Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ŽELJE

ŽELJE

Ti bom jaz povedala kako je na teh poratlih za ‘samske’. Res močno prevladujejo moški, ampak velik del med njimi je vezan. Tisti nevezani pa so pogosto avanturisti, ki iščejo le seks, ali polpismeni, ali obupanci, mamini sinčki in zelo zelo malo je takih, da so normalni.
Ženska se prijavi na portal, nanjo se usuje kup poročenih tipov, potem kup mogoče samskih,a mapk krepko prestarih, potem kup takih, ki postanejo žaljivi in nesrameni, ker noče seksat z njim in tako naprej… zato ženske ne uporabljamo kaj veliko teh portalov, ker tam skoraj ni normalnih samskih moških. So, ampak res redki.

Sicer, če pa ne verjameš, preveri na statističnem uradu, boš zvedel, da je žensk v Sloveniji kar nekaj več kot moških. Torej, če bi bili vsi moški poparčkani, ostane še vedno kar nekaj žensk, ker je manj moških. Čista logika.

Ja, če ženska omeni, da ima kake kriterije, kar v luft skočijo eni :).
To mi je zaskrbljujoče. Ali so tako na psu,da res niti osnovnih kriterijev ne izpolnjujejo 🙂 ali pa so še bolj na psu, da vzamejo vse kar jih mara :).
Ja, sem že naletela tudi na take, ki marajo vse, kar je ženskega spola. Vsaki, ki je pripravljena jih poslušat, izliejo svoje srce kako je ona super in kako jih ljubijo. Pa to ne govorim o ženskarjih, ampak o tistih, ki jim nikoli ne uspe dobit ženske. Pa vsaki zatežijo kako je super in kako so oni zagledani vanjo :).

[/quote]

Taklega, saj veš, kako je, nekateri moški tega enostavno ne razumejo, to pa zato, ker bodisi sami nimajo nobenih kriterijev in vzamejo vse, kar se ponudi, ali pa mislijo, da imajo kriterije in ravno tako vzamejo vse, kar se ponudi. :)))[/quote]

Zakaj takoj negativna energija 🙂 Na ta nacin dajes napacne vibracije. Ni pa mi jasno kako lahko le na osnovi mailov (ali se takoj srecate v zivo?) ocenis cloveka. Ves kako pravijo? Cloveka se spoznava vsak dan do konca zivljenja .
Obcutek imam (se oproscam vnaprej ker se motim :)) da zenske delujte na enak nacin kot kupujete obleko. Grozen, kroj, obupne barve, prevelika, premajhna, predolgocasna …
Nekatere stvari so v zivljenju pomembnjese od drugih. Zunani videz-cez cas se spremeni. Denar-skopni.
Kaj ostane je pravo vprasanje 🙂 VSEBINA.

hihi, pa bognedej, da ima plačo 1250[/quote][/quote]

Ne, ne. Tokrat sem se samo hotela pohecat, ker če bi jaz dala kretirij plača, bi omejila samo spodnjo mejo. Hec pač..

Moški 111, saj nihče ni rekel, da je pri tebi kaj narobe, je pa res tisto, kar zgoraj piše “taklega”. Pa tudi žensk je vse sorte, tako da ni mogoče obtoževati le moške.

Vseeno pa se je treba vprašati, ali morda tudi samski moški ne postanejo čudni, morda tudi zagrenjeni, ker ne vedo več, kaj bi ženske rade. Če je premiren, verjetno izpade dolgočasen, če je preveč odprt in namiguje na seks, je prostaški…Če bi bili takšni, ko so v resnici in bi manj igrali, bi bilo verjetno bolje. Glede poročenih/vezanih, ki iščejo avanture, pa ne bi izgubljala besed.

Največja težava je, če si moški “preveč želi” neko zvezo, potem lahko naredi precej kiksov, čeprav morda tudi ni napačen. Kdo bi vedel…

Samo povejte kaj si zelite, pa bo vse OK 🙂
Mimogrede ravno zaradi nekaterih pricakovanj zensk,mnogo moskih ….. olepsa svojo “zgodovino”. Zadnjic sem slisal kako je nas smetar razlagal mladenki da je operater s sekundarnimi surovinami. Hej ce bi bleknil izraz ki ga vsi poznamo, bi imel kaj moznosti? Torej moski se trudimo po svojih moceh 🙂

Meni ni treba nič glumit, pa nakladat o sebi, pa kljub temu pritegnem zanimanje žensk. To glumljenje je krneki.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tip mi v prvem svojem mailu napiše, recimo, če bi ga gledala kako se samozadovoljuje. Kaj misliš, da si želim srečat z njim?
Ali pa mi napiše, da mi plača, če pridem k njemu v službo in ga nežno masiram in tako naprej?
Ali pa mi po treh mailih napiše, da mora biti najino srečanje diskretno pa napišem zakaj pa pove, da zato, da ne bo žena zvedela…
ALi pa napiše, da bi se srečala v savni.
ALi pa napiše, da si želi takoj otroke in da hoče, da se ženska preseli k njemu, v prvem mailu…
Vse to je takoj z moje strani NE.
Je smiselno se s takimi menit? Ne. Meni ne, mogoče pa kateri je.

