Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ŽELJE

ŽELJE

Po mojem mu škripa področje odličen ljubimec :), torej tako, ki ga bo kaj naučila :).
Vsaj tako ga jaz razumem, da ga ravno to najbolj moti :).
Najbolj pereč kriterij 🙂

No, moški 111, pa ti reci, kakšno žensko iščeš zase. A ti je čisto vseeno?[/quote]

Mah, jaz sem zaposlen in se ukvarjam s športom, pa se imam kljub temu pogosto za zelo lenega. Čist odvisno, kako nekdo gleda na to. Nekdo pa morda ni zaposlen in se ne ukvarja s športom, pa se ne bo imel za lenega. ;)[/quote][/quote]
To je res, vidiš, marsikaj si še pozabila. Potem, ko boš dopisala še to, boš morda spoznala, da je nekdo lahko zelo preprost, pa se bo tebi zdel kompliciran, nekdo pa je lahko zelo kompliciran, pa se bo tebi zdel preprost. In tako naprej. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pogoji, ki jih mora izpolnit moški, da bi ga ona lahko ljubila:…..in pogoji ene druge, ki so potrebni da ljubi nekoga 😉 :

Meni se zdi tista prva malo manj zahtevna in njej bi lahko “ustregel” relativno hitro, po nekaj dneh, tednih, mogoče mesecu poznanstva (glede na to, da me je narava “obdarila” z nekim fizičnim izgledom, ki je njen pogoj/želja) , ob predpostavki, da ne bi dopolnjevala svojega spiska želja za sproti, kar pa dvomim, da ne bi ….. 😉
Tale druga pa želi nekaj za kar bi se moral bistveno bolj potrudit, ji prisluhnit in jo tudi razumet… kaj mi pripovedujejo njene besede, mimika…. Tu mi “naravne danosti”, ki se merijo z metrom in tehtnico ne bi kaj dosti pomagale. Rabil bi pa bistveno več tistega fizično neotipljivega, ki ti zraste na vrtičku/njivi, če znaš negovat to kar ti je bilo dano od nekod.
Ja je zahtevna, ampak tudi veliko (več) obljublja, vsaj zdi se mi tako 😉
Pri taprvi bi bilo pa malo bolj “živahno” predno bi jo pripravil, da se mi “obljubi”, kar bi si želel imet. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No, moški 111, pa ti reci, kakšno žensko iščeš zase. A ti je čisto vseeno?[/quote]

Joj, joj, antilopca, a nisi v tem času ugotovila, da moski111 išče takšno žensko, ki ne obstaja :)))

Kako si lahko sploh pomislila, da bi mu bilo vseeno?:)

Veš kaj, jaz sem zase pisala, torej je pomembno kaj je meni zakomplicirano, ne kaj je sosedovi micki zakomplicirano.
Samo moram pa da se totalno zabavam ob analizah in seciranju in tako naprej… le kakšne komplekse mora imeti vse človek, da si da toliko dela ob enih čisto osnovih kriterij, ki jih imajo skoraj vse ženske?
Večina žensk zahteva vsaj to, kar sem jaz napisala :).
A boli to?

[/quote]
To je res, vidiš, marsikaj si še pozabila. Potem, ko boš dopisala še to, boš morda spoznala, da je nekdo lahko zelo preprost, pa se bo tebi zdel kompliciran, nekdo pa je lahko zelo kompliciran, pa se bo tebi zdel preprost. In tako naprej. :)[/quote]

No, moški 111, pa ti reci, kakšno žensko iščeš zase. A ti je čisto vseeno?[/quote][/quote]Sedaj nam pa samo še napiši, da je on tisti ki ni zmogel in je imel dve levi roki in prejel klic, da nista na isti valovni dolžini in da no go…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Moški, kriteriji, ki jih je napisala taklega, so neka osnova.
Tudi jaz si ne predstavljam, da bi živela z moškim, ki ne dosega teh postavk :).

