ŽELJE
Težko bi rekla da so samo starši tisti oz. vzgoja. Pa spet ne samo moj partner. In vsekakor nisem sama tista.
Ampak nekaj pa si upam trdit. Marsikdo ti lahko “odpre” oči, (ne)vidiš pa sam. Ali če povem manj filozofsko, na primeru, ljudje smo polni predsodkov, verjamemo, da osebe, ki ni po pravilih neke splošne prepričanosti (teža, velikost, izobrazba…) ne moremo imeti radi. Še več, da imamo lahko radi samo tisto osebo, ki je po nekih naših prepričanjih. In potem takšno osebo srečamo, z njo stkemo odnos, in … še vedno ne ljubimo. In tako naprej, vedno znova. Življenje ves čas razlaga, kaj je resnica, oz. kaj je laž, (določeni) ljudje pa tega še vedno nočejo videt.
Ti verjamem.
Če bi pa jaz omenjenega moškega lahko imela rada, kar se kg tiče, bi rekla ja. Kar se cm tiče, pa ne vem. Ne bi bil “problem” glede kg v njem (ne bi bila njegova sprememba to), ampak v meni. Torej, da bi jaz bila tista, ki bi se zredila. Saj tako je bilo mišljeno, kajne. Da ima on neko “normalno” težo, jaz pa preveč, kajne. Potem je bolj primerno tisto vprašanje, če bi me on imel še vedno rad.
Sicer pa občutke lahko čutiš tudi ko si sam s sabo in niso nujno pogojeni s prisotnostjo druge osebe ali dejanj ali… Tudi srečo. Mir. Ljubezen.
Ne, svoje “finte” stresejo iz levega rokava, cel kup pa jih imajo še v desnem. Ampak jim ni za zamerit. Ker so dobre “finte”. 😉
Pa kaj ste nori, iz ene tako preproste teme ste naredili 5 strani dolgo klobaso.
A se res ne morete zadržati in preprosto zaželeti, da bi se človeku uresničilo tisto kar si želi.
Zase si želim zdravja, dokler bom zdrav bom srečen ostalo pa bo že samo od sebe prišlo,
Mir v naši državi, da bi lopove zaprli, narodu pa dvignili standard. Nič ali pa čim manj naravnih nesreč.
Aja pa še ena skromna želaj samo zame. En velik kup, tako velik, da ga nikoli ne zmanjka, res orgromen kup denarja. Vzamem EUR, GBP, USD, JPY, CHF, AUD, CAD. No tudi par ton zlata se ne bi branil 🙂
Mi ti bomo kljub vsej tej klobasi dovolili, da se ti vse napisano uresniči. Razen, če si vraževeren in misliš, da bi ta klobasa lahko vplivala na izpolnitev tvojih in želja ostalih. 😉
Mi ti bomo kljub vsej tej klobasi dovolili, da se ti vse napisano uresniči. Razen, če si vraževeren in misliš, da bi ta klobasa lahko vplivala na izpolnitev tvojih in želja ostalih. ;)[/quote]
To klobaso sem že videl v enih stotih temah, kjer je avtorica pisala pod dugimi nicki. In vedno se je to sprevrglo v podobno klobaso kot tukaj. Pač morali boste požret nejne kriterije in ji zaželat srečo pri iskanju 🙂
Mi ti bomo kljub vsej tej klobasi dovolili, da se ti vse napisano uresniči. Razen, če si vraževeren in misliš, da bi ta klobasa lahko vplivala na izpolnitev tvojih in želja ostalih. ;)[/quote]
To klobaso sem že videl v enih stotih temah, kjer je avtorica pisala pod dugimi nicki. In vedno se je to sprevrglo v podobno klobaso kot tukaj. Pač morali boste požret nejne kriterije in ji zaželat srečo pri iskanju :)[/quote]Saj mi ji privoščimo, da se ji želje uresničijo, isto tudi tebi, sami imamo pa tudi radi klobase…. 😉
A nam ti ne privoščiš klobas, pa tako lepo si jo zašpalil…. :)))
Je treba upoštevat, da imajo nekateri fantje po več deklic (tudi obratno ja), tako da se vsa dekleta (in seveda ženske) pridejo na svoj račun. Recimo samo Spider ima (vsaj) tri. Dober človek, ni kaj. 🙂
Vsi pa tako ali tako nikoli niso poparčkani hkrati, ker to bi bil pe že popoln svet. V popolnem svetu pa bi tudi žensk in moških bilo povsem enako in nihče ne bi ostal sam. 😉
In mi smo iz kosti naredili klobaso… Pa kdo si ne bi tega želel, da bi lahko iz kosti delal (tako dobre 😉 klobase? 😉 🙂
Krivokljunkina želja pa je, da bi bila klobasa iz želja, če sem prav razumel njeno podaljšanje klobase.. :))))
In mi smo iz kosti naredili klobaso… Pa kdo si ne bi tega želel, da bi lahko iz kosti delal (tako dobre 😉 klobase? 😉 :)[/quote]
Pa ti ne veš, da pretirano mastenje z delikatesami povzroča holesterol pa poveča nastanek za možgansko kap pa … tc tc Zdravje ne sme bit španska vas ;)[/quote]Hvala za lepe želje o mojem zdravju. Tudi jaz tebi želim, da te ne bi pokončale (narezane) klobase v prihajajočem letu. 😉 :)))
V bistvu ne maram klobasic … razen tistih smučarskih 😀
Zase si želim malo več kontrole pri mobitelu, da ne bi bila nenehno dosegljiva (pol se ljudi hitro zasitim in mi začno it na živce) pa da bi se na splošno čimmanj sekirala. Eto. Zdravje pa že imam (3x potrkam), me je letos parkrat lovilo, a ne ulovilo, zgleda bog drži svojo ročico nad mano …
Forum je zaprt za komentiranje.