ŽELJE
…..in pogoji ene druge, ki so potrebni da ljubi nekoga 😉 :
Meni se zdi tista prva malo manj zahtevna in njej bi lahko “ustregel” relativno hitro, po nekaj dneh, tednih, mogoče mesecu poznanstva (glede na to, da me je narava “obdarila” z nekim fizičnim izgledom, ki je njen pogoj/želja) , ob predpostavki, da ne bi dopolnjevala svojega spiska želja za sproti, kar pa dvomim, da ne bi ….. 😉
Tale druga pa želi nekaj za kar bi se moral bistveno bolj potrudit, ji prisluhnit in jo tudi razumet… kaj mi pripovedujejo njene besede, mimika…. Tu mi “naravne danosti”, ki se merijo z metrom in tehtnico ne bi kaj dosti pomagale. Rabil bi pa bistveno več tistega fizično neotipljivega, ki ti zraste na vrtičku/njivi, če znaš negovat to kar ti je bilo dano od nekod.
Ja je zahtevna, ampak tudi veliko (več) obljublja, vsaj zdi se mi tako 😉
Pri taprvi bi bilo pa malo bolj “živahno” predno bi jo pripravil, da se mi “obljubi”, kar bi si želel imet. :)[/quote]
Ta prva je samska, ta druga pa ne…Kar pomeni, da obstajajo tudi moški, ki znajo prisluhnit in razumet. 🙂
Sem se menil z ženskami glede oglasov na portalih za samske. In ženske diretk povedo, da se recimo z moškim nižjim od nje, ne rade menijo oz. se sploh ne. Suhice debele moške takoj skenslajo. Pri debelih ženskah imajo mogoče kaj šans.
VIsokoizobražene, raje vidijo, da jih klikajo vsaj tisti z višjo šolo.
Brezoposelni imajo tudi zelo malo šans, da se s katero srečajo, če ji to povedo.
Meni se zdi tista prva malo manj zahtevna in njej bi lahko “ustregel” relativno hitro, po nekaj dneh, tednih, mogoče mesecu poznanstva (glede na to, da me je narava “obdarila” z nekim fizičnim izgledom, ki je njen pogoj/želja) , ob predpostavki, da ne bi dopolnjevala svojega spiska želja za sproti, kar pa dvomim, da ne bi ….. 😉
Tale druga pa želi nekaj za kar bi se moral bistveno bolj potrudit, ji prisluhnit in jo tudi razumet… kaj mi pripovedujejo njene besede, mimika…. Tu mi “naravne danosti”, ki se merijo z metrom in tehtnico ne bi kaj dosti pomagale. Rabil bi pa bistveno več tistega fizično neotipljivega, ki ti zraste na vrtičku/njivi, če znaš negovat to kar ti je bilo dano od nekod.
Pri taprvi bi bilo pa malo bolj “živahno” predno bi jo pripravil, da se mi “obljubi”, kar bi si želel imet. :)[/quote]
Ta prva je samska, ta druga pa ne…Kar pomeni, da obstajajo tudi moški, ki znajo prisluhnit in razumet. :)[/quote]
Hehe…ali pa obratno :)))
Ce kdo lahko, bi bilo lepo.
http://www.zurnal24.si/nujno-iscejo-nove-domove-clanek-173969
Ta prva je samska, ta druga pa ne…Kar pomeni, da obstajajo tudi moški, ki znajo prisluhnit in razumet. :)[/quote]…ženska naredi iz fanta moža… 😉
Taprva se bo tega morala še naučit, tadrugi se pa naj “mož” zahvali, da njen trud in požrtvovalnost, mogoče sposobnost, znanje? 😉 :)))
Veš kaj, kdor pri 35ih še ni moški, tudi pri 50ih ne bo moški.
Ženska išče moškega, dekle išče fanta.
Jaz sem pa ženska. Tako, da me fantki niti malo ne zanimajo.
