Ali obstajajo moški, ki so…
Čeprav ne spadam med šankiste, ker je to zame izguba časa, se strinjam s tvojim prvim delom komentarja.
Z drugim pa niti ne…Ker bi potem to pomenilo, da se ne bi smel nikoli pogovarjati z nobeno žensko. 🙂
To trditev o pravi zvestobi lahko izreče nekdo, ki mu je zvestoba tuja in mu je omenjena skrajnost edina možnost, da ne podleže skušnjavi. In je neke vrste miselni produkt uma, ki hoče sebi povedati, da sploh nima smisla biti zvest, saj takšno življenje, da ne bi pogledal za nobeno žensko, sploh nima smisla oziroma niti ni možno.
To je tisto, ko si on domišlja, da ga ti pecaš, ti pa sploh tega ne delaš, vsaj ne zavestno. 🙂
Priporočam ti ogled filma “Ana in kralj”. Ne bo ti žal. Z Jodie Foster v glavni vlogi.
Na koncu filma sledi en stavek, ki ga nikoli ne bom pozabila, gre pa nekako takole:
“Dokler nisem srečal tebe nisem vedel, da lahko moškega zadovolji ena sama ženska.”
Imaš prav, le da ona bo takega moškega v trenutku prezrla, ker ve, da obstajajo tudi drugačni. Tu se nima ona kaj prilagajat, saj v nobenem primeru ničesar ne dobi. Edino kar bo drugače, je to, da bo lahko rekla, da je v zvezi. Le da ne bo čist prepričana, če je res. 🙂
zdaj ne vem ali ste tu res sami teoretiki, ali pa sami cudaki, z redkimi izjemami.
Ce sodim po sebi, pa naj se ne slisi kot samohvala, imam veliko kar danasnje zenske iscejo, v materjalnem in nematerjalnem smislu. Torej po vasih silnih teorijah, bi moral imet eno, zraven pa se vsak teden drugo? Ja valda. Vse to je odvisno od karakterja cloveka, ne pa od tega kaj ima in kaj lahko nudi. Jaz ko imam zensko ob sebi, ki jo smatram za svojo partnerko, sem zvest ko cucek, vidim samo njo in vso pozornost posvecam njej. Ne cutim najmanjse potrebe po drugih, se najmanj pa da bi se slinil po kelnarcah. prosim vas lepo, neki standardi pa vseeno morajo obstajat, vsaj malo samospostovanja.
Ti si munjen, 100%. Spominjaš me na osebke, ki si samo zaradi nekakšnega črednega nagona kupijo zadnji in najdražji model oh in sploh super telefona, potem pa ne uporabljajo vseh funkcij, ki jih ta nudi iz preprostega razloga, KER JIH NE ZNAJO.
Ženske imamo veliko funkcij, vprašanje pa je, če jih znaš ti uporabljati.
Lp, Ioli (s smislom za humor)
Saj, ko govorim(o) o tem, kaj ji lahko moški (ali ženska njemu) nudi, se gre predvsem za ta občutek varnosti, torej prisotnosti in ohranjanja pozornosti in ne toliko materialne stvari. No, fajn je že, da ne živita na drevesu. :))
Ti si munjen, 100%. Spominjaš me na osebke, ki si samo zaradi nekakšnega črednega nagona kupijo zadnji in najdražji model oh in sploh super telefona, potem pa ne uporabljajo vseh funkcij, ki jih ta nudi iz preprostega razloga, KER JIH NE ZNAJO.
Ženske imamo veliko funkcij, vprašanje pa je, če jih znaš ti uporabljati.
Lp, Ioli (s smislom za humor)[/quote]
Važno, da ga kupi in ima občutek, da je “višje lige” in napreden . 🙂
Čredni nagon pa nas itak vodi v propad..Mislim, da o tem ni dvoma.
Imaš prav, le da ona bo takega moškega v trenutku prezrla, ker ve, da obstajajo tudi drugačni. Tu se nima ona kaj prilagajat, saj v nobenem primeru ničesar ne dobi. Edino kar bo drugače, je to, da bo lahko rekla, da je v zvezi. Le da ne bo čist prepričana, če je res. :)[/quote]
točno tako Marko, samo razlika je v tem da bo ona še naprej jamrala prijateljicam ali na MONu medtem ko bo ta lep samozavesten tip imel drugo ona pa bo imela samo take ki niso v njeni knjigi standardov.
torej kje je problem?
V njej!
Problem je v tem ker vsaka oseba želi ob sebi nekoga ki je višji nivo.
Recimo jaz bi tudi mel v postli kako zvezdnico iz hollywooda tak malo za hec ampak one pa dvomim da bi mi sploh dale šanso in podobno je v teh primerih sicer bistveno manjše razlike a vendar dovolj da se opazijo.
Samo da ženske tega dandanes več ne opazijo ker so nafutrane z romani in princi z belimi konji potem pa samo to dejansko hočejo… živet svojo barbie pravljico
Ženska je kontradikt na 2 nogah… Nočejo met luzerjev ampak prince ki pa njih nočejo ampak jamrajo da so samske pa jih nihče ne pogleda (čeprav jih) znakov pa ne dajo nobenih da bi kdo pristopo in mislijo da ji bodo po filmsko padle mape na tla in ji bo lep hollywood dečko pri 30tih perfektno porihtan pomagal to pobrat se ji bo nasmejal in jo bo prosil za cifro katere mu ona nebo dala ampak on jo bo pač izsledil in ji bo na vrata prineso rože ter ji dejal da pač ni mogel pozabit tako lepega obraza.
