Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Grde ženske

Grde ženske

Saj kaj veš kaj bo čez 10, 20, 30 let, kot vemo v 80 letih se ni nihče bril. Kar spomnite se Madonne v tistem filmu ko je imela pazduhe kosmate. Potem v začetku 90-tih se je začel ta trend da so se ljudje postopoma začeli depilirati sicer ne vse ampak samo predele in urejati frizurce spodaj. Sedaj 21. stoletje je pa “moderno” da se pobriješ na nulo ali pa da pustiš zelo malo dlak. Kaj vemo kaj bo v prihodnosti mogoče zopet stari trend dlakavosti pride nazaj.

Tvoj ima pravcato nogo, madona, to brcne po žogi. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Saj takšnih žensk z res kosmatimi nogami je zelo malo. Če pa ima tu pa tam kakšno dlakico, pa v tem ne vidim problema in razloga za zganjanje panike.

Vse to so v glavnem vsiljeni modni trendi s strani proizvajalcev raznih pripomočkov. Kar pomeni, da je v ozadju le interes kapitala. Ljudje pa se zaradi tega nimamo bolj radi in v družbi ni več ljubezni, ampak je resnica ravno obratna. Vedno več je nezadovoljnih parov in ljudi.
Kar pomeni, da depiliranje ne bo naredilo družbe srečnejše.

Robi, točno to je bil point mojih postov. Da vse skupaj počnemo zato, ker je tak trend, moda. K sreči, danimamo tako krutih trendov kot jih imajo ponekod v Afriki, Aziji, ko si res pohabijo telo, zato da so lepi.

[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQCBQUlKMfZok8o-WUBjzQPmyVoQmRbMC8Kahv_aLQHyfk9P4ZGA7JoGU9fCA[/img]

Boom, samo ta nima veverice, pač pa, …hmm, sladoled z dvema kepicama? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Yeah baby, where’s my modjo lol

Oh, pa ne da ti podzavest pravi, da moraš znižati kriterije, da te bo katera sploh marala.

No, lepi bi moralo biti v narekovaju. 🙂

Se pa ob tem sprašujem ali je res vredno, da se za ceno lastne sreče prodamo nekim vsiljenim modnim trendom ?
Zaradi teh modnih trendov pogojujemo sebe, pogojujemo druge…In koliko je potem še sploh prostora za sprejemanje ?

Verjamem.
Mi pa nekaj ni jasno…..
Recimo, da večina ljudi veruje v boga. Pač v tistega vsemogočnega in vsevednega…Naj bi bili celo ustvarjeni po njegovi podobi…Verjetno tudi ženske…Zato pa so tu pa tam malo kosmate. 🙂
In po tej logiki bi se morala tudi večina sprejemati takšne, kot jih je ustvaril bog.
Se pa očitno ne. torej se gre za nezaupanje v boga oz. za zanikanje lastne vere. Gre se za nesprejemanje, saj si mislimo, da smo pametnejši od boga in ne sprejemamo sebe v božji podobi. Ali nas je potemtakem obsedel hudič ? :)))

No Robi, pa sva danes na isti valovni dolžini.

Naličena ženska se v postelji zraven moškega zbudi nenaličena ali z razmazanimi ličili. A vas potem ne zadene infarkt, kako ta ženska izgleda brez ličil v primerjavi s tem, kar ste “kupili” prejšnji večer?

In kako se ženske počutite, ko v ogledalu zjutraj izgledate neznanko, ki izgleda 5 let starejša in trikrat bolj utrujena in zgubana, kot če je naličena?

In ne poznam moškega, ki bi bil tako navdušen nad tem, da zjutraj potrebuješ eno uro, da se zrihtaš v kopalnici. Ravno nasprotno. Z vsakim, s katerim sem živela – pa naj je bil cimer, prijatelj, fant ali mož, so bili vsi navdušeni nad tem, da se zjutraj spokam en dva tri.

