zvestoba
Kako pa to, da ko živita narazen, si oba kuhata in pereta sama, če pa sta skupaj, pa MORA ona. Kdo pravi, da MORA. Ona misli, da mora ali on misli, da mora. Kdo sprejme pogoj, naj ga torej ne sprejme, če mu je muka.
Poslušam kolegice v službi, poslušam sosede, poslušam sorodnice… vse se pritožujejo koliko dela imajo, kako nimajo nič časa zase, kako morajo kar naprej delat še po službi, čistiti, likat…
Jaz pa imam čas zase :).
In ko poslušam vse te ženske, se vedno vprašam, zakaj sploh skupaj živet, če je pa vse tako slabo?
Moški pa se ne pritožuejo nad skupnim življenjem in tem, da imajo preveč dela doma. Zdaj ne vem ali ne jamrajo ali pa jim res ni sile :)?
Kako pa to, da ko živita narazen, si oba kuhata in pereta sama, če pa sta skupaj, pa MORA ona. Kdo pravi, da MORA. Ona misli, da mora ali on misli, da mora. Kdo sprejme pogoj, naj ga torej ne sprejme, če mu je muka.[/quote]
On_ je spet napisal nekaj, česar še sam ne razume. On_, dolgo te že berem in še nikol nisi napisal nič takega, s čimer bi me prepričal, da si srečen v zvezi. Ena sama patetična teoretična nakladacija s podtonom, da si v zvezi, ker je tako pač edino normalno.
Matjazku pa ponovno sporočam, naj se dokaže v praksi. In naj ne vrti gobca o tem, v kakšni družini sem jaz živel, ker to ni njegova stvar. Zdaj mi bo pa že vsak mozoljast smrkavec, ki je prebral eno knjigo od Freuda, sral po glavi s psihoanalizo. Ne ga srat.
mali, skrajni čas je, da s ezačneš brigat zase.
Verjetno ni tako slabo, kot sama želiš videti. Predvidevam, da imaš sama slabo mnenje o resni vezi, zato pa vidiš le slabo.
Iščeš le potrditve tega, da si raje na pol samska, kot pa v vezi. To je zate le tolažba.
Samo jamranje pa ne more biti merilo za to, kako slabo ali dobro nekomu gre. Pravijo, da glede denarja prav tako ne jamrajo tisti, ki so v resnici revni, ampak tisti, ki si ne morejo privoščiti raznih dopustov in razvajanja.
Če ga ne vidiš, potem je bolje biti samski/a. Ampak poudarjam, to ni naravno stanje. Vse v naravi teži k parčkanju, razplodu… In pri človeku, ki je izjemno socialno bitje, brez družbe sploh ne more preživeti, je trdno partnerstvo načeloma vrednota, če misliš imeti otroke.
Zakaj na slabše? 🙂 Ženska je bolj “odnosno bitje” v povprečju v primerjavi z moškimi. Njej je pomebno, da najde ustreznega partnerja, da je v kakovostni zvezi, z moškim, s katerim bo ohranjala toplo “domače ognjišče”, ki je predpogoj za njeno materinsko (starševsko) vlogo kasneje. Če si najdeš klipana, da mu igraš mamico, je to tvoja odločitev, saj ti izbiraš med ostalo govedo, pardon, hotel sem reči med moškimi. :))
:)))))))
Nisem vedel, da me bereš s tem razlogom, da bi te v kaj prepričal. :/
Jaz ravno ne pišem s tem razlogom prepričevanja, bolj pišem o tem v kaj sem prepričan, za kar nekako vem, da obstaja, sedaj če ti vse to zanikaš lahko navedeš kak resen argument (kako naj bi jaz po tvoje živel ni nek argument ;), bomo imeli neko debato na to temo, lahko pa kot kak mozoljavi smrkavec skušaš spravit zadevo na neko čustveno raven izsiljevanja in tam zmagaš. V tem delu si nedvomno dober, samo pri meni ti ne bo uspelo. 😉 🙂
Ajde navedi nekaj dejstev, ki ovržejo moje pisanje že v temelju, da obstajamo kot osebe, ki se ločimo po spolu. Zadnjič si kar nekako obmolknil. Menda ga nimaš za orehe tret? 😉 :)))
Forum je zaprt za komentiranje.