Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali obstajajo moški, ki so…

Ali obstajajo moški, ki so…

Lopato v roke jemljejo tudi tisti, ki ne znajo z njo ravnati. To je mislil.[/quote]
To že..Ampak kako se boš naučil ravnati z lopato, če je nikoli ne boš vzel v roke ?[/quote]

Saj jo bo. Samo ko bo na pravo naletel.

Damn! I'm good in bed. I can sleep for hours.

Makes sense. Povprečen tradicionalist se poroči s prvo žensko, ki pokaže zanimanje zanj. Potem se v razmerju z njo “uči ravnati z ženskami”. Kar ponavadi rezultira v nezadovoljstvu obeh udeležencev in povprečno slabem zakonu.

Tak človek nikoli ni ničesar izbiral. Le pograbil je edino priložnost, ki se mu je ponudila. Pa še iz te ni naredil ničesar pametnega, kar ni presenečenje, ker je itak samo sledil črednemu nagone, ne pa svojim željam, ker jih itak ni imel.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

In potem se ločita, če ne zmoreta reševati težav. V tem ni nič narobe. Narobe je, če se iz tega nista ničesar naučila.

Če ima nekdo slabe temelje zaradi katerih ne zmore ustvariti prijetnega odnosa, še to ne pomeni, da si tega ni želel.
Ne želijo si ga tisti, ki v sebi čutijo odpor.

Ko gledam povprečne pare mojih let, ali pa starejše, je bolj ali manj jasno da je ona “njega pač nekje pobrala”.

Tip bi imel lepšo, samo si je ne more privoščit, pa lepše ga ne pogledajo. Ženska bi imela boljšega, samo so boljši ponavadi manj zanesljivi in avanturisti. In zato sta pač skupaj.

Malo je takih, kjer jima prav na čelu piše, da uživata drug z drugim. Ostalo so bolj variante “ma ja, sej sva že dovolj stara”, “sem bila že proti 30, se je bilo treba zresnit”, “vsi okoli mene so poparčkani” itd.

Marsikateri tip gre v razmerje zato, ker drugače ne dobi seksa, pa tud kuhat ne zna, niti opravljat drugih gospodinjskih del.

Brati ženske poste, kejr opisujejo kakšne moške “rabijo”, pa je prav zares strašljivo. Če strnemo, one “rabijo” enega zanesljivega plačilno sposobnega tepca, ki jim bo stregel spredaj in od zadaj in bo pripravljen žrtvovati svoj prosti čas po njihovih vizijah.

Ta tepec bo zelo verjetno prevaran s kakšnim iz skupine “manj zanesljivih tipov”. Beri: avanturisti, frajerji, motoristi itd itd..

Ženskam se tamala namreč ne navlaži na zanesljivost, ampak na močno roko in trd moški glas.

Tako pač to je, ali si jebach, ali pa papučar, oboje težko.

V bistvu mi gre skoraj na jok ( kaj čem, vendarle imam srce), ko opazujem papučarje in kandidate za papučarje, kako želijo ustrezati kiklam, kako lazijo za njimi, bolj se trudijo, bolj so zasmehovani, ženske jih pa varajo z “out law riderji”..

In zato…odjebi vse kriterije…jaz hodim v službo zato, ker jaz rabim denar zase, ne zato, da me bo ena samska “perspektivna” ocenila kot dovolj zanesljivega tepca za zakonski jarem. Jaz s eukvarjam s športom zato, ker jaz tako hočem, ne zato, ker ženske pišejo, da želijo, da se tip ukvarja s športom. Knjige berem zato, ker me to izpopolnjuje, da lažje razumem svet okoli sebe in ker uživam v tem.

Jaz zase celo mislim, da bi bil dobra partija za partnerja. Ampak ne katerikoli ženski, temveč taki, v katero bi se nesmrtno zaljubil..Ne bom se pa zdaj šel..kaj ta išče…aha to pa to..šit ne ustrezam..rofl..če nisem zaljubljen vanjo, potem me en klinc briga, kje ji jaz ustrezam in kje ne..

