Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske katerega poklica so vam najbolj ali najmanj pri srcu?

Ženske katerega poklica so vam najbolj ali najmanj pri srcu?

Brez problemov? Sanjsko :). Eni obljubljajo raj na zemlji, ti pa pod vodo :). Kje to je? Pod ruševjem?[/quote]

Tako dobra si po srcu, potem pa si naletela na same takšne kaveljce in drago plačala zaupljivost?
Obljubljajo, se širokoustijo, samo besede, potem pa nič iz tega, balonček obljub naenkrat poči in nastopi bridka streznitev, ko spregledaš te “živali”…
Raj na zemlji? Nič iz tega. Raj pod odejo, ravno tako prazne besede. Kakšno razočaranje….
Groza me je, če samo pomislim, da bi moral 1 sam dan preživeti kot ženska. Kako ti uspe?
Ma sreča zate, da sedaj več ne nasedaš tako zlahka tem preračunljivim bleferjem, si jih že zdavnaj spregledala. Vsaka šola pa nekaj stane, 30+ leta žensko strezijo, spoznajo podrobno sestavo testa, ki ga je bog zamesil, ko je delal Adama… Je dal preveč jajc? Ena bi bila čisto dovolj, a ne? Ah, kaj te sprašujem, saj ne znaš kuhati. :))[/quote]

a ima oni dripec matkić spet nočno, pa si ostal s prazno ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Uf, si bil pa izčrpen… Življenje v dvoje je res lažje, en kuha, drugi je :)).

Oh, sem mislil, da boš v odpisu vendarle prehitela mojega oboževalca NM-ja….
Zakaj si me pustila čakati celih 15 minut?
Veš, kako mi je bilo hudo, kneznosne bolečine, bil sem ves v krču, tiho hrepenenje me je razjedalo živega od znotraj v nestrpnem pričakovanju, čakal in čakal in čakal, nervozno si grizel nohte, da bom pa mogoče tudi jaz 1x lucky in mi poveš pravo kombinacijo za sedmico? Tako bi me zagotovo osrečila. Ali še znaš tudi kako drugače osrečiti? Je pa res škoda, da samo enosmerno osrečuješ, povratno pa ne dobiš pravega odmerka sreče? Mogoče rabiš kaj bolj močnega? Zdaj je čas pričakovanj, mogoče pa se ti vendarle nasmihne sreča… Se mi zdi, da si zelo, zelo blizu…. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Iščeš kombinacijo za sedmico? (U)smiljenje to ni. Verjamem, da sem ti s tem fuuuullll pomagala, zdaj ti ostane samo še najožji krog in boš lažje pokombiniral :). Be strong enough.

Dolgi nohti in pridnost pri delu? Si težko predstavljam dolge nohte in mesenje potice.

Dolgi nohti in pridnost pri delu? Si težko predstavljam dolge nohte in mesenje potice.[/quote]

Sama nimam dolgih nohtov, ker mi to ni všeč. Ampak ko takole poslušam vaše bučke, česa vse urejena ženska ne zmore…wtf. Če ima make up in urejeno frizuro, tudi ne more mesti potice? Kaj edino ženske, ki so se “zanemarile” izpolnjujejo kriterij pridnosti?

Dolgi nohti in pridnost pri delu? Si težko predstavljam dolge nohte in mesenje potice.[/quote]

Sama nimam dolgih nohtov, ker mi to ni všeč. Ampak ko takole poslušam vaše bučke, česa vse urejena ženska ne zmore…wtf. Če ima make up in urejeno frizuro, tudi ne more mesti potice? Kaj edino ženske, ki so se “zanemarile” izpolnjujejo kriterij pridnosti?[/quote]

Očitno je tudi, da je mesenje potice merilo za pridnost ženske. ☺☺☺

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sama nimam dolgih nohtov, ker mi to ni všeč. Ampak ko takole poslušam vaše bučke, česa vse urejena ženska ne zmore…wtf. Če ima make up in urejeno frizuro, tudi ne more mesti potice? Kaj edino ženske, ki so se “zanemarile” izpolnjujejo kriterij pridnosti?[/quote]

Očitno je tudi, da je mesenje potice merilo za pridnost ženske. ☺☺☺[/quote]
Seveda je. 🙂 Več ženska mesi in razteguje, bolj pridna je. 🙂

Drugače pa me moti bolj to, ko se urejenost pogojuje z dolgimi nohti, pa naličenostjo…Kot, da ženska s kratkimi nohti ne bi mogla biti urejena.

Očitno je tudi, da je mesenje potice merilo za pridnost ženske. ☺☺☺[/quote]
Seveda je. 🙂 Več ženska mesi in razteguje, bolj pridna je. 🙂

Drugače pa me moti bolj to, ko se urejenost pogojuje z dolgimi nohti, pa naličenostjo…Kot, da ženska s kratkimi nohti ne bi mogla biti urejena.[/quote]

Ko tebe berem, je problem v vsakršni urejenosti. No, edini tvoj pogoj sta voda in milo. Meni to pač ni merilo za urejenost, tudi glede čistoče še nič ne pomeni.

