Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženitne posredovalnice?

Ženitne posredovalnice?

No dobro, otroka si lahko želiš sam po sebi, tudi če si samski (krivokljunčica, tam tisti zazvlečeni film je zgodba o tem), je pa to, če ti nekdo na prvem zmenku in še to preko interneta(?!) začne o tem, kako bi imel otroka s tabo, prav specialno scary, pa če si jih dotična ženska še tako želi.
In načeloma si ženske bolj želijo otroke kot moški. Spet kr neko svetobolje noo…[/quote][/quote]Večna zgodba…. 🙂
Nekateri niso zahtevni in želijo že kar na prvem “zmenku” vedet kako in kaj namesto, da bi ustvarili pogoje da bi “kobila ali krava” :)))) sama izrazila željo, ki bi bila v skladu z njihovimi pričakovanji ;).
Če ne premore toliko taktnosti pa naj ta “bik ali žrebec” išče dalje na kakšnem drugem pašniku tiste manj zahtevne tik pred ovulacijo…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Torej ti, ki si 28, iščeš mlajše tipe od sebe?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, v bistvu ne iščem. Me pa zanimajo nekje +/-5let. Ne zaniamjo me 10, 15 let starejši.

Jaz si ne znam predstavljati, da bi bil v resni zvezi s starejšo od sebe. Jaz zgledam mlajši kot sem, pa včasih sem rad malo otročji. Zato mi avtomatsko ležijo mlajše ženske.

Kako nenavadno, da vsi moški trdijo, da so videt mlajši kot so v resnici. Ja, razumem, kaj si hotel povedat, da po pameti nisi na nivoju svojih vrstnic, zato te zanimajo mlajše, ki so na enakem zrelostnem nivoju kot ti.

To niso zahtevni kriteriji, ampak omejeni kriteriji. Če te zanima samo materijalni vidik, kot je izobrazba in preskrbljenost oz. finančno stanje.[/quote]

Poleg tega sam vedno bolj opažam, da “izobraženi” moški oziroma karieristi zelo malo časa posvetijo svojim ženam, družini. Verjetno so tudi izjeme, kot povsod drugod, ampak če malo logično pomisliš, nekdo, ki dela kariero, mu bo ta vzela veliko časa oziroma mu je visoka prioriteta in mu bo družina na drugem mestu. Zato je res zelo omejeno iskat partnerja po teh kriterijih.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako si pa ti zagrenjena, to je enostavno neverjetno. In tega se niti ne zavedaš.:)

Imam lahko svoje preference v lajfu, prosim? Hvala. In kaj za kuratz ima tebe za brigat, zakaj imam jaz raje mlajše?

Ne vem Marko, ampak malce preveč posplošeno razmišljaš. Kot, da bi bili vsi izobraženi karieristi. Če je nekdo magister ali doktor še ni nujno, da je karierist.

Spider, če te moje mnenje ne zanima, potem se ne vpikuj vame. Nisem se jaz tebe lotila, ampak ti mene. Jaz sem samo tebi odgovorila. Da pa 32letnik, ki ne najde gat za svojega kačona, ni iskana roba za 32letnice je pa tako jasno. To je roba za najstnice.

Ti pa si zagrenjen, ker nimaš faksa?

Kje sem se te lotil, si ti normalna?

Vprašam se te, ali tebe potemtakem zanimajo mlajši, če sugeriraš enemu diskutantu, naj išče starejše od sebe. To pomeni lotiti se nekoga?

Ženska, ti maš resne probleme sama s sabo, ampak res.

Ne bo ravno držalo. Moj foter še OŠ nima pa se za družino ni niti malo menil. Otroke je samo naredil, ostalo mu je dol viselo. Oče na papirju.
Pa kar veliko takih poznam, povprečna izobrazba manj kot poklicna šola.
Tako, da če je nekdo izobražen, še zdaleč ne pomeni, da ne bo dober oče ali mož.
Moj oče je imel čas za gostilne, pijačo, za šolanje pa družino pa ne.

To niso zahtevni kriteriji, ampak omejeni kriteriji. Če te zanima samo materijalni vidik, kot je izobrazba in preskrbljenost oz. finančno stanje.[/quote]

Poleg tega sam vedno bolj opažam, da “izobraženi” moški oziroma karieristi zelo malo časa posvetijo svojim ženam, družini. Verjetno so tudi izjeme, kot povsod drugod, ampak če malo logično pomisliš, nekdo, ki dela kariero, mu bo ta vzela veliko časa oziroma mu je visoka prioriteta in mu bo družina na drugem mestu. Zato je res zelo omejeno iskat partnerja po teh kriterijih.[/quote]

Ne vem zakaj se ponovno vtikaš vame?

Kje sem se te lotil, si ti normalna?

Vprašam se te, ali tebe potemtakem zanimajo mlajši, če sugeriraš enemu diskutantu, naj išče starejše od sebe. To pomeni lotiti se nekoga?

