Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice el mouradi club salima – Tunizija

el mouradi club salima – Tunizija

mojčic@
res je že bilo vsega napisano glede tega hotela in lahko ti rečem da je vse zelo ok..če te zanima glede hanibal parka in hrane mi pusti svoj mail da ti pošljem slike lp gastja

zdravo!

mene pa zanima če ima kdo kakšne slike, ki jih je sam posnel od hotela recimo pa tudi plaže…če ima kdo bi res prosu če mi pošlje na mail klemen.mravlje @ gmail.com

hvala!

lp

mojčic@
res je že bilo vsega napisano glede tega hotela in lahko ti rečem da je vse zelo ok..če te zanima glede hanibal parka in hrane mi pusti svoj mail da ti pošljem slike lp gastja[/quote]

Hvala ti! :)))
Moj mail: 24mavrica30@gmail.com

Koliko prej se pa ponavadi dobijo karte (informacije o letu) oz. voucherje od agencij?

Je šel že kdo preko Globalturista (glavni organizator je Oasis)?

Koliko prej se pa ponavadi dobijo karte (informacije o letu) oz. voucherje od agencij?

Je šel že kdo preko Globalturista (glavni organizator je Oasis)?

lp mi smo lani šli preko oasisa ni bilo problema…letos smo pa šli preko relaxa cena je pa bila od oasisa ker je relax samo posrednik tako da brez skrbi…razpored leta dobiš nekje v petek oziroma tri delovne dni prej ko greš let je v torek…sedaj pa je odvisno kam letiš…mi smo imeli let v tunis ura leta je bila 15.35 tako da moraš bit na letališču okoli druge ure…če pa letiš v monastir pa je let bil takrat mislim da nekje ob 20 uri…upam da sem ti kaj pomagala lp gastja

jst bi tudi prosila za slikce, če bi mi jih kdo poslal.

hvala, lp

nina.ivanc@gmail.com

Pozdravljeni!
mi smo se danes vrnili in je bilo ok…pač jaz vedno kompliciram
saj večinoma se strinjam z zgoraj napisanim, ampak: jaz sem usakič jedla riž oz. testenine, saj so mi ostale jedi bile enostavno preveč začinjene (sicer pa tudi doma ne jem dosti slano oz. veliko drugih začimb)
osebje je zelo prijazno in ustrežljivo, vendar če nočete imeti fotografa non-stop za vratom se ga raje izogibajte (ponavadi stoji na vhodu v restavracijo)
niti enega komarja nisem videla, niti enega pika dobila (kar je zame velika prednost), znajo pa biti muhe včasih nadležne
če imate še kakšno vprašanje, pišite 🙂

imam pa še eno prošnjo: če ima kdo fotografije s showa Men vs. Women (torek, 4.8.2009), bi prosila da sporoči in mu dam mail, ker bi jih res rada imela 🙂
Hvala

Zanima me, kdaj in iz kje ste leteli (ali Tunis ali Monastir), ure… Pa hrana, praviš, da si jedla riž in testenine. To me ne moti. zanima me, če se da dobit tudi kaj hrane brez mesa. Hvala

Ali niso testenine in riž brez mesa? :)))

lp vedno se kaj najde brez mesa,je zelo veliko zelenjave na več načinov…tudi sadja je veliko mi spač nismo komplicirali ker smo večina mestni ljudje hehe ok če še te kaj zanima samo javi ok lp gastja

1809, mene pa zanima, če je bila čistoča sob OK?
Kakšne so bile sladice? 😉
Je ležalnikov in senčnikov okoli bazena in ob morju dovolj?
Katero št. sobe ste imeli? Je res, da nižja kot je, bolje je (bliže vsega)?
Ste bili v vodnem parku?
Je okolica primerna za kakšen krajši sprehod zvečer ali ste se držali le hotela?
Ste kaj nakupili?
In, seveda, kdaj ste imeli lete?

HVALA!

Seveda so :))) Malce nerodno sem napisala. Ponavadi dajo zraven testenin ali riža “čisto malo” mesa :)))

mi smo šli s palmo in smo dol leteli ob 18,00 (morali bi iti ob 15,35 a so nam poslali napačne podatke) v monastir, v hotel smo prišli ob 20,30, nazaj pa smo šli ob 7,30 iz hotela v tunis, let smo imeli ob 11,45.

glede hrane… vedno (kosilo, večerja) so testenine “brez nič” in pa tudi z dvema različnima omakama (mislim, da brez mesa), riž je ponavadi z malo zelenjave, vedno je tudi kuhana zelenjava, ribe, in pa kakšna priloga iz zelenjave (bučke, malancani, paprike, cvetača…) in pa seveda solate. ponavadi sta dve vrsti juh, včasih ena (krompirjeva, gobova…).
sladice so zelo dobre, vsaj pet različnih je za zbirat, je tudi puding in sveže sadje (jabolka, nektarine, dateljni, lubenice,…), enkrat je bil sladoled, pa za otroke so jogurti (ali nekaj takega).

