Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali obstajajo moški, ki so…

Ali obstajajo moški, ki so…

Imaš prav, tiha voda bregove dere. :)) Verjetno je že leta in leta tuhtal kako bo “nad nami”. :)) Poslovni uspeh mu privoščim, ker vem, da se je zelo trudil.

Veš kaj Matkič. Svojega dnevnika pa res ne bom pisal tule gor, zato, da bom tebe v karkoli prepričeval. Da pa greš v trgovino in si narediš za jest in pri tem porabiš 3h, potem to ne pomeni, da delamo vsi tako. Jaz to naredim v pol ure do uri (odvisno kaj jem). 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tokrat zagovarjam Marka. :)) Nekateri ljudje imajo sposobnost opravljati več del hkrati. Zame je delavec, ki v službi piše en dopis vseh osem ur, slab delavec. To so tisti delavci, ki se delajo, da delajo, zraven pa jamrajo, kako so obremenjeni. Prav tako imaš ljudi, ki gredo najprej v trgovino in namesto, da bi vmes napolnili rezervoar v avtomobilu, gredo najprej domov, potem pa se zopet usedejo v avto in odpeljejo na bencinsko črpalko. Vse je stvar dobre organizacije. V javni upravi imaš cel kup sestankov, ki so sami sebi namen. Včasih sploh ne vem, zakaj so, verjetno zaradi izgubljanja dragocenega časa. :))

Hehe…sestanki v JU so zato, da dajejo zaposlenim občutek pomembnosti, da nekaj štetejejo – kao :-))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Tokrat zagovarjam Marka. :)) Nekateri ljudje imajo sposobnost opravljati več del hkrati. Zame je delavec, ki v službi piše en dopis vseh osem ur, slab delavec. To so tisti delavci, ki se delajo, da delajo, zraven pa jamrajo, kako so obremenjeni. Prav tako imaš ljudi, ki gredo najprej v trgovino in namesto, da bi vmes napolnili rezervoar v avtomobilu, gredo najprej domov, potem pa se zopet usedejo v avto in odpeljejo na bencinsko črpalko. Vse je stvar dobre organizacije. V javni upravi imaš cel kup sestankov, ki so sami sebi namen. Včasih sploh ne vem, zakaj so, verjetno zaradi izgubljanja dragocenega časa. :))[/quote]
Točno tako. Nekdo lahko dela eno delo 4 ure, medtem ko ga drugi opravi enako ali pa še bolje v pol krajšem času. Kvantiteta ni vedno tudi kvaliteta. Jaz imam od službe do doma 5 min, medtem skočim še v trgovino in vse to, kar Matkič opravi v 4 urah, jaz opravim v pol ure. Kosila doma ne jem, ker ga imam dovolj pozno v službi. Ne malico, ampak kosilo. Medtem, ko matkic pripravlja svojo 1,5 urno malico, kosilo, jaz pridem že iz rekreacije in medtem ko je on na poti v trgovino, že pridem s sprehoda s partnerko. In tako naprej.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Matkic kaj se spet qur*iš?
Spet seka iz tebe tista infantilna fovšija zaradi katere še vedno nisi sposoben z nasprotnim spolom niti sobivat, kaj šele, da bi ta nasprotni spol lahko imel (vsaj) rad?

Očitno tudi tebi pisanje po mon predstavlja nek “užitek”, neko zabavo oz ti je vsaj zanimivo. Tudi nam je. Zato lahko napišem, da vsaj mi našteti, smo “super in nam tako tudi gre”, če uspemo ob vsem tem kar opisujemo, najt čas tudi za tako stvar kot je pisanje po mon.
Ja, kdo ti je kriv če si sam nesposoben in ti ne sfolga uskladit službe in privat življenja tako, da bi lahko počel stvari, ki se veselijo?Še nisi dojel?
Da sploh lahko začneš neko vezo moraš najprej vsaj toliko zrast, da nehaš nosit plenice in se nehat hvalit kako toplo ti je ker te lastni kakec v njih greje….. 😉

Tudi meni se računica ne izide. Nekdo, ki ima med službo čas, da pregleduje forum, bere prispevke v različnih temah in napiše en kup prispevkov v različnih temah, je slab delavec ali pa nima kaj za delat. Sej ne rečem, si vzameš pavzo in skočiš med službo na net mal počekirat, al pa kakšen dan ni tolk dela in napišeš kakšen prispevek več, ampak da se to dogaja vsak ljubi dan, ko naj bi delali. Ne vem, mi je sumljivo. V službi naj bi se delalo, ne pa se ukvarjalo s privat zadevami in zabavo. Razen, če na račun tega, ko se ukvarjaš s tem, potem ostaneš dlje v službi in narediš kar bi moral tisti čas.

