Ženitne posredovalnice?
Če ni dovolj petelinov, se kure ravsajo, da perje po luftu frči. apčihh… :))[/quote]
Drži. Ni vsak petelinček že petelin, a ne Matjažko?! :))))))))
Drži. Ni vsak petelinček že petelin, a ne Matjažko?! :))))))))[/quote]
Tvoj puh me žgečka po nosu, sem moral kihniti. Kaj si ti za ena perjad? :)[/quote]
Lupček, čist navadna japkica! To pa menda ja poznaš, saj si iz kmetov. :)))
Si kar mislim za koliko časa boš izstopila…. 😀
Daj kaj se jeziš pa govoriš če se me razume, se me razume, če pa ne, pa pač ne…. Najprej se sama “zgražaš” nad tem, ko nap. Metka ni razumela vseh tistih brencelnov, ki letajo okoli nje, v naslednjem stavku pa druge označiš za nekaj podobnega kot je to počela Metka….
Se pravi sem si sam kriv za tvoje nezadovoljstvo, slabo voljo, ker nisem dojel kaj si ti z napisanim mislila?… :/
Drugače se pa stinjam s tvojo razlago, da se ni potrebno razburjat nad tistimi, ki ignorirajo “predstavitveno stran” na straneh za spoznavanje. Za take bi imel sam instant odgovor, preusmeritev na stavek v začetnem opisu. 😉
Je pa treba bit pripravljen tudi na vse tiste obade, komarje in ostal mrčes, ki leta tam okoli in bi samo pičili….
Kakšen pips, ali pa repilent, mogoče šopek sivke v lase, pa bo 😉 :)))
Jaz jih usmeri na svoj profil,a mapk potem se pa začne teženje v stilu, da profil je itak brezveze, da se v profili vse laže in tako naprej, eni prosjačijo, da bi se vseeno dobila z njimi, tretji žalijo, zmerjajo, ker sem jih zavrnila. Še dobro, da je gumb: BLOKIRAJ, ČRNA LISTA ali kaj takega. Je pa žal takih tipov cca. 80%. Tako, da moja črna lista je hudo polna. Res pa je, da nikoli jaz ne iščem, vedno počakam, da me oni kliknejo.
Če dovolite, bi temo vrnil nazaj na on topic. Jaz sem prvič na tak način skušal spoznati punce pri 19. letih, sicer ni bila ženitna posredovalnica, pa vendar. To pa zato, ker preprosto nisem vedel kje naj spoznam kakšno punco. Edini stiki s puncami ki sem jih imel, so bile kolegice na faksu ter sosede v študentskem domu. S prvimi pač ni nikoli preskočila iskrica, pa tudi si nisem predstavljal da bi hodil s sošolko, niti me nobena od njih ni privlačila. V študentskem domu pa dlje kot do “Živjo, kako si? Kaj počneš? No, bodi fajn” ni prišlo.
Danes, 7,5 let pozneje se situacija glede spoznavanja punc vsaj pri meni ni spremenila. Vse punce s katerimi sem bil, sem spoznal preko interneta, prav tako tudi punco, s katero zdaj flirtam.
Zanimivo. Ko sem še jaz obiskovala te portale, jih je bilo bolj malo na block listi, večina je dojela, če nisi odpisala al pa če si napisala, da opa bato, to ne bo šlo. Je pa res, da nisem nikoli čakala križem rok, da me drugi kliknejo, ker to je pasivizem brez primere. Če ti pišejo “napačni”, se edinole lahko jeziš samo nase, ker nisi nič naredila, razen tega da si v eter spustila nek oglas, ki je lahko čisto zavajanje.
Ne vem, če se je s tem ravno za hvalit, ker to nekako vrže luč nate, nad katero je napis kot npr., hmm… I’m perfect? Meni je to čist nečloveško, ljudi kar takole “frcat”, ker ne ustrezajo nekim merilom. Se pa spomnim občutkov, ko sem bil še na teh portalih. Jeza sem, jeza tja, ampak na nikogar se nikoli nisem jezil ali zgražal, če ni šlo po mojih željah. Najlažje je sedet križem rok in čakat na popolnega. Ampak najdaljša pot do sreče je ravno po bližnjici. 🙂
Tu se pa motiš. Še zdaleč ni večina obupancev, mogoče kaka polovica. Nekateri so prijavljeni iz firbca, tretji bi radi probali kaj novega, četrti si samo dopisujejo in tako zabijajo čas … skratka, pestra paleta ljudi. Janos da so najbolj na udaru tisti ta predrzni, ki takoj povedo, kaj bi radi in kaj iščejo.