“Taklega” je napisala bolj tehnične kriterije, ki naj bi bili pogoj, za njene čustvene zadovoljitve ali mogoče samo za tehnične? :))

Kdo bi vedel? 🙂

On_, brez naštetih stvari ne gre. Vprašaj ženske okrog sebe, če bi marale koga, ki to ne izpolnjuje?

Tale spisek je relativno “skromen” 🙂 ženske okrog mene imajo veliko bolj zajetne spiske, samo potem pa nekako izberejo nekoga, ki ne izpolnjuje niti treh stvari po spisku in potem sledi obdelava objekta, kar izgleda tako kot bi one imele okvir za sliko, slika je pa manjša/večja od njihovega okvira in one jo raztegujejo/mečkajo, da bi končno pasala v njen okvir. In celo uspe jim!
Ampak potem jim pa ta slika ni več všeč….. in vzamejo okvir (zavržejo zmaličeno sliko) in gredo iskat novo sliko. 😉 :)))

ON_, veš kaj, ženske želimo moškega, ne otroka, ki bi ga bilo treba vzgajat. To kar ti pišeš je pa vzgajanje. Moški mora biti odrasel, da me zanima.

“Taklega” je napisala bolj tehnične kriterije, ki naj bi bili pogoj, za njene čustvene zadovoljitve ali mogoče samo za tehnične? :))

Kdo bi vedel? :)[/quote]

On_, ko moški kupujete avtomobil, imate cel kup zahtev, od tehničnih, do tega, da naj bi bila dobra znamka, da se lahko pohvalite pred prijatelji ipd. A za partnerja/partnerico pa lahko izbereš karkoli? Če ti nekdo “tehnično” ustreza, sicer še ne pomeni, da ti bo tudi čustveno.

Imaš ljudi, ki izberejo partnerja določene nacionalnosti, veroizpovedi, ker jim je to pač pogoj. On_, spoznala sem moške, ki so izbirali ženske po precej bolj čudnih kriterijih, kot so kriteriji od “taklega”. Npr., nekateri izberejo žensko, ki ima vplivne in premožne starše, ker recimo želijo graditi politično kariero. Spet nekdo, ki je ateist, ne želi imeti vernice za partnerico in obratno.

Pod mojim kriteriji je ……….. saj to moški veste kaj pomeni :)?

To je res, vidiš, marsikaj si še pozabila. Potem, ko boš dopisala še to, boš morda spoznala, da je nekdo lahko zelo preprost, pa se bo tebi zdel kompliciran, nekdo pa je lahko zelo kompliciran, pa se bo tebi zdel preprost. In tako naprej. :)[/quote][/quote]
To si ti misliš, da si pisala za sebe. 🙂 Ko pišeš oglas, ga pišeš za tiste, ki kupujejo. Če želiš nekaj “prodati”, moraš jasno napisat kaj prodajaš oziroma kaj kupuješ, če želiš dobit PRAVO robo. Če ti napišeš, da iščeš prijaznega moškega, se ti bo na to oglasilo kup moških, med katerimi boš ti mogoče enega od 50-tih prepoznala za prijaznega. Potem pa bi se čudila, zakaj se ti oglašajo neprijazni, če si jasno napisala, da iščeš prijaznega. Viš, ti si premalo zakomplicirana, pol bi pa komplicirala, ko ne bi dobila željenega. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, jaz te nisem niti pod razno prosila, da mi napiši nasvete kako pisat oglas, ker jih ne rabim. NIsem nikjer napisala oglasa.
Zakaj ponujaš pomoč, če te nekdo ne prosi zanjo?
Nasvet kako pisati oglase, mi ne pride prav nič prav, ker nisem pisala oglasa.
In, še enkrat, a je v seznamu pisalo, da mora biti samo prijazen? Kriterijev je bilo veliko več.