In opravljanje več del hkrati: kaj lahko točno v tistem momentu, ko bereš forum in pišeš prispevke lahko še počneš zraven, sočasno? Razen, da piješ kavo in ješ piškotke:).

Jaz pa mislim, da se mora delavca ocenjevat po rezultatih, in ne po času, ki ga porabi za delo. Z drugimi besedami: koliko in/ali kako dobro naredi, ne koliko časa dela.

Ti si pa res smešen. Potem lahko komot rečem isto za ženske, ki so lepe, postavne, seksi, izobražene…..zakaj bi pa one?
Saj bi tudi večina vas hotela takšno krasotico, pa ni važno ali ste lepi, grdi, bogati, revni, postavni, zavaljeni, veliki, majhni…..
Potem to pomeni, da če hočeš zvesto ženo, moraš vzeti neko povprećnico ali še bolje, kakšno grduljo, lepe so pa samo za zabavo?

Je nekdo napisal, da zvestoba ni naravna…Pa to ni čisto res:

Ti si pa res smešen. Potem lahko komot rečem isto za ženske, ki so lepe, postavne, seksi, izobražene…..zakaj bi pa one?
Saj bi tudi večina vas hotela takšno krasotico, pa ni važno ali ste lepi, grdi, bogati, revni, postavni, zavaljeni, veliki, majhni…..
Potem to pomeni, da če hočeš zvesto ženo, moraš vzeti neko povprećnico ali še bolje, kakšno grduljo, lepe so pa samo za zabavo?[/quote]

V marsikaterem primeru drži, da je zvestoba posledica pomanjkanja priložnosti. :-))

[/quote]

Tudi homoseksualnost oziroma biseksualnost in spreminjanje spola se pojavljata pri živalih. Torej je to čisto naravna stvar, ampak ko gre za človeka, se pa marsikdo ne strinja in trdi, da to ni »normalno«, obsoja, prezira…

Drugače pa mislim, da je zvestoba in njeno dojemanje splet večih dejavnikov in se od človeka do človeka razlikuje. Pa ne samo zvestoba, tudi druge vrednote. Meni osebno je zvestoba precej pomembna, nikoli nisem varala in sem to pričakovala tudi od moškega. Ampak vsi ne razmišljamo isto in ko to sprejmeš, lažje živiš in manj obsojaš. Pač moraš najti partnerja, ki razmišlja podobno.

Je pa po mojem mnenju, od človeka, tako moškega kot ženske, ki ne verjame v zvestobo in je tudi ne more nuditi, bolj odgovorno to, da se ne spušča v resno vezo in zakon, kot pa da se zaradi tega, da bo sledil čredi in bil »normalen«, poroči in ima otroke, zraven ga pa serje po svoje in prizadene druge. In ne vem, zakaj napadate človeka, ki pravi, da ne želi resne veze ali bognedaj otrok. Če tega ne želi iz kakršnegakoli razloga pač že, je bolje da ne rine v to. Če bi vsi imeli resne veze in otroke zato, ker bi si jih resnično želeli in posledično tudi ustvarili ustrezne pogoje za to, potem ne bi bilo toliko nesrečnih zakonov in nesrečnih otrok ter podajanja »prtljage« iz generacije v generacijo. Veliko je sicer tudi ljudi, ki prihajajo iz takšnih zakonov, ki se zavedajo situacije in ki pri sebi želijo spremeniti stvari, da ne bodo ponovili zgodbe svojih staršev. Takšni si lahko želijo kvalitetnega odnosa in resne veze, pa je ne znajo vzpostaviti, ker niso imeli zgleda in se niso naučili kako naj bi to zgledalo.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Se strinjam.

Jaz se strinjam z Matkičem. Meni ni jasno, kdaj vi furate te svoje zveze, ko tolk modrujete po forumih, teoretizirate, razčlenjujete..

