Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženitne posredovalnice?

Ženitne posredovalnice?

Kako ti naj piše na privat, če pa nisi prijavljena ? 🙂

Ha, ha Robi, ja potem pa ne vem, mogoče pa nisem na razpoloago za lov :).

Ja, je zgrešila – a le zato, ker se je odločila za avtocesto, kjer so pravila fiksirana. Tako, kot očitno (po vsem, kar preberem) na določenih, specifičnih portalih.

Življenje pa je barvito, ker se lahko odločaš tudi za drugačne poti. Nekje v hribih, kjer si svojo lahko uhodiš sam – a obenem vedno koga srečaš. Ob obali, kjer je vseeno, če ti teren ob povratku zalije voda – se pač sezuješ in ga prečkaš s čevlji v rokah. Spider, takole, metaforično.

Ko začnete prevzemati mišljenje določenega kroga ljudi – a nekje v sebi čutite, da vas to ne osrečuje oz. celo obremenjuje – je čas, da preusmerite svojo pozornost. Škoda je vsega ‘svetlega’, kar domuje v vas.

Netlog je portal za spoznavanje, ni pa ženitveni portal. Tam se spoznavaš za druženje, je pa res, da večina moških misli, da je to portal za najti vezo.
Pa se menimo tudi ženske z ženskami… jaz ga vidim kot portal za iskanje družbe, ne kot portal za zmenkarije.

Koliko je takih, ki so sposobni dojemat vse, kar jim druga oseba pove ali napiše, ne samo tisto, kar jim je všeč? Na tem forumu?[/quote]

Saj ni važno, koliko jih je. Važno je samo pri ljudeh, ki ti nekaj pomenijo oz. meni osebno je to pomembno samo pri osebi, ki mi je všeč in se odpirava druga drugi.

Nikoli ni preveč pametno se osredotočat na vse ljudi, ki te obkrožajo pa še vse neznance s foruma 🙂 Odnose razvijaš z ljudmi, s katerimi imaš kaj skupnega.

Ne vem niti, zakaj so nekateri prav šokirani nad drugačno komunikacijo na spletnih portalih. Saj smo si različni. Nekomu, ki išče resno vezo, je lahko všeč oglas ženske, ki išče partnerja za športanje, saj se tudi preko športanja lahko spoznaš in fajn imaš. Zakaj tako zacementirat pričakovanja in podirat mostove še predno se utrdijo? Je treba vzet v zakup da niso vsi vešči pisanja in izražanja in da včasih pač napišejo nekaj, samo da dobijo nek odziv, potem pa se dalje spoznavajo. Zakaj bit jezen, če ti piše nekdo, ki je samo za avanturo? Če iščeš partnerja za šport, še ne pomeni, da recimo nisi hedonist. Saj to ne izključuje eno od drugega! Napišeš, hvala me ne zanima ali pa če se ti da, malo poflirtaš. Kakor komu paše. Da bi se pa jezila nanje pa bentila nad slabo kvaliteto ljudi, je pa nonsense.

Krivokljun, če izrecno napišeš, da ne iščeš resne veze pa ti tip še teži in teži? Preveri taki so tipi na netu. Ne vsi, eni pa so.

Saj tu je težava, da še sama ne veš, če si oziroma daješ mešane signale. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, piši mi na ZS :). Pa boš zvedel. Tu gor ti le to povem, da sem skoraj soseda od matjazka :). Ostala na ZS, če te tako zelo zanima.

Že nisi bila dovolj odločna pri odpisovanju 🙂 Obstaja možnost ignoriranja, ne prepričevanja. In glede na to da pišeš da niso vsi taki, kaj pa tisti, ki niso taki – kam si jih uvrstila? Zakaj pa z njimi ne razvijaš odnosa?

Saj ne misliš, da ti bom tu gor vse napisala, a ne da ne krivoključek :)?

Metka, kakšen greh pa ima človek, ki v svojem spoznavno/pozdravnem sestavku piše tudi o viziji družine, otrok… Greh? In kaj je večji greh, o tem pisati, raziskati teren, če že želiš, ali tovrstno dejanje (češ, da piše o družini, otrocih, ko pa ne iščeš partnerja) … ne vem, zasmehovati, mogoče… Saj je šlo za nekaj zasmehovanja, kajne, ko si samo dejanje označila za nenormalno…
Sicer pa, seveda, nisem prepoznala nobenega nicka, niti ga ne rabim. Greh, če že želiš, ni nič manj greh, pa če poveš ime ali priimek, ali pa ne. In ne gre za njegov greh, če že želiš uporabljat to besedo, ampak tvoj greh. Ti si tisti krivec, kot citiraš pregovor. Razumeš, Metka? Tisti, ki te je kontaktiral, hm, je res naredil greh?, ali pa si greh naredila ti, ki si se mu posmehovala, če pa ne posmehovala, pa vsekakor označila slabšalno oz. nenormalno.

