Ali obstajajo moški, ki so…
Matkič, res si se potrudil, moram te pohvalit, vsaj za čas, ki si si ga vzel za nas. Ampak, kako si pa ti predstavljaš resno zvezo? Glede na to, da ostali tega ne znamo in delamo narobe. 🙂
On, a ti namiguješ, da je Matkič ves ta čas v zvezi, med tem ko nas vleče za nos, da ni? 🙂
Kaj pa vem kako je on zvezan.
On bi bil sam svoj in še na toplo bi ga rad dal kadar se mu pač dvigne….
Tudi Spider bi imel kakšno doma samo kaj ko si potem tudi tv ne sme sam šaltat.
Ma ni jima lahko, ko se morata znegirat za nekaj takega kot so današnje babe…. Mislim, da bi skupaj bila idealen par, oba imata rada šport in tv in še kaj bi se našlo 😉
Spider nas je nekoč (tu) že poparčkal, on bo že vedel 😉 :))
Marko a ti imaš še svoj par?
Moja prva me je zabaratala za neko sadje, s tadrugo sva pa že davno polizala nutello potem je pa odšla 🙂
Kozarec je pa razbila, nekje…. 😀
Matkic, namesto da bevskaš bi se jaz na tvojem mestu raje zahvalila fantom zgoraj.
Poskušajo te prepričati, da za moškega partnerska zveza ne pomeni, da ga prodajo na trgu belega blaga. Da ti še vedno ostanejo vse tvoje pravice in svoboda. Ne boš verjel, celo daljinca lahko še naprej uporabljaš. Pri meni na primer bi ga lahko imel celega samo zase. Skušajo ti dopovedati, da življenje ni samo spanje, služba in pražen krompir. In da ni nujno, da partnerja brez premora gledata drug drugega. Bolj pomembno od tega je, da zreta v isto smer.
Čemu to počnejo mi res ni jasno. Iz moške solidarnosti najbrž. Si se kdaj vprašal zakaj ti nobena od žensk ne poskuša oporekati in te prepričevati v nasprotno?
Naj te podučim, da je to zato, ker smo ženske menda programirane tako, da otročaje pustimo 173ič gledati Star Wars-e. Saj veš – naj počnejo kar hočejo, samo da škode ne delajo.
Zdi se mi, da je za ves ženski rod najboljša rešitev, da takšni kot si ti ostanejo čim dlje pred svojimi tv-ji in da se na svojem kavču še naprej lepo špilajo rokomet. Škode ne bo nobene.
Prizanesi nam le toliko: svojo tipično govorico obdrži znotraj svoje oštarije, kjer aktivno preživljaš svoj prosti čas ali pa vsaj v dometu svoje vasi, ker te je nemogoče poslušati.
Kdo bi vedo, morda pa nekoč, ne govorit nikoli 😉
Jaz nimam nič proti tebi 🙂
Kako si predstavljam zvezo? Jaz bi prvo pomislil zakaj je zveza potrebna 🙂 ironično je to da zveza vbistvu ni zveza ampak je (po vaših besedah) to isto kot če bi jaz mel sostanovalko s katero sem še intimen, aja pa zaupam ji pa ne želim ji slabega(oz ji želim dobro)
Zakaj človek sploh potrebuje RESNO zvezo? ali drugače ne odraste? Ali drugače ni to oseba vredna kot ostale osebe v zvezah?
Jaz imam soseda nekaj čez 40, večno samski, vsak petek večer ima tarok ”fešto), vsako soboto igrajo košarko/nogomet in/ali kolesari. Med tednom pa kot obrtnik (sp) pa itak dela 10 ur na dan.
ima lastno stanovanje, in okrog 1000€ neto plače… in ja celo seksa z ženskami.
Torej kaj mu manjka? V mojih očeh nič (no razen to da preveč dela ampak to ma preveč ne premalo :P)
Oh veš da sem jim hvaležen, namreč osebe kot so Marko, On_ Robi itd. so osebe zaradi katerih je vedno manj možnosti da bi kdajkoli bil v resni ZVEZI.
In zato jim bo najverjetneje hvaležen še ko bom na stara leta pomislil o MONu (če nebom senilen) in se bom spomnil teh jako dobrih svetovalcev.
Ne govori pa da moškega ne prodajo, zgubim marsikatero svojo ”pravico” če že govorimo o tem, namreč to vse kar lahko delam kot samski moški pač ni možno delat v RESNI zvezi, vsaj kot pravijo naši odlični svetovalci, nenazadnje Margot dvomim da imaš RESNO zvezo z moškim ki gre položit še kakšno drugi in da bi ti to vedla in odobravala. No takšno in še kakšno pravico ki bi mi jo odrekla ti in še velika večina drugih imam zdaj v tem trenutku.