Sorry, nisem dojela poante :). Jaz sem zgornjo mejo napisala, da ne bi kdo jokal, da hočem bogataša :). Ker bi se koj usul plaz na temo, da iščem bogatega :).

[/quote]

Ne, ne. Tokrat sem se samo hotela pohecat, ker če bi jaz dala kretirij plača, bi omejila samo spodnjo mejo. Hec pač..[/quote]

[/quote]

Mislim da si na napacnem portalu 🙂

Ja, ravno glumenje odbija ženske, vsaj normalne :).
Recimo pogost, zelo pogost pojav pri moških, ki iščejo žensko prek neta. Objavi fotko sebe in svojega (ali pa kateraga drugega mogoče) dragega avta.
Pa se meniš pa ugotoviš, da je samo polpismen. Kaj mu rabi drag avto, če je pa glava prazna?
Tipi, ki se hvalijo z avti, odpadejo takoj. Pravi moški, četudi ima drag avto, ne bo čutil potrebe, da to vsem vnaprej razlaga.
Eni pa mislijo, da bodo pri ženskah uspeli, če bodo poslali fotko dragega avta, ne vedo pa da ženske vemo, da je lahko avto kolegov ali pa, da je avto sicer njegov, on pa do kraja zakreditiran.

To so izkušnje s številnih portalov za takoimenovane ‘samske’.
Zdaj nisem na nobenem.

[/quote]

Mislim da si na napacnem portalu :)[/quote]

K sreči je pa tako, da v reali je pa kar nekaj ok moških. Če bi človek mislil, da je tisto na portalih neko povprečje, bi bila kriza.
Če greš pa kam ven, pa naletiš na dosti bolj normalne moške. Sicer jih ni veliko, ker so večinoma oddani, amapk najdejo pa se. Normalni, prijetni.

No sedaj poznam okvirno definicijo normalnega moskega. Torej dragi Dedel mraz za TAKLEGA lepo prosim enega (bo dovolj :)?) normalnega deca 🙂

Moški, normalni moški zna brati :). Jaz sem že napisala kriterije :).

Ženska mora IZBIRATI in ne postavljati kriterije! Kriteriji na ženskih oglasnih deskah so pogosto odraz manjše izbire, negotovosti in razočaranosti.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Spider, si videl matjazka, še en, ki so ga zmotili kriteriji. A ni zanimivo, da se Spider ne čuti ogroženega, matjazko se pa čuti :).

Meni ja zabavno opazovat, kako hitro smo ljudje pripravljeni videti nekaj, kar si želimo in nekaj, kar je res. V tem primeru ogroženost. Kaj pa, če ima Matjažko že svojo partnerko in je z njo zadovoljen. V tem primeru nima razloga za ogroženost. Mogoče niti nič ne išče in spet nima razloga za to. Mogoče ti je dal samo dobronameren nasvet.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vsi ti kriteriji so krneki.
So le neki splošni, ki si jih lahko razlagamo tako ali drugače.
Razen številčnih kriterijev in mer. 🙂
Ta glavni kriteriji, se pokažejo šele takrat, ko z nekom zaživiš skupaj.

Marko, več kot očitno je, da matjazko je samski :). In tudi vem kaj je njegov bistveni kriterij pri ženskah: velika rit in velike prsi :), ker menda to pomeni kvalitetno možnost dojenja :). Prebrskaj po MONu pa boš videl.

Ja, Robi, drži, ampak, če ti kriteriji niso izpolnjeni, ne pride sploh do poskusa skupnega življenja. Ker, če vsaj teh osnovnih pogojev nekdo ne izpolnjuje, ne bi ravno živela z njim :).

…in nekateri v izogib kasnejšim (neljubim) presenečenjem želijo že prej jasno povedat kaj si želijo.
Želim jim, da jim uspe najt kar iščejo. 🙂

Meni se zdi tisto kar je napisala “taklega”, ko je postavila kriterije s kom ne želi nadaljnjih srečanj čisto ok zadeva in niti pod razno ni krneki.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Robi, a zdaj pa tud tebe ti kriteriji ogrožajo? To si pa res ne bi mislil o tebi. 😉 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Verjamem. Še posebej, kriterij samskosti in zaposlenosti.

Ne moreš pa vedeti, če je dober ljubimec…In prav tako lahko neka dobra lastnost kompenzira kakšen centimeter. 🙂
Stvar je v tem, da težko vplivamo na to v koga se bomo zaljubili.

Ogroža me samo kriterij “samski”.
Vse druge pa izpolnjujem. Tudi dober ljubimec znam biti, če je ženska prava. 🙂

Ogroža me samo kriterij “samski”.
Vse druge pa izpolnjujem. Tudi dober ljubimec znam biti, če je ženska prava. :)[/quote]Za dobrega ljubimca je vsaka prava….he,he,he…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close