Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali obstajajo moški, ki so…

Ali obstajajo moški, ki so…

Ker ne bo hotel plačevat oziroma ne bo imel denarja ali ker ne bo imel otrok? Namreč tisto slednje se lahko hitro (v 20 letih) zgodi, glede na to redno (baje) občuje z večimi ženskami. Kondom namreč lahko poči, ženske so pa tudi prefrigane (nekatere). Za preživnino se včasih splača naredit kako “napako”. :))[/quote]

Marko, prosim, da ne žališ žensk. Kaj misliš, da smo same avše al kako? Če kondom poči, veš, obstaja jutrranja tabletka. Katera ženska je tako neumna, da bo zanosila z nekom s katerim ni v stalni zvezi? Saj ni nora. Kaj misliš, da bo za par evrov, ki jih bi dobila za otroka, otroka res lahko preživljala?
Zdaj si napisal tako kot, da smo ženske ene neumne avše, ki lovimo okrog moško seme. In potem preživnino za otroka. Res glupo razmišljanje.[/quote]

Najprej za Marka – spet se ukvarjaš s Spiderjevim privatnim življenjem. Ne moreš vedeti, koliko on res občuje. Tole je virtuala.

Še za “ne žali žensk” – ženske z nosečnostjo res ne lovijo preživnine ampak točno določenega moškega, samo da nekaterim to uspe, druge pa se sprijaznijo s preživnino. Marsikatera je tvegala in zanosila ravno zato, da bi ujela nekega tipa, pa ni šlo za počen kondom ampak za laganje o tem, da jemlje kontracepcijska sredstva. En moj kolega je tako nasankal. Komaj je spoznal neko žensko, je ta že zanosila z njim.

Lej, mi je žal, da sem te užalil, kljub temu, da sem napisal NEKATERE ženske. Vprašanja, ki jih postavljaš so sicer smiselna, ampak niso vse tako pametne in odgovorne, kot ti. Verjetno samo še ne poznaš nobenega takega primera.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni se zdi, da se tukaj vsi ukvarjamo z življenji drug drugega nekako. Da pa vem, koliko on občuje, pa res ne vem. Kje sem pa to napisal? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni se zdi, da se tukaj vsi ukvarjamo z življenji drug drugega nekako. Da pa vem, koliko on občuje, pa res ne vem. Kje sem pa to napisal? :))[/quote]Resnično ne vemo koliko tip občuje in s kom se je pa sam pohvalil (nam dal vedet), da ima beležnico s tel.št. in ko se njemu dvigne samo pokliče eno od št. in že prileti kukavica s svojim gnezdom kamor on položi svoja jajčka….. :)))
Zraven tega se večkrat obregne v naše partnerice, češ kako ga ravno take klicarijo… Saj si ne moreš kaj, da človek ne pomisli, da kar v vrsti stojijo pred njim in za to niti s prstom ne migne v primerjavi z nami, ki se nekaj naprezamo z eno in edino, vedno sitno, nezadovolj(e)no, ki bi jo morali po njegovih kriterijih že davno zamenjat….
Kolikor “vemo”, vemo od njega, kar je sam napisal in se sedaj užaljeno huduje nad vsemi, ki kaj od tega kar je tu “zaupal”, še kdaj omenimo, da ne rečem kar zlorabimo….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Spider je umetnik, on rad dregne v šibke točke uporabnikov MON-a. Čisto iskreno povedano – jaz sem prepričana, da bi bil Spider v vezi bolj zvest kot marsikateri moški, ki javno “glumi” zvestobo. Najbolj varajo tisti moški, ki navzven izgledajo kot angelčki. :))

Antilopa, sem enakega mnenja; sem enkrat nazaj že pisala, da mi Spider deluje ful čustven moški, kar pa skuša skriti s svojo “grobostjo” samo pravo mora najti oziroma boljše “prava mora njega najti”.:) Antilopa moj predlog: v akcijo, saj te nič ne stane.:))

