Ženske katerega poklica so vam najbolj ali najmanj pri srcu?
Pozdravleni…že nekaj časa z zanimanjem berem ta forum in zaminivi so mi predvsem topiki o ženskih in moških odnosih…
Moje dolgoletne izkušnje kažejo, da si mi najman pri srcu ženske iz vzgoje in izobraževanja (vzgojiteljice in učiteljice). Zakaj? Zdijo se mi take lene ženske, polne same sebe, najbolj pametne. Še kosila niso sposobne skuhat. Kosilo večkrat naročijo kar v šoli in to za celo družino. Bogi njihovi moški. Pomojem niso sposobne ustvarit toplega doma doma. Si predstavljate, da bi taka ženska v predbožičnem času pekla piškote, delala francosko solato??Niti podrazno…S tako žensko si pomojem nimaš kaj začet.
dost podobne so jim pomoje vse izobraženke (zdravnice, pravnice itd), ampak verjetno v blažji obliki zoprnosti.
Skoraj vse frizerke ki jih poznam so pa take prijetne ženske… nasmejane, sproščene, na hece. Pomojem so tudi dobre gospodinje… pa še doma ti lahko frizuro zrihtajo, hehe, če jo imaš za dekle. Za namečej pa so še večinoma zelo urejene: dolgi nohti, lepi lasje, lepe obleke… Sproščena, nasmejana, urejena ženska in še gospodinja PA KAJ ČEŠ BOLJŠEGA??? 🙂
Kaj pa vi menite? Lp
Zelo zanimiva tema Eminem.Po svoje te čisto razumem in s strinjam s teboj glede učiteljic in vzgojiteljic,evo Bog mi je priča da se ti pridružim pri mnenju.”Faulaste” polne same sebe,kadar greš mimo vrtca ali šole,nabašeš na eno ki si prtljažnik polni z vrtčevskim ali šolskim kosilom.
Ko sta moja dva hodila v O.Š. sem komaj čalala da se je znebita.Roditeljskega se nisem udeleževala (tistega ob torkih za 3 ure?! ni šans ,ker je nisem hotela poslušat:))!! Odšla sem na individualen na 15 minutk..Uglavnem lenobe,izkoriščevalke,hinavščina od žensk ubi bože.Otroci so vedno lačni.Mora ostati za kljusetine da domov nosijo marš.
Uff si zadel temo in me spomnil zdaj;((
Zdravnice so dame ajde..so tudi nočne primadone dežurnih zdravnikov,žgejo se cele noči:)) jeb..ga…dejva jim to oprostit hehe…
Frizerko imam v familiji.Opis kot si rekel.
Samo ti pa nekaj povem zdaj.Moj poklic ni ne eden in ne drugi,kakor tudi ne tretji…da se pa ima za dobro gospodinjo ,se pa ne veš..Kuham in pečem kolikor moram.Ne uživam v kuhinji,čeprav sama naredim francosko in piškote.Potice pa res ne pečem evo..priznam vesoljnemu svetu.Morda zaradi tega,ker imam malo protekcije in me teta med prazniki “preseneti” in mi veeedno speče en “pleh še zame” ,kajti jaz sem glede potice praaava lenčina;(((
Zdravo,
zagotavljam ti, da ni tako.
Sama sem učiteljica in zelo rada kuham, pečem in učim. Moj roditeljski sestanek traja 20 minut in konec. Večinoma starši razvlečejo te minute, ker sprašujejo neumnosti.
Glede frizerk: eno imam v sorodu. Pa ni ni niti K od kuharice. Njeni otroci živijo od pogrej in pojej. Ja, večino časa porabi za frizuro, nohte, trepalnice ipd.
Je najlepša, ko jo srečaš zunaj. Iz njene kuhinje pa ne bi niti kozarca vode, ker nisem prepričana, da je čist.
Tako, da tvoja sodba ni najbolj na mestu.
Še vedno ne razumem, zakaj imajo ženske toliko opravka s trepalnicami (če upoštevam frizerko, ki jo omenja predhodnica), jaz ne uporabljam nobene maskare, še manj pa, da bi umetne trepalnice lepila.
Se pa strinjam, da tiste ženske, ki izgledajo kot Barbike iz škatlice, so najmanj okretne v gospodinjstvu. Večino stvari naredijo mož, najeta gospodinja, mati ali pa živijo po principu “pogrej in pojej”.
Da je težko dobro in veliko kuhati z dolgimi nohti, da o pospravljanju ne govorim. :)[/quote]
Ne svinjaj tolko doma pa neboš mela dosti za pospravljat…. Poznam pa žensko z zelo dolgimi nohti ki odlično kuha…. in je moja teta…..
je pač treba znat!
Da je težko dobro in veliko kuhati z dolgimi nohti, da o pospravljanju ne govorim. :)[/quote]
Ne svinjaj tolko doma pa neboš mela dosti za pospravljat…. Poznam pa žensko z zelo dolgimi nohti ki odlično kuha…. in je moja teta…..
je pač treba znat![/quote]
Nimam težav s pospravljanjem in kuhanjem, z dolgimi nohti pa tudi ne, ker si jih redno strižem. Ampak hvala za nasvet.
je pač treba znat![/quote]
Nimam težav s pospravljanjem in kuhanjem, z dolgimi nohti pa tudi ne, ker si jih redno strižem. Ampak hvala za nasvet.[/quote]
očitno pa maš težave da bi ”neostrižena” pospravljala in kuhala…. point je da gre samo pač ti nisi sposobna ali pa si prerazvajena… kdo bi vedo 😀
Nimam težav s pospravljanjem in kuhanjem, z dolgimi nohti pa tudi ne, ker si jih redno strižem. Ampak hvala za nasvet.[/quote]
očitno pa maš težave da bi ”neostrižena” pospravljala in kuhala…. point je da gre samo pač ti nisi sposobna ali pa si prerazvajena… kdo bi vedo :D[/quote]
Ti nikoli.
očitno pa maš težave da bi ”neostrižena” pospravljala in kuhala…. point je da gre samo pač ti nisi sposobna ali pa si prerazvajena… kdo bi vedo :D[/quote]
Ti nikoli.[/quote]
A greva stavit 1 milijon € da lahko zvem? samo enga kolega hekerja pokličem in ga poprosim za uslugico od kod zdaj pišem potem pa še 1 mini izletek… Slovenija je majhna….
