Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženitne posredovalnice?

Ženitne posredovalnice?

Dvomim, ker v prvi vrsti je na teh portalih veliko več moških kot žensk. Torej nesorazmerje.
POtem recimo dosti je moških, ki so sicer ok, ampak ni iskric. Recimo marsikdo mi je ok kot človek, ni mi pa ok kot moški. Ali pa je nekdo čisto ok po pisanju ampak on se ne bi nikjer drugje srečal kot v LJ, kjer je tudi doma. Pa ne pride do srečanja, ker zagovarjam pol pol. Zakaj bi se morale vedno ženske dalj vozit…
Dvomim, da se na kupidu kaj veliko vezi ustvari.

Se pravi 20% jih je takšnih, ki so resni in kmalu kaj izberejo oz so izbrani tisti drugi pa ostajajo po več let v šoli….[/quote]

Midve imava pa zelo podobne izkušnje. Ja, najstniki imajo tudi veliko za povedat :).

Iskalke, tole iskanje iskric pri vaših letih je pot v pogubo. Če do zdaj niste našle iskric, ali pa se vam z moškimi, pri katerih ste jih naššle, ni išlo, zakaj vztrajate na tej pogubni poti?

Zakaj ne iščete raje nekoga, skomer bi se vsestransko ujemale, to ej boljši temelj za dolgoročno razmerje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Še dobro, da sem mlajša od tebe Spider :). Tako, da se še ne sekiram.

Se pa boš slej ko prej…

Če bom tako udrihala po moških kot ti, tako jokala na forumi kot ti, ker ga je ‘zapustila’ ena neznanka… potem se bom res sekirala.

Malo si že brezvezna počasi.

Tolk se ukvarjaš z mano, pod 10 različnimi nicki…Raje samo sebe vprašaj, kaj so sploh tvoji inteersi in kaj sploh hočeš..Nisem edini na tem forumu, ki je opazil, da predvsem kao veš, česa nočeš.

Žolčni ad hominem napadi name ti v lajfu ne bodo prinesli sreče.

Misliš, da je možno začeti resno vezo z nekom, če na začetku ni iskric ?

Takšen, s katerim se vsestransko ujamemo, bi bil dober za sostanovalca.

Najprej opredelite, kaj naj bi pomenilo te iskrice?

Robi, nagradno vprašanje zate: kaj je bolj pomembno, če naj razmerje traja 30 ali 40 ali več let….ujemanje..ali začetna zaljubljenost?

Metuljčki v trebuhu, ko se te dotakne, zasanjan nasmeh na obrazu, ko pomisliš nanj…

Najprej opredelite, kaj naj bi pomenilo te iskrice?[/quote]

Robi, nagradno vprašanje zate: kaj je bolj pomembno, če naj razmerje traja 30 ali 40 ali več let….ujemanje..ali začetna zaljubljenost?[/quote]
Vprašanje ni tako enostavno…Bom pač brez nagrade…:)

Namen resne veze je, da ljubezen traja čim dlje. In ponavadi se začne z zaljubljenostjo, ki nas sili k temu, da bi lepe občutke ohranili čim dlje.

Me pa zanima, če je kdo, ki ni bil zaljubljen in je še vedno s partnerjem 10 ali 20 let….

To je to. 🙂

In to je eden od razlogov, da mnogi ne najdete partnerja/ice – ker iščete neko zaljubljenost, metuljčke. Dejansko smo pa lahko z nekom tudi če ni tiste evforičnosti na začetku. Možno se je zavestno odločiti za to, da bi bili z nekom. Tukaj gre samo za vprašanje, koliko ljudi je zmožno to doseči, kajti omejitve so samo in zgolj v glavah.

Točno tako.

Najprej opredelite, kaj naj bi pomenilo te iskrice?[/quote][/quote]

… potem pa čez 10 let, poročena, on leži na kavču z izstopajočim trebuhom in se čoha po jaj**, deca jokajo, umazana posoda čaka, imaš ga vrh glave in ti gre na jetra….. :))) Potem pa loćitev! 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Za kakšen mlajši model bi jo sedaj že zamenjal, a ne, ko je zaljubljenost že zdavnaj šla po gobe, saj ta menda ne traja večno? 😀

Za kakšen mlajši model bi jo sedaj že zamenjal, a ne, ko je zaljubljenost že zdavnaj šla po gobe, saj ta menda ne traja večno? :D[/quote]Kaj si ti tako hudoben?! Si bil na pikniku? Ne! Poznaš Robijevo partnerko? Ne! Sploh je pa mlajša od njega in se ji leta ne poznajo.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ponavadi. Se mi zdi da z leti čedalje manjkrat. Nekdo ti je všeč, zanimiv, se ujameta v pogovoru in bi ga rad bolje spoznal. S skokom med rjuhe ga ne boš, metuljčki te pa tudi samo ovirajo pri spoznavanju resničnosti te osebe.