Menihi so imeli papagaja, ki je cele dneve preklinjal in govoril neprimerne besede za njihovo ousanovo. Večkrat jim je bilo zelo neprijetno pred gosti ko se je ptič razgovoril.
Poleg je bil samostan nun, ki so imele papigo, ki je cele dneve samo polila in je bila njihov ponos.
Pa so patri prosili nune, če bi lahko vzele na prevzgojo njihovega razgrajača.
Prinesejo papagaja in ga spustijo v kletko k moleči papigi.
Papagaj zakriči:
“Krucefiks, a je tu katera za pof…t?”
In se oglasi papiga:
” O ljubi bog, pa le nisem zastonj molila…..”

Daj povej Antilopca a ti moliš ali kolneš? Mogoče za Spiderja?… 😉 :))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Še večji umetnik bi bil, če bi znal ostati miren tudi, ko kdo dregne vanj, namesto, da se skrije za svoje “platno”. 🙂
Drugače pa se strinjam z opažanjem okrog občultjivosti, nisem pa čist prepričan, če si bo kdaj dovolil to kateri tudi pokazat.

Antilopa, sem enakega mnenja; sem enkrat nazaj že pisala, da mi Spider deluje ful čustven moški, kar pa skuša skriti s svojo “grobostjo” samo pravo mora najti oziroma boljše “prava mora njega najti”.:) Antilopa moj predlog: v akcijo, saj te nič ne stane.:))[/quote]

Ej, jaz imam tudi tako mnenje. Po ostrini reakcije se vidi, da ima tip dušo, je čustven. Hladni ljudje nikoli tako ne reagirajo. S parčkanjem pa še počakaj.

Antilopa, vsak človek ima dušo in čustva. Pomembno je, kaj z vsem tem naredi. Tisti, ki se kontrolira, še ne pomeni, da nima čustev.

Enkrat sem se peljal s kolesom po parku, bila je tema, star sem bil okrog 14, 15. Po ozki potki sem se približeval dvema, ki sta šla peš proti meni. Ko sem se pripeljal z njim v štric, je zamahnil proti meni in me z roko zadel v ramo ali brado (ne spomnim se več). Mislil sem, “hmmm, tale je pa zelo čustven”, ženske ga bodo gotovo vesele. 🙂

Govoriš kot knjiga! Nov človek. Si padel na glavo?!?

Še večji umetnik bi bil, če bi znal ostati miren tudi, ko kdo dregne vanj, namesto, da se skrije za svoje “platno”. 🙂
Drugače pa se strinjam z opažanjem okrog občultjivosti, nisem pa čist prepričan, če si bo kdaj dovolil to kateri tudi pokazat.[/quote]

Se mi zdi, da imajo pravniki včasih res težave z izkazovanjem čustev. Bibita, si ti tudi to opazila? Ne vem, mogoče nas na faksu narobe učijo – cilj je premagati nasprotnika, zato ni dobro kazati čustev oziroma faks daje preveč poudarka na tekmovalnosti in ne solidarnosti.

Nekateri potem to prenesejo še v privatno življenje.

Prej bi rekel, da vse to že prinesejo na faks. Nekdo, ki je znal kazat svoja čustva na “pravi” način, je spoznal pozitivno stran tega v svojem življenju in res dvomim, da bi to opustil zaradi poklica tudi v privat življenju, saj nima potrebe po tem, če je prej vse lepo laufalo.

Drugače pa se strinjam z opažanjem okrog občultjivosti, nisem pa čist prepričan, če si bo kdaj dovolil to kateri tudi pokazat.[/quote]

Se mi zdi, da imajo pravniki včasih res težave z izkazovanjem čustev. Bibita, si ti tudi to opazila? Ne vem, mogoče nas na faksu narobe učijo – cilj je premagati nasprotnika, zato ni dobro kazati čustev oziroma faks daje preveč poudarka na tekmovalnosti in ne solidarnosti.