Moj dan:

delo: 8-10 ur ( včasih več, včasih manj )
spanje: 7 ur
prehranjevanje: 1 ura
šport: 1 ura vsak dan
gledanje televizije: 2 uri
gospodinjska opravila: ura dnevno

Pa ostanejo 4 ure, če sem delal samo 8 ur. 4 ure prostega časa.

res me zanima, kdaj eni furate te vaše zelo kvalitetne veze in kako imate sploh čas za to.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kako ješ samo 1 uro? A to si ti tisti pajek suha južina? :)))

P.S.: Pa da mi ne boš zameril, prosim. 🙂

Saj pa tu noben nima kvalitetne veze, kaj zdaj taka paradoksalna vprašanja postavljaš. Veš kak je težko na to odgovorit. :)))

Spider, tvoje življenje je res popolno…mislim zate:). Ko sem brala tvoje vsakodnevne aktivnosti…da se ti zrola od dolgočasja:).

Nič se mi ni zrola. Zakaj bi se mi zrolalo. Itak vem, tu ste sami srečno vezani s ful razburljivimi življenji..Kako pa misliš, da zgleda povprečen dan človeka, ki hodi v službo?

Danes sem prišel domov ob petih. Sem si na hitro zmešal solato in pripravil zrezek. Pojedel. Šel v fitnes. Prišel iz fitnesa, pogledal poročila. Šel zvečer malo bluzit s kolegi. prišel domov in zdaj grem spat.

Jaz bi danes, torej včeraj, imel teoretično 2 uri časa, da bi s eukvarjal z žensko, ki bi bila v vezi z mano.

Goldy, kakšen utrinek iz tvojega “razburljivega” in “adrenalinskega” življenja, ki te loči od vsakdana običajnih Zemljanov? V čem je to tako posebno in vse presegajoče, da te dviga nad sivino običajno zdolgočasenih “povprečnežev”? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Lahko bi pa ženo vključil v “svoj čas/svet” 😉

Prišla bi domov ob petih, skupaj na hitro zmešala solato in pripravila zrezek. Skupaj pojedla. Šla skupaj v fitnes. Prišla domov, pogledala poročila (oz. bi njo poslušal kako ti poroča ;). Šla skupaj na obisk kolegom (ali se zaposlila sama doma) in šla spat.

Koliko ur je to z njo, če prišteješ še spanje? (recimo, da bi spala skupaj v eni sobi/postelji 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Lahko bi pa ženo vključil v “svoj čas/svet” 😉

Prišla bi domov ob petih, skupaj na hitro zmešala solato in pripravila zrezek. Skupaj pojedla. Šla skupaj v fitnes. Prišla domov, pogledala poročila (oz. bi njo poslušal kako ti poroča ;). Šla skupaj na obisk kolegom (ali se zaposlila sama doma) in šla spat.

Koliko ur je to z njo, če prišteješ še spanje? (recimo, da bi spala skupaj v eni sobi/postelji ;)[/quote]

Ja, ženska bi mu vzela še tistih nekaj dragocenih uric, ko je fraj in strmi v televizor. Ima čisto prav, da nima babe, ker mu časovno ne bi zneslo. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Z ženskami je težavno gledat televizijo. Skoz ti hočejo preklapljat, pa tako. Pa ziher ji ne bi bili všeč moji filmi.

Tokrat zagovarjam Marka. :)) Nekateri ljudje imajo sposobnost opravljati več del hkrati. Zame je delavec, ki v službi piše en dopis vseh osem ur, slab delavec. To so tisti delavci, ki se delajo, da delajo, zraven pa jamrajo, kako so obremenjeni. Prav tako imaš ljudi, ki gredo najprej v trgovino in namesto, da bi vmes napolnili rezervoar v avtomobilu, gredo najprej domov, potem pa se zopet usedejo v avto in odpeljejo na bencinsko črpalko. Vse je stvar dobre organizacije. V javni upravi imaš cel kup sestankov, ki so sami sebi namen. Včasih sploh ne vem, zakaj so, verjetno zaradi izgubljanja dragocenega časa. :))[/quote]
Točno tako. Nekdo lahko dela eno delo 4 ure, medtem ko ga drugi opravi enako ali pa še bolje v pol krajšem času. Kvantiteta ni vedno tudi kvaliteta. Jaz imam od službe do doma 5 min, medtem skočim še v trgovino in vse to, kar Matkič opravi v 4 urah, jaz opravim v pol ure. Kosila doma ne jem, ker ga imam dovolj pozno v službi. Ne malico, ampak kosilo. Medtem, ko matkic pripravlja svojo 1,5 urno malico, kosilo, jaz pridem že iz rekreacije in medtem ko je on na poti v trgovino, že pridem s sprehoda s partnerko. In tako naprej.[/quote]

Ti se kar tolaži Marko, dejstvo je da ne mi govorit da spiš 8 ur (kot bi človek moral) delaš 8ur+ in da imaš ljubečo ženo ki ji posvečaš CEL večer zmes pa lahko ob RAZNIH urah pišeš in smetiš svoje neumnosti po forumu.

