Ali obstajajo moški, ki so…
Če bi se ravnali zgolj po genih oz. nagonu, ki nam ga narekujejo, potem še bi dandanes živeli v votlinah. Sicer pa so ženske ravno tako nezveste, to je tudi stvar osebnosti oz. značaja človeka, ki se izoblikuje tekom odraščanja, privzgojene vrednote in družinski zgledi oz. kakovost starševskega odnosa – torej predvsem psihologija tukaj igra tudi pomembno vlogo. Tiste, ki so prevarane, nase pritegnejo po moje točno določen tip moškega, torej takega, ki jim “zvestoba ni v genih”.
Pričakuješ zvestobo, vendar po mojem občutku, si že na drugem zmenku dala noge široko narazen, tako, da se ne čudi, če te smatra kot “kos mesa”, saj vsak moški ve, da boš vsakemu ustregla.Če greš na pico in jo dobiš v 10-tih minutah, veš da je pica (pizza), kot vse ostale, pa, da ne bom dolgovezil, imam otroke na faksu, marsikatera v moji karjeri je dala, tista, ki je dala sem si postregel (brez pomisleka), ko pa je šlo za resno zvezo, se pa moraš malo zamisliti (čakaš pico pol ure in veš, da bo dobra…). Kaj je nauk moje zgodbe; punce ne hitite sexat, ki s tem ne boste moškega zadržale, ampak ga samo spodbudile, da gre novim zmagam naproti….Z isto osebo seksava že 25 let, pa vedno odkrijeva nekaj novega v postelji (seks je iziv, nikoli dolgščas), pa nikoli ne pomisliva na varanje….
Jah, en vidi priliko že v tem, ko zagleda lepo žensko v kafiču, drugi pa v tem, ko potegne na wc in mu sleče hlače. Tretji pa v ničemer od tega. kaj pa jaz vem zdaj. :))
Pošten človek pa je tisti, ki ima polno rit vsega, da mu ni treba krast a ne? :))
Forum je zaprt za komentiranje.