Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ŽELJE

ŽELJE

Jaz te povsem razumem. Tega si verjetno nihče ne želi. Ampak, lahko se pa pojavi nekdo, ki že dela od srednje šole navzven in sam skrbi zase. AMpak to še ne pomeni, da boš z njim srečna, ker ga mogoče ne bo nič doma in ga ne bo kaj dosti brigalo zate.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lenuhe z lahkoto prepoznaš. Nisem mislila takšne primere. Želela sem samo reči, da si v glavi lahko narišemo idealno osebo za nas, na koncu pa nas življenje preseneti, in se lahko zagledamo, zaljubimo v osebo, ki ni taka kot je na tej “risbici”. Še več, lahko ugotovimo celo to, da je ta oseba boljša od tiste, o kateri smo “sanjali”.

Marko, samo nasmiham se ob tem, kako ste se eni zapiknili v neke osnovne pogoje :). Kot sem ti že zgoraj napisala, sem seznam napisala za provokacijo, ti si se pa zelo prilepil. 🙂
Pomisli raje na avtorja teme in napiši svoje želje. Namesto, da analiziraš in se poglabljaš in dlakocepiš želje ostalih ljudi :). Včasih je čevelj preprosto čevlje, a veš?

En namigec, ljubši so mi tisti, ki so po SŠ še kaj študirali. Ni vse ČB.

Jaz te povsem razumem. Tega si verjetno nihče ne želi. Ampak, lahko se pa pojavi nekdo, ki že dela od srednje šole navzven in sam skrbi zase. AMpak to še ne pomeni, da boš z njim srečna, ker ga mogoče ne bo nič doma in ga ne bo kaj dosti brigalo zate.[/quote]

Mogoče si jih res zapisala za provokacijo. Se pravi, da si dosegla svoj namen. Sicer nisi izpolnila želje avtorju. Jaz sem pa svojo željo že napisal zelo zgodaj. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz te povsem razumem. Tega si verjetno nihče ne želi. Ampak, lahko se pa pojavi nekdo, ki že dela od srednje šole navzven in sam skrbi zase. AMpak to še ne pomeni, da boš z njim srečna, ker ga mogoče ne bo nič doma in ga ne bo kaj dosti brigalo zate.[/quote][/quote]
No, ampak to jim še ne daje zagotovila, da bodo doma in skrbeli zate, tudi če so študirali. Prej obratno. 🙂

Ne pravijo zastonj: POZOR zelje se lahko tudi ispolnijo. Ce si si zazelel-a prstan ali verizico ne bo tezav, ce pa pristanes z napacno osebo, pa si lahko dodobra zacinis zivljenje 🙂

Marko, ne da se mi več, ne rada debatiram z ljudmi, ki dlakocepijo v nedogled. Čevelj je včasih pač le čevelj. Uživaj, mogoče najdeš drugo žrtev, ki jo boš lahko v nedogled glodal.

To je zdaj kao neka samotolažba, da ste neštudirani boljši partnerji?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ej, sorry, pojma nimam kaj hočeš povedat.

[/quote]
No, ampak to jim še ne daje zagotovila, da bodo doma in skrbeli zate, tudi če so študirali. Prej obratno. :)[/quote]

Adijo pamet kako razmišljanje. Kot, da bi iskale zapečkarja, ki bo za nas skrbel :).
Pa Marko kje ti živiš?

[/quote]
No, ampak to jim še ne daje zagotovila, da bodo doma in skrbeli zate, tudi če so študirali. Prej obratno. :)[/quote]

Moški111, pa poznaš recept zato, da ne pristaneš z napačno osebo? Jaz sem pred leti spoznala nekega tipa, ki je sicer še vedno moj prijatelj, ampak se je v teh letih precej spremenil (značajsko). Tudi v vezi se to lahko zgodi, da se partnerja spremenita in celo odtujita. Ni garancije, lahko samo upaš na najboljše.

No, ampak to jim še ne daje zagotovila, da bodo doma in skrbeli zate, tudi če so študirali. Prej obratno. :)[/quote][/quote]
Ja, ker si me pač popravila, da so ti ljubši tisti, ki so po SŠ se študirali, sem ti še enkrat navedel bistven del, ki si ga že prvič spregledala. To je, da je nekdo lahko zelo delaven (kar ti je všeč), ampak nekdo, kise na tvojo željo odzove, lahko to napačno razume. Na začetku ti morda izkazuje pozornost, potem pa se vedno bolj zateka v delo (ki je tebi bilo tako všeč na začetku), saj se tudi njemu zdi, da ti s tem dela uslugo, pa tudi vajen je tako že od prej. Medtem, ko ga ti potrebuješ tudi doma (otroci, občutek bližine, gospodinjska pomoč), bo on “delal” nadure itn.. Pri tem se meni ne zdi pomembno, če ima SŠ ali pa je po tem še kaj študiral. Menim pač, da so bolj ambiciozni ljudje lahko celo manj naklonjeni družini, saj je logično, ker jim ostane manj časa. Odvisno od želja in potreb. Nekatere ženske verjetno tega niti ne potrebujejo. Ali pač ne?