Kar nekaj parov, ki jih poznam, se je našlo preko neta in so vsi po vrsti fejst ljudje. Verjetno pa ni človeka, ki ne bi naletel na čudake, zafrustrirance tudi na netu. Saj obstajajo tudi v real lifu.
Nič, samo tip, ki je obupan, ni privlačen nobeni, vsaj normalni ne.[/quote]Saj to bolj ali manj vsi vemo, le da nekateri mislijo, da ne delujejo obupano, ko fehtarijo in ker ni želenega rezultata še stopnjujejo fehtanje…. in tako se šolajo….
Naj bodo tršice prizanesljive s šolarčki…. 😀
Kaj znaš brat? Ženske pravijo, da ko gredo na te spletne portale, jim težijo tipi vsi po vrsti.
Jaz razlagam, zakaj je tako. ker so ti tipi žnj roba, ki pač težijo vsaki ženski, ki ji je moč težiti.[/quote]
Ženske pa hodijo na te portale zato, da lahko jamrajo in se pritožujejo nad žnj robo. 🙂
Vsak ima dober ali manj dober namen, da se znajde na določenem mestu.
In ker gledaš iz svojega zornega kota in ker imaš tipe, ki iščejo po portalih za slabše, se postaviš na stran jamrajočih žensk. Pa čeprav niso v resnici nič boljše od tipov.
Prav tako so to portali za spoznavanje in ne vem, zakaj bi šla ženska na te portale, če ne želi, da ji kdo teži…..Razen tega razloga, kot sem ga omenil.
Dejstvo je, da gredo nekaterim ljubezenske zadeve laže, drugim težje. Prvi stik je veliko laže navezati prek internetnih portalov kot v živo, zato res ne vem, kako lahko koga čudi, da je na portalih morda sorazmerno več “negodnežev” – ker jim res ne bi rada rekla obupanci. Še veliko več kot negodnežev je pa brezveznjakov, ki še sami ne vedo, kaj bi sami s sabo, fukfehtarjev in vezanih fukfehtarjev.
Kar je mene motilo, ko sem bila prijavljena na enem od teh portalov, je bilo sledeče: pri mojih 40 se je javljal razpon fantov oz. moških od 19 do 65 let. Torej ljudje, ki bi lahko bili moji sinovi in očetje. Druga kategorija so bili pavšalisti, ki so se očitno javili popolnoma vsaki ženski, ki se je prijavila, ker je bilo iz uvodnega pisma razvidno, da si niso ogledali profila, saj je bilo zelo neosebno in pavšalno. Tretja kategorija so bili vezani – in ti so bili za nameček še nesramni, ko sem jim odpisala, da me ne zanimajo (da sem neumna, naivna, joj, kako sem se sladko nasmejal ob tvojih besedah, tako stara, pa še tako naivna in podobno). V bistvu so bili še najbolj simpatični odkriti fukfehtarji, ki so takoj povedali, kaj bi, ampak seveda me vseeno niso zanimali, in tako je na situ navsezadnje ostal en sam tip, s katerim se se tudi dobila in je bilo okej, nobenih pripomb, samo iskrica pač ni preskočila. Pa jaz sem se javila enemu, ta mi je bil pa res kul, samo žal on ni bi zainteresiran za kaj več 🙁
Navsezadnje pa sem potem začela hodit s tipom, ki je v restavraciji, kamor gremo pogosto jest, slučajno nadomeščal natakarja … je navezal stik, mi dal svojo cifro … the rest is history.
Glej, če me avanture ne zanimajo me pač ne zanimajo tipi, ki mi težijo s seksom. Da ne govorim o tistih, ki ponujajo celo denar za spolne usluge.
Ali pa, če me klikne 50letnik, sicer ga lepo opozorim, da je preveč let, in potem še teži kaj vse bi me naučil… blokiram in je mir.
Ne vem, če se je s tem ravno za hvalit, ker to nekako vrže luč nate, nad katero je napis kot npr., hmm… I’m perfect? Meni je to čist nečloveško, ljudi kar takole “frcat”, ker ne ustrezajo nekim merilom. Se pa spomnim občutkov, ko sem bil še na teh portalih. Jeza sem, jeza tja, ampak na nikogar se nikoli nisem jezil ali zgražal, če ni šlo po mojih željah. Najlažje je sedet križem rok in čakat na popolnega. Ampak najdaljša pot do sreče je ravno po bližnjici. :)[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.