Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske katerega poklica so vam najbolj ali najmanj pri srcu?

Ženske katerega poklica so vam najbolj ali najmanj pri srcu?

Draga moja antilopica. Zakaj venomer nabijaš slabo vest ženskam, ki so rade urejene? To, da hočemo poudariti kakšen detajl in biti še lepše se mi zdi en tak naš ženski privilegij in s tem ni nič narobe. Sama uporabljam maskaro, pa različna črtala (za oči, ustnice), pa šminkice pa pudrčke in nimam čisto nič slabe vesti. A-ja pa nohtke imam tudi dolge in lase tudi. Skoraj do riti. In imamo kljub temu čisto in urejeno stanovanje in vsak dan skuhano kosilo. Brez kakršnekoli pomoči “od zunaj”.[/quote]

Margot, jaz vate ne dvomim, da to vse obvladaš. :))

Margi, te čisto podpiram.
Pa tudi, če je pomoč od zunaj, ni s tem nič narobe.[/quote]

Točno tako.[/quote]
Ja, točno tako. 🙂

Drugače pa je ženska prav tako lahko urejena na način “natur”. Ne pašejo vsaki ličila, pa dolgi nohti……

Točno tako.[/quote]
Ja, točno tako. 🙂

Drugače pa je ženska prav tako lahko urejena na način “natur”. Ne pašejo vsaki ličila, pa dolgi nohti……[/quote]

Robi, verjetno si že videl, kako je, ko nekateri moški uredijo svojega fičkota ali hrošča (prevleke za sedeže in ostalo). No, žensko, ki je pretirano nališpana (torej, ne v mejah sprejemljivega) primerjam s tem, da z okranclanostjo želi iz fičkota narediti BMW-ja. Kar je narobe. Tudi fičko je lušten avto že sam po sebi.

Res je. To so pač razni “šminkerji”. 🙂

Ja, točno tako. 🙂

Drugače pa je ženska prav tako lahko urejena na način “natur”. Ne pašejo vsaki ličila, pa dolgi nohti……[/quote]

Robi, verjetno si že videl, kako je, ko nekateri moški uredijo svojega fičkota ali hrošča (prevleke za sedeže in ostalo). No, žensko, ki je pretirano nališpana (torej, ne v mejah sprejemljivega) primerjam s tem, da z okranclanostjo želi iz fičkota narediti BMW-ja. Kar je narobe. Tudi fičko je lušten avto že sam po sebi.[/quote]

Ah antilopca, brezvezno pretiravanje. Namreč, zelo malo je žensk, ki so tako nališpane, da so kot maškare ali porcelanaste lutke. Veliko žensk zna namreč nositi make up zelo dobro.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Robi, verjetno si že videl, kako je, ko nekateri moški uredijo svojega fičkota ali hrošča (prevleke za sedeže in ostalo). No, žensko, ki je pretirano nališpana (torej, ne v mejah sprejemljivega) primerjam s tem, da z okranclanostjo želi iz fičkota narediti BMW-ja. Kar je narobe. Tudi fičko je lušten avto že sam po sebi.[/quote]

Ah antilopca, brezvezno pretiravanje. Namreč, zelo malo je žensk, ki so tako nališpane, da so kot maškare ali porcelanaste lutke. Veliko žensk zna namreč nositi make up zelo dobro.[/quote]

A sem kje pisala o kakšnih procentih? Zanimivo je, kako me moški razumejo, nekatere ženske pa nikakor.

Tako jaz, kot Robi, govoriva o ekstremih. Tisto, kar je v mejah normale, in tega je v bistvu največ, sploh ni predmet debate.

Ah antilopca, brezvezno pretiravanje. Namreč, zelo malo je žensk, ki so tako nališpane, da so kot maškare ali porcelanaste lutke. Veliko žensk zna namreč nositi make up zelo dobro.[/quote]

A sem kje pisala o kakšnih procentih? Zanimivo je, kako me moški razumejo, nekatere ženske pa nikakor.

Tako jaz, kot Robi, govoriva o ekstremih. Tisto, kar je v mejah normale, in tega je v bistvu največ, sploh ni predmet debate.[/quote]

Mah kje antilopa. Meni je samo zanimivo, kako se ženske rade obregnejo ob urejene ženske. Večna tema tu gor, pa če tudi gre le za namazane trepalnice. Sicer pa je fajn, da vsaka po svoje in je za vsakega nekaj. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Drugače pa še odgovor Eminemu (sicer te verjetno ne zanima žensko mnenje, pa vendar);

Meni so najbolj pri srcu čistilke, najmanj pa tiste, kot Pacu.

V vsakem poklicu imaš ženske, ki ga dobro in profesionalno opravljajo in tudi take, ki ga ne. Najbolj cenim tiste ženske, ki uspešno opravljajo poklic, ki je zgodovinsko bolj “moški”. Verjetno se še spomnite tiste policistke, ki je ustavila dva roparja. V mnogih poklicih ženske požrtvovalno ravnajo. Žal se najdejo tudi posameznice, ki s svojim ravnanjem očrnijo tudi vse druge poštene ženske, ki vestno opravljajo svoje delo. Zato posploševanja nikakor ne maram.

Tako jaz, kot Robi, govoriva o ekstremih. Tisto, kar je v mejah normale, in tega je v bistvu največ, sploh ni predmet debate.[/quote]

Zakaj sploh govoriš o parih ali celo 1%….

dejansko vidim več žensk ki nimajo nič na sebi in so ogabne kot obratno 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zame ni nič bolj ogabnega, kot pretirano nališpana in pobarvana ženska.

