Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice el mouradi club salima – Tunizija

el mouradi club salima – Tunizija

pozdravljena gastja
moj mail: sonja.drev@siol.net
hvala
l.p.
sonja

kar nekaj vas je že bilo letos v el moradui club selima… kak komentar?

gre kdo 12.8. v Selimo ????

Komentarjev je bilo že veliko, vzemi si malo časa, pa prelistaj;)), če te pa kaj izrecno zanima, pa kar vprašaj. Mi smo bili v začetku junija in splošna ocena je super plus pet. Če bo bog dal se bomo še vrnili, lp
lucya

Kakšne so pa kaj plaže pr tem hotelu? Kako je z bazeni, so ful nagužvani? Kaj pa turisti, recimo v tem komplexu, poleg slovencev, od kje so še?

Midva greva 9.9., sem ravno včeraj rezervirala. zanima me, če imajo vse sobe balkon ali teraso? Pa kar se hrane tiče – je kakšna izbira tudi za vegetarijance? Hvala

Aja, pa zanima me, če so tudi vas zadnji dan vrgli sredi noči pokonci, ker gre letalo nazaj tako zgodaj. Od česa je odvisno, ali letiš za Tunis ali Monastir?

Plaža je peščena in je tik ob hotelu z ležalnki in senčniki(ki so zastonj). Če radi zgodaj vstajate je fajn če greš in vzameš blazine (2 dinarja) pa vržeš na ležalnike, tako imaš rezerviran plac cel dan. Če pa stisneš tistemu dečku, ki blazine deli tud kakšen dinar, pa te bo plac ob bazenu ali na plaži vsak dan čakal:)). Bazena sta dva oz. tri(en za otroke), se pa folk porazdeli po palži in bazenu, tak da ni take sile.
Ljudje so od vsepovsod, sem slišala italijane, francoze, nemce angleže, čehe, ruse, pa slovence seveda.
Vse sobe imajo balkon ali teraso, na kateri je mizica in stoli, pa stojalo za sušit brisače. Hrana pa je: ni da ni. Tud če si vegetarijanka, NE BOŠ lačna, verjemi. Je milijon variant.
Glede letališča ne vem od česa je odvisno, najbrž od prevoznika kolk ima letalo zasedeno. Je pa bistveno bliže Monastir kot Tunis seveda. Mi smo se vozili od letaliča do hotela 45 min.lp in prijetne počitnice, pa srečo pot.

Plaža je peščena in je tik ob hotelu z ležalnki in senčniki(ki so zastonj). Če radi zgodaj vstajate je fajn če greš in vzameš blazine (2 dinarja) pa vržeš na ležalnike, tako imaš rezerviran plac cel dan. Če pa stisneš tistemu dečku, ki blazine deli tud kakšen dinar, pa te bo plac ob bazenu ali na plaži vsak dan čakal:)). Bazena sta dva oz. tri(en za otroke), se pa folk porazdeli po palži in bazenu, tak da ni take sile.
Ljudje so od vsepovsod, sem slišala italijane, francoze, nemce angleže, čehe, ruse, pa slovence seveda.
Vse sobe imajo balkon ali teraso, na kateri je mizica in stoli, pa stojalo za sušit brisače. Hrana pa je: ni da ni. Tud če si vegetarijanka, NE BOŠ lačna, verjemi. Je milijon variant.
Glede letališča ne vem od česa je odvisno, najbrž od prevoznika kolk ima letalo zasedeno. Je pa bistveno bliže Monastir kot Tunis seveda. Mi smo se vozili od letaliča do hotela 45 min.lp in prijetne počitnice, pa srečno pot.

JOJ, se opravičujem, saj je dovolj, če en post prebereš.
sorry:)

Hvala lucya za tvoj izćrpen odgovor. Bolje dva kot nobeden :)))

sam tole, vse sobe nimajo balkona oz. terase, tiste pritlične namreč. aja pa stojalo za perilo tut ni povsod, nekje je samo zunaj pred bungalovi, eno majhno ki je hitro zasedeno

A misliš, da če bi prosila za sobo z balkonom, bi jo dobila?

Vse sobe imajo balkon in stensko obešalo za perilo.

Hej!
V vseh sobah res nisem bila, mi smo jo imeli v pritličju, prijatelji pa v štoku, in obe sta imeli balkonček oz. teraso kot sem napisala. Pa tud ko hodiš okrog in se razgleduješ, kolk sem videla, so bile vse Z teraso. lp

ja, pa mal na google poglejte (el mouradi club selima), je dost strani pa še slikce in videoposnetki so, pa komentarji drugih gostov.
Bi točne strani povedala, pa ne znam linka naredit aktivnega:(

http://www.holidaycheck.de/hotel-Hotelbewertungen_Hotel+El+Mouradi+Selima-ch_hb-hid_29431.html

Vse sobe sigurno nimajo balkona, mi smo anjprej dobili sobo brez balkona, vendar ker je bilo v letaku od agencije navedeno, da imajo vse sobe balkon, smo se pritožili, in takoj dobili sobo z balkonom.

Večina jih res ima balkon, tako v prtličju kot v štuku, nekatere pa so res brez.

mi gremo v selimo 1.9. za dve tedna. gre še kdo v tem času?
tisti, ki ste se vnili – kdaj ste imeli let?
l.p.

Midva greva 9.9. za en teden. Za let pa tudi mene zanima, upam, da ne bo treba sredi noči iz hotela 🙂

Naš let (2.6.09) je bil sprva predviden ob 9.20 z Brnika. Teden pred odhodom so nas prestavili z LJ v Graz ob 14.20. V Monastirju smo pristali ob 16.15, po njihovem času 15.15.
Nazaj smo šli izpred hotela ob 9.00, let smo imeli ob 11.15 + pol ure zamude. Hvala bogu so bile “normalne” ure in nismo vstajali sredi noči,
lp
lucya

kako pa ste šli v Graz: organizirano ali s svojim prevozom, kako je s parkiranjem na letališču? Kaj pa nazaj ste tudi leteli v Graz?
hvala za odgovor
l.p.

Oprosti za pomanjkljive podatke. V Graz smo šli z organiziranim prevozom,saj si nismo mi izmislili prestavitve, pač pa oni in je to v njihovi režiji. Ker pa smo iz MB, nismo rabli it v LJ, kot drugi, ampak so nas pobrali po poti. Nazaj pa smo leteli v LJ, kot je bilo dogovorjeno. Za parkiišče ti ne vem povedat, ker smo imeli avte doma v garaži :)), nas je sorodnica peljala in prišla iskat v LJ:-), lp

je kaj novega v Tuniziji? Koliko vas kaj gre 12. 8. ?

Mi gremo. 🙂
Trije smo, pa vi? Za en teden? Če ste z otroci, koliko so stari? Že veš, ob kateri uri je predviden let?

Tako zelo se veselim letošnjega odklopa!

Dopustniki, ki ste se letos vrnili: je še kaj posebej za priporočat? Je bil kdo v vodnem parku? Je tudi za večje otroke kaj zabave? Hrana OK? Sobe čiste?

Saj vem, da se je o vsem že pisalo, ampak dajte osvežit podatke. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close