el mouradi club salima – Tunizija
Lani sem bila z družino (hči je stara 5 let) v tem hotelu. Tako smo bili navdušeni, da smo že januarja rezervirali 2first minute2 za 3 tedne in sicer od 8.7-29.7.2009. Super je, ker je slovenski animator za otroke v mini klubu. Prav tako super doživetje jahanje kamel več ko 1 uro, gusarska ladja…Lani ni bilo pretirano veliko slovencev v tem hotelu, vendar dober glas gre v deveto vas… Bili smo že v Egiptu,na Djerbi 3x, celinska Tunizija 3x, Turčija…., vendar vem, da ko se odločimo za Tunizijo, bomo sigurno imeli lep dopust, ki se s Hrvaško še dolgo ne bo mogel primerjati. Vsem želim lep dopust, če pa želite kakšne podrobnosti, samo vprašajte.
Mi gremo v letos v Selimo od 15.7-29.7, pa me zanima če je še kdo ki gre v tem terminu tja? Lani smo bili 14 dni v Zita beach in je bilo super, vendar predrago tako da smo se letos odločili za cenejšo varijanto in bomo videli kako je in kakšna je razlika med zvezdicami *.Sicer smo hoteli iti prej pa je bilo že vse zasedeno.Upamo tudi da bo našemu 10 letnemu sinu tam tako prijetno kot pravite da je.
BRKO!
Tudi jaz sem opazila ta Hannibal park ki se nahaja v mestu…upam da nama bo kdo kaj več napisal o tem….če ne prej se bom čez tri tedne prepričala in ti lahko posredujem podatke…kar se pa vožnje tiče pa je res tako kot je zgoraj napisala niwci nekje 2 uri…kot vidim mi pridemo nazaj do takrat ko vi greste…lp
šedovoljprostihmest hehe ne morem razumet ljudi ki so lahko tako zelooooo nesramni in dajejo take odgovore…če nimaš odgovora na vprašanje pač pusti blog in se spravi drugam…trgovine pa itak da so vsepovsod….
soraia za tebe pa mislim da itak uživate sto na uro,zato vam želim lepe počitnice…[/quote]
IZ KATERE AGENCIJE SI, DA SE BOJIŠ, DA BI ŠE KDO VIDEL NIŽJE CENE?
Malce pozno, pa vendar: ne vem kako zgleda družinska soba, ker smo bili samo trije, ena zakonska postelja in ena dodatna, naša hčera je stara 10 let, tako, da ni rabla manjše posteljice, videla pa sem v eni sobici, ki jo imajo sobarice kot “skladišče” tudi čisto pravi kinderpet, tako, da če rabiš, kar zahtevaj. Sobe so v bungalovih, ki so označeni s številkami od 1 pa do čez 50. Manjša številka je, bliže si recepciji, restavraciji, bazenu, mi smo imeli 11, pa je bilo tudi zelo blizu, če ste z vozičkom, zahtevaj pritličje (je še eno nadstropje).
Za hannibal park sem žal izvedela šele tu, ko smo prišli domov; vprašaj vodiča.
Kar se glede kopanja tiče, v bazenih je dovolj topla, tudi v morju smo se kopali, prav osvežujoče. Če te še kaj zanima, kar vprašaj. lp
Hej!
Če je prosta soba, bi se najbrž dalo, ko smo bili mi, je bilo vse zasedeno: 1300 gostov nas je bilo, tako so vsaj rekli. Saj pravim, tam do št. 20 je še kar blizu, ostali so največ 5min hoje. Probaj se potegovat, pa kakšen dinar stisni. Ko boste prišli v hotel, hitro izpolni vprašalnik, če ga boš med prvimi oddala, boš mogoče lahko izbirala. Plaža je pa tako ali tako čisto ob hotelu, par metrov, tako da lahko greš iz bazena v morje v manj kot pol minute. Pa če se kdo od vas zjutraj rad zgodaj vstaja, naj gre okrog šestih do plaže ali bazena pa naj vrže brisače na ležalnike, kasneje se zna zgodit, da bodo vsi zasedeni,najboljše pa da vzamete blazine(2 din),pol vam bojo vsako jutro rezervirali, samo rečt jim moraš…….. uživajte,lp
Včeraj sem se pozanimala v agenciji glede odhoda letala dne 24.6.
Kot sem razumela gre takrat več letal. Ker je bil ob naši prijavi, pred 5 meseci, kot kraj pristanka letala naveden Tunis in potem 2 uri vožnje do Selime – bomo tudi sedaj tako potovali. Gre pa isti dan letalo tudi v Monastir, ki je čisto blizu Selime … očitno ultra first minit le ni tako v redu! Ne vedo pa še natančne ure odhoda.
Forum je zaprt za komentiranje.