Brezveze se prerekat z človekom ki itak nima pojma in nikoli nič ne pove ker samo filozofira.

Favšija? hahahahahahahaha nespsooben? hahahaha no fajn On_ ti mojster ki si že miljonar sposoben stopit na Mars jutri zjutraj itd (aja ti si sposoben samo tega nočeš točno pozabljam! običajni izgovor vsakega)

Dejstvo je da nehče ki pravi kako je treba ŽENI ali punci posvetit in nehat hodit po gostilnah in se zabavat okrog (kot ste meni povedali v drugih temah) ima potem čas (ki ga jaz zapravim v gostilnah) pisat tu gori nebuloze o skupnem življenju čeprav je dejstvo da ste vi poročeni s forumom?

Lepo vas prosim lažite komu drugemu.

Torej kaj ima žena od vas če prebirate forume in odpisujete tukaj, IMA TOČNO TOLIKO KOT IB IMELA OD MENE če sedim v gostilni, ampak tole kar jaz delam ni ok to kar pa vi pa je perfektno prav in imate super duper oh in sploh življenja.

ne me hecat no, sploh ste najbolj polni moraliziranja kaki mormo moški bit tisti ki imate punce pa imate verjetno NAJVEČ sporočil napisanih na MONu sem 99%

8,5 ur spanja 8,5 ur delanja 45 min zjutraj priprave na službo (zajtrk itd) 1,5 ure kosilo+trgovina pol pa smo že blizu 20 ur, ampak vi verjetno ne spite torej imate čas spamat tu tudi ob polnoči, jaz se pač moram vstat ob 7:15. Javna uprava pa ima tole možnost da smeti po Monu

Ja maš prav, ampak jaz lahko inštaliram Windowse 7 samo TAK hitro in nič več neglede na to kak sem sposoben, če mi tehnologija ne dopušča hitrejšega inštaliranja sem potem preslab ker delam ”dolgo” ?

Medtem ko pa javan uprava plačana na ure ne dela ničesar pol pa bodo pač naslednji dan, samo da je čas za MON!

pa si še malo pvoedal za prehranjevanje… samo jutranji obrok vzame dobrih 10 min, če pa si po službi odločim da bom jedel pražen/restan krompir mi samo kuhanje krompirja vzame 1 uro zmes pripravim kako meso + natrebim in operem salato, pol pa še je treba spečt… da ne omenim stiskanje pomarančnega soka itd.

Aja našim MONOVCEM to delajo žene oni pa medtem aktivno dograjujejo zvezo na forumu prek anonimnosti medtem ko žene/punce v drugi sobi pišejo na taisti forum kako so nesrečne v zakonu moralizirajo pa jim možje/fantje

HAHAHAHAHAHA to bi bil prizor.

zanimivo, verjamem pa da če pa jaz rečem da se dogaja v gostilni skoraj vsak dan, zanimive debate pa bi rekla da to ziher spet ni vredu da se hodi po gostilnah 😀

ironija in paradoks

A to so tiste kvalitetne ure preživljanja življenja z partnerko? Nevem to sem jaz delal z sostanovalci vse skup na faksu pa nisem rabo ene tečne babe poslušat ki ji ni blo všeč da ga pijem kdaj pa kdaj, al pa da gledam Star Warse 173tič na TV…

Ne sostanovalci so še pijačo prnesli (kar ženska nikoli nebi, vsaj ne tolkokrat) pa so zraven gledali in mi niso gnjavli.

Da ne omenjam da je bla največja fešta ko smo imeli pucanje v soboto, vjutro smo šli po kišto piva in naj se čiščenje začne, večer je bilo vse spucano pa vsi smo spali že ob 20:00, to doživim z partnerco pa lahko umrem (ali bom živel večno :P)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Točno tako. Nekdo lahko dela eno delo 4 ure, medtem ko ga drugi opravi enako ali pa še bolje v pol krajšem času. Kvantiteta ni vedno tudi kvaliteta. Jaz imam od službe do doma 5 min, medtem skočim še v trgovino in vse to, kar Matkič opravi v 4 urah, jaz opravim v pol ure. Kosila doma ne jem, ker ga imam dovolj pozno v službi. Ne malico, ampak kosilo. Medtem, ko matkic pripravlja svojo 1,5 urno malico, kosilo, jaz pridem že iz rekreacije in medtem ko je on na poti v trgovino, že pridem s sprehoda s partnerko. In tako naprej.[/quote]

Ti se kar tolaži Marko, dejstvo je da ne mi govorit da spiš 8 ur (kot bi človek moral) delaš 8ur+ in da imaš ljubečo ženo ki ji posvečaš CEL večer zmes pa lahko ob RAZNIH urah pišeš in smetiš svoje neumnosti po forumu.