Jaz sem se najbolj zaj.ebala ravno, ko sem se slepo zaljubila v tipa. Potem pa sva imela že po 3 mesecih reality check ali naj ostaneva skupaj ali ne, poleg vsega so se problemčki in razlike začele kazati že prej.

Kar se metuljčkov tiče, imam raje, da pridejo kasneje in se občasno pokažejo skozi leta razmerja. Da razplamtijo strasti. Drugače si sploh ne predstavljam enega long term relationshipa.

Za kakšen mlajši model bi jo sedaj že zamenjal, a ne, ko je zaljubljenost že zdavnaj šla po gobe, saj ta menda ne traja večno? :D[/quote]
Zaljubljenost ni pogoj za ohranjanje veze.

Bi pa še jaz imel eno nagradno vprašanje za ženske…A bi šle v resno vezo z nekom, če ne bi bilo zaljubljenosti ?

Krivokljunka je napisala, da si težko predstavlja resno vezo, če se metuljčki tudi čez čas ne pokažejo.
Se strinjam, da mora biti neka strast, ki pogojuje resno in trajno vezo.

Za kakšen mlajši model bi jo sedaj že zamenjal, a ne, ko je zaljubljenost že zdavnaj šla po gobe, saj ta menda ne traja večno? :D[/quote]Kaj si ti tako hudoben?! Si bil na pikniku? Ne! Poznaš Robijevo partnerko? Ne! Sploh je pa mlajša od njega in se ji leta ne poznajo.[/quote]

Robi ne bi dopustil, da bi klepetal z njo, saj se zaveda nevarnosti ptujskih vetrov, ki brijejo po Dravi in potapljajo ladjice. :)) Katenjka, ti si na šmarnico Slovenskih goric cepljena, to je bolj trpežna in divja sorta, bi verjetno minilo kar nekaj časa, preden bi začela v tvoj čolniček pritekati voda? 🙂

Za kakšen mlajši model bi jo sedaj že zamenjal, a ne, ko je zaljubljenost že zdavnaj šla po gobe, saj ta menda ne traja večno? :D[/quote]Kaj si ti tako hudoben?! Si bil na pikniku? Ne! Poznaš Robijevo partnerko? Ne! Sploh je pa mlajša od njega in se ji leta ne poznajo.[/quote]Samo tudi potice se človek preobje…….

Čeprav verjamem (ne morem rečt, da vem ;), da ima Robi še kar apetit, in mu gre potica še vedno v slast, ko mu vsakič pripravi nov okus… 😉

Verjetno to praviš za moške, s katerimi si se že srečala v živo? Se pravi tisti, ki so ti sicer okej, te niso pritegnili z ničemer? Ne s kakim zanimivim športom ali udejstvovanjem, ne s kako drugo dejavnostjo, morda smislom za humor, načinom razmišljanja o življenju na splošno…?

Zato si pa raje sam pripravim po svojem okusu. 🙂

Kot si sam napisal, da ne iščemo krivde pri drugem. 🙂

Kaj si ti tako hudoben?! Si bil na pikniku? Ne! Poznaš Robijevo partnerko? Ne! Sploh je pa mlajša od njega in se ji leta ne poznajo.[/quote]Samo tudi potice se človek preobje…….

Čeprav verjamem (ne morem rečt, da vem ;), da ima Robi še kar apetit, in mu gre potica še vedno v slast, ko mu vsakič pripravi nov okus… ;)[/quote]

Misliš, da bi Robijeva spekla boljšo potico kot tvoja? Mlajše imajo baje bolj nežne rokice, to fajn razmesi in razvleče testo? Ali po kakšnem receptu tvoja peče? 😀

Krivoljunka, si predstavljaš resno zvezo brez metuljčkov?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close