In ja, seveda izgledam lepše, če sem malo (in ustrezno) namalana. Ampak razlika ni takšna, da bi upravičevala vsakodnevni trud. In ne vidim nič napačnega v tem, če sem naličena le za tiste priložnosti, ko se mi zdi to res potrebno in pomembno.

Seveda depilirane ženske izgledajo bolje kot kosmate. Pa vendar ugotavljam, da je dokaj težko prepričati kakšnega moškega, da bi si tudi sam odstranil nekaj kocin. Že z britjem brade gre včasih bolj po principu “nujno zlo”.

Dolgi lasje so super. Jaz jih imam ful rada. Ampak z njimi JE DELO (če hočeš, da izgledajo res lepi in če nisi stara več 15 let ali če jih barvaš) in potrebuješ ČAS, ki ga marsikatera ZAPOSLENA/MAMICA/ČISTILKA/GOSPODINJA hkrati nima.

Meni je všeč, ker se moja draga nikoli posebej ne liči (mogoče le potegne s črno po trepalnicah) in je vedno enako lepa, vedno čudovita. Zjutraj, zvečer ali čez dan, v vsakem trenutku.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nikjer ne piše, da se bog ne depilira.

No je videti, da tudi ti Robi ne razumeš poante, ko se ravno strinjava. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hhehe, si brala Playboy?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No je videti, da tudi ti Robi ne razumeš poante, ko se ravno strinjava. :)[/quote]
Nikoli nisem maral nekih modernih trendov. Zakaj bi moral delati nekaj samo zato, ker si je nekdo nekje pač nekaj izmislil.

Zakaj bi se moral depilirati, če je pa vsemogočen in se lahko ustvari brez dlak. 🙂

Večina žensk je grdih, temu ne gre oporekati, toda tudi velika večina tipov ni ravno nekih hudih lepotcev (beri: moški so grdi), tako da se nekako kar pokrivamo v smislu estetike; narava že ve, zakaj je koga naredila takšnega kakršen je…človek ima tak obraz kakršnega si zasluži.

hehe good point, Boom.

No, no, samička, kaj pa je tebe obsedlo danes, da ti je večina ljudi grdih?! Meni je večina povprečnih, res redki so mi prav grdi oz. res neprivlačni, ampak še tisti ratajo povsem povprečni, če majo fajn karakter, se veliko smejijo, pokajo štose. Maybe that’s just me.

Lepota je v očeh opazovalca. (?)

Tako da kdor vidi same grde ljudi nas se vpraša kaj o svojih “očeh”……

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No je videti, da tudi ti Robi ne razumeš poante, ko se ravno strinjava. :)[/quote]
Nikoli nisem maral nekih modernih trendov. Zakaj bi moral delati nekaj samo zato, ker si je nekdo nekje pač nekaj izmislil.

Zakaj bi se moral depilirati, če je pa vsemogočen in se lahko ustvari brez dlak. :)[/quote]

Ker je bojda vsemogočen, se je pač odločil ustvariti sebe z dlakami.

hehe good point, Boom.

No, no, samička, kaj pa je tebe obsedlo danes, da ti je večina ljudi grdih?! Meni je večina povprečnih, res redki so mi prav grdi oz. res neprivlačni, ampak še tisti ratajo povsem povprečni, če majo fajn karakter, se veliko smejijo, pokajo štose. Maybe that’s just me.[/quote]

Ne, nisi samo ti takega mnenja.
No, pri meni “grdi” ne rabijo bit klovni, da so mi simpatični, zadostuje, da so v redu ljudje.

Vsi grdi? Besede zafrustrirane osebe mogoče?

Ali pa osebe v stiski.

Ta zapis je pa nekaj “lepega” v tej “grdi” temi. 🙂

Mislila sem rečt, ferbčna, da tudi “grda” oz. neprivlačna oseba lahko postane “lepa” oz. privlačna, če malo razgiba svoj obraz oz. se izkaže za zaupanja vredno osebo, normalno oz. kot bi ti temu rekla vredu človek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close