Grde ženske
Načeloma to drži. pred leti so to uspešno počele žene, danes pa menda uspeva že mamam. Vsaj tako se prav ženske pritožujete :-))))[/quote]
Mene bolj kot vprašanje kdo (vas kastrira) zanima vprašanje zakaj se pustite? No?[/quote]
Ne vem zakaj se kdo pusti, če sploh se in če ni to samo percepcija dotične kot posledica močne želje po tem, da bi bili vsaj tisti kastrirani, ki so v neposrednem stiku z njo. Pri kastriranih otrocih pa je vprašanje neumestno.
Si prepirčan, gled na to, da tega še nista potrdili? :))[/quote]
calypso, a ne, da sva samo to mislili in da potrjujeva? 😉 Ampak vam je že drobtinica dovolj, da se počutite ogrožene ;)[/quote]
Ne ogrožene, ampak saj vidiš, kako hitro ljudje začnejo “obsojati”, če stvari niso jasne. Zdaj ne boš imela več težav. :))
Boom, če si se v tem prepoznal mi je prav – srčno upam, da nama je s Piko kljub vsem nizk(otn)im udarcem “operacija” uspela :)[/quote]
Sploh ne. Z mano se vedve bolj malo ukvarjata. Pa ne bi mogel reči, da sem kaj užaljen zaradi tega. Ni mi pa jasno kje vidiš ali občutiš nizke udarce. Tvoje veselje pa …no, nekaj že lahko pove. :-))
On_, dobro si tole napisal.[/quote]
Mogoce res. Vseeno pa nista dojela, da bit napisanega ni pretvarjanje, da si nekaj kar nisi, ampak da enostavno si kar se isce. In boj ko to presegas, prej ti bodo z roke jedle..[/quote]
Ja ja, razumem.Tebi gre samo zato, da žensko uloviš. Tisti, ki pa želi kaj več (resno zvezo), pa ne more z lažjo začeti.
Dater, nisem brala vsega, pa zdaj tega ne vem, zato sprašujem: kaj se zgodi, ko ženska resno upa, da si želiš resne zveze (in ona tudi) in ugotovi, da si pa ti samo čmruček, ki leta s cvetke na cvetko?
“Nekaj ujeti” ni samo sebi v namen. “Ujeti”, potem pa, kaj? Zbirati telefonske stevilke? Enkrat se poseksati? Dvakrat? Itd.
Ta delitev na resne in neresne zveze se mi zdi “kar nekaj”. Nihce ne ve, kako se bo nekaj koncalo. Se tako neresna zveza ali avantura se lahko konca “s poroko”, ce se tako izrazim, pa ceprav morebiti dosti let kasneje. In to prakticno ne glede na okoliscine. Se nikoli nisem punci po tednu, mesecu, lutu, … rekel, ves, sorry, ampak jaz ne iscem resne zveze. In prekinil zaradi tega. Niti pomnim, da bi se mi obratno zgodilo. Dva ostaneta skupaj, ce se vidita skupaj. Oba.
Celo avature, kjer ze na zacetku partner(ja) ve(sta), da nista za skupaj, se lahko drugace koncajo. Ljudje se motimo. In obratno, ko nam nekaj deluje zelo resno, potem pa vidis, da je cisto zgreseno.
Kje je tu kaksna laz s katero bojda zacenjam? In, ce mene nimate za resnega, kaj to “resni” delate drugace? In kdo ste ti resni?
So to zenske, ki jim bije bioloska ura? Obupani fantje, ki ‘resnost’ (pod)zavestno uporavljajo kot MARKETINSKI TRIK, da bi vendarle pritegnili kaksno podobno obupano, ki ji bije bioloska ura, ker vse druge jih zavracajo pod !pretvezo!, da ne iscejo nic resnega? Ljudje navelicani “iskanja”, pripravljeni ustalite se ne glede na ceno? A taki obstajajo, brez kriterijev, samo da ima kiklo ali hlace?
Preprican sem, da ima vsak svojo racunico, zakaj tako ali drugace. Poznam “playerja”, ki se je pri 50-tih ustalil z eno. In, verjemite, to ni naredil iz nuje, ampak ker je koncno srecal tako, da mu je skupno zivljenje le z njo pomenilo vec kot prejsnje zivljenje. In kolikor ga poznam, tip je enkraten clovek, da si ga 95% zensk lahko samo sanja.
To, da se nekomu rece, da je player, samo zato, ker mu v zivljenju ne manjka partnerjev, je po moje precej mimo? Kaj pa dosti vec takih, ki jim noben potencijalni partner ni dovolj dober niti za skupno kavo? Kaj so pa ti? Non-players? Morda imajo oboji nekaj skupnega; (pre?)visoke kriterije. In jih nihce dovolj ne pritegne. S tem, da eni poskusijo, drugi pa se to ne. Ampak kdo je tu, da bi sodil kaj so za nekoga drugega previsoki kriteriji? Morda pa zivi toliko bolj prijetno samsko ali “playersko” zivljenje, da ni motiviran, da ga zamenja za sobivanje z enim in edinim, ce le to zahteva prevec truda, dela, kompromisov, tveganj, itd.
@Dater, izgubljaš čas in energijo ko prepričuješ prepričane in tiste, ki bi, ampak ne bi, če bi imeli jajca.
Za ene si frajer in bi te kopirali, za druge prasec nad prasci.
Pelji svojo zgodbo dalje tako kot tebi paše. toliko je robe, ki se ne obremenjuje z obljubami: za vedno in samo ti, da nima smisla drugače mislečim razlagati kako in kaj.
Morje tistih, ki bi, pa ne zaradi takšnih in drugačnih zadržkov, pa tudi ne bo usahnilo.