V fazi nesmrtne zaljubljenosti – ali bi bil takrat jebach ali papučar? :))))

V.V. Rozanov:

Nihče, niti prijatelj nas ne more popraviti. Velika sreča v življenju je, da srečamo človeka povsem

drugačne konstrukcije, drugačnega značaja, drugih pogledov, ki vedno ostaja sam svoj, ki se nam ne

uklanja, ne prilizuje (dogaja se!) in se nam ne vmešava s svojo dušo v našo psihologijo, v našo zmedo, v

naše dolgočasje in bi bil trdna stenain opora za naše neumnosti in brezumnosti naj so že kakršne koli. Prijateljstvo je v nasprotjih in ne v soglasjih.

Kje in kako se pa naučiš ravnati z njo? Preko knjig? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne, Marko. Tako da zadovoljujem punce raznih vase prepričanih ultra samozavestnih vezanih tipov, kot si ti.

Tipi, res, zgleda da ste ful boljši od mene, a vaše punce s emi ponujajo na vsakem koraku. nehajte se smešit, papučarji.

Saj se tudi z vecino ostalega v celoti strinjam, se bom pa se enkrat ustavil pri tem. Tipicna “uspesna” (drugih zal ne poznam) 30+ letnica, ce je se vedno samska, z redkimi izjemami, “isce” zanesljivega oceta svojih otrok, podrejenega njej in njeni viziji zivljenja. Odlicen kandidat je pussy z zivljenskim motom, happy wife happy life.

Eh Spider, to kar imaš ti, ni lopata, to so otroške grabljice. Za lopato bo treba malo več napora. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

je Spiderjevo razmišljanje najbližje in mu želim,da se smrtno zaljubi v tapravo.
Žal pa se ne morem znebiti občutka,da je njegov oče zelo ranil njegovo mamo. Pogosto so ranjene duše,srca,…in lažejo marsikateri,ki pravijo,da je pri njih bilo “vse O.K. v primarnih družinah in da rane niso ostale na otroških,danes odraslih dušah in to vlečejo naprej.Samo treba je it naprej,to presekat,pa tudi če se zalomi,saj tega danes ne moreš vedeti,sploh če ne tvegaš. Vedno pa Imaš pa vpliv nase,na svoja dejanja,…
Vse dobro Spider, dober si!

saj v vecini primerov ima zelo prav, samo vseeno malo prevec radikalno zastopa svoje stalisce in dobesedno zanika obstoj srecnih vez. Vsaka veza ima vzpone in padce, probleme, se vec pa je lahko lepih trenutkov, ki vse to prekrijejo oz. iznicijo.

Jaz mu tudi želim, da se zaljubi, vendar mu želim tudi da ob tem opusti nekatera prepričanja. Saj v vsaki zvezi vidi le slabo, celo v tistih, ki jih ne pozna, to poišče.

Marko, glede tvojih želj meni: varuj se Danajcev, tudi ko prinašajo darove.:)

Ne vem, če je “pregovor” na mestu. Namreč v tem primeru, ti nihče ničesar ne bo prinesel. Za vse boš moral sam poskrbet. 🙂

Ko tule gor berem domnevno vezane monovce, se vprašam ali si res sploh želim s kom živeti? Kaj če so vse veze take kot pri teh monovcih, ki so prava antireklama za skupno življenje?
Potem pa si rečem, da verjetno le niso vse veze take. Ali pa, da so tile moški v resnici samski.

Kakšne pa so te veze? Jaz sem že nekaj časa tu gor in še nihče v zadnjem času ni napisal kaj dost o svoji zvezi. Imaš ti neke insajderske informacije oziroma “veze”, do katerih nimamo vsi dostopa? 🙂

Oooh, kar solzice mi grejo na oči. Se še spomnite kako smo to včasih ženske zatrjevale. In sedajo so tipčki v položaju, ko morajo to posebej povedat :*

Pa naj še kdo reče, da se družba ne razvija pa da gre vse ‘cugrunt’. Še malo pa bomo tam 🙂

Oooh, kar solzice mi grejo na oči. Se še spomnite kako smo to včasih ženske zatrjevale. In sedajo so tipčki v položaju, ko morajo to posebej povedat :*

Pa naj še kdo reče, da se družba ne razvija pa da gre vse ‘cugrunt’. Še malo pa bomo tam :)[/quote]