Zate pač ni, zame pa je. 🙂

Zate pač ni, zame pa je. :)[/quote]

Točno tako. Važno, da sta se našla s tvojo, oba enako misleča.

Zate pač ni, zame pa je. :)[/quote]

Točno tako. Važno, da sta se našla s tvojo, oba enako misleča.[/quote]
Ali ni to lepo?

Ali ni to lepo?[/quote]
Res je. Če ne bi bila enako misleča, ne bi bila skupaj.

Ali ni to lepo?[/quote]

Ful ja…voda in milo:))).

Hmmm Robi, no tule se res redko piše, da je ženska neurejena, če nima dolgih nohtov in podobno. V obratni smeri se pa kar naprej nekaj piše. Ženska ženski vrana… 🙁

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ali ni to lepo?[/quote]

Ful ja…voda in milo:))).[/quote]
Kaj se razburjaš, vsaj ribicam je voda ja osnova 🙂
Voda in milo sta pogoj za čistočo, kar seveda ni urejenost. Pojem urejenost se razlikuje od osebe do osebe in vsak ga pojmuje drugače,

A se ne počutiš dovolj urejeno in zadovoljno, da se je treba posmehovati ?
A naj še ženski kupim varekino za beljenje anusa ? 🙂

Ful ja…voda in milo:))).[/quote]
Voda in milo sta pogoj za čistočo, kar seveda ni urejenost. Pojem urejenost se razlikuje od osebe do osebe in vsak ga pojmuje drugače,[/quote]

Hvala, ker me razumeš:). Si ti potemtakem tudi urejen, ali zgolj čist?:))) Saj pojmi glede urejenosti ne odstopajo kaj dosti. Po navadi imajo največ za povedat ravno neurejeni, ker zagovarjajo svoj stil nomadskega življenja:)).

A se ne počutiš dovolj urejeno in zadovoljno, da se je treba posmehovati ?
A naj še ženski kupim varekino za beljenje anusa ? :)[/quote]

Zanimiva mi je kombinacija, milo in voda in tako sem dobila asociacijo, kako se vidva s partnerko dopolnjujeta:).
Tvoja ženska ničesar ne rabi. Dovolj bo, če boste imeli toplo vodo, ti pa le prinesi svoje doma narejeno milo:).

Stvar je v tem, da se moraš v osnovi izredno počutiti neurejeno in nezadovoljno, če rabiš določeno mero vsakodnevnih ritualov glede ličenja, pa parfurmiranja, pa barvanja….Da s tem dovolj močno vplivaš na svojo osnovno podobo o sebi, ki izgleda neurejena.

Voda in milo sta pogoj za čistočo, kar seveda ni urejenost. Pojem urejenost se razlikuje od osebe do osebe in vsak ga pojmuje drugače,[/quote]

Hvala, ker me razumeš:). Si ti potemtakem tudi urejen, ali zgolj čist?:))) Saj pojmi glede urejenosti ne odstopajo kaj dosti. Po navadi imajo največ za povedat ravno neurejeni, ker zagovarjajo svoj stil nomadskega življenja:)).[/quote]

Jaz odstopam od pojma “pravi moški” ker pod tem sem slišal, da moški mora mal “dišat” po znoju. Vedno, ne samo ko igra fizikalca 🙂
Na čistoči kot temelju se gradi urejenost, katera pa odstopa med posamezniki samo v malenkostih

Se vidi, da spadaš v skupino nomadov, ker ti je vse, kar je več od mila in voda tabu in trdiš, da je človek skrajno nezadovoljen sam s sabo, če si privošči kaj več kot so si naši predniki. Ravno zato, ker se imam rada, si privoščim maksimalno. V kolikšni meri in kaj to pomeni, pa ti ne mislim pojasnjevati, ker si me že opredelil za neurejeno, nezadovoljno…

Se vidi, da spadaš v skupino nomadov, ker ti je vse, kar je več od mila in voda tabu in trdiš, da je človek skrajno nezadovoljen sam s sabo, če si privošči kaj več kot so si naši predniki. Ravno zato, ker se imam rada, si privoščim maksimalno. V kolikšni meri in kaj to pomeni, pa ti ne mislim pojasnjevati, ker si me že opredelil za neurejeno, nezadovoljno…[/quote]

Zate je najboljše, komaj dovolj dobro, ker se ceniš…

Vsak zagovarja svoj stil, pa če je urejen ali neurejen.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Goldfish, jaz te nisem opredelil za neurejeno. To si si sama izmislila ali pa mogoče le projiciraš vame svoje občutke ?

Napisal sem, da morajo obstajati razlogi, da ženska vsak dan čuti potrebo po urejanju. In ta razlog je, da se brez tega počuti nezadovoljno in neurejeno. Če se ureja in če se urejaš, potem si urejena. A zame vse te procedure niso pogoj za urejenost. A zdaj zastopiš ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close