Nekateri potem to prenesejo še v privatno življenje.[/quote]

Človek se tak rodi, ali zna izkazovati čustva ali ne, nima veze akademska podlaga…..nekoč, ko se ljudje niso izobraževali oz so se mnog manj (ne bom o vzrokih) pa so pri nekom pomanjkanje izkazovanja čustev opravičevali s čim??

Človek brez čustev je “mrtev” človek.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Drugače pa se strinjam z opažanjem okrog občultjivosti, nisem pa čist prepričan, če si bo kdaj dovolil to kateri tudi pokazat.[/quote]Se mi zdi, da imajo pravniki včasih res težave z izkazovanjem čustev. Bibita, si ti tudi to opazila? Ne vem, mogoče nas na faksu narobe učijo – cilj je premagati nasprotnika, zato ni dobro kazati čustev oziroma faks daje preveč poudarka na tekmovalnosti in ne solidarnosti.

Nekateri potem to prenesejo še v privatno življenje.[/quote]Ne vem kakšen je to pravnik, ki ob nasprotni argumentaciji reagira tako kolerično in mu posledično zmanjka tal pod nogami…. :/

Nekateri potem to prenesejo še v privatno življenje.[/quote]Ne vem kakšen je to pravnik, ki ob nasprotni argumentaciji reagira tako kolerično in mu posledično zmanjka tal pod nogami…. :/[/quote]

Ne vem, kakšen je, samo on trenutno manjka tu gor, vi ga pa opravljate. :))))

Kakšne pa so te veze? Jaz sem že nekaj časa tu gor in še nihče v zadnjem času ni napisal kaj dost o svoji zvezi. Imaš ti neke insajderske informacije oziroma “veze”, do katerih nimamo vsi dostopa? :)[/quote]

Marko, glede na število tvojih sporočil na MONu in vseh ostalih ki ste v kao srečnih vezah je to antireklama za VEZE

to je DEJSTVO, prednjači pa On_ in njemu podobni (za katerega vem da je v vezi glede na njegove besede)

Ampak glede na to kolko časa mate vi za pisat po MONU je samo ene par možnosti

1. ali ste v zakonu z najbolj bedasto ženo ki prenaša to vašo sedenje za PCjem cele dnev
2. ali sploh nimate veze in se lažete
3. ali ste v javnih službah in imate čas da pišete to na delovnem mestu
4. ali pa ste v resnici brezposelni in to pišete v času ko vaša boljša (dobesedno) polovica služi za vas denar

Ker jaz ki delam v realnem sektorju nimam časa tolko časa pisat po forumih in kot zgleda imajo osebe kot ste Robi, On_ Marko ipd. bistveno več prispevkov in moraliziranja na forumu kot Dater, Mariborcan, Spider in jaz ki smo kao tisti ki nas ženske nebi hotle ker s(m)o mali otroci ipd.

Ni to ironija? Ampak jaz ob 9 urnem delovniku 8,5 urah spanja nimam časa da bi zraven mel še ženo pa še tolko pisal kot vi srečnih vez ljudje 🙂

Kaj je tukaj res 😛 ???

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kdo pa pravi, da delamo reklamo? Potem pa se zgleduj po tistih, ki tu gor sploh ne pišejo in nič ne veš o njih. :))

Ironija je tvoje sporočilo, pa mi je prav žal, če se zdi, da se posmehujem. Sam praviš, da nimaš časa, da bi zraven imel še ženo. Za nas, ki pa smo v zvezah, pa pričakuješ, da bomo nonstop viseli na svojih partnerkah, kot da drugega v življenju več ne počnemo. Ne vem, kako si ti predstavljaš zvezo… da en na drugem visita 24 ur na dan? Mogoče pa si ravno zato sam raje samski, ker imaš napačno predstavo o zvezi, ker se bojiš, da ni bo ostalo nobenega prostega časa zase. Misliš, da moja partnerka ni samostojno bitje in me rabi nonstop ob sebi, brez da posvečam pozornost svojim osebnih stvarem in ona svojim? Saj nisva parazita drug drugemu. Spomnim pa se, da si enkrat pisal o svoji izkušnji, ko te tvoja nikamor in “pustila” oziroma ti nisi želel nikamor z njo. To pa spet ni prav.

