Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice el mouradi club salima – Tunizija

el mouradi club salima – Tunizija

Veliko pišete o samem hotelu, letalih, otrocih,… Mene pa zanima, kaj si lahko greš v bližino ogledat, kakšne izlete nudijo in kaj se splača videt, kakšne so kaj cene, kakšni so ljudje,.. tisti ki ste že bili tam 🙂

Aja pa tudi midva s fantom greva 20.5. v ta hotel. Upam da bo res tko fino, kot vsi hvalite 🙂
S katero agencijo pa greste Katja pa niki33? Midva greva s Palmo.
Se že veselim…
Lp

midva s fantom greva z oasis tour. iz kje pa letite?

Iz Ljubljane, sam podrobnosti pa še ne vem. Kot piše zgoraj, verjetno letimo šele popoldan 😛

mi štirje greva z intelekto letiva pa iz zagreba

Pester izborček 🙂 bomo meli kej za pokomentirat.

Sam od tistih ki so bili že tam se pa nihče ni javil, da bi povedal kaj se da videt v okolici, kaj se splača it pogleda in kakšni so ljudje tam 😛
Bomo pa sami hmali zvedli in povedli naprej!

Lp

midva tudi letiva iz zagreba, čeprav je v ponudbi pisalo, da se leti iz ljubljane. zdej so pa zrihtal avtobusni prevoz iz ljubljane do zagreba.

Evo tudi pri nas sprememba plana. Letimo iz Zagreba ob 16:30h. in imamo tudi organiziran prevoz il LJ.

No torej: niwci, Katja Krajnc, nik33, želim vam vsem lepe počitnice že danes, ker najbrž še zadnjič prebirate poste pred odhodom, jutri boste tak pakirali. Lepo se imejte, uživajte, pa malo sončka za nas pustite. Ko pridete nazaj, pa takoj sem gor, jasno!?!? :))
Lepe in prijetne počitnice, pa SREČNO POT!!!!!! Zoya

mene zanima kak je v hotelu el moradou

Kaj točno vas zanima?

lep pozdrav!
kaj mogoče kdo ve če so družinske sobe kaj bližje morju in če se mora za doplačat pogled na morje….lp

Juhu!!!
Še en teden!
Tudi nas so preselili in sicer na Graško letališče….

Je že kdo doma?

Katja Krajnc,
ste že doma? no, kako? sem res ful radovedna:))

evo nas nazaj doma.

kaj naj rečem. Res je bilo enkratno. Hotel super, vreme super, ponudba super.

Če vas karkoli zanima kar vprašajte.

Katja ste bili na kakšnem izletu?

Kako je s hrano, a je kaj primernega za enoletnika, ali je boljše, da vzamem kašice s sabo?

Kakšna je ćistoča v hotelu?

Kar sama povej čimveč info, prosim.

Hvala, hvala.

Pozdravljeni,
mene pa zanima kako je z vodo – če se dobi voda v plastenkah, da jo lahko neseš v sobo.
Tudi nam se hitro bliža dan odhoda in komaj čakamo!
Hvala in lp!
Pa še to – a je pot od letališča do hotela zelo dolga?

Ja nazaj…

Blo je res super, sam prekratko 🙂

Vode je kolikor hočeš, lahko pa si jo tudi kupiš v plastenki in neseš s seboj v sobo.

Kako je s hrano za enoletnika lih ne vem, izbire je res veliko, vse kar jemo doma in še kaj za povrh, dosti solat, prelivov, omakic,… za vsakega se najde neki, drugači pa so tudi trgovine, kjer se da tudi vse kupit.

Mi smo šli na izlet v Tunis in pa 2 dnevni safari, ki je kljub dolgi poti enkratno doživetje, sploh če greš jahat kamele v puščavo in se z gipi vozit po sipinah 😛 Je pa res, da ti potem ostane zelo malo časa za sproščanje na plaži, namakaš pa se lahko prav vsak dan, tudi če greš na izlete, ker si vedno v hotelu okrog 18h ( mi smo bli pridni, pa smo vedno pršli že ob 17.30h).

Od letališča do hotela pa ni dosti, mislim da je okrog 30 km oz dobre pol ure.

Pozdravček vsem ki še greste pa lepo se imejte!

EJ, lep pozdrav!!
Nekaj vprašanj, če si tak dobra:
A so komarji?
So v sobah feni za lase?
Če je klima in ali dela?
A lahko neseš hotelske brisače s sabo na plažo?
Koliko stopinj je bilo? Je vročina znosna?
Prebavne motnje? Ste na kaj posebej pazili?
Vem, da sem te zaposlila, pa vendar hvala za odgovore:))

,Tejav
kdaj pa vi greste, mi gremo v torek (juhuuuu) iz Graza.lp

oj!
Tudi mi nazaj iz selime!!!
res bilo čudovito,več kot smo pričakovali,hrane dovolj in tudi izbirra ni slaba,pijača skoci cel dan,kjerkoli v hotelu,tudi ustekleničena voda….
…najboljša pa je bila hotelska animacija,vse pohvale,tako da tudi če ne greš na nobe n izlet maš kaj za počet,tudi otoci bili navdušeni in že sprašujejo,če gremo naslednje leto spet….
…mi smo šli na izlet s kamelami…to mora bit,nekaj tunizije pa je bilo le treba okusit…zanimivo….odhod na medino bi pa lahko tud spustili,izčrpljujoče še posebej za otroke,pa tud če nisi vešč barantanja te hitr oguljfajo….

lp

Ojla lucya!

Da ti odgovorim na vprašanja 🙂
– komarjev načeloma ni, samo mi smo zadnje dva dni dobili enga v sobo 😛
– fena za lase v sobi nismo meli, ma je tko vroče, da se ti lase takoj posušijo
– v sobi je tudi klima, ki načeloma dela
– hotelskih brisač naj nebi nosil na plažo, čeprav se sem pa tja kakšna tudi znajde tam
– baje je blo kar okrog 40 stopin oz več, čeprav je suho podnebje in se je ne tako občuti kot pri nas
– kar se pa prebavnih moten tiče, je čisto odvisno od posameznika. Pazit moreš, da ne piješ njihove vode, hrana pa naj ti ne bi povzroačala težav, ker je skrbno pripravljena in jim ni v interesu da bi se slabo počutil 😛

Manj kot se boš sekirala, boljši se boš mela!

lp

hey vsem ki ste prišli iz selime!!!!
kako je bilo morje toplo?
tisti ki ste imeli otroke so bili bungalovčki daleč od plaže?
koliko časa je za peš it v mesto ?
je bila televizija in klima za dolačilo ali brez?
hvala za odgovore valerija
p.s.mi gremo šele čez tri tedne komaj čakamo papa

Hvala za podatke, če pa še sami kaj poveste pa sploh super. Se veselim kot mali otrok ( samo še tri dni gremo spat……:)))))))
lp

Aja, kako pa je z vtičnicami, so takšne kot pri nas, za polnilce za mobi ali pa za fen?
tnx lp

še 36 ur:)))))))

Klima je s plačilom akontacije, ki jo dobiš nazaj ko vrneš daljinca. Mi smo lani imeli zraven Raid, tako da smo odganjali tudi komarje, ki jih v sobi ni bilo.Televizija je v vseh sobah. Za otroke sem kupila medicinsko oglje, tako da sem preventivno preprečevala prebavne motnje.

Nik33, mi smo bili lani v Selimi, pa gremo letos spet, saj nama z možem otroka nista dala miru, dokler nisem prinesla dokazila o rezervaciji. Zato te razumem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close