Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice el mouradi club salima – Tunizija

el mouradi club salima – Tunizija

lep pozdrav!
mene pa zanima če kdo slučajno ve koliko je kilometrov med port el kantaoui in skanesom…hvala

Hej!
Približno 20 km.
A boste tam nastanjeni?

lep pozdrav!
mi smo nastanjeni v el mouradi club selima moja nečakinja je pa v skanes beachu….enak termin kot mi samo en teden gre pozneje…hvala za informacijo…lp

ojla!
tud mi gremo v selimo v 1. pol. junija. Kdaj greste vi?
ste že bili tam? malo povejte. vem, da je bilo že veliko napisanega, ampak vsak nasvet prav pride. hvala, lp

OJ MI GREMO KONEC JUNIJA 24.6 DO 8.7..TAKO DA UPAM DA BOSTE VI PREJ POSREDOVALI KAKO JE BILO…MI ŠE NISMO BILI,LETOS PRVIČ V SELIMI…LP

NE BO VAM ŽAL. VERJETNO BOSTE DRUGO LETO PONOVNO HOTELI NA ISTO MESTO, TAKO KOT MI. PREDVSEM SO NAJU Z MOŽEM GNJAVILI OTROCI, KER SO SE IMELI ENKRATNO. PO RESNICI POVEDANO, SMO IMELI LANI DOPUST, KOT SMO SI GA VEDNO ŽELELI. OTROCI PRI ANIMATORJU (2x DNEVNO PO 2 URI), STARŠI PA SMO TA ČAS UŽIVALI SAMI (VČASIH TO PRAV PAŠE). LANI SMO BILI 1 TEDEN (ZA POIZKUS), LETOS BOMO PA 14 DNI.

Taja1972, a lahko malo poveš kaj pa okrog hrane, mislim na prebavne motnje, pa čistoča po sobah itd? hvala lp

Hrana je sicer drugačna, vendar nihče ni bil lačen. Otroci imajo posebej bolj normalno hrano (ponavadi so bile testenine s prilogo). Hrana je tako raznolika (sigurno 10 različnih jedi), da se za vsakega kaj najde. Sicer je pa tudi popoldanska malica (pizza ali pomfri), po večerji tudi še večerni prigrizki (isto pizza ali pomfri), tako da se vsi lahko pošteno zredijo. Sadja je na pretek, sladic tudi, vsak dan imajo dve različni juhi (ki so bolj kremaste, vendar moj mož pravi, da so bile zelo dobre). Sobe so lepe, urejene, klima, tudi čiste. Je pa v redu, če tudi čistilko podkupite s kakšnim kovancem.

ej taja1972 hvala ti, ti poročamo, ko pridemo, lep dopust ti želim

haj
zanima me, ali so izleti preko agencije gullet vodeni v slovenščini, ali v angleščini? letos gremo prvič v “selima club”, pa bi želela čim več informacij, pa morda kakšne slike…
hvala
pozdrav

Gullet je avstrijska agencija, tako da…

Je kaj? Kaj dobrega ali kaj slabega? Četudi je avstrijska agencija imajo s Ljubljani poslovno enoto. Sicer pa, če še niste bili v tem hotelu ne morete napisati nič slabega ali dobrega. Tako da….. raje se prepričajte, nato pa dvomite.

Sončnica zara, mi smo šli samo s kamelami, ker imam premale otroke za dolge izlete po sahari. Sicer pa znajo pet jezikov.

V tem hotelu res nisem bila (in tudi slučajno ne bom), sem pa potovala že z Guletom in v Grčiji na letališču so nas “prevzele” nemško/angleško govoreče vodičke. Samo to sem hotela povedat. Drugače pa mi vodiča ne rabimo, ker hodimo sami okoli, tako da na izletih pa ne vem, kako so govorili.

Ko smo prišli iz letališča so nas sprejele slovensko govoreče vodičke, ki so nas poslale na avtobus, namenjen v hotel v katerega gremo.Na avtobusu nam je povedala (V SLOVENŠČINI) kdaj se dobimo in kje se dobimo v hotelu, kjer nam je povedala vse kar smo morali vedeti glede prehrane, predstavila nam je animatorja za otroke (Slovenca), kje jo najdemo v raznih problemih in podobno. Skratka, nimam slabih izkušenj z Guletom.

No, saj zame to, da so vodičke govorile nemško/angleško, ni slaba izkušnja.

Selima je fajn..mi gremo letos spet in sicer 8-15.7. se vidmo!!!
lp

lep pozdrav!

mene pa zanima kako so družinske sobe v selimi…so to nadstropne postelje ali so posamezno…hvala prosim res tiste ki so že bili tam v selimi…lp mamica

Postelje v družinski sobi so razporejene zelo dobro, 2 posamezni in ena zakonska (za 4 osebe). Tudi soba je dovolj velika, tako da ni natlačena.

Hvala taja 1972…komaj čakamo lp mamica

živjo,

A GRE KDO 20.5.2009 VA TA HOTEL?

Mi gremo 2.6., a še boste tam?
lp

ne več. se vračamo 27.5.nazaj

ja katja midva z zeno in dvema mulckoma gremo na ta termin v selimo se vidimo doli

no, pol pa bomo lahko iz prve roke zvedeli vse podrobnosti. Da boste ja postle postlali, pa hladilnike napolnili (ha ha) :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close