Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Grde ženske

Grde ženske

Sorry. Sem zabluzu z nickom… lol

Od kar sem na nekem demoju vozil traktor FENDT 936vario, bi bejbo raje peljal z njim v kino, kot s katerimkoli SLK-je, ali kao se že imenujejo!
Lahko mi rečeš kmet, vendar je feeling tisto kar me zanima!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Tudi jaz nimam nič proti traktorjem 🙂 Tudi ne proti avtom znamke Mercedes. In tudi nič ne proti fičkom, Škodam ipd. 🙂

Dater, skoraj sem te že nahrulila za krajo identitete. Pa vidim, da je včasih pametno minutko počakati in prebrati do konca (oziroma brati dalje). Ni panike, se zgodi.

Škodo imam. S 100 oktanskim gorivom naredim 60 km več na relacijski vožni, s polnim ezervoarjem. Na Petrolu, pa ne tankam že več let!

Saj tudj jaz grem vsake toliko na poskusno voznjo s traktorjem. Hocem reci, da poskusim z “resno” vezo, lol. Ampak spet pristanem na Mercedesu. Bo treba bolji traktor dobit, lol.

Jaz sem resno pisal o pravem traktorju.
Če razmišljaš o stalni vezi kot o traktorizmu, tudi prav.
Meni stalna veza asociira na družinski avto, ki ima dosti prostora za mamo, ata, dva mulca in psa.

Jaz sem resno pisal o pravem traktorju.
Če razmišljaš o stalni vezi kot o traktorizmu, tudi prav.
Meni stalna veza asociira na družinski avto, ki ima dosti prostora za mamo, ata, dva mulca in psa.[/quote]
Nisem dal najbolj posrecene primerjave s tem traktorjem. Ne vem, morda jih je prav lusno vozit. Bi bil enoprostorec boljsa primerjava, ja. 😉

Dater, imam eno vprašanje! Meni je pa ful ok ker si tako odkrit glede tega,kaj niudiš ženskam. Se da s tabo kaj zmenit,seveda, če si bova všeč? mMen bi prav pasalo, da bi se mi nekdo za en mesec posvetil in se obnašal do mene točno tako kot je meni všeč. ?

Tokrat moram odkrito priznati, da vprasanja ne razumem. 🙂

Dalje pa po koncu masaze…. lol

Respectfully declined. 🙂 Too risky. 😉

Respectfully declined. 🙂 Too risky. ;)[/quote]

Ti pa rabš, da pokapiraš . a povsod tok časa traja? Ni čudn, da se potem babe kot una zgori prtožujejo da predolg traja

Pozdravljeni.
Obstajajo zanimive in nezanimive Ženske. Tista, ki je tebi všeč najbrž meni ni všeč in prav je tako, okusi so različni. Meni osebno je nadvse všeč Ženska eleganca. Vedenje, Gibanje, Obnašanje in podobno.

drug drugega programiramo

Kvalitetna Ženska in kvaliteten Moški to je odlična kombinacija.

Skrivnost zdravja in lepote mene nadvse veseli in še mnogo več.

Kaj sem potem grda in še ženska nisem?! Ne,jaz se ne ličim,visokih pet ne nosim,imam kar dolge lase vendar si jih ne urejam,ponavadi nosim vojaške čevlje,hlače z vojaškimi vzorci,ki so ohlapne,belo majico na ruče,vojaško jakno in vojaško verižico ali srebrn križec.Ličila so mi grda. Sploh ne maram nositi svečanih oblek,kril… Sicer nosim diamantne uhane in zlat prstan ampak se zakrije ker nosim kapo in rokavice. Obužujem ta svoj “fantovski” stil. Že od otroštva obužujem pretepe,kriminalke,vojsko…Največkrat nosim rokavice ,ki imajo proste prste,da ščitijo samo dlan.
Ja,to je moja vsakodnevna oprava.
In kaj a nisem ženska?!
Več mojih prijateljev je zatrrskanih vame in so mi to povedali. Nisem za takšno ženskost. Nog si sploh ne depiliram ali brijem,ker nosim dolge hlače ali pa se zaradi takih bedarij sploh ne sekiram.
Lep pozdrav!

Kaj sem potem grda in še ženska nisem?! Ne,jaz se ne ličim,visokih pet ne nosim,imam kar dolge lase vendar si jih ne urejam,ponavadi nosim vojaške čevlje,hlače z vojaškimi vzorci,ki so ohlapne,belo majico na ruče,vojaško jakno in vojaško verižico ali srebrn križec.Ličila so mi grda. Sploh ne maram nositi svečanih oblek,kril… Sicer nosim diamantne uhane in zlat prstan ampak se zakrije ker nosim kapo in rokavice. Obužujem ta svoj “fantovski” stil. Že od otroštva obužujem pretepe,kriminalke,vojsko…Največkrat nosim rokavice ,ki imajo proste prste,da ščitijo samo dlan.
Ja,to je moja vsakodnevna oprava.
In kaj a nisem ženska?!
Več mojih prijateljev je zatrrskanih vame in so mi to povedali. Nisem za takšno ženskost. Nog si sploh ne depiliram ali brijem,ker nosim dolge hlače ali pa se zaradi takih bedarij sploh ne sekiram.
Lep pozdrav!

…skrajšano…nema jebača,bez oprtaća….:)

Jaz imam pa rada takšne lepe zverce.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close