade, da bi se, najbrž se pa on prav fajn počuti pod vplivom svoje dominantne mamice. Robi pa si prepričan, da bi se tvoji dalo borit se zate, če bi opazla, da se sam zase sploh ne? Ja, off topic, ampak nisem mogla, da ne bi..[/quote]

Podpis!

Sploh je pa tale naš Robi spregledal, da se jaz ne bi tepla ZANJ, ampak bi kvečjemu tepla NJEGA ;)[/quote]
Kaj pa vem, če bi temu, ko se ženska s konfekcijsko št. 36 spravi na moškega, rekel tepenje. 🙂
Drugače pa je treba upoštevati, da je 90% mojih komentarjev na tem forumu le izraz hecanja. Za popestritev. 🙂

Jaz ne rabim ženske, ki bi se tepla zame, ker mi to zgleda primitivno. Takšna ženska že v osnovi ne more biti pametna.. In s takšno nimam kaj početi. 🙂
To pa ni hec.

Kaj pa z vsako drugo ? 🙂
Treba je zaobjeti čim več profilov, da je statistika realna. 🙂

Podpis!

Sploh je pa tale naš Robi spregledal, da se jaz ne bi tepla ZANJ, ampak bi kvečjemu tepla NJEGA ;)[/quote]
Kaj pa vem, če bi temu, ko se ženska s konfekcijsko št. 36 spravi na moškega, rekel tepenje. 🙂
Drugače pa je treba upoštevati, da je 90% mojih komentarjev na tem forumu le izraz hecanja. Za popestritev. 🙂

Jaz ne rabim ženske, ki bi se tepla zame, ker mi to zgleda primitivno. Takšna ženska že v osnovi ne more biti pametna.. In s takšno nimam kaj početi. 🙂
To pa ni hec.[/quote]

Robi, tole je pa tvoja velika napaka, da podcenjuješ ženske, ki so pod 60 kg! Kaj pa, če ima z odliko opravljen tečaj samoobrambe? Tudi to ni hec 😉

Kaj pa z vsako drugo ? 🙂
Treba je zaobjeti čim več profilov, da je statistika realna. :)[/quote]
Ti se kr drž prvotnega… “z vsako” namreč… saj vsi vemo, da je teoretično to nemogoče, kaj šele praktično.
Sicer pa kontriranje , ki si ga bil deležen prihaja iz ust tistih/takšnih, ki pa neprestano izvisijo in potem že iz obupa zapadejo na moraliziranje. Saj kaj jim pa preostane 🙂

Če ima opravljen tečaj samoobrambe, potem bo svoje spretnosti uporabila le v slučaju samoobrambe. Ne pa za to, da si z dominanco podredi moškega. 🙂

Na forumu jim res preostane le moraliziranje. V realnosti, pa pridejo do izraze še njihova znanja borilnih veščin. 🙂

Če ima opravljen tečaj samoobrambe, potem bo svoje spretnosti uporabila le v slučaju samoobrambe. Ne pa za to, da si z dominanco podredi moškega. :)[/quote]

Ampak ti sploh ne veš, kaj te na takih tečajih vse naučijo 😉

Če ima opravljen tečaj samoobrambe, potem bo svoje spretnosti uporabila le v slučaju samoobrambe. Ne pa za to, da si z dominanco podredi moškega. :)[/quote]

Ampak ti sploh ne veš, kaj te na takih tečajih vse naučijo ;-)[/quote]
Naučijo že. A osnovna temeljna filozofija ostaja še vedno osnova na kateri se gradijo vse sposobnosti. 🙂
Da hočeš moškega podrediti, potem le zlorabljaš svoje znanje. 🙂

Naučijo že. A osnovna temeljna filozofija ostaja še vedno osnova na kateri se gradijo vse sposobnosti. 🙂
Da hočeš moškega podrediti, potem le zlorabljaš svoje znanje. :)[/quote]
Ali njegovo dobro voljo 🙂

Da hočeš moškega podrediti, potem le zlorabljaš svoje znanje. :)[/quote]

Saj jaz bi te samo klofnila, tebe si pa res ne želim podrediti. Lisice in biček šparam za koga drugega 😉

Podpis!

To pa ni hec.[/quote]

Sej vem, samo me je tako ‘zbodlo’, da sem si morala dat duška… 🙁

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close