Spider ne kapira, da bo vedno bolj otročji. Njegova generacija je zaparčkana in v vezah, on pa pohajkuje po mestu in se druži vedno z mlajšimi in z zelenci. Med njimi deluje kot izkušen možakar, nazaj pa dobiva otroške štose in zelenjavo, ki jih tukaj prodaja po najnižji ceni:))))

Pa naj še kdo reče, da se družba ne razvija pa da gre vse ‘cugrunt’. Še malo pa bomo tam :)[/quote]

Spider ne kapira, da bo vedno bolj otročji. Njegova generacija je zaparčkana in v vezah, on pa pohajkuje po mestu in se druži vedno z mlajšimi in z zelenci. Med njimi deluje kot izkušen možakar, nazaj pa dobiva otroške štose in zelenjavo, ki jih tukaj prodaja po najnižji ceni:))))[/quote]

Ne skrbi še ene 20 let bo Spider počakal in potem bo največji tip med ločenci pa še otrok nebo mel katerim bi moral plačevat preživnine.

Ženske z nerealnimi pričakovanji pa kar naj ostanejo same. Bolše za nas ker pol ti pa celo življenje mori zakaj nisi tak kot je ona zasanjala.

Spider na zdravje… bova mogla kdaj na pir 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ker ne bo hotel plačevat oziroma ne bo imel denarja ali ker ne bo imel otrok? Namreč tisto slednje se lahko hitro (v 20 letih) zgodi, glede na to redno (baje) občuje z večimi ženskami. Kondom namreč lahko poči, ženske so pa tudi prefrigane (nekatere). Za preživnino se včasih splača naredit kako “napako”. :))

Ker ne bo hotel plačevat oziroma ne bo imel denarja ali ker ne bo imel otrok? Namreč tisto slednje se lahko hitro (v 20 letih) zgodi, glede na to redno (baje) občuje z večimi ženskami. Kondom namreč lahko poči, ženske so pa tudi prefrigane (nekatere). Za preživnino se včasih splača naredit kako “napako”. :))[/quote]

Če je pameten si bo itak dal prerezat cevko pol pa lahko babnce mislijo pa sleparijo kolko hočejo 🙂 še boljše pa je da mora pojest pa bo težko v muco prišlo pa samo z usti obdelat za ziher… aja pa samo s prstki spodaj šarit 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ful vas matra moje spolno življenje..ene..ne bi raje poskrbeli za svoje?

Drugače pa, vezane ženske nimajo ravno ful želje imeti otroka s tipom, ki ni njihov uradni partner. Tako da, teh skrbi sploh nimam, pa tudi tako bogata parija nisem, da bi si ženske ful želele mojega denarja. Pa tudi nikjer nisem napisal, da ga tiščim v vvsako luknjo, to ste smao zavistneži tako prebrali.

Res folk, zase se brigajte, boste imeli do konc lajfa dost dela. Medtem, ko ugibate o življenju samskega Spiderja, vam vaše lastne zveze polzijo iz rok..Kako vem..ja, kako dovmim, da so ravno zveze teh tukaj najbolj glasnih vezanih zelo drugačne, od povprečne slovenske žalosti..

Ajde.

Saj tud noben ni zapisal, da ga tiščiš v vsako. Kdo je pa to prebral, domišlljavec? :))

Ker ne bo hotel plačevat oziroma ne bo imel denarja ali ker ne bo imel otrok? Namreč tisto slednje se lahko hitro (v 20 letih) zgodi, glede na to redno (baje) občuje z večimi ženskami. Kondom namreč lahko poči, ženske so pa tudi prefrigane (nekatere). Za preživnino se včasih splača naredit kako “napako”. :))[/quote]

Marko, prosim, da ne žališ žensk. Kaj misliš, da smo same avše al kako? Če kondom poči, veš, obstaja jutrranja tabletka. Katera ženska je tako neumna, da bo zanosila z nekom s katerim ni v stalni zvezi? Saj ni nora. Kaj misliš, da bo za par evrov, ki jih bi dobila za otroka, otroka res lahko preživljala?
Zdaj si napisal tako kot, da smo ženske ene neumne avše, ki lovimo okrog moško seme. In potem preživnino za otroka. Res glupo razmišljanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close