Problem je samo ker je škoda pri ženski ”programirana” drugače… me zanima če bi šel skakat k drugi v postlo če bi tudi to pustla kot programirana punca nekemu fantu. dvomim.
No super, samo potem nevem zakaj se viša število ponudb oz. namig žensk za mene… Paradoks da mi to pove ženska? Rokomet pa je seveda potrebno igrat ampak zraven je tedensko dovolj tistega drugega da se s tem na ubadam preveč 😉
Prizanesi ti nam toliko da ne sodiš ali sem z mesta ali ne, pa naj ti povem da sem z ene izmed MESTNIH OBČIN v Sloveniji (zdaj pa pomisli koliko jih je in kje vse so) če pa dodam da sem še štajerc (kar si najverjetneje razbrala) in da nenazadnje nisem nič povedal ampak sem stvari napisal in če te besede odzvanjajo slabo v tvojih ušesih (ker so resnične) potem nehaj brat, poslušat pa me sploh nisi imela priložnosti 🙂
No nenazadnje dvomim v tvojo inteligenco glede na to da si me dala direkt v vas sploh brez vprašanja ampak ok, naj ti bo oproščeno tokrat ker si pri marsikaterem prispevku napisala pametne besede.
Ljudje smo pravi mojstri v iskanju izgovorov. Lahko najdemo nešteto razlogov, zakaj ne storimo nekaj, česar v bistvu niti ne znamo. 🙂
Pa ne si tega razlagati, da koga v kaj prepričujem. Vsak naj živi, kot najbolje zna. Vendar pa se ni potrebno pretvarjati in iskati razlogov drugje.[/quote]
Ne vem, zakaj se sedaj človek izgovarja na moške. Matkič, kaj sedaj to pomeni? :))
Ljudje smo pravi mojstri v iskanju izgovorov. Lahko najdemo nešteto razlogov, zakaj ne storimo nekaj, česar v bistvu niti ne znamo. 🙂
Pa ne si tega razlagati, da koga v kaj prepričujem. Vsak naj živi, kot najbolje zna. Vendar pa se ni potrebno pretvarjati in iskati razlogov drugje.[/quote]
Ne vem, zakaj se sedaj človek izgovarja na moške. Matkič, kaj sedaj to pomeni? :))[/quote]
Ne znati ali ne želeti sta 2 bistveno drugačni zadevici kateri verjamem da ločiš Robi 🙂
izgovarjam? Čemu bi se moral izgovarjat na moške? Ampak če je res potrebno bit takšen kot so vezani tukaj na MONu da lahko ”furam” ”resno” (haha) zvezo potem je to le razlog več zakaj tega ne želim 🙂
pretvarjal bi se če bi želel odrast in postat resen ker si tega ne želim, takrat pa bi se pretvarjal Robi. To pa da je meni super da v petek odidem kamorkoli hočeš in osvajam katerokoli punco želim, in da spijem KOLIKOR mi srce poželi(ali kolikor telo prenese) tole pač ni pretvarjanje, tole je samo življenje ki ga živim ker tako želim Vi pa razlagate takim kot sem jaz Spider, Dater zakaj tako življenje ni prav/dobro/pametno/”pravilno”
Matkič, mislim, da ti nobeden ne govori, da tako življenje ni dobro/pametno. Prej bi lahko rekel, da nam očitaš, naše življenje di dobro/pametno. 😉
Lahko pa koga citiraš. In to kako ti živiš, res še ni samo po sebi pretvarjanje. Pretvarjanje bi bilo, če bi si v resnici želel resno punco v svojem življenju in bi to zanikal.
Mi ti tega nismo očitali, smo pa oporekali tvojim trditvam (ali karkoli so že) kako naj bi po tvoje zadeva izgledala in češ, da kakšne so ženske (nemogoče), ker ne sprejemajo tvojih pogojev/predstav o resni zadovoljujoči zvezi. Sledila je razlaga zakaj one ne pristajajo na tvoje pogoje, kar si ti označil za starokopitno, nemogoče, nerealno in kaj jaz vem še….
No dekleta večinoma nekako niso potegnile s tabo. Zakaj le niso? 😉
Seveda, če pa je po naravi moški oplojevalec čim večih žensk (torej monogamija ni v skladu z naravo) medtem ko zagovarjate ženske poglede in zahteve skozi njihovo naravo ”biti mati” pa nikjer ne vidim zagovarjanja teze da je moški vbistvu poligamno bitje po naravi.
Vbistvu ste/smo sami moški padli pod vplivom feminizacije kjer pritrjujejo ženski da je prav da ima standarde ko pa take napišem jaz ali kateri moški pa ti niso vredu ampak je to material za temo (ali sem res kurba?)