Kdo pa pravi, da delamo reklamo? Potem pa se zgleduj po tistih, ki tu gor sploh ne pišejo in nič ne veš o njih. :))[/quote]

včasih je delanje ”reklame” proces ki ni bil načrtovan se pa vseeno dogaja če ti skoz praviš kak je življenje v dvoje boljše kot sam itd itd ali karkoli v tem kontekstu potem je to ”reklama” tako kot dela spider reklamo kontra

jaz pa se zgledujem sam po sebi tak da za to ni za skrbet, ampak govorit da ne delate reklame (tudi če je zavestno ne želite delat) pa je pač enostavna laž

Če On_ pravi kak je dobro bit v zvezi ker zrastes pa nisi več mali otrok egoističen al karkoli pomeni da dela reklamo za tole tudi če ni plačan… ampak jo pač dela ker sam tak verjame da je boljše, ampak glede na število njegovih postov pa je možnost ena izmed 4 zgoraj po moje ker jaz nevem kak si on vzame čas za partnerico, dobro plačano službo v REALNEM SEKTORJU (veš kjer se dejansko dela) in še spi kot bi moral…

To pač nekaj ne štima

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Nekateri potem to prenesejo še v privatno življenje.[/quote]

Človek se tak rodi, ali zna izkazovati čustva ali ne, nima veze akademska podlaga…..nekoč, ko se ljudje niso izobraževali oz so se mnog manj (ne bom o vzrokih) pa so pri nekom pomanjkanje izkazovanja čustev opravičevali s čim??

Človek brez čustev je “mrtev” človek.[/quote]
Prirojene osebnostne in telesne značilnosti imajo res nekaj vpliva. Največji vpliv na način izkazovanje čustev, pa ima vzgoja. Poznejša študijska leta pa so le še nadgrajevanje tega, kar smo.

Ironija je tvoje sporočilo, pa mi je prav žal, če se zdi, da se posmehujem. Sam praviš, da nimaš časa, da bi zraven imel še ženo. Za nas, ki pa smo v zvezah, pa pričakuješ, da bomo nonstop viseli na svojih partnerkah, kot da drugega v življenju več ne počnemo. Ne vem, kako si ti predstavljaš zvezo… da en na drugem visita 24 ur na dan? Mogoče pa si ravno zato sam raje samski, ker imaš napačno predstavo o zvezi, ker se bojiš, da ni bo ostalo nobenega prostega časa zase. Misliš, da moja partnerka ni samostojno bitje in me rabi nonstop ob sebi, brez da posvečam pozornost svojim osebnih stvarem in ona svojim? Saj nisva parazita drug drugemu. Spomnim pa se, da si enkrat pisal o svoji izkušnji, ko te tvoja nikamor in “pustila” oziroma ti nisi želel nikamor z njo. To pa spet ni prav.[/quote]
Človek lahko najde tisoč razlogov, da opraviči nekaj, česar ne zmore…
Odsotnost neke osebe na določenem forumu, še ne pomeni, da tista oseba kvalitetno porablja svoj čas. Zato je vse skupaj le neko opravičevanje.

