Grde ženske
Kaj pa vem, če bi temu, ko se ženska s konfekcijsko št. 36 spravi na moškega, rekel tepenje. 🙂
Drugače pa je treba upoštevati, da je 90% mojih komentarjev na tem forumu le izraz hecanja. Za popestritev. 🙂
Jaz ne rabim ženske, ki bi se tepla zame, ker mi to zgleda primitivno. Takšna ženska že v osnovi ne more biti pametna.. In s takšno nimam kaj početi. 🙂
To pa ni hec.[/quote]
Sej vem, samo me je tako ‘zbodlo’, da sem si morala dat duška… :([/quote]
ne verjemi mu, naravnost ekstazo bi doživljal, če bi se dve ali tri steple za njega 😉
Naučijo že. A osnovna temeljna filozofija ostaja še vedno osnova na kateri se gradijo vse sposobnosti. 🙂
Da hočeš moškega podrediti, potem le zlorabljaš svoje znanje. :)[/quote]
Saj jaz bi te samo klofnila, tebe si pa res ne želim podrediti. Lisice in biček šparam za koga drugega ;)[/quote]
Opala 🙂
Kdo je ta nesrečnik, ki si ga želiš podrediti ali
srečnik za katerga so lisice 🙂
Ali sta to dve osebi ali zgolj ena 🙂
Saj jaz bi te samo klofnila, tebe si pa res ne želim podrediti. Lisice in biček šparam za koga drugega ;)[/quote]
Opala 🙂
Ali sta to dve osebi ali zgolj ena :)[/quote]
To je vse v kompletu, za eno osebo 😉 Plus lakasti črni škornji hihi
Opala 🙂
Ali sta to dve osebi ali zgolj ena :)[/quote]
To je vse v kompletu, za eno osebo 😉 Plus lakasti črni škornji hihi[/quote]
Dokler je to v smislu sexi igračkanja mu kar zavidam, če pa je resno mišljeno podrejanje pa mu lahko zakličem :BEJŽ STARI, kolker te noge nesejo 🙂
Dokler je to v smislu sexi igračkanja mu kar zavidam, če pa je resno mišljeno podrejanje pa mu lahko zakličem :BEJŽ STARI, kolker te noge nesejo :)[/quote]
To naj pa ostane moja mala skrivnost ;)[/quote]
Jaoooo upam da tip ve v kaj se spušča, kaj vse je na kocki?
Saj dobitek je mikaven, sam je možnost hudega zaje.ba 🙂
To naj pa ostane moja mala skrivnost ;)[/quote]
Jaoooo upam da tip ve v kaj se spušča, kaj vse je na kocki?
Saj dobitek je mikaven, sam je možnost hudega zaje.ba :)[/quote]
Verjemi, to je le za moške, ki vedo, kako se stvarem streže … Za tiste, ki si želijo le še miru in tišine v svojem življenju, pač ne …
Ti kar šparaj za drugega. Za tistega, ki se bo dal podrediti. 🙂
Mene ni možno podrediti. Poskusi ti leva udomačiti, če ti uspe. 🙂
Smejal pa bi se res…Njihovim neumnostim. 🙂
Ženska, ki se tepe za moškega, je sigurno posesivna, če ji nek moški pomeni toliko kot življenje. To pomeni še ljubosumna itd….:)
Saj lahko ostane naša skrivnost in bo velika. 🙂
Ženska, ki se tepe za moškega, je sigurno posesivna, če ji nek moški pomeni toliko kot življenje. To pomeni še ljubosumna itd….:)
Saj lahko ostane naša skrivnost in bo velika. :)[/quote]
Robi, že šparam za drugega …
Samo za prispodobo, da ne bom svojih fotk gor limala in spet naval ogorčenja vzbudila 😉
Saj lahko ostane naša skrivnost in bo velika. :)[/quote]
Samo za prispodobo, da ne bom svojih fotk gor limala in spet naval ogorčenja vzbudila 😉
http://www.ebay.com/itm/SEXY-DOMINA-OPAQUE-TEDDY-GLOVE-NECK-PIECE-BEDROOM-COSTUME-LINGERIE-/221027750850%5B/quote%5D
A tako zgledaš v popolni bojni opremi ? :)))
Zanimiva oprema…pa še poceni je 🙂
http://www.ebay.com/itm/SEXY-DOMINA-OPAQUE-TEDDY-GLOVE-NECK-PIECE-BEDROOM-COSTUME-LINGERIE-/221027750850%5B/quote%5D
A tako zgledaš v popolni bojni opremi ? :)))[/quote]
To je samo ena od mnogih oblekic 😉
Če boš šla v nakup … iz Amerike se ne splača, ker pride poštnina in carina več kot sam kosumček. Ti pa lahko na zs javim, kje pri nas se taki in drugaćni lušni kompletki in uniformice dobijo hehe …[/quote]
Napiši javno kje, da bodo tudi druge bralke (no, tudi nekateri bralci) še kaj imeli od te debate 🙂
Če boš šla v nakup … iz Amerike se ne splača, ker pride poštnina in carina več kot sam kosumček. Ti pa lahko na zs javim, kje pri nas se taki in drugaćni lušni kompletki in uniformice dobijo hehe …[/quote]
Napiši javno kje, da bodo tudi druge bralke (no, tudi nekateri bralci) še kaj imeli od te debate :)[/quote]
o ne, naj se kar malo potrudijo 😉
Napiši javno kje, da bodo tudi druge bralke (no, tudi nekateri bralci) še kaj imeli od te debate :)[/quote]
Škoda da ne vidim o čem je govora 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.