Ne ti meni očitaš ravno to kar bi ploskal punci.
Namreč če jaz napišem da nočem imet punce ki je taka in taka (vstavi moej besede) in če ženska napiše da noče takega in takega, boš njej ploskal češ da je to pametno meni pa boš napopal filmček do malega otroka.
Tu je tisti point ki ga hočem predstavit na forumu.
Jaz napišem da je moj standard: ženska ki mi nebo gnjavla ker pijem hodim po gostilnah igram na igriščih fuzbal in košarko ter igram igrice in mi bo On_ ali kdo drug od moških napisal da od mene nima nič
Ženska napiše da hoče met princa na belem konju ki ma 1000 neto plače, avto, situaran, pa še lep za povrhu pa da ga ne najde ji boste napisali da je prav da ma standarde
razlika? Jaz ne jokcam po forumih in se ne sprašujem kje so take ženske medtem ko ženske to pač delajo. torej kdo je bolj obupan in bi moral spremmenit standarde? ŽENSKE ne pa moški ampak konsenz na forumu velja kot da so moški tisti ki bo morali spreminjat standarde da bomo zadovoljili ženskam, in to je že zadnjih par let tak da vbistvu NIKJER razen pri lepoti ni to na strani moških.
Saj ne da je to tvoj biznis ampak če bi kje prebral bi vidla da imam službo pa da zlo rad igram košarko nogomet in kolesarim (rekreacijsko izključno vse tole) tak da brez skrbi glede tega, avta pa res nimam ker ga ne rabim.
Standardi me ne motijo dokler potem oseba ne joka ker ima standarde in ne dobi partnerja (kot jaz) ne pa imet standarde in jokat da nimaš partnerja
Ti pa kar sanjaj in provociraj.
No in zdaj sem ti odgovoril kaj imam in kaj nimam pričakujem vsaj prenehanje takega pisanja glede mene.
Point je da če ženska napiše kaj vse mora moški met ji boste vsi ploskali (ali večina izvzemši takšne kot smo mi) če pa jaz napišem da mora bit karkoli pa boste napisali da se bo treba spremenit pa ne jokcat ampak se izboljšat da te bo kera hotla
dvojna merila?
Matkič, če bi kdaj pa kdaj prebral MON, bi ugotovil,da večkrat kaka ženska napiše kaj si želi glede moškega in kaj se zgodi?
Vsi pljuvajo po njej, čez, da je prav, da je samska, da je preveč zbirčna, da zbira po katalogu in tako naprej. Cele pridige, sploh s strani moških pa tudi s strani žensk. V glavnem vsak kriterij, ki ga napiše, povzroči, da jo napadejo.
Kar se mene tiče je prav, da imajo tako moški kot ženske neke kriterije.
Tako, da ne vidim kje vidiš ti ploskanje ženskam? Uporabi iskalnik in boš videl.
Kakšnega moškega si želiš, ne moreš pisati na forum! Moškega si izbereš v realnem življenju.
To je samo frustracijska reakcija, ko pišete, kakšen si želite. Če si “prava mrha”, si najdeš moškega, če ne, pa pač pišete kriterije na neke internetne forume, kakšen moške si želite. Ampak takšne boste vedno brez moških, saj niste najstnice, da bi katološke izbire moških oddajale na forume, ki vas bodo za prvim vogalom pričakali odprtih rok, ker so vaš oglas zasledili na MONu? 🙂 lepo te prosim…
Tu je velika razlika v tem kar si ona želi, ker za to njeno željo je nek (naravni) smisel in temu kar si ti želiš kar je bolj “naravni nesmisel” 🙂
Ona želi, da je “njen” moški sposoben preživet njo in eventuelnega “mladička”, tvoj scenarij pa tega ne predvideva in ima bolj egoistične usmeritve, blago rečeno.
Ja. Sem napisal, da vsak živi tako, kot najbolj zna in zmore. Ne vem, kje je tu kakšen očitek.
Glede zgovarjanja pa sem mislil na to, da je to le izgovor, če nekdo reče, da ne bo v vezi zato, ker je sosedova Micka prevarala svojega moža…Ali pa, ker nekdo ni zadovoljen v vezi….
Saj nam v resnici dol visi za druge. Primeri drugih so dobri le za potrditev naše lastne resnice.
Ne razumete Matkičeve poante. Poanta je, da aplaudirate ženskemu principu “imati partnerja”, matkičev princip pa označujete za manj vrednega.
No, sej je logično, da je tako, saj ste večinoma tradicionalisti in ste že ponotranjili žensko zahtevo po “odgovornem moškem”, beri, moškem, ki živi, kot ženske hočejo, da živi.
Forum je zaprt za komentiranje.