Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice el mouradi club salima – Tunizija

el mouradi club salima – Tunizija

lp internet je po eno uro in stane 8 tunizijskih dinarjev….

Za mojcic@…skozi recepcijo lahko prideš ven lahko pa tudi po stopnicah ki so ob recepciji bližina bungalovov….je pa celi objekt zagrajen…animacije zvečer se začnejeo ob 20 uri in se končajo nekje ob 23 uri…kaj se pa disca tiče se začne ob 23 uri….drugače pa so bungalovi odaljeni tako da je čisti mir…mi smo bili v bungalovu številka 45….
p.s.slike sem ti pošiljala samo ni pravi mail…lp

Gastja, hvala ti za vse informacije!

Mail je pravi, sem še 1x preverila. Lahko pošlješ še enkrat?

tega nisem jaz napisala in sploh ni smešno…

animacije so, kot je že gastja napisala približno 20,00-23,00, najprej plesi zaotroke, nato pa tudi nekaj za starejše (miss selime, naj plesni par, ženske proti moškim, plesni show, enkrat je bil tudi eden, ki piha ogenj, …) in pa seveda tudi vsak večer obvezno trije plesi s koreografijo, ki se je sigurno naučiš 🙂
mi smo bili u 51. bungalovu in gor ni sigurno iz našega hotela nič slišat, je pa malo iz sosednjih. verjetno se v bungalovih, ki so bližje ( do 20 recimo) nekaj sliši, ampak moteče po mojhi oceni ni.

LP in lepe počitnice

A ima mogoče kdo e-mail ali pa kontaktne podatke od Rebeke (vodička)….

mi smo bili na številki 11, pa se ni nič slišalo, smo spali kot bubice, že oder je tako postavljen, da vse odmeva vstran od bungalovov, z diska se pa tak ne sliši nič, ker je noter in zaprt.
Joj, bi še šla enkrat:))

haj
je že kdo nazaj? vtisi, izkušnje?
l.p.

Mi smo šli v omenjen hotel 12. 8.

Ker je prišlo v hotelu do napake, nas je vodička žena avtobusu obvestila, da bomo nastanjeni v drugem El Muradijevem hotelu – Palace. Hotel je okoli 15 km oddaljen od mesta Sousse in ima 4 zvezdice. Torej smo dobili boljšega. 🙂

Bilo je super, hrana res dobra (le preveč jo je bilo ;))), vse zelo čisto, osebje prijazno, plaža OK, animacije zabavne.

Spočili smo si, dobili smo mnogo več, kot smo pričakovali. Vse pohvale!

a kdo mogoče ve, kako je naslov pesmi a čikiri..ha.. neki tazga?

a je vam tud bla pesem všeč? je stara pesem ,vendar je njeno zdajšno preredbo narediv “šef” animatorjev, zato je v tej priredbi ni na cd.ju.

ja, super je 🙂

tukaj je link te pesmi… Costuleta – Tchiriri Kuduro

http://www.youtube.com/watch?v=dfA7N2SISCM

Ja ta hotel je suprr
pa tut zvečer nardijo najprej program za otroke pol pa ksnej pa za odrasle.
Tut osebje je prijazno

Pozdravljeni.
Mene pa zanima kako je tam za nosečnice(6mes.).Namreč gremo 16.6.10 letos in me zanima kaj bi lahko počela ker bom z trebuhom….hvala

Jaz grem v Hotel El Mouradi Club Selima 2.6.2010… upam,da se kaj vidiva pa,da se bomo imeli fajn 😀

Naj pišejo tudi tisti kateri gredo tistega termina 🙂

Hello

prvič pišem…

mi 3je gremo dol 27.5., če se ne motim je let ob 18.30 z Brnika, nazaj pa še ne vemo…predvidevam, da je zgodaj zjutraj

pustimo se presenetiti, ker ste predhodhodniki same lepe stvari omenjali…

aja, stvari se da preveriti še na http://www.tripadviser.com- za vsak hotel seveda

lp, Jure

Pozdravljeni!

Letos bomo pa mi dopustovali v tem hotelu! Smo 5 članska družina, sinovi stari 8, 5 in 2.
Odputujemo 16.6. z Brnika.
Pa bi bila zelo vesela kakšne info. lanskih gostov iz prve roke. In če še kakšna družina namerava v Selimo na ta datum, se tudi družbe ne branimo!

Lp, Mojca

Ja Mojca lahko ti rečem samo lepe besede…mi smo bili lani v tem hotelu vse je bilo super..hrana zelo raznolika otroci imajo posebej meni tako da nebodo dolgo stli v vrsti….bungalovčki so kar vredi odvisno kje bote nastanjeni..plaža zelo blizu tudi bar na plaži..mini klub se začne ob 10 in do 12 ure pa pol popoldan od 16 do 18 ure…mi smo letos mislili it nazaj samo je cena dvakrat višja tako da smo se odločili za Egipt…mislim da vam nebo žal…je pa veliko slovencev v tem hotelu…če še te kaj zanima samo piši…lp gastja

Gastja, hvala za tvoj odgovor!

Mi smo lani dopustovali v E.M.Menzel na Djerbi in smo bili zadovoljni, malo je najedala le gužva v restavraciji-jedilnici.
Saj za letos mi ni tako…bodo otroci že eno leto starejši..
Zanimajo me pa seveda bungalovi. A so družinski daleč od plaže, a se da na recepciji kaj dogovoriti za čim boljšo lokacijo? So družinski bungalovi “prostorni”? Saj mi je jasno, da ne bo 2-sobno stanovanje. Sem videla kar nekaj slik sob, a niso bile ravno družinske, nas je pa 5.

Hval že v naprej za odgovor!

Lp, Mojca

lp kot sem ti zgoraj napisala za otroke nebo treba čakat v vrsto…bungalovi pa so odvisno kam vas bodo dali..mi smo 4 članska družina in smo bili v številki 45 to je tri do pet minut hoje do plaže,bazena,in do recepcije..zato ni panike so lepe potke za it…če želiš mi pusti mail pa ti pošljem slike od naše sobe ….ok lepo se mej dijo

Prosim,

mojca.acjom@gmail.com

Lp, Mojca

mi pa gremo 23.6 za teden dni,z dvema otrokoma 2 in 3 leta!!!!!še kdo????? se že veselim):):):)

zdravo 😉
tudi mi se odlocamo za ta hotel, in ker je cena res zelooo ugodna, mogoce celo malo prevec , me zanima kako je s klimo v tem hotelu? ker kot sem zasledila je nekdo napisal da je za doplacilo??
kot sm zasledila pri vseh agencijah so samo 7dnevni aranzmaji iz SLO.. 14 dnevni pa mi ponujajo iz Munchna , ampak veliko drazji. zato me zanima cena ki ste jo imeli vi za 14 dni in preko katere agencije dase leti iz Slo??
jaz imam ponudbo 7dni za 4osebe(2 odr+2 otr) = 980€. v agenciji Chebul so mi pa za 7dni dali ceno 1030€ za 14 dni pa 2060€ kar se mi zdi absurd.. hvala za info ze vnaprej

organizator je Oasis tours , obrnite se na njih

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close