Ne vem, če razumeš, razumeš, če pa ne, pa ne. Nekdo, ki ti piše, pač ne more vedet, da ga boš ti brala na način, kot ga bereš. In ni nujno, da so njegovi nameni slabi. Obsojanja vredni. Nenormalni. Lahko so, ni pa nujno…

On_
očitno midva res nisva sedaj na isti dolžini, namig, ker sem res “odlične” volje, pejt, pa preberi objektivno, ne subjektivno, kaj je kdo napisal. Tudi tebe se kdaj pa kdaj razume napačno, ali ne? In te kdo zaradi nerazumevanja obsoja, ali ne? In ti s tem naredi krivico, ali ne? In če se bo nekdo drug pridružil temu nerazumevanju in delal isto krivico, ne vem, ali res rabim še kaj napisat.

Sicer pa, če se me razume, se me razume, če pa ne, pa pač ne. Jaz iz tega izstopam.

Kakšen ZS? Pa saj mene ne zanima osebno (brez zamere). Vprašanja so bolj retorična oziroma, da si sama na njih odgovoriš. Saj verjetno te samo narobe razumem. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

He, he, Marko, vidim, da nisi dojel. Napisala sem ti to zato, ker sprašuješ osebne stvari na javnem portalu.

Oh, ja IT, vidim, da tudi ti ne dojameš. Nič hudega si pač Še ena psihoanalitičarka, ki misli, da ima vedno prav :). Ne da se mi več razlagat.

It, pa mi tole razloži. Jaz sem na kupidu. Striktno imam napisano, da me avanturisti ne zanimajo. In da me ne zanimajo moški pod 25 in nad 35 let.
Ampaka ne, težijo mi tipi, ki so stari 50 let pa tipi, ki pregovarjajo k seksu. Par besed normalni pa že začne težit s seksom in avanturo. SO to normalni ali pa nepismeni tepci?
In takih je večina na portalih.
Ja pa še poročeni, ti pa sploh nabolj težijo, čeprav jim jasno napišeš, da te poročeni ne zanimajo.

No, zdaj je JASNO vsem, da si ti tista, ki se voziš v napačno smer. VSI narobe dojemamo, samo ti ne.

Morda bi res bilo bolje, ko nehaš pisat, ko te pa tak nihče ne razume hehehehe

Mal pomešane pojme maš: o slabih in neprimernih moških tako zlahka udrihaš in razkrivaš marsikatero podrobnost, o tistih ta dobrih pa niti besedice, ker bi to pa že bilo preveč osebno? Pesek v oči, draga moja. V svoje, jasno.

Krivokljunčica, če si želiš osebne debate, piši mi na ZS. Tu gor pa se mi ne da več prepirat s tabo. Tole berejo vsi in dvomim, da jih zanima vse to kar imaš ti proti meni. Piši na ZS, bom z veseljem prebrala, ko ga dobim.

Ajmo kokošnjak, na privat obračunavat.

pisat metkici na zsjčka

kooomaj čaka pošto

Glede na to, da sem napisal, da so vprašanja retorična itd itd, se mi zdi, da nekdo drug ni dojel. 😉

Samo res, tema je ženitvene posredovalnice pa kaj je nastalo? Fight med kokoškami.
Res ne razumem, če morate obračunavat med sabo, zakaj tega ne počnete na privat?

Mene bi recimo zanimalo o ženitvenih posredovalnicah, če je to smiselno, kake izkušnje imate pa berem in berem in vidim, da je to privat prepir.

Odvisno kaj je zate normalno. Če imaš tako ozek razpon za normalnost, pazi da sama ne padeš pod nenormalne. Pa saj mi je jasno, imaš na portalih vsega in svašta, ampak ni še potrebno vsakega, ki ne izpolni tvojih pričakovanj (zahtev) označit za nenormalnega. Eni pač poskusijo pri vseh z isti pristopom. Ali iz latnih izkušenj ali pa iz ignorance do drugega. Ni pomembno. Prej, kot se zjasni, kakšne so njegove želje, bolje je zate. Zmanjšaj pričakovanja, pa ti bo lažje.

Ne razumeš pa tudi tega, da je ZS možen le pri prijavljenih nikih. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Potem pa,če se želij prepirat, naj se prijavijo. Koga pa zanima vso to obkladanje.

Metka se je odločila, da bo kar neprijavljena čakala na ZSje. Ima dekle očitno precej potrpljenja. :)))) Mogoče je pa komu to zelo všečna lastnost. 😉

ps; Ne se toliko jezit. Če ti kaj ne paše, enostavno preskočiš. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Če ni dovolj petelinov, se kure ravsajo, da perje po luftu frči. apčihh… :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close