Tudi niso slabe… Vendar bi mene zanimale izključno če bolničarke in srednje medicinske sestre. Tiste ta visoke so preveč polne same sebe in itak nič pametneaga ne počnejo na šihtu, samo komandirajo.

Učiteljica ti si samo fouš. Kaj znaš skuhati – bolonjsko iz vrečke? Frizerke so večinoma pač lepše in prijetnejše od vas. Učitlce (ker naziva profesorica si ne zaslužite) ste pa ene kot nune zapete, nenaličene in brez nalakiranih nohtov.

aja pa natakarce so večinoma tudi super… Same lepotice, ustrežljive (študentke ki delajo magisterij in kelnarijo odpadejo). Škoda edino, ker so preveč v stiku z moškimi in jim nemreš zaupati.
Je tu kaka luštna frizerka med 18 in 30 let, da bi skupaj preživela božič in bi mi pripravla večerjo?

Trgovke so karakterno enkratne ženske, škoda le ker so večinoma neurejene,, (razen tistih ki prodajajo cote in parfume). No na, delovni plašč in kroksi pač ne morejo biti privlačni na oko. Morda ste privat lepše.

Za tistih 600 evrov, se ženska bolj težko uredi in kupi kaj boljšega.

Zame ni nič bolj ogabnega, kot pretirano nališpana in pobarvana ženska.[/quote]

Spodaj te ena pozdravlja pa še ene tisoče jih je…. nisem še vido kere tudi ko je ko barbika nareta da bi raje tole spodaj fukal…. ne me jebat robi to nabijaš popularizem… da ne fuknem gor kakih še hujših ko bo tale zgledala kot misica!

[img]http://api.ning.com/files/WnmTYkV-edKfACvgcbHpjyGmZUo71wNZ3oG-VerDKx6cAhY78YgKyh4zUsMJQtbT1g7rRvscFUbPZUe22IEB7o8KRfcRYCqG/veryuglychinesewoman.jpg[/img]

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Antilopa, če ti moški pokažejo da te razumejo in ti pretirano prikimavajo, raje 2x premisli.
Najbrž je past!

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Margot, levi smo prebrisani lovilci…:) S skupno akcijo antilopo spravimo v past in potem hop po njej. 🙂

Same skrajnosti. Tako kot debeluške, pa pretirano nališpane, pa tako naprej…..Ženska lahko svoj videz veliko bolj pokvari, če se pretirano naliči, kot če se sploh ne naliči.

Antilopa, če ti moški pokažejo da te razumejo in ti pretirano prikimavajo, raje 2x premisli.
Najbrž je past![/quote]

Moški smo zahrbtni, hinavski in lažnjivi, a ne? Vedno neki prikriti interesi v odnosu do žensk, če sodiš po bivš…? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne. Moški ste preračunljivi :). To pa.

Lucky, si bogata? Če si, boš mi še bolj všeč… :)))
Nisi, ah je** ga, si pa lepa, to tudi nekaj šteje… 😀

Nisi, ah je** ga, si pa lepa, to tudi nekaj šteje… :D[/quote]

Vidiš, kako si domač v teh vodah :))).

Jaz, stara koka samo pravim, da če govoriš neumnosti in ti moški kljub vsemu prikimava, je velika verjetnost, da se ti je odpel gumb na bluzi ali kaj podobnega. Kaj Matjažko, danes mamica ne bo huda, ker si zapacal pižamco ?? Tole te je ziher zadovoljilo … :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Nisi, ah je** ga, si pa lepa, to tudi nekaj šteje… :D[/quote]

Vidiš, kako si domač v teh vodah :))).[/quote]

V mutnih vodah sem domač, ja. Boš zaplavala z mano en krog pod vodo? Če boš lucky, boš izplavala brez problemov? 😀

Vidiš, kako si domač v teh vodah :))).[/quote]

V mutnih vodah sem domač, ja. Boš zaplavala z mano en krog pod vodo? Če boš lucky, boš izplavala brez problemov? :D[/quote]

Brez problemov? Sanjsko :). Eni obljubljajo raj na zemlji, ti pa pod vodo :). Kje to je? Pod ruševjem?

V mutnih vodah sem domač, ja. Boš zaplavala z mano en krog pod vodo? Če boš lucky, boš izplavala brez problemov? :D[/quote]

Brez problemov? Sanjsko :). Eni obljubljajo raj na zemlji, ti pa pod vodo :). Kje to je? Pod ruševjem?[/quote]

Tako dobra si po srcu, potem pa si naletela na same takšne kaveljce in drago plačala zaupljivost?
Obljubljajo, se širokoustijo, samo besede, potem pa nič iz tega, balonček obljub naenkrat poči in nastopi bridka streznitev, ko spregledaš te “živali”…
Raj na zemlji? Nič iz tega. Raj pod odejo, ravno tako prazne besede. Kakšno razočaranje….
Groza me je, če samo pomislim, da bi moral 1 sam dan preživeti kot ženska. Kako ti uspe?
Ma sreča zate, da sedaj več ne nasedaš tako zlahka tem preračunljivim bleferjem, si jih že zdavnaj spregledala. Vsaka šola pa nekaj stane, 30+ leta žensko strezijo, spoznajo podrobno sestavo testa, ki ga je bog zamesil, ko je delal Adama… Je dal preveč jajc? Ena bi bila čisto dovolj, a ne? Ah, kaj te sprašujem, saj ne znaš kuhati. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close