Ta prva je samska, ta druga pa ne…Kar pomeni, da obstajajo tudi moški, ki znajo prisluhnit in razumet. :)[/quote]…ženska naredi iz fanta moža… 😉
Taprva se bo tega morala še naučit, tadrugi se pa naj “mož” zahvali, da njen trud in požrtvovalnost, mogoče sposobnost, znanje? 😉 :)))[/quote]
He, he, he…. sedaj ste me pa ujela na to triky vprašanje…. 🙂
Prav mi je kaj pa dregam tam kjer ji treba sedaj pa imam…… :))))
Kaj pa vem, eno imam ki se (še vedno) trudi, koliko ji uspeva je druga zgodba 😉 , tu ima vsaka svoje merilo kdaj je fant že mož oz ostaja fante…. Res pa je, da brez nje ne bi bil to kar sem danes (karkoli že sem ;), tako, da brez vas ne gre.
Ve imate škarje in platno v svojih rokah… 😉
Se zavedate tega? 😉
Se mi je zdelo, da tule gor prevladujejo fantki, ne moški.
Kaj pa vem, eno imam ki se (še vedno) trudi, koliko ji uspeva je druga zgodba 😉 , tu ima vsaka svoje merilo kdaj je fant že mož oz ostaja fante…. Res pa je, da brez nje ne bi bil to kar sem danes (karkoli že sem ;), tako, da brez vas ne gre.
Se zavedate tega? ;)[/quote]
[/quote]
Potem pa imaš tudi takšne, ki pišejo, 18 letni moški išče… in 19 letna ženska išče… in to nadaljujejo še pri 45- tem letu. :))
Se zavedate tega? ;)[/quote][/quote]Nič ne de, ker je še vedno dovolj deklet, več kot pa žensk… 😉 :)))
Ko sem bil jaz star 18, še nismo pisali oglasov. Zato ti težko odgovorim. 🙂 Verjetno pa bi pustil presojo zrelim ženskam oziroma dekletom. One znajo dobro ocenit. :))
amibciozna
Super! Jaz sem pa ljubitelj kozjih dirk, pa tega ne razglašam, ker je nepomembno. 🙂
Samo tvoje spisane želje na forumih te ne bodo prignale bližje CILJU – MOŠKI!
Pisanje o cilju je tipična pasivna vloga nekoga, ki se ne premakne iz iste točke.
Gledati je treba, kaj narediti, da smo bližje cilju – izražati nezadovoljstvo na forumu od vsega začetka, odkar pišeš, se zaganjati v popolnoma iste teme in glodati skoz isto kost, je popolnoma zgrešen cilj!!!
Metka in tvoji milijonti niki so prav smešni. Če bi imela MOŠKEGA!, bi imeli mir. :))
Če je ženska težka kot svinec po značaju, bo težko dobila moškega. Če je atraktivna, že, ampak ga ne bo obdržala. Torej samskost ni “prekleta usoda”, ampak pomanjkanje uvida in samorefleksije, da bi začeli kaj spreminjati pri sebi.
Pravzaprav je to delo staršev. 😉 Ali pa kar nas samih…
“Vsi” smo otroci, tudi ko smo stari in odrasli. Kar prisluhni vsem ženskim kriterijam. So to kriteriji žensk, ali majhnih in zasanjanih deklic.
Če jaz pogledam svoje deklice ali se spomnim najstniških časov, kakšni so bili kriteriji. Tak nasmeh, takšna postava, pa očarljivost, pa takšni in takšni “športni, umetniški… ” dosežki, in še in še…
Kar nas naredi odrasle, če to lahko tako poimenujem, ni starost, ne izobrazba, ampak uvidenje. Zato pa rabiš “odpreti” oči.
Vse te ženske, ki imajo kriterije merjene v cm, barvah oči/las, dokončani šoli ipd., no, meni ne bi imele nobene vrednosti. Meni ne.
Forum je zaprt za komentiranje.