dober vic… realnost je da če hočejo 30 in nekaj letne ženske imet moškega morajo bit super dobre v izgledu, bogate ali pa znat biti SOCIALNE in ne zategnjene (HUMOR HUMOR HUMOR) ni lepšega kot sedet zunaj na terasi aprila pri 15 stopinjah na soncu z punco ki se zna nasmejat in smeh ni prisilen
Spider, mislim da so določene ženske že po naravi “nezveste” in bi bile take ne glede na kvaliteto svojih partnerjev. Poznam en tak primer nezveste žene – njen mož je bil tako v redu, da smo bili vsi šokirani, ko smo izvedeli, da ga je prevarala. Ljubimec je bil veliko slabši od njenega moža, močno dvomim tudi, da je bil nek hud akrobat v postelji. Precej žensk se odloči za zakon in družino, ker ne želijo izstopati, koliko si pa v resnici želijo teh obveznosti, je vprašanje.[/quote]
..in enako se večina dedcev nazadnje poroči, ne, ker res želijo biti poročeni s to določeno žensko, ampak ker “je to normalno”, “kaj bodo pa sosedje rekli”, “sem že dovolj star”, “treba se je zresnit”.
Potem pa hodijo v gostilno mladi kelnarci jamrat, kako grozno babo imajo doma!
Jp. Obojni boste morali malo stopit z oblakov, preden se bo komu “kaj” zgodilo. Do takrat boste pač “uživali” na nasprotnih bregovih oziroma oblakih. 🙂
Imaš res to kar ženske iščemo?
Recimo odkritost, razgledanost, prijaznost? Samovšečnost mi je mimo, materialistnočnost je tudi mimo. Afnanje z dragimi avti je za tepce.
Ker večina takih, ki mislijo, da so oh in sploh, se kaže z dragimi avti, hvalijo se kako super so oblečeni, dajejo v nič delavce v tovarnah.
@standardi, samovsecnost ni to kar zenske iscejo. In ne, nimam dragega avta. Koliko sem sam opazil, iscete nekoga ki je preskrbljen, samostojen, da ni napopan na mamino zizo, samozavesten z jasno postavljenimi cilji, iscete ambicioznost, razgledanost, odlocnost, ne marate pasivnosti, mora bit nezen, pozoren, hkrati pa mora bit alfa samec. Aja pa se smisel za humor mora imeti. Bo nekako tako?
In to kar ti pravis, glede delavcev recimo, je samo stvar vzgoje, ne materijalnega stanja, kako gledas na ljudi. Moj foter je bil sin delavca in to vzgojo je nekako prenesel na mene, ceprav je kasneje v zivljenju precej uspel in se mocno dvignil, tega obcutka za soljudi nikoli ni izgubil. V studentskih letih sem dosti delal v takih fabrikah in firmah, se dosti pogovarjal z njimi, se pocutil njim enakega, zato danes tezko gledam na njih vzviska, ceprav sem se ze davno dvignil nad njih.
No potem sem zadel. Moras pa se zavedati da taki moski niso copate in imajo tudi svoje zahteve in pricakovanja, Ceprav je marsikatera prepricana v nasprotno. Veliko jih misli da je ze dovolj ce so lepe. Spet druge mislijo da so dosegle vrhunec ce imajo kombinacijo lepote in pameti. Zelo narobe. Taki moski, ki ima vse atribute, ki v oceh danasnjih modernih zensk veljajo za must have, se prekleto dobro zaveda svoje moci, sploh ce je tukaj zraven se vsaj povprecen izgled in sarm. In ce zahteve niso izpolnjene, se hitro ozre za drugo.
Priporočam ti ogled filma “Ana in kralj”. Ne bo ti žal. Z Jodie Foster v glavni vlogi.
Na koncu filma sledi en stavek, ki ga nikoli ne bom pozabila, gre pa nekako takole:
“Dokler nisem srečal tebe nisem vedel, da lahko moškega zadovolji ena sama ženska.”[/quote]Iz tega stavka sledi, da si lahko kralj (z x ženami), ki se ti vsi klanjajo, če nimaš ob sebi ženske, ki te zadovolji se boš spraševal ZAKAJ bi moški želel biti zvest samo 1 ženski…
Veste, kaj je pa meni najbolj zanimivo?
Da ravno vi, tradicionalisti, ki tako “navijate za zveze”, ki tako zelo “veste”, kaj rabi moški in kaj ženska, po drugi strani ustvarjate med drugim tudi nasilje v družini, varanje in druge družinske odklone, če sem skrajen, v konči fazi pa predvsem ločitve.
Glede na to, koliko je ločitev, slabih zakonov, ste očitno stvar uspeli zavoziti že nekje na risalni deski življenja samega.
Nemara bi tradicionalisti morali najprej razmisliti o tem, nato pa kazati s prstom na samske..
Nasilje v družini, varanje v družini, odklone v družini… lahko ustvari lahko samo nekdo,
ki živi v družini?
Solisti pač ne, ker ne živijo v družini.
Tudi sesalca ne moreš pokvariti, če ga ne uporabljaš. Pa lopate tud ne.
Btw: kje si dobil tako ultra-speed tipkovnico, ki piše hitreje kot……
🙂
Kar pomeni, da ste samski zato, ker ne znate ravnati z ženskami…:)))
Hecam se….
Ampak na podlagi tvoje izjave, bi lahko vsak prišel do takšnega sklepa.[/quote]
Lopato v roke jemljejo tudi tisti, ki ne znajo z njo ravnati. To je mislil.[/quote]
To že..Ampak kako se boš naučil ravnati z lopato, če je nikoli ne boš vzel v roke ?
Forum je zaprt za komentiranje.