Brezveze se prerekat z človekom ki itak nima pojma in nikoli nič ne pove ker samo filozofira.

Favšija? hahahahahahahaha nespsooben? hahahaha no fajn On_ ti mojster ki si že miljonar sposoben stopit na Mars jutri zjutraj itd (aja ti si sposoben samo tega nočeš točno pozabljam! običajni izgovor vsakega)

Dejstvo je da nehče ki pravi kako je treba ŽENI ali punci posvetit in nehat hodit po gostilnah in se zabavat okrog (kot ste meni povedali v drugih temah) ima potem čas (ki ga jaz zapravim v gostilnah) pisat tu gori nebuloze o skupnem življenju čeprav je dejstvo da ste vi poročeni s forumom?

Lepo vas prosim lažite komu drugemu.

Torej kaj ima žena od vas če prebirate forume in odpisujete tukaj, IMA TOČNO TOLIKO KOT IB IMELA OD MENE če sedim v gostilni, ampak tole kar jaz delam ni ok to kar pa vi pa je perfektno prav in imate super duper oh in sploh življenja.

ne me hecat no, sploh ste najbolj polni moraliziranja kaki mormo moški bit tisti ki imate punce pa imate verjetno NAJVEČ sporočil napisanih na MONu sem 99%

8,5 ur spanja 8,5 ur delanja 45 min zjutraj priprave na službo (zajtrk itd) 1,5 ure kosilo+trgovina pol pa smo že blizu 20 ur, ampak vi verjetno ne spite torej imate čas spamat tu tudi ob polnoči, jaz se pač moram vstat ob 7:15. Javna uprava pa ima tole možnost da smeti po Monu

Ja maš prav, ampak jaz lahko inštaliram Windowse 7 samo TAK hitro in nič več neglede na to kak sem sposoben, če mi tehnologija ne dopušča hitrejšega inštaliranja sem potem preslab ker delam ”dolgo” ?

Medtem ko pa javan uprava plačana na ure ne dela ničesar pol pa bodo pač naslednji dan, samo da je čas za MON!

pa si še malo pvoedal za prehranjevanje… samo jutranji obrok vzame dobrih 10 min, če pa si po službi odločim da bom jedel pražen/restan krompir mi samo kuhanje krompirja vzame 1 uro zmes pripravim kako meso + natrebim in operem salato, pol pa še je treba spečt… da ne omenim stiskanje pomarančnega soka itd.

Aja našim MONOVCEM to delajo žene oni pa medtem aktivno dograjujejo zvezo na forumu prek anonimnosti medtem ko žene/punce v drugi sobi pišejo na taisti forum kako so nesrečne v zakonu moralizirajo pa jim možje/fantje

HAHAHAHAHAHA to bi bil prizor.

zanimivo, verjamem pa da če pa jaz rečem da se dogaja v gostilni skoraj vsak dan, zanimive debate pa bi rekla da to ziher spet ni vredu da se hodi po gostilnah 😀

ironija in paradoks

A to so tiste kvalitetne ure preživljanja življenja z partnerko? Nevem to sem jaz delal z sostanovalci vse skup na faksu pa nisem rabo ene tečne babe poslušat ki ji ni blo všeč da ga pijem kdaj pa kdaj, al pa da gledam Star Warse 173tič na TV…

Ne sostanovalci so še pijačo prnesli (kar ženska nikoli nebi, vsaj ne tolkokrat) pa so zraven gledali in mi niso gnjavli.

Da ne omenjam da je bla največja fešta ko smo imeli pucanje v soboto, vjutro smo šli po kišto piva in naj se čiščenje začne, večer je bilo vse spucano pa vsi smo spali že ob 20:00, to doživim z partnerco pa lahko umrem (ali bom živel večno :P)[/quote]Matkic zelo dobro napisano.Čestitam…..

No dobro Matkic, zmagal si, a ti je ostal še kak pir od tiste sobote? Mi privoščiš enega? :)))))
Koliko bi bil to kvalitetno zapravljen čas bova pa vedela potem (ob sv nikoli….) 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close