el mouradi club salima – Tunizija
lep pozdrav!
animacije so večinoma v nemšken angleškem tudi slovenskem jeziku…gulet ima slo.druge agencije pa kot sem zgoraj napisala…drugače kaj se pa otrokov tiče ni panike ker se vedno najde kdo ki ve tuji jezik in si pomagajo med seboj…po svoji izkušnji vem da lahko starši brez skrbi uživate na bazenu ali jih spremljate pri klubu….animacije so skozi cel dan ker se vedno kaj dogaja…zvečer pa je vedno mini disco…moja sta bila prvič stara 3 in 5 let pa ni bilo problemov….
danijel m… to pa itak vela da se najdemo bomo pač iskali samo tiste ki so vedno za žurko……lep pozdrav vsem in se vidimo valerija
Preko Guleta je slovenski animator, ki se ukvarja z otroci. Lani se je ukvarjal od 10-12 ure in od 15-17 ure. Imeli so razne igre, od nogometa, mini golfa, vaterpola, celo na obisk so šli v en sosednji hotel, kjer so se igrali gusarje in so prišli nazaj vsi namazani z vodno barvo kot pravi gusarji. Zvečer so se od 20.30 ure otroci iz celega hotela z vsemi animatorji zbrali zunaj in so imeli mini disco (vsi otroci plešejo enako vsako večer, tako da na koncu obvladajo ples). Glavno, otrokom je všeč, staršem pa tudi, da imajo malo miru tudi čez dan.
Se vidimo, spoznamo in naveselimo.
Lep pozdrav! Sem nova,(želim,da me “posvojite”)pa to vse skupaj prebiram. Tudi jaz sem rezervirala počitnice v Selimi že v začetku januarja preko Sončka (Gulet), mogoče sem se prenaglila, ne vem, ampak cena je bila na videz ugodna (seveda so takoj pridali neka zavarovanja za katera je kao “fajn” da so) ampak dobro.Gremo v prvem terminu 2.6. iz Ljubljane. Ko berem komentarje drugih počitnikarjev, sem včasih skeptična, dobre komenterje je luštno brat, skrbi pa me da ne bo vse tako kot obljubljajo. Če bo vsaj pol tolk fino, kot so slike, bom zadovoljna,glede na to, da gremo prvič tako daleč.Naj me nekdo malo pomiri, se bojim, da bom razočarana jaz in cela familija, kriva pa bom jaz, ker sem jaz lobirala za to varianto.
Še to me zanima: kolk je treba dat napitnine kelneru, pa sobarcam, da si v redu obravnavan? Saj ni tak velik problem,euro gor al dol,pa vendar zakaj bi dala, če je manj dovolj.
Ko se vrnem se oglasim, da povem vtise, lp
hojla lucya!
jaz sem bila dvakrat v tuniziji nikoli razočarana,prvič hotel byblos drugič el mouradi el menzah….tudi mi letos gremo v club selima samo konec junija in začetek julija….upam da bo vredi res bi bila vesela če nam prineseš same pohvale glede tega objekta..kar se pa napitnin tiče je pa odvisno kolko daš če jim daš samo en dinar te strežejo cel dan oziroma cel teden…tudi sobarice se potrudijo,če jim daš kaj malega….drugače pa ti želim tebi in tvojim lepe počitnice pa brez panike lp valerija
Mi smo lani dali natakarju vsak dan po 1 kovanec po 1 ali 1/2. Prvi dan tistega natakarja, ki vam bo najbolj simpatičen “podkupite” z enim kovancem, pa vas bo vsak dan postregel. Mi smo lani že zjutraj, ko smo šli na pijačo (če smo bile same ženske) povedali, da bo zvečer dobil “tringeld”, pa smo zvečer bili takoj postreženi. Če mu prvič ne daš podkupnine, te ne registrira še naslednji dve uri. Tudi čistilko smo podkupili, pa smo bili zelo zadovoljni z njenim delom. Pač morate vedeti, da si s podkupnino zaslužijo preživetje še za zimo. Ne bo pa vam žal.
Forum je zaprt za komentiranje.