Torej se pustiš iskati? 🙂 Sem že menda pred časom pisala, da so takšni moški najbolj zanimivi.

Saj veš, želimo si vedno tisto, kar nam ni na dosegu roke. 🙂

Drugače pa, kaj čemo pisat, da bi nas imel rad, da bi vse naredil, da bi bil do konca živeljanja ….., če to ni realnost. Si pa seveda želimo. Želje, želje….

Uf, ti pa si komplikator 🙂

[/quote]
Ja, ker si me pač popravila, da so ti ljubši tisti, ki so po SŠ se študirali, sem ti še enkrat navedel bistven del, ki si ga že prvič spregledala. To je, da je nekdo lahko zelo delaven (kar ti je všeč), ampak nekdo, kise na tvojo željo odzove, lahko to napačno razume. Na začetku ti morda izkazuje pozornost, potem pa se vedno bolj zateka v delo (ki je tebi bilo tako všeč na začetku), saj se tudi njemu zdi, da ti s tem dela uslugo, pa tudi vajen je tako že od prej. Medtem, ko ga ti potrebuješ tudi doma (otroci, občutek bližine, gospodinjska pomoč), bo on “delal” nadure itn.. Pri tem se meni ne zdi pomembno, če ima SŠ ali pa je po tem še kaj študiral. Menim pač, da so bolj ambiciozni ljudje lahko celo manj naklonjeni družini, saj je logično, ker jim ostane manj časa. Odvisno od želja in potreb. Nekatere ženske verjetno tega niti ne potrebujejo. Ali pač ne?[/quote]

Doma. :))
Poznam eno (ne bom rekel tako kot ti, ker te ne poznam), ki ima ob sebi ambicioznega moškega. Zdaj se zdravi pri psihiatru, doma je sama s tremi otroci in še pri tem potrebuje pomoč varuške in pomoč družinskih članov. Mož je ambiciozen in nima časa zanjo oziroma njemu se to zdi dovolj, kolikor ji daje, saj nosi denar k hiši. Ko ona zboli (psihično), ko se slabo počuti, jo pošlje k zdravniku, da ji prepdiše tablete, pomirjevala in to je zanj dovolj. Vseeno mu je rodila tri otroke. Vprašanje, kakšne so bile njene želje, preden ga je spoznala.

Mogoče tudi ona ni komplicirala na začetku. 😉

Pa to je poanta. Ljudje se spreminjamo. In ce imas nekoga “rad” zaradi enega od teh spiskov, potem je prej ali slej romance konec. Hey no problem vecina bo zapisala zivimo sedaj in za trenutek. Ce pa je vse le potrosni material potem .. potem so tisti prstani, verizice mogoce celo bolja resitev 🙂
Bibita kdo te je videl z bedecimi ocmi, kdo te je spoznal 🙂

Marko, ti pa res nimaš pojma kaj je ambicioznost.
Veš, da deloholik in ambcioznež ni sopomenka?
In zakaj tako gnjaviš z otroki, kaj misliš, da je ambicija vsake ženske, da bo imela kup otrok?

Veš kaka je razlika med nama?
Jaz imam spisek, ti ga nimaš in se repenčiš, ker ga jaz imam.
Veš kaka je pa podobnost?
Oba sva samska. Samo jaz 3 mesece, koliko časa pa že ti, da take grenke poste pišeš?

No vidiš, če jaz nimam pojma, kaj je ambicioznost, se sigurno najde še kup moških, ki tako mislijo “narobe”. Pa saj že ves čas poudarjam to, kako si nekateri določene pojme različno predstavljajo, potem pa pravite, da kompliciram. :))
Vem, da ni sopomenka, ampak nekdo ki ga zanima in veseli njegovo delo, lahko zase reče, da je ambiciozen. V delu. 🙂

[/quote]
Ti nimaš spiska, ne provociraj zdaj še moškega111, saj si rekla, da je bil le provokacija. :))

???? malo pomoči rabim 🙂

Marko, življenje obstaja tudi izven MONa. Kdaj pa kdaj ga zapusti in pojdi v realo. Boš videl kako lepo je zunaj.

???? malo pomoči rabim :)[/quote]

” V mehkem domotožju mi zakoprni srce ob mislih nate. Kdo te je videl z bdečimi očmi, kdo te je spoznal?Šli so mimo, videli so bele ceste, bele hiše, in so šli dalje. Jaz pa sem ti pogledal v obraz kakor ljubljenemu dekletu in sedaj je moje srce bolno po tebi.”
(Ivan Cankar)

Taklega namesto kritike pazljiveje preberi kar sem napisal. Jaz vsakomur privoscim da se mu izpolnijo zelje. Tudi tebi 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close