Meni znanke razlagajo, da srečajo dost enih tipov, od katerih slišijo: ti sploh nisi resna, ker nočeš tipa, kot sem jaz.
Prav ena kasta tipov se je pojavila, ki prvo kar poudarjajo na sebi je resnost in potem pričakujejo, da bo sama beseda resnost razvezala ženski srce in ko se to ne zgodi, so ženske “neresne”.
Takšnemu ženske ponavadi res sicer rečejo, da trenutno nič ne iščejo, ali pa da ne iščejo nič resnega, to je še vedno nežneje, kot da bi rekle: spel se mudel, ker si beden..
Jaz sem nekako staromodno prepričan, da morajo prvo biti neki metuljčki, ali pa vsaj neko veselo pričakovanje, le-to pa mora znati ustvariti moški, saj so ženske v štartu velikokrat pasivne..In šele potem lahko nastane karkoli uspešnega. Ljubosumni tipi, ki tega ne znajo, pravijo tipom, ki to znajo, da so playerji.
V bistvu pa obojni furajo svoj marketing, playerji s tem, da se zavedajo, da se je ženski “treba znat prodat”, “resnobneži” pa s tem, da poudarjajo “resnost” in še enkrat resnost..
Stila resnobneži ponavadi nimajo, zato pritegnejo le ženske, ki so tudi same podobne, osamljene, nesrečne, resnobne.
Jaz v veze, kjer pristaneta skupaj, ker sta si zatrjevala, kako sta resna, ne verjamem. Mislim, verjamem, da obstajajo, to je dejstvo, ni pa v teh vezah neke zavidljive vsebine.
Paco, se strinjam s tabo. Dodala bi le, da me pa skrbijo strta srca, ki ostajajo za določenimi vrstami ljudi. Ampak…najbrž ima vsak kdaj strto srce (iz najrazličnejših razlogov) in je to nekaj najbolj normalnega na tem svetu.
Da sedaj spredalčkam Daterja: lovec, ki še ni našel ta prave!
Vseeno sem pa firbec (spet se opravičujem: morda je Dater to že kje napisal, ampak nisem brala čisto vsega), koliko je tale Dater star.
Meni znanke razlagajo, da srečajo dost enih tipov, od katerih slišijo: ti sploh nisi resna, ker nočeš tipa, kot sem jaz.
Prav ena kasta tipov se je pojavila, ki prvo kar poudarjajo na sebi je resnost in potem pričakujejo, da bo sama beseda resnost razvezala ženski srce in ko se to ne zgodi, so ženske “neresne”.
Takšnemu ženske ponavadi res sicer rečejo, da trenutno nič ne iščejo, ali pa da ne iščejo nič resnega, to je še vedno nežneje, kot da bi rekle: spel se mudel, ker si beden..
Jaz sem nekako staromodno prepričan, da morajo prvo biti neki metuljčki, ali pa vsaj neko veselo pričakovanje, le-to pa mora znati ustvariti moški, saj so ženske v štartu velikokrat pasivne..In šele potem lahko nastane karkoli uspešnega. Ljubosumni tipi, ki tega ne znajo, pravijo tipom, ki to znajo, da so playerji.
V bistvu pa obojni furajo svoj marketing, playerji s tem, da se zavedajo, da se je ženski “treba znat prodat”, “resnobneži” pa s tem, da poudarjajo “resnost” in še enkrat resnost..
Stila resnobneži ponavadi nimajo, zato pritegnejo le ženske, ki so tudi same podobne, osamljene, nesrečne, resnobne.
Jaz v veze, kjer pristaneta skupaj, ker sta si zatrjevala, kako sta resna, ne verjamem. Mislim, verjamem, da obstajajo, to je dejstvo, ni pa v teh vezah neke zavidljive vsebine.[/quote]
Točno tak je pa še ena tretja vrsta… to je tistih najslabših…. ki vedo da ne morejo bit playerji čeprav bi radi bili (ker hočejo polno bab) in ker ne morejo bit se delajo ”kao” resne in pluvajo po playerjih ker jim predvsem zavidajo 🙂
Strta srca so iz kategorije tistih, ki bi, ampak ne bi, vendar potem kljub nihanju tisto naredijo (oba spola), pa ugotovijo, da to ni bilo tisto!
Pošten lovec/lovka pove koliko je ura, ali kam pes taco moli.
Daterja sem ocenil -50+. Nisem čist ziher kateri od znakov je pravi, Pravzaprav me niti ne briga.
@Paco: Pisem za duso. 🙂
@v dvojini: Clovek, ki je zadovoljen s svojim zivljenjem, ne bo kar tako nekaj spreminjal, samo da mu vec ne bo kot mu je. To delajo desperadoti. Pri ze zadovoljnem pa bo do spremembe prislo sele, ko bo videl, da mu kak drugi nacin zivljenja BOLJ ustreza.
@Tara_S: Pustimo etikete. Vsak si jih po svoje razlaga. Zivim le kot najbolje vem in znam. Po svoje. Ne cakam navodil drugih.
@SE: Agreed. 😉
Glede moje starosti pa… v bistvu niti ni vazno. Tako nic ne iscem. Pa tudi sicer je lahko velika razlika med izgledom, biolosko starostjo in vtisom, ki ga naredijo mozgani. 🙂
@Tara_S: A nismo vsi lovci? In divjacina? In to hkrati? 🙂
Ena primerjava s soferji:
“Resnim” je pomembna destinacija, voznji do cilja bi se najraje izognili.
Jaz pa vozim Mercedesa in prevec uzivam v voznji, da bi ga zamenjal za navaden traktor. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.