Joj, joj, antilopca, a nisi v tem času ugotovila, da moski111 išče takšno žensko, ki ne obstaja :)))

Kako si lahko sploh pomislila, da bi mu bilo vseeno?:)[/quote]

Bibita jaz ze dolgo casa nic vec ne iscem. Zato zavidam vecini ljudi, ki imajo se zelje. Da pa nekdo zapise v svoj spisek zelja, vse razen bistvenih: da bi jo ima rad, da bo zanjo naredi vse, da ji bo na voljo do konca zivljenja… Ali je vse to samoposebiumevno :)? Da nekdo zapise da mora biti visok tolk in tolk, da mora imeti placo taksno in taksno, da mora biti dober ljubimec, pa me spominja na tiste zelje mladih deklic ki sanjajo o princu na belem konju. Saj je lepo, no … 🙂
Zelje so da se izpolnijo. Izpolnijo jih ljudje za soljudi 🙂 In ker nisem egosit, privoscim da se vsem ispolnijo … Z napacno osebo (ki izpolnjuje neke kriterije ki pravzparav niso vsaj zame najpomembnjesi v zivljenju) pa mocno dvomim. No to je moje misljenje in ker sem pac funkcionalno nepismen govorim neumnosti. ja madonca, a spet 🙂

Zato, ker gre za javni forum, kjer vsak izrazi svoje mnenje. Mogoče pa kdo kje bere, ko mu kak moj nasvet koristi. Saj se ti ni potrebno odzivati nazaj, če se ti zdi nepotrebno. Ne bo nobene zamere. 🙂

No, če ni to zanimivo. Moskemu111 se zdi nekdo s takšnim oglasom kot nekdo, ki ima želje kot mlada deklica in ta ista mlada deklica si ob sebi želi zrelega moškega, ne otroka. Pa se ne posmehujem, če slučajno tako zgleda. Samo zabavno se mi zdi, kako zelo različno gledamo na stvari, čeprav se nam zdijo stvari povsem preproste in samoumevne. Pa so res?

Pa si mogoče kdaj pomislil na avtorja teme?
Tema so Želje in verjetno si je avtor želel, da se piše na to temo, zato je odprl temo, a ne?
Verjetno ni želel, da se mu piše številne druge analize želja?
Pomisli kdaj tudi na avtorja teme.

Zato, ker gre za javni forum, kjer vsak izrazi svoje mnenje. Mogoče pa kdo kje bere, ko mu kak moj nasvet koristi. Saj se ti ni potrebno odzivati nazaj, če se ti zdi nepotrebno. Ne bo nobene zamere. :)[/quote]

Kako si lahko sploh pomislila, da bi mu bilo vseeno?:)[/quote]

Bibita jaz ze dolgo casa nic vec ne iscem. Zato zavidam vecini ljudi, ki imajo se zelje. Da pa nekdo zapise v svoj spisek zelja, vse razen bistvenih: da bi jo ima rad, da bo zanjo naredi vse, da ji bo na voljo do konca zivljenja… Ali je vse to samoposebiumevno :)? Da nekdo zapise da mora biti visok tolk in tolk, da mora imeti placo taksno in taksno, da mora biti dober ljubimec, pa me spominja na tiste zelje mladih deklic ki sanjajo o princu na belem konju. Saj je lepo, no … 🙂
Zelje so da se izpolnijo. Izpolnijo jih ljudje za soljudi 🙂 In ker nisem egosit, privoscim da se vsem ispolnijo … Z napacno osebo (ki izpolnjuje neke kriterije ki pravzparav niso vsaj zame najpomembnjesi v zivljenju) pa mocno dvomim. No to je moje misljenje in ker sem pac funkcionalno nepismen govorim neumnosti. ja madonca, a spet :)[/quote]

Moški 111, ti si en fejst moški. Mogoče se še sam ne zavedaš, da izpolnjuješ pogoje in kriterije. :))) V ljubezni pa je na koncu vedno tako, da se zaljubiš (zatrapaš) v tistega/tisto, ki odstopa od postavljenih pogojev. To si verjetno do sedaj že ugotovil. V bistvu gre na koncu za neko pozitivno energijo, kemijo, in ko se to zgodi, odpadejo vsi prej navedeni pogoji. Se strinjaš? Sicer je res, da sem napisala to jaz, ki sem zaradi posebne želje kandidatka za misico, ampak vseeno…:)))

Le zakaj je v moških toliko grenkobe ob tako lepi temi kot so ŽELJE?
Zakaj toliko grenkobe zliti v tako lepo temo?