Nikoli ne reci(napiši) nikoli 😉
Se vidi da si bolj nizko glede tega… a misliš da te ne more nihče najt ko pišeš tukaj gor take samozavestne fore?
Ti nikoli.[/quote]
A greva stavit 1 milijon € da lahko zvem? samo enga kolega hekerja pokličem in ga poprosim za uslugico od kod zdaj pišem potem pa še 1 mini izletek… Slovenija je majhna….
Se vidi da si bolj nizko glede tega… a misliš da te ne more nihče najt ko pišeš tukaj gor take samozavestne fore?[/quote]
ccc se ti vidi, da povsod v zvezi z bejbami rabiš “pomoč” ☺
itak že vsi vemo njen naslov, mobi cifro, mere teleščka … kakšni pa imamo že njene clipe ☺
Ti nikoli.[/quote]
Se vidi da si bolj nizko glede tega… a misliš da te ne more nihče najt ko pišeš tukaj gor take samozavestne fore?[/quote]
Stari, evo ti deal – ti obdržiš milijon, jaz pa okoli sebe take, ki ne rabijo pomoči prijateljev, da nekaj dokažejo.
…sem pa verjela, da imaš dovolj punc okoli sebe, da ti ni treba na “1 mini izletek”. No, zdaj ne več.
itak že vsi vemo njen naslov, mobi cifro, mere teleščka … kakšni pa imamo že njene clipe ☺[/quote]
Itak.
Stari, evo ti deal – ti obdržiš milijon, jaz pa okoli sebe take, ki ne rabijo pomoči prijateljev, da nekaj dokažejo.
…sem pa verjela, da imaš dovolj punc okoli sebe, da ti ni treba na “1 mini izletek”. No, zdaj ne več.[/quote]
1. Stara si lahko samo ti 🙂 jaz ne….
2. Jaz ne rabim nič dokazat…. morda bi pa ŽELEL… bistvena razlika
3. ”1 mini izletek” nima nobene veze z žensko ker želja po tebi je daleč v negativi torej to ali imam dovolj punc ali ne ni relevantno pri tem niti malo.
Aja da mate klipe od nje… fajn upam da se olajšaš ….
…sem pa verjela, da imaš dovolj punc okoli sebe, da ti ni treba na “1 mini izletek”. No, zdaj ne več.[/quote]
1. Stara si lahko samo ti 🙂 jaz ne….
2. Jaz ne rabim nič dokazat…. morda bi pa ŽELEL… bistvena razlika
3. ”1 mini izletek” nima nobene veze z žensko ker želja po tebi je daleč v negativi torej to ali imam dovolj punc ali ne ni relevantno pri tem niti malo.[/quote]
[img]http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/06/XAxaV.gif[/img]
Draga moja antilopica. Zakaj venomer nabijaš slabo vest ženskam, ki so rade urejene? To, da hočemo poudariti kakšen detajl in biti še lepše se mi zdi en tak naš ženski privilegij in s tem ni nič narobe. Sama uporabljam maskaro, pa različna črtala (za oči, ustnice), pa šminkice pa pudrčke in nimam čisto nič slabe vesti. A-ja pa nohtke imam tudi dolge in lase tudi. Skoraj do riti. In imamo kljub temu čisto in urejeno stanovanje in vsak dan skuhano kosilo. Brez kakršnekoli pomoči “od zunaj”.
Draga moja antilopica. Zakaj venomer nabijaš slabo vest ženskam, ki so rade urejene? To, da hočemo poudariti kakšen detajl in biti še lepše se mi zdi en tak naš ženski privilegij in s tem ni nič narobe. Sama uporabljam maskaro, pa različna črtala (za oči, ustnice), pa šminkice pa pudrčke in nimam čisto nič slabe vesti. A-ja pa nohtke imam tudi dolge in lase tudi. Skoraj do riti. In imamo kljub temu čisto in urejeno stanovanje in vsak dan skuhano kosilo. Brez kakršnekoli pomoči “od zunaj”.[/quote]
Margi, te čisto podpiram.
Pa tudi, če je pomoč od zunaj, ni s tem nič narobe.
Draga moja antilopica. Zakaj venomer nabijaš slabo vest ženskam, ki so rade urejene? To, da hočemo poudariti kakšen detajl in biti še lepše se mi zdi en tak naš ženski privilegij in s tem ni nič narobe. Sama uporabljam maskaro, pa različna črtala (za oči, ustnice), pa šminkice pa pudrčke in nimam čisto nič slabe vesti. A-ja pa nohtke imam tudi dolge in lase tudi. Skoraj do riti. In imamo kljub temu čisto in urejeno stanovanje in vsak dan skuhano kosilo. Brez kakršnekoli pomoči “od zunaj”.[/quote]
Margi, te čisto podpiram.
Pa tudi, če je pomoč od zunaj, ni s tem nič narobe.[/quote]
Točno tako.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://shrani.si/f/2D/8m/b9prQDj/ks.jpg[/img]