Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske katerega poklica so vam najbolj ali najmanj pri srcu?

Ženske katerega poklica so vam najbolj ali najmanj pri srcu?

meni verjami – ni šans, da imaš konkurenco — nimaš gajsta, da bi bila tekmovalna

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Imela sem občutek, da obsojaš ali da se (mogoče) celo rahlo posmehuješ, ker dosti negativno govoriš o prepričanju, da je v natur obliki še vedno lahko tudi lepo oz. predvsem še vedno lahko urejeno.

Zakaj primerjam različna obdobja. Enostavno zato, ker za biti srečen ali zadovoljen s svojim telesom ni nujno, da se hkrati briješ oz. depiliraš, ali pristrižeš dlake … Torej, če so včasih naše mame, babice… bile lahko zadovoljne oz. celo poželjive takšne kot so bile, zakaj ne bi sedaj mogla ženska biti prav tako poželjiva takšna kot je, oz. zakaj bi moral to biti znak neurejenosti.

Ne, ne opravičujem se. Samo razmišljam…

Ne vem za tvoje? otroke… ampak moji otroci ne bodo rekli nikomur da smrdi. Pa ne zato, ker ne bi nikoli noben (ne mislim ozko na svojo družino) smrdel, ampak zato, ker je to nevljudno. Oz. ni uvidevno. Vsaj jaz nikoli nobeno nisem slišala. Oz. če bi to slišala, bi že takoj povedala, da na tak način se pa pač ne pogovarjamo. [/quote]

Hammmer type fish 🙂
[img]http://www.flmnh.ufl.edu/fish/gallery/descript/RtailStingray/hammer.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zame natur pomeni tudi naličenost s primernimi barvnimi toni in v zmernih količinah. Natur je tudi tuširanje z geli, ki ne vsebujejo parabenov, aluminijevega klorohitrata ipd. Natur so parfumi, kreme prijazne koži…ne vem zakaj bi se morala zadovoljiti z nič, če nam sedanjost ponuja veliko več. Saj oblačila izbiramo tudi primerno obdobju, najbrž ti ne bi bila všeč dolga plisirano krilo z naborki in karirastim vzorcem. Naše babice so bile prav šarmantne v tej opravi. Da ne govorim o obutvi…

Ponovno poudarjam, otroci so iskreni v svoji biti. Če jim to klestiš do njihove biti, bodo lutkice, ki delujejo po principu, kar paše drugim. Otroka lahko pravtako na primeren in vljuden način privzgojiš, da ni žaljiv, ko govori resnico. Ampak zakaj bi v ožji družini tajil, se zadrževal, se delal finega, blefiral…tega mu res ni treba. Vsepovsod drugje od otrok pričakujejo male odrasle, vsaj doma jim pusti da na glas prdnejo in drugi komentira, da to pač smrdi:).

Tudi sama nimam niti enega sivega lasu. Saj se ne barvam zaradi tega, ampak ker so mi všeč barve in rada preizkušam nove odtenke na svojih laseh. Zakaj pa ne, a bom na stara leta to počela:))).

Zame natur pomeni tudi naličenost s primernimi barvnimi toni in v zmernih količinah. Natur je tudi tuširanje z geli, ki ne vsebujejo parabenov, aluminijevega klorohitrata ipd. Natur so parfumi, kreme prijazne koži…ne vem zakaj bi se morala zadovoljiti z nič, če nam sedanjost ponuja veliko več. Saj oblačila izbiramo tudi primerno obdobju, najbrž ti ne bi bila všeč dolga plisirano krilo z naborki in karirastim vzorcem. Naše babice so bile prav šarmantne v tej opravi. Da ne govorim o obutvi…

Ponovno poudarjam, otroci so iskreni v svoji biti. Če jim to klestiš do njihove biti, bodo lutkice, ki delujejo po principu, kar paše drugim. Otroka lahko pravtako na primeren in vljuden način privzgojiš, da ni žaljiv, ko govori resnico. Ampak zakaj bi v ožji družini tajil, se zadrževal, se delal finega, blefiral…tega mu res ni treba. Vsepovsod drugje od otrok pričakujejo male odrasle, vsaj doma jim pusti da na glas prdnejo in drugi komentira, da to pač smrdi:).

Tudi sama nimam niti enega sivega lasu. Saj se ne barvam zaradi tega, ampak ker so mi všeč barve in rada preizkušam nove odtenke na svojih laseh. Zakaj pa ne, a bom na stara leta to počela:))).[/quote]

prosim, da me na ZS opozorita predno pride do lasanja.
Hvala

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

hm, zanimivo. Čeprav, če prideš domov iz službe ob 17.00, a ni človek običajno, če zjutraj ob 06.00 vstane, ob 13.00 že lačen in gre na kosilo? A ste navajeni na dva kosila na dan??

A????? To ti resno??? Jaz, na primer, ne maram zijalastih in za ženskami žvižgajočih gradbenih delavcev… Ampak, to nima zveze s poklicem ampak s kulturo človeka.[/quote]

Tara, tocno tako. Mislim… resnicno ne mores in ne smes locevati ljudi po njihovih poklicih. Kako lahko nekdo rece, da so vse uciteljice nesposobne gospodinje in vse frizerke najboljse? Pa, a se hecate? Niso vse izobrazenke hladne in necloveske in niso vse frizerke, prodajalke, natakarice super in tople osebe. Lepo vas prosim, no. Ne vem no, meni se zdi vse skupaj smesno. In potem se debate o urejenosti ljudi. Potemtakem nalicena zenska ni sposobna skuhati kosila in iti v trgovino? Absurd.,
Avtor: a si ti sposoben soustvariti topel dom? Zakaj bi bilo to v domeni zensk? Ne vem kje ti zivis, da so ti dolgoletne izkusnje pokazale taksno stanje? Svasta. A ti pa si vedno sproscen, urejen in nasmejan? Se pa sploh ne cudim, da se vedno isces nekoga, s katerim bi prezivel praznike. Miskim, da bos se nekaj casa cakal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close