ŽELJE
Pa a lahko samo vprašam, kje ste doma ve samske (in samski). Tako, bolj iz firbca sprašujem.
Namreč, a je to problem mest (LJ, MB) al na splošno težko navežete stik z moškim/žensko?
Ker jaz sem živela v LJ in sem se preselila bližje možu (zaradi cenejšega m2) ampak opažam,
da so vse moje prijateljice iz mladosti, ki so ostale v LJ še vedno samske in tudi bolj slabo kaže za v
prihodnje…
Jaz sem bolj zemeljska, pa bom kar Miklavža vprašala (mi deluje bolj zanesljivo kot Božiček…)
Za začetek: ne preveč snega. Malo za praznike in potem fertig.
Za nadaljevanje: da se upošteva, da smo za to zimo (in pomlad) že opravili svojo “dozo” viroz. Naj bo na vrsti kdo drug, ali pa kakšen popust drugim tudi privoščim.
…in 180 second wet kiss every day for the rest of my life (to sem včeraj v eno knjigi brala in se mi zdi res odlična ideja…).
In še eno veliko veliko veliko željo: da bi enkrat na teden lahko jutro preživela s knjigo v postelji :)…
Saj vem, da ne bo šlo, ampak vprašati ni greh 🙂
V duhu šparanja (in vsesplošne krize) ne bom prosila nobenih konkretnih darl 🙂
Ja, moški smo krivi…:)
Raje si mislimo še naprej, da smo dobri ljubimci, kot pa da ob zahtevni ženski izpademo nesposobni. :)))[/quote]
To je z vidika vašega dobrega počutja in samozavesti boljši recept, kakor dejansko potrjevati nesposobnost/nezmožnost. O krivdi pa ne bi 🙂
ne poznam ženske, za katero se noben ne zanima.[/quote]Po Ruglju ženska propade, ko se nihče od moških ne zanima za njeno……..
Kaj pa vem, če bi mu človek verjel, samo nekaj izkušenj je pa tudi imel ;) No lepo, sedaj imamo pa še eno, ki bi lahko bila bolj resnična kot so Božiček, Dedek mraz in Miklavž.
Samo da se nam želje uresničijo :))
Jaz imam pa željo, da me letos ne odnesejo parkeljni…. menda sem bil poreden… :/
ne poznam ženske, za katero se noben ne zanima.[/quote]Po Ruglju ženska propade, ko se nihče od moških ne zanima za njeno……..
Kaj pa vem, če bi mu človek verjel, samo nekaj izkušenj je pa tudi imel ;)[/quote]
Za njeno kaj? Špranjo, eksistenco, doto, osebnost, telo, denarnico, plodnost, pecivo, konfekcijsko št.,…? No, morebiti pa je imel Rugelj o tem prav in sem že zdavnaj propadla 🙂 čudno, da še kar nekaj brcam in migam 😉
[/quote]
Ne vem ce to drzi. Slisim da je na vecini formih za samske je morje moskih in vzorec zensk. “Problem” je v tem da zenska tocno ve kaj si zeli pri moskem in ima pripravljen tak ali drugacen spisek. In od tega ne odstopa.
Samo pomisli na vse tiste ki si jih dala kosarico. Bi jih danes se vedno zavrnila?
Moski pa smo zelo preprosta bitja? She is hot-akcija.
Forum je zaprt za komentiranje.