Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali obstajajo moški, ki so…

Ali obstajajo moški, ki so…

Matjazko, ronka, vidva sta za skupaj. Obema seka sto na uro.

Če niso na svojem, jih predena mamica, k sebi ga ne bi vzela, ker…. ne vem zakaj že…

Na jugu za takšne rečejo: jebala bi se, a do joj ne uđe.

mehiška limonada- moški v zvezi, kot se tu piše, ki sprošča svoj ego z ribiškim lovom na nešteto žensk, ter naivna dama, ki je po potrebi kavka, potem že ronka, menjajoč identiteto, da bi pokazala, kje jo čevelj žuli.

Najprej ti svetujem, išči zrele moške! Morda so bolj dolgočasni, ampak stabilni in resni. Tu ga ne boš dobila, če že so, so v zvezah, pojdi kam v naravo, športaj, znajdi se.

mehiška limonada- moški v zvezi, kot se tu piše, ki sprošča svoj ego z ribiškim lovom na nešteto žensk,
[/quote]

Kaj bomo pa danes ujeli? :))) Kakšna ribica bo mi že prijela. Gon po krvi in ženskem mesu je del moje lovske narave, saj vidiš, kako nemočne monovke padajo pod mojim šarmom. haha :)))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nekaj ti že pade Matjažko na ta deževni dan, baje bolj prijemajo ob dežju? Samo da ne boš lačen ženskega mesa, kakšno bedrce že upleniš, da zakuriš pod noč svoj raženj 🙂

Robi, sori, ampak vedno znova te zanese v poudarjenje čustvenih potreb, čustva, čustva..In omalovaževanje potreb, ki niso zgolj samo čustvene. Za te potrebe praviš, da so “umetne”..

V bistvu pa opisuješ svojo realnost, kar ni narobe, narobe je, da jo hočeš drugim vsiliti kot eidno normalno in druge obtožiti, d abi morali k temu težiti, če ne težijo, pa da bežijo od sebe.[/quote]
Zgleda, da se nisva razumela.
Govorim o tem, da ima človek veliko več čustvenih potreb, kot pa le potrebo po seksu. In to globino oziroma širši čustveni spekter lahko začutiš le, če si si z nekom res blizu.
Zaradi čustvene odprtosti in vpletenosti, je zato v samem odnosu več možnosti, da pride do nesoglasij in težav.
Tega pa pri samskem življenju ni. Si zavarovan pred marsičem. A hkrati pa tudi oškodovan za marsikaj lepega.

Če niso na svojem, jih predena mamica, k sebi ga ne bi vzela, ker…. ne vem zakaj že…

Na jugu za takšne rečejo: jebala bi se, a do joj ne uđe.[/quote]

K sebi ga ne bi vzela, ker ne iščem otroka, ampak moškega.
Latissa, malce si pobrkala zadeve. Jaz nisem ronka.

Jaz sem 30+, živi doma, mama, sestra, jaz. Trije v veliki hiši. Zakaj se čem selit in plačevat najemnino, če pa doma ni treba plačevat najemnine.

Ženska naredi iz fanta moža/moškega.

Kakšna ženska si, da tega ne zmoreš? A si še deklica? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ženska naredi iz fanta moškega? Kdo pa potem naredi žensko iz deklice?
Ženska, si želi moškega, ne fantka. Zrela ženska želi zrelega moškega. Najbolj smešno mi je brat oglase raznih 40, 50 letnikov, ki se začnejo: Pošten 50 letni fant išče žensko za resno vezo… le kdaj bo postal moški, če je še pri teh letih fant?

Kakšna ženska si, da tega ne zmoreš? A si še deklica? ;)[/quote]

Ti si glede na tvoje odgovore: univerzalno pameten moški.

Kakšna ženska si, da tega ne zmoreš? A si še deklica? ;)[/quote]Ti si glede na tvoje odgovore: univerzalno pameten moški.[/quote]:)))))))))))

Je to dobro ali slabo? ;) Dokler gledaš kolo od daleč se ne naučiš vozit, tudi avto se ne naučiš peljat, dokler ne sedeš vanj, ne znaš plavat dokler ne stopiš v (globoko) vodo…….itd.itd

A “met žensko”, bit partner se pa že rodiš pameten?

In ve bi imele že kar enega “gotovega moškega” s katerim ne bi bilo več nobenih težav?…… O_o
Mora že bit univerzalno pameten (in še) moški?….ccccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kavkarca ima tudi po svoje prav. Če moški dobi vse na pladnju tja do 40 leta, mu domači vse naredijo, ne bo nikoli dozorel. Tak potem samo poišče nadomestno mamico. Problematično pri teh je tudi, da ne znajo nič ceniti, ker so vse vajeni dobiti brez truda, ne bodo nikoli razumeli, koliko dela je treba vložit v to, da se denimo osamosvojiš, si sam kupiš stanovanje itd.

Drugače je meni pomembna zvestoba. Neka načela in vrednote morajo veljati v prijateljstvu ali partnerstvu. Res so vsak dan bolj redka, večkrat se nasmoliš, ampak potem se pač takim ljudem izogneš, ko te že enkrat izigrajo.

Jaz mislim, da se vsak odnos enkrat nekako začne na začetku, ne glede na zrelost in starost. Skupaj potem lahko zrasteta, saj je njun odnos nekaj, kar prej, ko nista bila skupaj, na tem področju nista mogla rasti, zoreti. Človek se lahko odnosa s partnerjem uči le v odnosu z njim, kljub temu, da je na ostalih področjih izkušen. Zrel človek še ne pomeni tudi, da bo z njim lahko v odnosu. Zrel je tako zelo relativna beseda. Vsak zase misli, da je zrel.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ma tisto, ko je nekdo prav mamin sinček, pomeni, da ima dejansko intenzivno vez z mami. Potem se pa taki tolk hitrej znajdejo skupaj z mamico na enem bregu, čisto prepričani v svoj prav (ker je mami tko rekla) in punca ostane sama na svojem bregu. Običajno tudi če gre čez zamere in poskuša razumeti, je ona tista, ki se mora prilagajati njima. Čisto nekaj drugega pa je, če se tudi fant trudi, da prideta skupaj. To je itak tisto kar šteje.

Saj taki fanti, ki so preveč navezani na mami čutijo, da nekaj ni ok pa da taka vez ni več ravno primerna, samo potem odlašajo z ločitvijo od mame in si mislijo.. “ah bo že potem prišla še ena” in zapravijo obstoječo vezo.. Pa niso zdej vsi taki, obstajajo pa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close