Ženska, ti maš resne probleme sama s sabo, ampak res.[/quote]

Metka84, ne vtikam se vate, ti mene vedno znova opravljaš neko anekdoto o nekem kačonu, ko sem te nekaj vprašal, si napisala, da sem se te “lotil”…Vprašaj se raje, zakaj s evedno znova čutiš nekaj ogroženo, ko nekdo nekaj pripomni, vpraša.

Pajkec, oprosti, ampak meni res ni do debate s tipom, ki je na zrelostnem nivoju najstnika. Ta zrelostni nivo pa kažejo vse tvoje debate na MONu, ko se spravaljša na ženske, Markota, ves tvoj jadl jadl o ženskah, tvoj jadl jadl kako boš v celibatu, tvoje iskanje gat za tvojega kačona… to kaže zrelostni nivo najstnika. Taki me pa ne zanimajo. Torej se ne čutim ogrožena s tvoje strani, amapk se mi zdi preveč nezrel za debato.

Se strinjam. Ampak, ti so spet druga skrajnost, na eni so “izboraženci”, na drugi pa “neizobrženci”. Sicer pa vsak mora najprej dobro poznat svoje želje in to, kako želi živeti in kaj želi od partnerja. Druga naloga je, da takega človeka uspe prepoznat, kar je običajno težje, ker v tisti fazi zaljubljenosti “nič ne vidimo”. Razen, če je človek dovolj zrel, da se ne pusti zavesti. Življenje na vedno pripravi kakšno presenečenje, nič ni gotovo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No meni so bolj všeč tisti, ki se odločijo za šolanje kot tisti, ki se odločijo za steklenico.
Sploh pa danes, če človek nima vsaj poklicne šole… izobraženci so pa zame tisti, ki imajo doktorat.

Tudi mene ne zanimajo skoraj 30-letnice očitno ne preveč prijetne zunanjosti ( to dokazuje prijavljenost na portalih za spoznavanje ), ki so se “odločile” da bi pa zdaj mogoče “nekaj resnega”, na poti do te odločitve pa so dale skoz bog ve koga vse.

Pa tudi sicer simi kot neka suha brez soli, nezanimiva, nerazgledana, brez smisla za humor, tako da, nič bat, nezanimanje je obojestransko.

Pajkec, potem pa pokaži svoje nezanimanje zame tako, da preskočiš moje pisanje. Bi šlo? ALi pa res ne moreš mimo mojega pisanja?

Metka84, On_

a sem prav brala, omenjata kobilo, kravo oz. dajeta takšno primerjavo. Hm…

Meni pa ni nič nenavadnega govoriti (tudi s popolnimi neznanci, ki postajajo znanci, če tema tako nanese) o družini, otrocih, družinskih vrednotah ipd.. Še več, tudi moškega sogovornika vprašam, kaj si misli o tem, kako on to gleda, kako to doživlja, kaj si želi, kakšno vizijo ima (glede družine, otrok) ipd…. In ne bosta verjela, še vsak čisto neobremenjeno govori oz. odgovarja na moja vprašanja, pogovor teče. Vsaj takšen vtis imam, glede na odgovore, mimiko obraza…

Za kaj imam jaz potem tega moškega, konja ali bika? Ali teleta, mogoče…

Res, od kod vam takšni občutki oz. primerjave?

Ah daj no, kaj pa naj si ženska počne z luzerjem, če se pogovarjamo o resni zvezi?

Se strinjam. Ampak, ti so spet druga skrajnost, na eni so “izboraženci”, na drugi pa “neizobrženci”. Sicer pa vsak mora najprej dobro poznat svoje želje in to, kako želi živeti in kaj želi od partnerja. Druga naloga je, da takega človeka uspe prepoznat, kar je običajno težje, ker v tisti fazi zaljubljenosti “nič ne vidimo”. Razen, če je človek dovolj zrel, da se ne pusti zavesti. Življenje na vedno pripravi kakšno presenečenje, nič ni gotovo.[/quote]

O kakih presenečenjih ti bluziš. Kako presenečenje naj recimo diplomirani ekonomistki pripravi viličarist?

Pa sej ne morem verjet, odrasli ljudje, pa nakladate o odnosih ko otroci o risankah.

Recimo, da jo “naloži” in pelje en krog:)).

Od kje dobivaš takšne asociacije? A veš, da prej spoznaš človeka z doktoratom, ki je brez domišljije kot marsikdo “povprečno” izobražen. Drugače pa strokovno znanje nima veze z izvirnostjo presenečenj. Razen, če gledaš z materialističnega vidika in zate presenečenje pomeni le, če je bogato.

Lahko jo z viličarjem odpelje na romantičen zmenek, na vilicah. A? Tega z bmw-jem ne moreš in še vsakdanje ni. 🙂

Seveda. Je razlika ali se z nekom neobremenjeno pogovarjaš o teh stvareh ali si na dejtu z nekom, in si morda celo všeč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close