Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali obstajajo moški, ki so…

Ali obstajajo moški, ki so…

Poročili so se pa pri 20?:))))))

Hmmm….in kje naj se dam v vrsto, da dobim takega moškega??

Če bi se ravnali zgolj po genih oz. nagonu, ki nam ga narekujejo, potem še bi dandanes živeli v votlinah. Sicer pa so ženske ravno tako nezveste, to je tudi stvar osebnosti oz. značaja človeka, ki se izoblikuje tekom odraščanja, privzgojene vrednote in družinski zgledi oz. kakovost starševskega odnosa – torej predvsem psihologija tukaj igra tudi pomembno vlogo. Tiste, ki so prevarane, nase pritegnejo po moje točno določen tip moškega, torej takega, ki jim “zvestoba ni v genih”.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

In zakaj te to zanima ?

Saj vedno najdemo sebi primernega. V napačnega se ne moremo zaljubiti.

Pričakuješ zvestobo, vendar po mojem občutku, si že na drugem zmenku dala noge široko narazen, tako, da se ne čudi, če te smatra kot “kos mesa”, saj vsak moški ve, da boš vsakemu ustregla.Če greš na pico in jo dobiš v 10-tih minutah, veš da je pica (pizza), kot vse ostale, pa, da ne bom dolgovezil, imam otroke na faksu, marsikatera v moji karjeri je dala, tista, ki je dala sem si postregel (brez pomisleka), ko pa je šlo za resno zvezo, se pa moraš malo zamisliti (čakaš pico pol ure in veš, da bo dobra…). Kaj je nauk moje zgodbe; punce ne hitite sexat, ki s tem ne boste moškega zadržale, ampak ga samo spodbudile, da gre novim zmagam naproti….Z isto osebo seksava že 25 let, pa vedno odkrijeva nekaj novega v postelji (seks je iziv, nikoli dolgščas), pa nikoli ne pomisliva na varanje….

Jaz nič ne gradim, sem samski in to mislim ostat. Okoli pa se bom gonil, dokler mi bo kita stala.[/quote]

Ti si pravi dec.

Do prve prilike s(m)o vsi zvesti!
.
.

Definiraj priliko. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Eni pa res povsod rabite prevod 🙂
.
.

Si pa težko predstavljam, da sem jaz (samo) kos mesa.

Mislim, da si to napisal kar tako, ven iz “ust” vrgel, ne da bi malo pomislil, kaj boš povedal. Celo ti ne misliš res tega, kar si napisal.

Jah, en vidi priliko že v tem, ko zagleda lepo žensko v kafiču, drugi pa v tem, ko potegne na wc in mu sleče hlače. Tretji pa v ničemer od tega. kaj pa jaz vem zdaj. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko ti kar troll-aj se naprej 🙂

Obstajajo, ampak zakaj bi si taki moški želeli biti s tabo oz. zakaj bi se moški, ki je v razmerju s tabo želel tako obnašati?

Intruderček ne ve, kaj govori. On svoje ne bi prevaral četudi bi mu ljubico sama v posteljo pripeljala. :)))

Antilopa a ti svojega bi prevarala?

Noup, če že ne zaradi drugega, pa vsaj zaradi tega, ker bi mi to na čelu pisalo (ne bi znala skriti). 🙂

pravis da samo 1x – z celim orkestrom 🙂
.
.

se dobro da moski in zenske nimamo stevca tam spodaj
bi meli eni veliko tezav, pa se vlada bi to obdavcila
.
.

Vidiš, škoda, da ti ne igraš na noben inštrument. 🙂 No, sicer enkrat si rekel, da si v osnovni šoli igral na triangel. 🙂

na 3 angele ne spilam
klaviatura pa kar lepo spila – ni blema
.
.

Tebi je težko konkurirat, nimam šans. 🙂

Zvest moški je tisti, ki nima druge izbire.

Zvestoba je odločitev, ne le pomanjkanje priložnosti.

Pošten človek pa je tisti, ki ima polno rit vsega, da mu ni treba krast a ne? :))

Pošten človek pa je tisti, ki ima polno rit vsega, da mu ni treba krast a ne? :))[/quote]Mogoče se mu le ne da več krast…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close