No, če ni to zanimivo. Moskemu111 se zdi nekdo s takšnim oglasom kot nekdo, ki ima želje kot mlada deklica in ta ista mlada deklica si ob sebi želi zrelega moškega, ne otroka. Pa se ne posmehujem, če slučajno tako zgleda. Samo zabavno se mi zdi, kako zelo različno gledamo na stvari, čeprav se nam zdijo stvari povsem preproste in samoumevne. Pa so res?[/quote]

Hja, zagledaš se recimo v nekega lenuha, nekaj časa zadeva štima, ampak kaj, ko bi bilo treba it skupaj živet pa on ne bi hodil v službo, on bi kar tako, da ti segaš v denarnico in samo ti služiš denar?

Zelje so da se izpolnijo. Izpolnijo jih ljudje za soljudi 🙂 In ker nisem egosit, privoscim da se vsem ispolnijo … Z napacno osebo (ki izpolnjuje neke kriterije ki pravzparav niso vsaj zame najpomembnjesi v zivljenju) pa mocno dvomim. No to je moje misljenje in ker sem pac funkcionalno nepismen govorim neumnosti. ja madonca, a spet :)[/quote]

Moški 111, ti si en fejst moški. Mogoče se še sam ne zavedaš, da izpolnjuješ pogoje in kriterije. :))) V ljubezni pa je na koncu vedno tako, da se zaljubiš (zatrapaš) v tistega/tisto, ki odstopa od postavljenih pogojev. To si verjetno do sedaj že ugotovil. V bistvu gre na koncu za neko pozitivno energijo, kemijo, in ko se to zgodi, odpadejo vsi prej navedeni pogoji. Se strinjaš? Sicer je res, da sem napisala to jaz, ki sem zaradi posebne želje kandidatka za misico, ampak vseeno…:)))[/quote]

Bom takole vprašala. Koliko žensk bi se poročilo, se preselilo ali karkoli skupaj z nekom, ki še nikoli ni bil v službi in tudi še ni kazal želja, da bi resno iskal službo?
Bi res spregledale to, da ga boste ve preživljale?

Vse to in še par drugih:
recimo, vsaj 172cm (jaz sem 175).
Tisti s 700e, ne vem no, verjetno ni ravno ambiciozen, raje kaj več.
Izobrazba: vsaj neka višja šola. Če je samo SŠ, pa mora kazati voljo do raznih izobraževanj, biti zagnan v svojem poklicu.
Tudi kulturne prireditve mu morajo biti blizu in tudi tu in tam it na kako.
LJubitelj potovanj.
Namreč meni so všeč ambiciozni moški.

No, če ni to zanimivo. Moskemu111 se zdi nekdo s takšnim oglasom kot nekdo, ki ima želje kot mlada deklica in ta ista mlada deklica si ob sebi želi zrelega moškega, ne otroka. Pa se ne posmehujem, če slučajno tako zgleda. Samo zabavno se mi zdi, kako zelo različno gledamo na stvari, čeprav se nam zdijo stvari povsem preproste in samoumevne. Pa so res?[/quote][/quote]

Zanimivo je to, da tam, kjer se nekateri malo manj resno, tudi v hecu, izražamo, drugi vidijo grenkobo. Meni je vse skupaj zelo zabavno in niti malo grenkobno. V tvojem sporočilu je pa res zaznati žalost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close