Človek brez čustev je “mrtev” človek.[/quote]
Prirojene osebnostne in telesne značilnosti imajo res nekaj vpliva. Največji vpliv na način izkazovanje čustev, pa ima vzgoja. Poznejša študijska leta pa so le še nadgrajevanje tega, kar smo.[/quote]

Tudi študijska leta in kasnejša zaposlitev lahko izoblikujeta značaj posameznika. Sem imela enega sošolca na faksu, takrat je bil zelo prijeten pob, skromen in prijateljski. Po tem, ko se je zavihtel na pomemben položaj (to sicer zasluženo, ker je izjemno nadarjen in sposoben), so tudi njegovi prijatelji začeli govoriti, da se je precej spremenil in da se je zelo odtujil. Ne vem, mogoče ga je spremenila tudi njegova partnerka, da je sedaj drugačen.

Ironija je tvoje sporočilo, pa mi je prav žal, če se zdi, da se posmehujem. Sam praviš, da nimaš časa, da bi zraven imel še ženo. Za nas, ki pa smo v zvezah, pa pričakuješ, da bomo nonstop viseli na svojih partnerkah, kot da drugega v življenju več ne počnemo. Ne vem, kako si ti predstavljaš zvezo… da en na drugem visita 24 ur na dan? Mogoče pa si ravno zato sam raje samski, ker imaš napačno predstavo o zvezi, ker se bojiš, da ni bo ostalo nobenega prostega časa zase. Misliš, da moja partnerka ni samostojno bitje in me rabi nonstop ob sebi, brez da posvečam pozornost svojim osebnih stvarem in ona svojim? Saj nisva parazita drug drugemu. Spomnim pa se, da si enkrat pisal o svoji izkušnji, ko te tvoja nikamor in “pustila” oziroma ti nisi želel nikamor z njo. To pa spet ni prav.[/quote]

Marko veš ob glede na to ob katerih urah vse ti pišeš na forumu (sob dopoldne, petek popoldne, večer, zjutraj predvidevam da posvečaš svojim stvarem ti svoj čas konstantno…

kdo je rekel 24 ur na dan? 8 ur spiš 8 ur delaš 1 uro na šiht pa nazaj 1 uro ješ piješ se tuširaš itd… torej ostane na dan časa nekje od 16:30 ali 17:00 do nekje 22:30 to je borih 5 ur rečva 6 da me neboš lovil na minute ali pa kdo drug.

torej je 6 ur na dan 24ur/7 ?

meni pač ta matematika ne deluje… jaz nimam partnerke pa nimam tolko časa pisat tu gor kot ti, je pa res da jaz delam 9,5 ur na dan + včasih sobote od 8-12 ti pa kot zgleda pač ne, je pa tudi res da jaz spim 8-8,5 ur na dan ti pa spet kot zgleda ne, je pa tudi res da si jaz sam naredim kosilo ti pa kot zgleda ne, ker oprosti razen če si super človek vse to pač ne znese, torej sem 99.99999% da nekaj ni tak kot ti praviš

Včeraj sem delal od 8:30 do 17:00 sem bil v trgovini sem si naredo za jest sem se stuširal preobleko pogledal poročila je bla ura 20:00 … Ti pa vsak dan ali skoraj vsak dan uspeš pisat po forumu tudi po TONE sporočil in to med delovnimi dni torej ko povprečen delavec in državljan DELATA (ja teh je vedno manj) enako velja za Robija in On_ vsi se hvalite kak super vam gre ampak pisat mate pa skoz čas, torej so razlogi samo tisti zgoraj našteti.

Vedno bolj sem mnenja da dejansko vi nimate šihta in je MON šiht za vas, me prav zanima kdo dela kaj koristnega pa še v realnem za povrh (kot koristno mislim da nekaj dobesedno USTVARJAŠ ali POPRAVLJAŠ, prelaganje papirov, sklepanje zavarovalnih pogodb in podobno pač ni koristno ampak je prelaganje denarja in pobiranje obresti :))

Pomemben položaj mu je le omogočil, da je postal tisto, kar je že prej na nek način bil, le izraziti tega ni mogel, ker mu situacija ni dopuščala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close