čistilke vsak dan čistijo sobe, menjajo posteljnino, brisače (mi smo sicer rekli da ni treba hodit vsak dan).
ležalnike se da dobiti tudi popoldne (sicer jih ni ravno veliko), senčnike prav tako. je pa pri vhodu v bazen obvestilo, da se tam ne sme “zadrževati” ležalnikov z brisačami in podobnim, mi smo itak bili vedno na plaži tako da se nismo sekirali zaradi tega. malo me je edino zmotilo da plažo pričnejo pospravljati že okrog 18,00 (pospravljajo ležanike, ki so prosti, pobirajo smeti, …), je pa razumljivo saj se stemni okrog 20,00.
mi smo imeli tako “srečo” da smo dobili sobo v “hiški” 51, ki je čisto zadnja. od tam do recepcije je nekaj več kot 5 min hoje. u bistvu je vse ta: recepcija, zraven je restavracija, pod njo ploščad kjer so vsak večer, pa tudi popoldan animacije, s ploščadi se gre na plažo in v bazen.
v vodnem parku nismo bili, tako da ne znam povedati kako je tam.
zvečer smo večinoma bili v hotelu. po večerji so animacije 21,00-23,00 po tem pa disco ( v katerem nismo bili). lahko se pa gre iz hotela (moraš mimo recepcije da prideš ven) in na križišču je velik shoping center, ob cesti je primerno za sprehajanje.
ko prideš ti na recepciji nekako pritrdijo zapestnico, ki jo je treba nositi v času bivanja (jaz je še vedno nisem dala dol J ). odrasli imajo modre, otroci (do 18 let) pa oranžne.
kupili smo nekaj spominčkov (magnetke, obeske, maske iz usnja, brisače, plišaste kamele…) imajo pa za izbirati spominkov koliko hočeš. je pa tudi na vsakem koraku tudi veliko izdelkov “gucci, versace, D&G, armani, prada,…”
LP

>ko prideš ti na recepciji nekako pritrdijo zapestnico, ki jo je treba nositi v času bivanja (jaz je še vedno nisem dala dol J ). odrasli imajo modre, otroci (do 18 let) pa oranžne

Lahko s to zapestnico tudi doma koristiš all inclusive? :)))
Menda velja še en teden 🙂

Eno vprašanje – katere dejavnosti (športne) so zajete v All inclusive in kaj je potrebno doplačati?

kaj je zajeto ne bi vedela, ker šporali se nismo ravno veliko 🙂
vem pa, da je treba za športe na vodi za katere je potreben motor doplačati (vožnje z blazinami, ring, “letenje”, …) od 10 do 25 din na osebo.

lp all športni rekviziti so pedalino in kajak…drugače pa lahko igraš tenis samo svoje loparje si sabo vzemi…drugače pa za plačat pa je kot je zgoraj napisala 1809…banana je 6 dinarjev padalo 25….

Živjo! Mene pa zanima če gre kdo 12 avgusta v club selimo in če mogoče že ve kdaj ima odhod letala in kje je pristanek hvala

Nisi edina, ki še ne ve 🙁 Pomoje nas bo šlo kar precej…

mi gremo z družino (30,27 + little bajbi 🙂

kaj pa pri vas?

Smešno vprašanje! Verjetno bo veljala drugo leto in potem vzamemo samo letalo!
Pa tudi sodelavke in sosede, katetre so se namakale kje na Hrvaškem, postanejo kar malo zavistne, ko vidiji zapestnico!!!!!

tudi danes še nisem prejel nobene info o letu…. v sredo pa kao prot Tuniziji ???

Evo, potrjen odhod z Brnika 15:45 preko Tunisa 🙂

Do večera bomo pa že nastanjeni v hotelču 🙂

Kako je pa z internetom v tem hotelu? Kok košta? je kak wireless v spodnjem štuku ?

Mi letimo proti Monastirju in sicer šele ob devetih zvečer. Poznoooo …
Nazaj pa baje ob 17.00. To mi je že bolj všeč. 😉

1809, praviš, da moraš skozi recepcijo, da prideš ven iz hotela. Je torej ograjen?
In kako je z animacijami zvečer? Vedno traja do 23.00 + disko? Se zelo sliši v sobo? Od kdaj naprej je tišina?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close