Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zvestoba

zvestoba

Robi, nisem samska, sem v vezi.

On_, če se do 42 leta nisem odločila za otroke, se tudi sedaj ne bom. Se ti ne zdi?

Ok ti se nisi, kaj pa vse ostale, ki bi se mogoče zgledovale po tebi?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj vse ostale, ki bi se zgledovale po meni, ne razumem kaj hočeš povedat?
Zaradi mene se lahko zgledujejo po meni, to je njihov, ne moj problem.

Saj ne pridejo na slabše. Ti vidiš/slišiš samo en plat. Ljudje dostikrat pojamramo zaradi različnih stvari, morda trenutnih, ki nas tarejo, morda kakih dolgotrajnih problemov ali pa kar iz navade 🙂 Ne moreš posplošit, da je pa samo slabo v teh vezah. Ne vidiš tistega, da npr. skupaj pogledata film ali jo on povabi na izlet ali jo pelje po nakupih ali kaj četrtega. Ljudje smo pač taki, da o slabih stvareh lažje govorimo kot o prijetnih. Že na samem forumu je tako, 4/5 tem je o jamranju, ostalo so neke pozitivne, slabo obiskane teme.

Navedla si leta in svoj stil življenja, bi pa lahko tudi kakšna mlajša živela takšno življenje in bi se slučajno prijelo.

Ali se sedaj pogovarjamo le o tebi osebno? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Krivokljun, kar si naštela, vse to tudi midva počneva pa ne živiva skupaj :).

On_, osebno jaz sem postavila vprašanje. In še enkrat: obstaja kontracepcija.

Neuradno v vezi..Uradno pa samska. 🙂

Robi, nisem samska, je to težko razumet? Če bi bila samska, bi lahko seksala s komerkoli recimo, ker pa nisem samska pa to počnem le s partnerjem.

…ki ni nobena 100%….
Je pa ravno to tudi (lahko) razlog zakaj toliko slabih zakonov. Vsi bi uživali (kar ni nič narobe) potem se pa zaštrika in takrat rešujejo nekaj kar je že v osnovi zgrešeno. Tako se ujamejo v lastno zanko in se počutijo ujeti v zakonu… in bežijo vsak v svojo stran, eni v delo, drugi v hobi, tretji v otroka/e, četrti v ljubice/ljubčke….. samo drug z drugim nič, dokler ne poči…. Potem ostane samo še jamranje, ker tisto dobro je itak samoumevno in se ne omenja 😉

Neuradno v vezi..Uradno pa samska. :)[/quote]

Pa kaj je narobe s tabo?

To pa je ena huda in nepopravljiva napaka.

Neuradno v vezi..Uradno pa samska. :)[/quote]

Pa kaj je narobe s tabo?[/quote]Uradno ali neuradno? 🙂

Saj pa razumem, le pohecal sem se. Pa ne misliti, da te obsojam, saj sem včasih prav tako (zaradi finančnih koristi), uradno bil samski. Neuradno pa v vezi. 🙂

To pa prepuščam vsakemu posamezniku, da odloči o tem. 🙂
Čeprav bi tudi tebi postavil isto vprašanje, ker si tako črnogleda in rada opaziš žaljivke, pa obsojanje..Pa čeprav sam avtor ni mislil nič slabega.

No ja, moram rečt, da po temle me niti ne čudi, da si še vedno sam. Sicer pa obstajajo ženske, ki v partnerju vidijo izključno oplojevalca in skrbnika ter vzgojitelja svojega potomstva. Glede na to, da očitno ti v ženskah vidiš tudi pretežno inkubator, mislim da bi takšna zveza z nekaj kompromisi lepo funkcionirala. Le pravo bo treba najti. :-)))

Pa kaj je narobe s tabo?[/quote]Uradno ali neuradno? :)[/quote]

😉

P.S.: nenazadnje sedaj tudi razumem tvoj čut za estetiko in lepoto, ki si ga predstavil z nekaterimi slikami
:-)))

[center][img]http://www.mladinska.com/_files/12726/Venera_200.jpg[/img][/center]

Moj point si očitno zgrešila, namerno ali ne. Point je, da posplošuješ. Da imajo drugi slabe veze, ker slišiš “samo jamranje”.

No ja, moram rečt, da po temle me niti ne čudi, da si še vedno sam. Sicer pa obstajajo ženske, ki v partnerju vidijo izključno oplojevalca in skrbnika ter vzgojitelja svojega potomstva. Glede na to, da očitno ti v ženskah vidiš tudi pretežno inkubator, mislim da bi takšna zveza z nekaj kompromisi lepo funkcionirala. Le pravo bo treba najti. :-)))[/quote]

Kaj tebi spet ni jasno o ženskah? :))) Ti kar mene vprašaj, če ti kaj ni jasno. 😀

Nikjer se nisem opredeljeval o svojem stanu, tako da ne vem, od kod se vlačijo domnevni podatki in špekulacije, menda iz oblakov? Samo ti niso relevanten vir, ker vreme je spremenljivo (do oblačno). 😀

Kaj v ženskah vidim, sem nekje napisal, ko sem jih prmerjal z najlepšo umetniško upodobitvijo matere narave. :))) In narava daje tudi življenje, jasno. A ni to čudež? Še kakšne nejasnosti? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

To sploh ni ženski tip postave, to je pikniški tip z izrazitim trupom in kratkimi nogami, riti praktično sploh ni. Ima pa f*k ročke, v kolikor je to f*kiš ccccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

katenjkić, ti ne boš veš grbane iskala, ker si očitno jedla neke halucinogene f*kish gobe, da se ti je tisto zapisalo 😀

Krivokljunček, ko bi ti vedela, kakšne očitke se mi daje, ker si moja prijateljica~~

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Saj sem ji pokazal gobe, ampak bi verjetno raje videla kakšnega jurčka, tisto so bile marele. Mi kaj svetuješ? :))

No ja ampak še vedno nekako lepo zaokrožuje matjažkovo filozofijo se mi zdi. Plodnost ueber alles press. Še čez glavo so ji nekaj poveznili, da ne moti splošnega vtisa :-)))

No ja ampak še vedno nekako lepo zaokrožuje matjažkovo filozofijo se mi zdi. Plodnost ueber alles press. Še čez glavo so ji nekaj poveznili, da ne moti splošnega vtisa :-)))[/quote]

Boom, kaj si ti to za babjek? :)))
Ne želi si tega, ker ne boš dobil:
[img]http://fatalchat.com/Gallery/508eeaec644ee.jpg[/img]

To je samo meni obljubila, menda v francoskem jeziku. 😀

No ja no, pač občuduješ naravni inkubator, ki poleg svoje primarne funkcije lahko še tvoje gate pere. Saj ni problema, no :-))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close